Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fátylat rá! - 1x05

2012. október 13. 19:39 - sixx

Kicsit lemaradtunk a Viasat3 esküvős realityjével, ezért cserébe a hétvégén dupla adag jön, aztán jövő héttől egyenesbe kerülünk.

Pinokkináék az erdőben kerülnek, ahogy szoktak, Pinaszakkáll decens marketingasszisztensnek, Pinokkina a piacról fáradtan hazatérő divattervezőnek öltözött, a kötött türkiz pulóverre mentség 2012-ben már nincsen. Ma is két pár esik egymásnak, öt kategória, sok vita, sírás, rívás, a végén nyereménnyel. Remélem, igazi gyökerek szerepelnek ebben az epizódban is, mert a múlt heti kifejezetten viccesre sikeredett. Enikő és Szilárd az első áldozat, Szilárd akkora, mint a hegyomlás, széjjel van varrva és tüzet olt, amikor nem a Viasat kedvéért csinál majmot magából, Enikő egyelőre nem árulja el, mivel foglalkozik. Szilárd kétszeres világbajnok búvárúszó, 400 és 800 méteren világcsúcstartó, mindezt nagyjából olyan lelkesedéssel sorolja, mint a tűzoltófecskendő alkatrészeit, magabiztossága lenyűgöző. A mödansziéből egyből a tűzoltóságra fut, kiváló az életkép a bevetésre induló gyöngyösi alakulattal, majd hazasiet, ahol Enikő rántottával várja.

Screen Shot 2012-10-13 at 5.52.51 PM.png

Az ellenfél páros Hajni és Misi személyében közelít, ők egy világsláger dallamaira évődnek egy oszlopsor környékén, Hajni terhes, Misinek pina- és kecskeszakálla is van. Munkahelyi szerelemből lett együttjárás csavarodott házassági ajánlatba, és ez találkozott a Viasat3 elképzeléseivel. Hajnit elkísérjük ultrahanga és ennyi, Misi le van szarva. A találkozó nagyjából úgy megy, mint szokott, bár Szilárd méretei lenyűgözők, Misi meg is jegyzi, hogy ha lehet, a verekedést elkerüli, mert beszarik-behugyozik, ha kap egy pofont. Szilárd egyébként meglepő hasonlóságot mutat Melákkal, az Éden hotel 2 egyik legfaszább karakterével, ha csak feleannyira öntelt, mint az előd, nyert ügyünk van. Enikő elolvad a terhes Hajni láttán, egyelőre nagy az összhang. Na, lesz majd itt sírás, legalábbis remélem. Szilárd négy vagy öt kategória alatt csalódott lenne, Misi első slukkra (nem hülyéskedek, lehet leszopta Szilárdot) nem ijedt meg a tűzoltótól.

Screen Shot 2012-10-13 at 6.05.52 PM.png

Screen Shot 2012-10-13 at 6.06.02 PM.png

Formabontunk, az első kategória a helyszín, amire lovaskocsivak megyünk, ez Misiék ötlete, Enikőnek máris baja van a lovakkal és a kocsival, még jó, hogy a bakon ülő bajuszos faszit nem rúgja hátba. Szilárd külön kocsit szeretne, mert akkora az arca, hogy nem fér be abba, amibe a többiek utaznak. Falujárásra megyünk, a helyszínt nem írják ki, lehet akár Hortobágy is, mittudomén. A helyszín egy mező közepén felállított bazinagy sátor, amit meglátva Szilárd agyvérzést kap, olyan isten nincs, hogy ő oda bemenjen, mondja. A sátorban kurva meleg van, műfű és sörpadok, ami nálam is kizárná a versenyből, de azt nem lehet rá mondani, hogy kicsi lenne, márpedig Szilárd ezzel érvel, bazdmeg ide nem fér be a mi 160 fős násznépünk. De, befér, mondja Misi, 250 főnek pont elég, ha felnyitjuk az oldalait. Na ja, mondja Szilárd, oszt ha vihar van? Akkor a sárban tapicskolunk? Misi sajnos megjegyzi, hogy Szilárd túl sok katasztrófafilmet néz, mire az felkapja a vizet, én abban élek, te nyomorult, ÉN ÖSMEREM A VÖRÖS KAKAST BAZMEG, ez egy halálcsapda, nem jövünk.

Screen Shot 2012-10-13 at 6.13.32 PM.png

A másik helyszín egy hotel, a kilátás kurva jó, hegyek mindenütt, asztalok, háttámlás székek, miazmás. A lovakat kint kell szaratni, figyelmeztet Szilárd, nagyon viccesen. Hajninak ez a helyszín nem felel meg, mert túl hivalkodó. Enikő nem felvágni akar, hanem jól szórakozni, oszt kalap. Szilárd a tánctér előnyeit emeli ki, van parketta és nem esik ránk az eső. Misi csak nem nyugszik, attól félsz Szilrád, hogy beléd csap a villám, mondja, ejnye, ez hiba volt. EGY TŰZOLTÓ HOL FÉL BÁRMITŐL, ÖCSI? Ahonnan te remegve menekülsz, mi oda rohanunk be, hallod? Hű, Szilárd, hogy te mekkora gyökér vagy, bazdmeg. Hajni ezen csak röhög, Enikő viszont felkapja a vizet, NE RÖHÖGJ BAZDMEG TE SEM.

Screen Shot 2012-10-13 at 6.23.07 PM.png

Misi a kamerába azt mondja, nem tudja, ilyen kijelentésekkel szemben meddig tudja tartani a vizeletét, oppardon, indulatait. Misi aranyköpéseit kőbe kellene vésni. Szilárd egyre jobban belejön az apokapiszis ábrázolásába, jön a vihar, csapkod a villám, a sátorban MIND MEGDÖGLÜNK, ilyenkor az Egészséges eroitika Koltai Róbertjére emlékeztet, a szüntelen tűzoltóra. Ha csapkod a villám, kiállítalak a mezőre, Misikém, oszt a seggedbe csapatom. Döntés. Misiék egyébként Ópusztaszeren esküdnének, Szilárd viszont nem, mert ott állatok vannak és ő azokkal nem vállal közösséget, teljesen meglepő módon. Hajni nem akar étteremben esküdni, de ez nem érdekli Szilárdot, az lesz, amit én akarok, oszt kuss. A produktív megbeszélés végén Hajniék beadják a derekukat, jól van akkor, szálloda.

Screen Shot 2012-10-13 at 6.32.06 PM.png

Jön a kaja. Misiék grillkajákkal készültek, hideg előétellel, amit Szilárd csak néz, ez meg mi a faszom, mi vagyok én, kecske? Több kiló húst meg tudok enni, jegyzi meg, az előételben viszont nincs hús. Márpedig egy tűzoltó az sokat eszik, ő 1-2 kiló között simán elfogyaszt. Na, a főfogás az tetszetős, Misi szerint Szilárd arckifejezése gömbölyödni kezdett, istenem, segíts. A kaja egyébként tényleg frankónak tűnik, de az ananásztól Szilárd rosszul lesz, az meg mi a faszomat keres a húson??? Szilárdék svédasztalos étkeztetésben utaznak, a pult Hajni szerint fasza. Enikő felvezeti a dolgot: vadassal nyitunk, mutat rá egy kacsacombra, köszönjük. Szilárdnak kacsamájjal töltött szalonnába tekert féldisznóval tűzdelt egész szarvast hoznak, alatta egy zsiráfoldalassal. Van hús, na. A döntés nehéz, mondja Pinaszakáll, Szilárd bólogat is, Hajniék látványkonyhája megvalósíthatatlan, mert ha nekem kellene teszem azt 12 darab hús (!!!), megőrülnék, ha a csávó ott forgatja a cuccot, oszt nincs készen azonnal. Szilárd ettől függetlenül azt mondja, hogy jól van akkor, legyen nektek, 1-1.

Screen Shot 2012-10-13 at 6.40.30 PM.png

Zeneválasztás jön, Misiék egy DJ-t hívnának, aki széles repertoárral bír. Szilárd szerint az élőzene azért jó, mert a DJ-t nem ismerik az öregek, így nekik egy tipikus lakodalmas zenekaruk lenne, amitől Hajni vért hány, bazdmeg, a legsúlyosabb fost játszották, eszem elmegy. Óvatosan fogalmaz, ez szar, mondja, nekem ez a mulatós giccs nem kell. Szilárd megsértődik, jól van akkor, de leszarom, mit gondolsz. Misi más elképzelésben gondolkodik és vonogatja a vállát. Döntés: senki nem enged, de Szilárd mégis, Misiék vezetnek 2-1-re. Ahhoz képest, hogy ő oszt semmiben nem fog engedni, ugye. Pinaszakáll úgy tesz, mint egy DJ sajnos, lassan tényleg tökön szúrom magam.

Screen Shot 2012-10-13 at 6.28.38 PM.png

A ceremónia helyszíne Hajniék esetében egy malom lenne, mert Hajni úgy véli, a rohanó világban ez képviseli az állandóságot vagy miafasz, nem tudom pontosan felidézni, a Heti Ezotériában biztos benne van a gyógyító kristályok és az egyensúlykarkötők között valahol. Egy malom, bazdmeg, néz Szilárd, mi a jelenben élünk. Enikőék a hotelben szeretnének esküdni, mert az mennyivel elegánsabb már, meg itt elférnek a tűzoltók is, akik kardos sorfalat állnak majd a bevonulás alatt. Hogy a baszott nagy mezőn, a malom előtt miért nem férnek el, az nem derül ki. Misi leszarja, hogy kardos tűzoltók állnának sorfalat, de persze a döntés alatt beadja a derekát, mert miért ne adná, ez a műsor arról szól, hogyan szopatja meg saját magát valaki azért, hogy ingyen legyen az esküvője. Tűzoltóautót is kapunk, említi meg Szilárd, nahát, kontráz Hajni, akkor azzal el lehet menni bárhová, mondjuk a malomhoz is, nem? NEM BAZDMEG, A GYÖNGYÖSI TŰZOLTÓ AZ GYÖNGYÖSÖN ÁLL SORFALAT. Jó, akkor legyen, tűzoltós esküvés lesz, az állás 2-2, az izgalomtól már nem is látok.

Screen Shot 2012-10-13 at 6.51.33 PM.png

A ruhaválasztás egy kicsit hendikeppes, mert ugye Hajni terhes, nem minden ruhába fér bele, Enikő eleve a szopórolleren kezdi a vitát. Hajni ruhája pont olyan, mint az összes többi, jó, nem fehér, mert az a tisztaságot jelképezi, ő meg terhes. Van benne csipkeberakás és két rózsa, ez Enikőnek nagyon nem tetszik. Az ő ruhája bezzeg fehér, hosszú uszálya van, és gyönyörű, mint Enikő, mármint nem szerintem, ő mondta. Hajni rámutat, hogy a ruhában úgy néz ki, mint egy tehén, abroncsban. A döntés kemény, de előtte Pinokkina is belebújik a két ruhába, mert feltűnési viszketegségben szenved. Pinaszakáll megfenyegeti a két nőt, ha nem tudtok dönteni, majd mi fogunk. Hajni nagylelkű és inkább enged, mert látja Enikő arcán, hogy ha nem abban a ruhában esküszik, amit kinézett magának, megöl valakit a teremben. 3-2, Szilárdék akarata érvényesült, gratula. Na, bulizzunk.

Screen Shot 2012-10-13 at 6.53.42 PM.png

Az esküvőre Szilárd vicces egyenruhában érkezik egy tűzoltóautón, amiről a terhes Hajni alig bír leszállni. A sorfal, amiért annyit vergődtek kilenc fasziból áll, akik a szálloda lépcsőjén kivont karddal állnak, kissé csalódott vagyok, ez kurvára be volt harangozva pedig. Enikő cipője beleragad a vízelvezető csatorna fedelébe, priceless. Misiék érthetően nem nagyon hatódnak meg a díszsorfaltól. Igen? Igen. Zabáljunk. A grilles látványkonyha működik, a két faszi zabál és a vendégekkel foglalkozik, a két menyasszony meg csak téblábol, és nem leli a helyét. A hangulat kezd alakulni, Szilárd megy a haverokkal iszogatni, Misiék viszont ennének inkább. Enikő egy ideig egyedül ül a főasztalnál kissé morcos fejjel, valahogy megértem. Fogja a töményes kocsit és beáll töltögetni, közben sikerül alaposan bebasznia. Szilárd is abszolválja a feladatot, két pocsolyarészeg friss házas kezdi a táncot, amiről egy néni azt mondja, hogy jó lett volna valami lakodalmas alá.

Screen Shot 2012-10-13 at 7.04.48 PM.png

Szilárd tovább iszik, Enikő egy kisfiút rángat táncba, aztán a barátnőivel ropja, Like a virgin, üvölti, a vágás fasza, mert Hajni kissé fancsali képét is megmutatják közben, ő már tuti nem szűz ugye. Misinek is sikerül keményre innia magát, kigombolt inggel kezd üvegtáncot vagy mi a faszomat, de Hajni észnél van, és az üveget biztonságba helyezi. Jól teszi, mert Misi elszabadul, és mint egy bespeedezett néptáncszakkörös bejárja az egész táncparkettet. Hálistennek ennek hamar vége lesz, mert jönnek a szponzortáblákkal megtámogatott torták, és a menyasszonytánc, aminek a végén Pinokkina is előkerül, jön az ajándékválogatás. Misiék kapják a meglepetésajándékot, egy félmilliós bútorutalványt, Szilárdéknak viszont nem pénz jut, hanem sorsjegy, mert azt kértek a násznéptől. Pinaszakáll meg is jegyzi, hogy ha lesz egy ötmilliós, azt elteszi. A vége 40 rugó, elég gyér ez 160 embertől.

Screen Shot 2012-10-13 at 7.03.27 PM.png

Screen Shot 2012-10-13 at 7.09.54 PM.png

Screen Shot 2012-10-13 at 7.15.36 PM.png

Screen Shot 2012-10-13 at 7.18.00 PM.png

Screen Shot 2012-10-13 at 7.20.51 PM.png

Címkék: fátylat rá
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hehe64 (törölt) 2012.10.14. 05:27:11

Csak ez a borzallmmmas gápélés ne lenne.
Ki vagy te.
Álamfő?

GL-581 g 2012.10.15. 10:05:24

És melyik pár nyert? Mind a kettő? Vagy egyikük sem, mert mindkettő ergya volt?

Sajnos ez a reality túl összetett az én agyamnak! :(

Amúgy ki az a kretén barom, aki sorsjegyet kér nászajinak? :D
süti beállítások módosítása