Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Teen Wolf - Farkasbőrben 1x10 - Co-Captain

2012. október 12. 10:00 - Smiley93

Üdvrivalgás, népünnepély: igen, győzött a lacrosse-csapat, Stiles nélkül is, akit egyedül Scott keresne. Ő is csak Allisonba botlik helyette. Félig-békülős hangulatú csevejt követően Menősrác finomít az alkun: ha Scott 3 napon belül szállítja a farkasformát, segít neki visszaszerezni a kiszemeltet. Ráadásul már meleg Danny sem haragszik a múltkori felöklelés miatt, ő pár passzt is bocsánatkérésként értékel, boldog ember. Scott nem annyira az, amikor egyedül maradva az öltözőben kihunynak a fények, az ilyesmi Pszichóalfa érkezését szokta előjelezni. Ezúttal nem ő érkezett, csak Derek és nagybácsi, akkor végül is lehet, hogy mégis? Nagybácsi a lacrosse-t fikázza, neki a kosarazás sokkal jobban bejön, muszáj egyetértenem vele. Gyorsan tisztázza is magát azért, ő nem öl ártatlanokat, csak olyanokat, akik megérdemlik, pl. Vadászék. Egy önbíráskodó majom, de jó! Ráadásul Főfarkas némi pálfordulással melléállt már, az, hogy a húgát is kinyírta Pszichóbácsi, apró hiba, a legjobbakkal is megtörténhet. Nem volt magánál, na. Scottnak is ideje lenne leölnie a haverjait, különben a farkasképesség nem fejlődhet ki rendesen benne, és akkor jujj, mi lenne! Farkasfiú nem akar a baráti körben nagytakarítani, mert nem jön be neki ez a Pszichóalfa-viselkedés. Persze, mert nem tudja átérezni. Ebben nyújt segítséget Pszichóalfa karmos emlékátadással, kedves képsorok peregnek le. Főcím.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 224307.bmp.jpg

Stiles esik be Scotthoz, hogy értesítse Pszichóalfáról, késő, Farkasfiú mindent tud már. Allison álmatlanul forgolódik ágyában, mire Scott indul rá, csak álmában vagy tényleg? Gondolom, álom lehetett, arra mindenesetre megfelelő, hogy rádöbbentse a csajt a farkasmedál hiányára. Keresés közben kihallgatja Vadászapu és Kate beszélgetését nyílpuskákról meg neki átadandó tudásról, mire kutatni kezd a kincsesgarázsban. Kate elégedetten lesi, ő már nagyon felvilágosítaná erről-arról.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 232429.bmp.jpg

Menősrác új kocsijával autóversenyzőset játszik, amikor a járgány lerobban, talán ellenőrizni kellett volna az olajszintet. Megmentésére Vadászapu érkezik, aki ezermesterként bütykölné is a kocsit. Persze nem emberbaráti szeretetből, csak Menősrác karmolását vizsgálná, ravasz. Befut Scott és Stiles is, de nagy a forgalom ebben a kihalt kis gyárudvarban. Szívesen eldobják Menősrácot a közeli benzinkúthoz, ők jó haverok ugyanis. Erre végül semmi szükség: Vadászapu megjavítja a kocsit, azzal, hogy kiveszi az eszközt, amivel elrontotta. Miután elhajt a megmentő, hőseink összekapnak kissé: Menősrác vigyázhatna kicsit jobban is, őt hiszik most Béta 2.0-nak, ami probléma. Mert vadászni fognak rá, Scott pedig nem képes a fél várost pesztrálgatni. Menősrác szerint ha Farkasfiú végre átváltoztatná, megvédené magát, meg minden. Scott már tudja, ez nem így működik, a farkaskodás elsősorban tönkrevágja az illető életét, és csak másodsorban nyújt némi előnyt a rá vadászók előli bujkálásban. Menősrác szerint viszont csak Scott túl lúzer a témához, ő sokkal menőbb persze.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 232611.bmp.jpg

Allison Menőcsajt csábítja el magával az erdőbe egy kis nyílpróbára, meg közben érdeklődik, nem lenne-e gond, ha a bálra Menősrác mint haver kísérné. Amíg csak haver, oké. A lövedékről meg kiderül, kis tűzbombát idéz elő, remek hír. Már mennének, amikor Allison különös hangokra figyel fel, felderítve az okát embert lel, akit gyorsan sokkol. Hupsz, ez Scott volt. Ő csak azért érkezett, hogy az eltűnt medált visszaszolgáltassa, persze szigorúan csak mint talált tárgyat. Ezzel a húzással ismét egy lépéssel közelebb került Allison megbocsátásához.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 232649.bmp.jpg

Zsaruapu keményen dolgozik a Derek-féle ügyön, Stiles ügyesen leitatja, hogy információkhoz jusson. Kiderül például, hogy Főfarkas immunis a fényképezésre, mert a róla készült képeken semmi sem látszik az arcából, mintha valaki kivakuzta volna. Ez igazán kár, mert egyébként minden összevág: az összes áldozat kötődött valamilyen úton-módon a Hale-tűzhöz, az indítékot nem kell sokáig keresni. Még több whisky, és apu tovább fecseg a fura állattámadásokról, meg arról, hogy Lora Hale halála nem igen illik a képbe. Ja, és hogy hiányzik neki Stiles meg az anyja, aki ugye meghalt.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 232724.bmp.jpg

Scotthoz Allison érkezik látogatóba, hogy neki tárja ki a szívét a családjáról, akiknek vaj lehet a fülük mögött ugye. Vadászapu és Kate anno mást állított a nagynéni kocsiját ért problémáról, amikor a városba érkezett. Meg beszéltek Főfarkasról is, de azt már nem tudja kifejteni Allison, hogy mit, mert ekkor betoppan Farkasanyu, sminkben és vállalható ruhákban, hát ez meg? Az ufók műve? Nem, hanem egy 16 éven felüli pasasé, aki randizni hívta, és hopp, már meg is érkezett.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 232858.bmp.jpg

Mivel Farkasnayu még nincs kész, meg ilyen helyzetekben célszerű várakoztatni kicsit a hímnemű egyedet, Scott szalad ajtót nyitni. Aztán megtorpan, fura energiákat érez az ajtó túloldaláról. Mire nagy nehezen ráveszi magát az ajtónyitásra, ott nem áll senki. Aztán meg farkasszemezhet egyet Pszichóalfával. Scott első lendületből csapná is rá az ajtót, hát Pszichóalfát én sem szívesen invitálnám be, az tuti. Nagybácsi szerint ilyet tenni nem szép dolog, ő itt most a 6 éve kómás pasi szerepkörében tartózkodik, akinek vannak szükségletei, mint például a csinos nőnemű egyedekkel való időtöltés. Farkasfiú persze fenyegetőzik, de Pszichóbácsi gyorsan leállítja, csak nem attól fél Scott, hogy anyja falkába fogadásával motiválná őt is a csatlakozásra? Ugyan már, ilyet csak a gonosz farkasok tennének. Meg persze, ő különben is csapatjátékos, egységben az erőt-t szeretne játszani Derekkel és Scott-tal.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 233018.bmp.jpg

Menősrác éppen erejét meghaladó súlyok emelgetésével edz az öltözőben (ennek nincs otthona, de most komolyan?), amikor a gyakorlásban megzavarja Főfarkas. Ha valaki, hát ő igazán megérthetné, ez milyen bosszantó is tud lenni, őt is erősítés közben lepték meg Vadászék. Empátiában azonban Derek nem túl jó, viszont félelem-kiszagolásban annál inkább, és ez a Menősrác egész életében rettegett valamitől. Ezentúl erre már nem lesz gondja, amikor végre csatlakozik kis falkájukhoz.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 233111.bmp.jpg

Scott lázasan pakol szobájában, miközben arra kéri Allisont, várja meg, míg visszatér, csak most vészhelyzet van, de visszajön persze. Csaj belemegy, Menősrác meg Dereket követi hű kutyaként. Ezt a jelenetet Kate csekkolja, mostanában nem jó ajánlólevél Főfarkassal mutatkozni, ezzel Menősrác szépen bemártotta magát.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 233334.bmp.jpg

Farkasanyu és Pszichóalfa randija érdekesen alakul: nagybácsi elhúz az étterem mellett, vélhetően nem a sors keze művelte ezt, de anyu kérésére félreáll, aki így utánanézhet, nem tévedtek-e el. Pszichóalfa eközben Farkasanyura nyomul, már a szeme is kezd vörösödni, amikor Stiles – szintén nem a sors keze által – beléjük koccan sokat megélt járgányával. Alfanagybácsi átlát a cselszövésen, halkan dicséri is Scottot, aki mindezt egy kocsi mellett lapulva persze kristálytisztán hallja is. Stiles jó kis műsort csinál, beavatná a rendőrséget is a baleseti jegyzőkönyv okán. Ezt Pszichóalfa megelégeli, üzen Scottnak, hogy Menősrácot szépen felültették, amíg ő itt Farkasanyut mentett. Scott spurizik tovább, Allisonnak még várnia kell.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 233210.bmp.jpg

Derek eközben leégett kis kúriájához kalauzolta Menősrácot, aki kicsit berzenkedik attól, hogy betegye a lábát egy omladozó romba, meg lehet érteni. Dereknek azért csak sikerül betessékelnie, mégiscsak itt várnak Jacksonra a legféltettebb álmai. Menősrác beérve azonmód felismeri a helyet, a tűzesetes álmaiból. Erre kicsit ráharap ugyan Főfarkas, de már élesítgeti is a karmait. Menősrác ekkor rezel be teljesen, sztornózná azonnal a farkasprojektet, megígér ő mindent, megesküdve fűre-fára, ilyen helyzetekben az övé valóban gyenge alkupozíció, muszáj a titoktartást is belefoglalni az ajánlatba. De Főfarkas ezzel nem éri be: szerinte Menősrác csak azt kapja, amit érdemel, ha nem így lenne, nyilván sereglenének ide a megmentői, de ő nem lát senkit. Menő Menősrác senkit sem foglalkoztat igazán. Kivéve Scottot, aki társkapitányként érkezett Jackson kisegítésére. Jó, akkor Főfarkas őt is megöli, ha már egyszer ilyen gyilkolászós kedvében van.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 233501.bmp.jpg

Azaz inkább tolják a programpontot, mert ekkor Vadászék ütnek rajta a házon, Farkasfiú meg is sebesül. Főfarkas tolja ki az ajtón, nem most kéne lebuknia a bétának, majd kiront a házból.Allison ígéretéhez híven Scott ágyán ücsörögve vár a srácra, aztán ácsorogva és járkálva is, amikor Kate üzen neki, hogy beszélniük kéne. Allison marad Scottnál, aki az erdőben vánszorog, láthatóan nem sokáig tud még ezzel a sebbel közlekedni. Allison végül ráun a banánra, és elhúz Scottéktól, míg majdnem-újra pasiját a világ legjobbfej munkaadója, immár bizonyítottan nem Pszichóalfa veszi kezelésbe. Hát ő meg hogy a vérbe került az erdőbe, rejtély. Mindenesetre ő állatorvos ugye, s mint ilyen, macskákhoz és kutyákhoz ért a leginkább, szerintem kézenfekvő, hogy Scottot is ilyen profin el tudta látni.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 233559.bmp.jpg

Kate földalatti katakombában császkál Allisonnal, majd feltárja előtte Vadászék farkas kínzókamráját, spéci kis eszközökkel, fegyverarzenállal és miegyébbel. Ja, meg mellékesen kikötözött, kicsit morgós kedvű Főfarkassal.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása