Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 25x03 - This Isn't a We Game

2012. október 12. 12:00 - kardigan

Az előző adásban Roxanne esett ki, ez az élénk mimika rajongóin kívül senkit nem érdekel, a Matsing viszont ezzel négyfősre csökkent, ha nem nyernek gyorsan valamit, össze fogják keverni a tribe-okat. Értelmetlen éjszakai jelenet a kékeknél, ugorjunk a sárgákhoz inkább. Abi és RC a tengerparton, előbbi fetrengene egész nap, mert kimerült, utóbbi meg keresné az idolt, hogy nyugi legyen és túlessenek rajta. Abi aggódik, hogy kidobják, mert kiment a térde (?), és különben sem bízik már a kis barinőjében. Megint összevesznek, valami teljesen értelmetlen baromságon, én tudom, hogy csúnya dolog ilyet mondani, de ez egy igazi klasszik lányos hiszti. RC Mike-kal megy úszni, Abi meg rohan Pete-hez, hogy menjenek idolt keresni, bah, kígyó. (Közben figyeljük meg Pete csini zokniját.)

01.png

Pete meg Lisához megy, akit állítása szerint tökre bír, remélem ez mindenkinek lejött abból, ahogy múlt héten azt mondta, olyan, mint a kutya, aki folyton kiszökik a hátsó kerítésen, a végén úgyis kénytelen leszel lelőni. Mike-ot szeretné kiszavazni, amitől Lisa nem boldog, ő inkább RC-t, de momentán nem ugrál sokat. Pete szerint ha ő, Lisa és Abi Mike-ra szavaz, akkor már ki is van esve, szerintem meg hatnak csak a fele a három, bár ahhoz, hogy tudjuk, mi van Artis fejiben, meg kéne szólalnia.

A Kalabawnál (csak megtanulom lassan a törzsneveket is) Jonathannek fáj a segge, Jeff és Dana meg észreveszi, hogy hiányzik a bika a rizsesdoboz tetejéről, ojjaj. Carter, egy csúnyaszőkére festett hajú csávó piros hipszternadrágban kimondja végre az első szavait: lehet, hogy az volt az idol. TamdamDAMMM. (Én amúgy mostanáig meg voltam róla győződve, hogy Jason neki a neve.) Ebből már Jeff is összerakja, hogy Jonathannél van a cucc, és ideges, ki kell szavazni ezt a csávót izibe. (Megmutatom, az ottan Carter, eddig kizárólag ilyen unott fejjel láttunk, igazán szimpatikus.)

02.png

A Matsing csak nem száll le a szopórollerről, elvitte a víz a tutajt, itt már kicsit nevettem. Denise meg Malcolm tart egy gyors megbeszélést, lényegében annyi, hogy még mindig rendben vannak, ugorgyunk. Vizes immunity challenge van, végrevégrevégre. Egy bólya alatt minden törzsnek le van rögzítve a víz alá nyolc bizbasz, egyre mélyebbre egymás alá, azokat kell felhozni egyesével, és a végén kirakni belőlük, hogy treasure. Ez papíron azt jelenti, hogy mindenki kétszer megy, de nem kötelező. És ez most az a pillanat, amikor nem sütök el vicceket arról, hogy Angie-t fenn fogja tartani a melle, pedig tényleg nagyon nagy. (És magam sem vagyok biztos benne, hogy azért marad-e ki az élcelődés, mert nem tudom elég pontosan lefordítani, hogy flotation device.) A nyeremény halászcucc, az első helyezett kajakot is kap mellé, milyen remek időzítés, hogy a Matsing pont most vesztette el, khmkhmkhm.

03.png

Angie az első a vízben, és ezzel ki is merültek az erényei mára, a kb fél méter mélyen lévő első darabot annyi időbe telik neki felhozni, amíg a másik két törzsből már merült a második. Russell ugyan emberi idő alatt visszaér a következő darabkával, viszont a vízből kimásznia csak harmadszorra sikerül. Denise jön utána, elképesztő gyorsan (vagy ügyesek a vágók), a következő körnél pedig Angie közli, hogy ő nem tud mégegyszer menni. Kettővel vannak lemaradva momentán, megy Russell megint, de nem tudja felhozni, végül Denise és Malcolm csinálja meg az egész challenge-et konkrétan.

04.png

A pirosaknál annyi történik, hogy fény derül számomra Carter nevére, a sárgáknál meg Skupin úszószemüveggel a fején ugrik be a vízbe, amire rendszeresen figyelmeztetni szokták a játékosokat, hogy nagyon ne, természetesen ripityára törik az üvege, meg is vakulhattál volna bazmeg, idióta. RC-nek meg jár a csoki, négy izét ő hoz fel a nyolcból, ebből ráadásul hármat zsinórban. A Kalabaw előnye egészen brutális, de a vágóknak egy kicsit sikerül elhitetniük velünk, hogy a Matsing és a Tandang között vérre menő küzdelem folyik, de nyilván a négyfős törzsből lesz háromfős. Angie édes drágám azt bírja mondani a kamerába, hogy hát Russel milyen gáz, alig bírt feljönni a létrán, és a végén meg még fel is adta, remélem ezen a ponton az operatőr horkanva felröhögött legalább.

05.png

Nem rohanunk rögtön a kékehez, Jonathan még gyorsan barátkozik egyet Jeffel, mert látja az orrán, hogy nem bízik benne. Elmeséli, hogy nála van az idol, Jeffet meg azért nem ilyen könnyű meggyőzni, ó ezek a bizalmatlan férfiak. Pardon, a férfit visszavonom, Jeff ugyanis tájékoztat minket, hogy négy ujjal fogott csak kezet és az nem ér, mint a hatévesek, amikor összekulcsolják az ujjukat a hátuk mögött, de édi. (Úgyismint "csuriban van az ujja". Látszik ám a képen, ott a mutatóujj, micsoda csel!)

06.png

A Tandangben kicsit fircognak az eltört maszkon, Artis kap egy komplett kamerás nyilatkozatot, mert ő nagyon pipa Mike-ra miatta, engem meg végtelenül nem érdekel az egész dolog. Értelme persze van, ha Artis nem bírja Skupint, akkor rávehető, hogy rá szavazzon Pete-ékkel, ha valaha még ebben az életben képes nyerni a Matsing. RC, Mike meg Lisa elmegy valami tengeri herkentyűket gyűjteni, Abi és Pete meg elkezdik keresni az idolt, és az a hülye tyúk richtig megtalálja, hát nem hiszem el, nincsen igazság a földön.

07.png

A kékeknél Malcom és Denise megbeszélne, de Angie utánuk szalad, és elmagyarázza, hogy ő nem azt mondta, hogy nem tudja megcsinálni (de igen). Denise persze őt szavazná inkább, csak aggódik, hogy Malcolm esetleg a farkával gondolkodik. Russell imádkozik egy sort, vagy nem is tudom mi ez, meditál, mindegy, az a lényeg, hogy ő nem adja fel, nagyon rosszul viselem ezt a mennyiségű pátoszt így egyszerre.

07_5.png

Angie tovább gyúrja Malcolmot (nem úgy, hehe), azzal a brilliáns érvrendszerrel, hogy hát Russel öregebb, mint ő. Ez ugyan tényvalóság, de arra szeretnék rámutatni, hogy 1) éppen ezért kínos a dolog Angie-re nézve, 2) Denise is idősebb, és mégis pont háromszor annyi darabot hozott fel a víz alól. Tribalen ugyanez a műsor persze, Angie csak azért nem ment, mert Denise gyorsabb, és ő igazából nem adta fel, Russell meg igen. Az említett meg azt mondja, hogy ez baromság, egyszerűen csak nem akart még több időt veszteni. Sajnos utána nagyon túlzásba esik, csúnyán alázó Angie-vel, el is bőgi magát. Malcolm még mindig egy lovag és megvédi, hogy hát a többi törzsben a pici lányoknak nem kellett úsznia, blablabla.

07.png

Angie megy persze, még affektál egy utolsót a kamerába. Kedves Matsing, nyerjetek végre valamit, nem akarok törzsösszekeverést. (És megpróbálok jövő hétre rájönni, mi az a rút fekete csík a képeim sarkában.)

Címkék: survivor
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aragorn831109 2012.10.13. 05:10:53

Köszönet a hogyvoltért! Élvezet olvasni az írásaidat. :)
süti beállítások módosítása