Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 1x16 - All About My Brother

2012. október 12. 15:00 - Agent "V"

Ééés igen, én már megint itt vagyok, izgalmasabbnál izgalmasabb történésekkel. Ott tartunk ugye, hogy Serena egyhén gonosz szuka barátnője visszatért és több soron kezdte el a bosszúállást, aminek az az oka, hogy Serena nem akart alkoholista ribanccá válni, így felfüggesztette vele a barátságot.Blair Jennyvel harcol a királynői címért, Nate pedig Vanessával jár sötét kávézókba. Remegve várom a folytatást…és Ti?

1.png

Abszurd pillanattal indítunk, színes harisnyás, márkás cipős lábak igyekeznek felfelé a MET lépcsőjén. A kék sarokban a neccharisnyás Jenny, a piros sarokban piros harisnyában és tipikusan harvardi külsővel Blair látható. Mindketten két segédet hoztak magukkal, meglepetésre Nelly Yuki is Blairrel van, én mondjuk nem koslatnék az után, aki szándékosan 3 szinten kibaszott velem, de az is lehet, hogy a múltkori számológépes mókaság a csajnak fel sem tűnt, mert tényleg zseni. Lecsüccsennek majdnem ugyanoda, persze Blair kezdi a baszakodást, de Jenny se marad rest, azért van adogatás.Jenny egy Ásör nevű sráccal kavar újabban, gondolom ő a kutyás nyálas. Éppen azt ecsetelik, hogy Ásör szülei elmennek, így este partit adnak Jennyvel, ahol ő lesz a királykisasszony.El is szalad gyorsan, mert a partiszervezője hívja éppen, aki igazából az apja.Vacsi miatt hívja, persze a csaj lerázza, mert este kóruspróbája lesz.Ezután a vaskos hazugság után egy még vaskosabbal áll a csajok elé, majd szalad a pasijához, aki éppen érte jött és igen, Blair arca megér egy fotót.

2.png

Serena az öccsével távozik éppen a szállodából.Valami baja van a srácnak, de nem az, hogy kimaradt a nagy Bass legénybúcsúból.Persze érkezik Gossip girl híre arról, hogy Jenny a pasijával enyelgett az utcán.Chuck telefonál a szép szőkének, érdeklődik, hogy jól van-e.De persze jól van hisz két hete nem hallott az elmebeteg barátnőjéről. Persze ezután a következő képen rögtön őt látjuk, éppen Vanessával és Dannel játsza a saját kis színjátékát a kávézóban, ugye Sarah álnéven.Persze ez az ostoba fasz, már mindent elmesélt neki, konkrétan az egész életét, plusz az ismerősei életét is.Fúj de utálom az ilyen embereket, akik mindenkinek mindenkiről mesélnek, kivéve persze magamat, mert amúgy én is ezt csinálom.Jenny valószínűleg kitűzte célul, hogy az egész világnak tudnia kell a pasijáról, mert lépten-nyomom nyalják egymást, mondjuk tipikusan tizenévesek, tudjátok, mikor szinte ti szégyellitek magatokat, mert a buszmegállóban vagy a metrón egymásnak esnek és hirtelen a szexualitást tokkal-vonóval kezded utálni.Eric is bámulja őket, aztán fejcsóválva megy Jennyhez dumálni. A kiscsaj persze bocsánatot kér, hogy az utóbbi időben leszarta a srácot, de nehéz volt összeegyeztetni a sulit, a tavaszi társadalmi eseményeket és az új pasiját, aki Eric szerint nem az igazi számára.Jenny azt hiszi a srác rá van kattanva és lenyomja a nagy szöveget, amitől az az érzésem, hogy ez durván pofán vágja még.

3.png

Dan szalad a suliba, összesmárolnak Serenával, aki ma nem bulizik, mert tanul az SAT-re, ugyanis nem veszi igénybe Chuck segítségét, így újra kell csinálnia a vizsgát. Dan hívja, hogy vacsizzanak együtt Sarah-val, aki Georgina, de S nem ér rá. Ekkor meglátják az udvaron visszataszító üzemmódban smároló Jennyt és Ásört, ami persze Dannek nem tetszik, de Serena ráveszi, hogy adjon neki még 1 esélyt, mondjuk azonnal.Megy is a srác hűen, közben megírja a suli előtt leskelődő Georginának, hogy holnapra kéne áttenni a vacsit, majd a lépcsőn leszaladva meglátja, amint az Ásör gyerek smárol valakivel,aki nem a húga,viszont nyakkendője van, úgyhogy itt még lesz szar a tejszínhab tetején.Lily partit szervez futtában, mikor megjelenik Rufus, hogy segítsen neki a lányával kapcsolatban, mert gebasz van. Eközben Dan leszólítja Ásört, és rákérdez, hogy mi a fasz van, mert látta reggel egy sráccal smárolni. A hülyegyerek persze visszapofázik, hogy ő nem meleg és majd meglátja, mikor belebújik este a húga bugyijába, aztán egy kis taszigálás után jön Hugica, akinek hiába vágja az arcába, hogy a pasija egy fasz, ő persze nem törődik vele, mivel a srác megint belepofázik és meghívja a vidéki házukba. Ezután a kiscsaj egy olyan vérlázító dumát nyom le, hogy élve eltemetném és miután leégette a saját tesóját elhúznak.

4.png

Blairt Serena vigasztalja, aki utálja Jennyt,és vele bulizna este.Ekkor megjön Dan, el is panaszolja, hogy mi történt, mire a csajok ellátják jó tanáccsal. Rufus is a csajra panaszkodik, Lily meg okoskodik, hogy botoxra se lett volna szüksége, ha Serena csak ennyire lett volna gázos annak idején.A Gossip girlön már fenn is vannak a Jenny pasiját érintő hírek, aminek a kiscsaj nem örül túlzottan és persze Blairt gyanúsítja, aki kivételesen nem tehet semmiről.Serenát hívja a portás, kiderül, hogy Georgina küldött csomagot, úgyhogy Szőke szalad haza, Blair pedig megvakargatja Dan füle tövét a GG-s sztoriért.O-ooo, nem Dan küldte az infót.Na jó, akkor ki volt?Úgy látom csak engem érdekel a dolog, ugyanis Blair tovább fűzné ezt a szálat és fűzi Dant is, aki nem akarja a húgát kicsinálni.Rufus az állát keresgéli, mikor Lily előbukkan egy gyönyörű menyasszonyi ruhában. Persze a baráti hangulatnak rögtön vége szakad, mert ugye mindketten tudják, hogy az faszság.

5.png

Jennyt a csajok faggatják a folyosón, hogy Ásör tényleg meleg-e vagy mivan, mire a csajszi előadja, hogy a harmadik sziontig jutottak, ami az orális szex, és persze vaskos hazugság az egész. Blair viszont nagyon boldog ebben a pillanatban, ugyanis a szolgái megszerezték Ásör telefonját, úgyhogy keresi a terhelő bizonyítékot.Jenny megérkezik Ásörhöz és rámászik a srácra. Gondolom most akarja kideríteni, hogy a srác tényleg homokos-e.Persze lerázza őt a faszba és közli, hogy legyen az az egyezség, hogy ő kiemeli Jennyt a mocsokból, cserébe Jenny a „barátnője” marad..legalább is papíron.Serena gyorsan bontogatja Georgina levelét, ami pendrive-ot, az meg videót rejt.Georgina és egy srác felvették kamerára az egyik drogos,piás szexjelentet a korábbi időkből. Szívás közlegény.Szegény feldúltan szaladna el, mire az anyja közli, hogy nem mehet el, ha egy régi barátot meghívott a családi vacsira és egyébként is szereti, ha Georgina náluk van, aki ezzel pofátlanul be is toppan.

6.png

Jenny a ruháját próbálja, mikor Dan beront, hogy igaz-e, ami a Gossip girlön van és tényleg lefeküdt Ásörrel.Ekkor kiderül, hogy oda-vissza kihasználják egymást és persze kicsi J megint fensőbbséges szöveget nyom le neki.Megy a vacsi a VdW családnál és persze a célozgatások, meg a szemétkedés Georginától, aki elköpi, hogy Ericknek pasija van.Közli, hogy reggel a suli előtt látta őket smárolni.Tehát őt fekteti két válla Ásör Jenny helyett.Persze a család le van sokkolva, mindenki kibukik, kivéve a ribancot, aki persze kurvára örül.Jenny lépne le kóruspróbára, de az apja lekapcsolja, és a csaj megint szemét, köcsög, rohadt kis ribanc, majd közli, hogy úgyse tud vele mit csinálni, úgyhogy szarik az apja fejére és kivonul az ajtón.Eric Chuckkal beszél telón, mikor bemegy Serena és jó nővér módjára megvigasztalja, meg meghallgatja.Eric elmeséli, hogy hogy jöttek össze és hogy végül is jobb így, mert legalább kiderül. Elmegy Ásör partijára, ahol a pöcs gyerek meg Jenny adják a nagymenő párt és mindenki vedeli a drága pezsgőt és Blair is megérkezik.

7.png

Serena berohan Danhez a kávézóba és a mai harmadik infarktus is megtalálja szegény lányt, ugyanis kiderül, hogy ki is Sarah. Georgina nem túl kegyes vele, mert elkezdi mesélni, hogy van egy rövid filmje, amit talán Serena is megnézhetne.Vanessa laptopért, Dant kifejezett kérésre kávéért megy, így Serena számonkéri a hülye picsát, hogy miért nem hagyja abba ezt az egészet.Persze szegényt úgy megfenyegeti a csaj a szexvideójával, hogy egyből belemegy minden hazugságba.A partin Jenny éppen a nem létező szexről mesél a lányoknak, akik bamba fejjel hallgatják és irígylik. Ekkor a kicsi kiscsaj, amyliknek egy óvodás idegesítő hangját adtak, szalad és a szükségesnél drámaibban adja elő, hogy Blair is itt van.A királynő éppen Ásört fenyegeti, akit egyébként megérdemel Jenny mert ugyanolyan flegma fasz.Blair egyébként jófej, mert nem akarja felhasználni amit megtudott, mivel Eric fontos neki, aki végszóra meg is érkezik, valamint Jenny és a szolgák is.Ekkor Eric bedobja, hogy a srác vele smárolt reggel, de persze Jenny letagadja és hazugnak bélyegzi, de Eric közli, hogy meleg és a srác is.Ásör beordít, hogy vigyék el a kis köcsögöt, aki távoztában még odaszól Blairnek, hogy küldje el.Lily Rufusnak panaszolja, hogy milyen szar anya, hogy észre se vette, hogy mivan. Most Rufus vigasztalja, aki tiszta hülye és túl elnéző.

8.png

Szegény Jenny próbálná visszatartani a csajokat, de azok leszólják, majd Blair lába nyomát csókolgatják, úgyhogy ezt a csatát megint elvesztette. Eric hazaér, az anyja próbálkozik bocsánatot kérni és a fia tök jófej és felnőttesen gondolkodik, úgyhogy ebből talán nem lesz családi dráma, helyette elbeszélgetnek és ölelkeznek. Blair rettentő boldogan olvassa otthon a GG-t mikor megjön Jenny és közli, hogy Blair nyert és ő kiszállt ebből az egész szarságból, mert csupa gáz dolgot művelt és nem akar olyan lenni, mint Blair, mert nem éri meg.Hmmm..ez túl egyszerűen ment.Szerintetek nem?Dan Serenát faggatja, hogy ugye jófej Sarah? De Serena nem kedveli, és nem szeretné ha Dan bízna benne. Persze a srác erre a szemére vet minden eddigi ballépést, majd otthagyja, mivel ők hárman Brooklynban laknak, úgyhogy fogjon egy taxit és menjen.Georgina hátramarad és basztatja még Serenát egy kicsit, hogy ő megint a barátja akar lenni.Serena viszont nem akar a barátja lenni, mert egy szemét rohadt állat, de a zsarolás működik és kész.

9.png

Otthon Dan és Rufus scrabble-öznek, mikor Jenny megérkezik sírva. Odakéredzkedik az apjáékhoz, aki persze most is a jófej papa és megvigasztalja a köcsög csajt.Serena is sír, ő Blairhez érkezik, aki ki akarja szedni belőle, hogy mi a baja, de nem mondhatja el, mert Blair is a részévé válik.Blair szereti és semmit nem mondhat, amiért meggyűlölné, mire a Szirén kiköpi, hogy megölt valakit.Na tessék, erre a fordulatra még én sem számítottam, pedig intrikában kurvára otthon vagyok.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása