Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x08 - Álnokság

2012. október 11. 15:00 - fuszulykavirág

Ezt a hetet a két Emilyvel kezdjük, amint az éjszakában autóznak. Igazi Emily kicsit csalódott, egy kis hálára számított, amiért elintézte Franket. Elég instabilnak látszik ez a lány, Emily gyorsan meg is köszöni neki a segítséget, hogy érezze a törődést. Felkel a nap mire a lányok célba érnek: Nolanhez jöttek, akit az ágyból vernek ki. A gazdag fiú mai feladata az lesz, hogy vigyázzon az Igazi Emilyre, ne engedje sehova, és cserébe semmit nem tud arról, hogy kivel van dolga. Ezalatt a kórházban Lydia már teljesen magához tért, ellenben nem emlékszik semmire – egyelőre. Az orvos is csak azt mondja, vagy fog emlékezni, vagy nem. Másnak is mozgalmas a reggele: Charlotte kapkodva hagyja el a Potyautast, ugyanis elfelejtett hazudni valamit arról, miért nem alszik otthon. Pedig Declan reggelit is csinált neki. Jack óvatosságra inti öccsét, nem kéne felcsinálni a kiscsajt, mert a családja a végén még kicsinálja a hősszerelmest. Pedig állítólag csak aludtak a gyerekek.

1.JPG

Tyler (akinek homlokáról rejtélyes gyorsasággal és nyom nélkül tűnt el a seb) napi feladata Conrad irodájának kiköltöztetése lesz a házból, úgy látszik, Victoria tényleg ragaszkodik a kirúgáshoz. Emily hoz friss reggelit a halpiacról Danielnek (még erre is volt ideje ma reggel), aki pedig bejelenti, hogy nem lesz többé csapos, hanem elmegy dolgozni az apjához. Nem akar több problémát, meg azért ez mégiscsak kényelmesebb. Ashley próbál észrevétlenül eltűnni a Tylerrel töltött éjszaka után, de nincs szerencséje, éppen Victoriába botlik az ajtóban, aki úgy döntött, hogy saját maga fogja gondját viselni a lábadozó Lydiának, így beköltözteti magához. Ashleyt elküldik, hogy szedje össze Lydia holmiját, Emily pedig egy kicsit fellélegezhet, ugyanis Lydiának fogalma sincs róla, hogy kicsoda ő. Conrad ugrik be a cuccaiért, és kelt egy kis bűntudatot Victoriában úgy mellesleg, amikor felemlegeti, hogy ki küldte Franket aznap este Lydia lakására.

Declan a bátyja hajóját szeretné megszerezni estére, romantikus estét tervez Charlotte-tal, reménykedik, hogy végre talán bejuthat a lány bugyijába is. De a hajó ugye Nolané, Jack pedig kidobta Nolant, szóval nincs sok esélye a hősszerelmesnek. Daniel megjelenik a Potyautasban, hogy ledolgozza az utolsó műszakját, de Jack több mint boldog, hogy végre megszabadulhat tőle, úgyhogy felmenti a szolgálat alól. Nolant az Igazi Emily szórakoztatja a medence partján, akinek amúgy véres a dzsekije, de a fiú unja már a műsort, és Emilytől akarja megtudni, meddig kell még felvigyáznia. Emilytől viszont csak újabb munkát kap: tüntesse el az ő arcát az újévi buli fotójáról, ahol felszolgált, mert ha visszatérnek Lydia emlékei, keresni fogja.

2.JPG

A tékozló fiú visszatér, hogy elfoglalja helyét apja vállalatában – Tyler legnagyobb bánatára. A családi újraegyesülést pedig csak egy rendőrségi telefon szakíthatja félbe. Jack Nolant keresi, de csak a medencében úszkáló Igazi Emilyt találja, és látszólag ezt annyira nem is bánja. Conrad beavatja Victoriát a hírekbe: Frank meghalt, mehet azonosítani a hullát. Victoriát szemmel láthatóan is nagyon megviseli a hír, pedig Conrad próbál a pozitívumokra fókuszálni, például, hogy mennyi titkuk meghalt Frankkel együtt. Nolan medencéjének a partján Jack és Igazi Emily kellemesen szórakoznak, a lány megmutatja, hogyan kell a fekete dália fedőnevű koktélt keverni. Az idillt Emily megérkezése zavarja csak meg, kissé váratlanul éri, hogy ezt a kettőt együtt látja, de nem derül ki semmi, és Jack lelép.

3.JPG

Igazi Emily nem kicsit labilis személyiség, és tulajdonképpen bármit megtenne az ő imádott barátnőjéért. Emily legszívesebben Párizsban látná őt, új név alatt, és közben kiderül az is, hogy a korábban már látott javítóintézetes felügyelőnő vezette rá Emilyt, hogy talán barátkozzon össze az Igazi Emilyvel, és használja szépen saját céljaira. Victoria nagyon segítőkész, bármit megtenne, hogy Lydia emlékezzen, megmutatja neki azt a beszédet is, amit Lydia tervezett elmondani a jótékonysági esten – és persze teljesen mellékes, hogy ezzel bűntudatot kelt. Ashley egyre nehezebben viseli Victoria csicskáztatását, ami mondjuk teljesen érthető, de most mintha már Emily ellen is irányulna a haragja. Emily visszateszi Lydia dobozába a fényképet, amin ő már nincs rajta, és búcsúzóul még jobbulást kíván.

4.JPG

Lydia persze egyből elkezd emlékezni, és keresni kezdi azt a bizonyos fényképet, közben pedig Ashley és Tyler egymásra talál a gazdagok utálatában és a vodka szeretetében. Victoria elszántan keresi azt a bizonyos képet, Conrad pedig elmondja, amit a rendőrök tudtak: rablás, autólopás, halál. Victoria nem nyugszik, biztos benne, hogy Emily áll emögött, hívja is a rendőrséget. Nolan meg okos fiú, nem véletlenül vitte olyan sokra, elég gyorsan összerakja, hogy a nyakába varrt névtelen lány ölte meg Franket. Vissza is viszi a lányt eredeti gazdájához, nem kell neki ez a felesleges feszültség. Igazi Emilynek van már útlevele új névvel, és repülőjegye Párizsba, bár nem lelkes a nagy utazás miatt, de menni fog, mert menni kell. Nolan elviszi Frank telefonját, hogy kikapcsolja a GPS-t, mielőtt megszabadulnak tőle. Conrad beavatja végre a lányát is a családi drámába (mármint hogy Apa meg Anya különköltözik), Charlotte pedig nem hiszi, hogy képes lenne egyedül kezelni az anyját.

5.JPG

Victoria és Lydia bármennyit kereste, nem találta meg Emilyt az újévi fotón – hála Nolannek. Declan sok gyertyával, finom vacsival készül a nagy estére, de nem jut neki más, mint egy kiborult Charlotte, aki a vállán sírja ki magát a szülei miatt. Emily kiviszi Igazi Emilyt a reptérre, mikor hazatér, akkor pedig két nyomozót és egy Danielt talál a házában, akik Frank gyilkosságával kapcsolatban kérdezősködnek. Victoria küldte őket, nem is tagadják. Emily okos, elmeséli, hogy javítóban volt, amiért egy zaklató nevelőszülővel szemben megvédte magát, ezért nyomozott utána Frank. Szívszorító történet, és a hajnali túráját a halpiacra is igazolja a blokk. Daniel leordítja az anyját, amiért az nyomoztatott Emily után, és tájékoztatja, hogy többet ő sem fog a védelmére kelni.

6.JPG

Nolan meglátogatja Jacket a Potyautasban, visszaadja a hajót, bocsánatokat kérnek egymástól, és újra barátok. Jack érdeklődik az ismeretlen lányról a medencében, de róla már lecsúszott, ugyanis elment. Daniel a cuccaival együtt tér vissza Emilyhez, nála maradna egy ideig, amíg újra el bírja viselni az anyját. Igazi Emily pedig egyáltalán nem ment ám el, a teraszról leskelődik Emily után. Conrad már be sem tud jutni a saját házába, ugyanis Victoria lecserélte a zárakat, így az ajtóban állnak neki veszekedni és vádaskodni. Az egész csak arra jó, hogy Lydia meghallja, hogy Frank meg akarta őt ölni. Victoria észreveszi a résnyire nyitott ajtót, és megnézi, hogy Lydia ébren van-e, de Lydia van annyira okos, hogy tettesse az alvást. Azért a telefont elviszi Victoria, arra csak nem lehet szüksége a lábadozónak.

7.JPG

Emily elégeti Igazi Emily fotóját, közben meg felidézi a közös múltjukat, de nincs benne semmi meglepő: pénzt adott neki, cserébe a személyazonosságát kérte. Victoria ledarálja Lydia beszédét, amit a jótékonysági gálán mondott volna, Tyler pedig szorgos hangya módjára összerakosgatja a csíkokat. Tudja majd ezt mire használni, nem aggódom. Emily pedig bokrokban mászkálva aktiválja Frank telefonjának GPS-ét, és rejti el valami ház mellett – gondolom Graysonéké. Visszatérve a saját házába visszamászik Daniel mellé, aki Lydiához hasonlóan szintén csak színlelte az alvást, és kétségkívül kíváncsi lehet, merre csavarog éjszakánként a barátnője. Igazi Emily pedig betér a Potyautasba, ahol már csak Jack van, és mindkettejük nagy örömére bejelenti neki a maradását.

Címkék: bosszú revenge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása