Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 5x12 – Áldások álruhában

2012. október 10. 16:00 - leeann

Delia még mindig aggódik Ned lelki üdvéért, ami a lányokat illeti, de közben az ingatlan biznisznek is kell egy kis istápolgatás, mert az nincs úgy el magától, mint Ned. Delia elfoglaltsága miatt most nem az antikvitásban, hanem az ingatlanirodában van az ötye gyűlés, ezért Eli és Ned is ide köszön be először. Az ötye témája megint Ned szerelmi élete, az egyetemista ugyanis új lányra vetett szemet. A helyes új lánynak elég fura családja van. A lány bátyját megtámadja egy üdítős automata, majd a lány apja mindenkit beterel egy nagy furgonba, és úgy pucolnak el a helyszínről, mintha kergetnék őket. Melinda a fura eseményt látva egy látomás-sártengerbe ragad bele, ami szellemet jelez.

sze 5x12-1.jpg

Másnap Ned újra megpróbál kapcsolatba lépni az új lánnyal, akinek bejön a fiú és kedvelné is, de valami miatt visszafogott, ha a barátkozásról van szó. Később Melinda és Delia jelenik meg a fura család házánál, Deliának ugyanis alá kell velük íratni a bérleti szerződést, Melinda pedig összedobott nekik egy „isten hozott meg a lábad" csomagot. A háznál Melindának újabb látomása támad, most éppen egyik családtagnak sem volt arca. A váratlan vendégeket látva a fura család minden átmenet nélkül beül az autóba, és az éppen hazaérő lány nélkül elautókáznak valamerre. Delia és Mel gyorsan lelépnek, Ned és a lány pedig együtt töltik a délutánt.

Mire este a fura szülők hazaérnek fura fiúgyermekükkel együtt, Ned és az új lány egy hatalmas sártengerben állnak a konyha közepén. A csapból egyszerűen víz helyett sár folyt. Az apa elintézi annyival, hogy rosszak a csövek, de Ned tudja, hogy ezt nem a csövek okozzák, hanem egy szellem, ezért Melindához vezet az útja. Melnél már ott van Delia, és a délutáni arctalanság után azonnal nyomozni kezdtek. Kiderítették, hogy család gyakorlatilag nem létezik. Nem születtek meg, nem dolgoztak, nem laktak sehol mielőtt nemrég ide költöztek. Vajon mi elől, vagy ki elől futnak ennyire fejvesztve?

sze 5x12-2.jpg

Következő nap reggel Melinda már Jim társaságában agyal a családon, és a sok végigvett lehetőség után a tanúvédelem áll meg a lábán egyedül. A szellemügyi különítmény kémje Ned lesz, aki délután újra Katie-t, az új lányt kerülgeti. A lány nem mond el semmit Nednek, de utal rá, hogy nem beszélhet magukról és arról, hogy mi történik velük. Később Katie bátyja megjelenik az antikvitásban egy üveg lekvárral, amit fura anyu küldött Melindának. A látónak látomása támad, amikor a fiú átadja a lekvárt. A fiú egy keservesen síró lánnyal veszekszik nagyon komolyan, de az nem derül ki, hogy miről vagy miért vitáznak.

sze 5x12-3.jpg

A fiú nagyon csúnyán bánt a lánnyal a látomásban és a jelenben azt a nyakláncot viseli, amit a látomásban letépett a lány nyakából. Később Melinda végre meglátja a szellemet, aki üldözi a családot, de a szellem egy férfi, és nem az a lány, akivel a fiú csúnyán bánt. A szellem csupa sár és vér, és bosszút akar állni a családon, de az még nem derült ki, hogy miért kínozza őket. A szellem egy hiteljelentést hagy Melindánál, ami egy újabb látomást ad neki. A látomásában a SWAT üldözi a családot és előlük menekülnek. A szellem is valami rendőr lehet, mert egyenruhában van. Később Ned és a lány moziba mennek, de a fiú folyamatosan infót akar Katie-től, aki továbbra sem akar beszélni a családjáról.

sze 5x12-4.jpg

Ned elmondja a lánynak, hogy Melinda látja a szellemeket, és tudnának nekik segíteni, ha Katie végre megbízna benne. A fiatalok egymásba estek, de a lány továbbra sem mond semmit, csak sírdogál, mert tudja, hogy hamarosan odébb kell állniuk, és nem látja többé Nedet. Közben Blaire nyomozó kiderítette, hogy ki a család és mit követtek el. Egy környezetvédő csoport tagjai voltak, és amikor leromboltak egy építkezést, a biztonsági őr meghalt. Ezért van a szellem egyenruhában, ő a biztonsági őr. Blaire nyomozó azonnal letartóztatási parancsot ad ki, és a SWAT már rohan is a család ellen, akik már pakolnak is ezerrel.

sze 5x12-5.jpg

A családnak megint sikerült eliszkolni, mielőtt a hatóság lecsapott volna rájuk. Közben Melinda arra próbált rájönni, hogy ha itt Driscoll megyében kőrözik őket elsősorban, akkor miért tértek vissza pont ide? Sőt Mel látta őket kijönni a kórházból, vajon kinél jártak? Jim nyomoz egy kicsit és kideríti, hogy a biztonsági őr, Trevor anyukáját látogatták meg, de a néni már halott. A család újra menekül, de most nagyon komoly diskurzus zajlik a kocsiban. Kiderül, hogy a fiú az egyik menekülés közben bánt csúnyán a lánnyal, mert szerette, és nem akarta, hogy a lány utána epekedjen reménytelenül. A kocsiban Katie elmondja, hogy Ned és csapata beszél a szellemekkel. A család tagjai között nincs egyetértés, és a rendőrök is már közel járnak hozzájuk, nagyon közel.

sze 5x12-6.jpg

Miközben a család átgondolja az újabb menekülést, Melinda elbeszélget a szellemmel. Kiderül, hogy a szellem is közéjük tartozott. A szellem elmeséli, hogy mikor és miért halt meg, amiből kiderül, hogy nem feltétlen a családfő volt a hibás a dologért. A fura család elfáradt és már nincs erejük menekülni tovább, így nagyjából megadják magukat. Hamarosan a többi rendőr is odaér, és Melinda is már úgy vágja át magát a kordonon, mint hivatalos személy. Blaire nyomozó megengedi Melindának, hogy beszéljen a családfővel, mert a szellemet a fénybe kéne küldeni, és az előbbre való, mint hogy a rendőrség végezze a dolgát.

sze 5x12-7.jpg

Kiderül, hogy Trevor azonnal meghalt a szabotázsos balesetben, és már szellem volt, mire újra feleszmélt. Trevor azért büntette őket eddig, mert azt hitte, hogy a barátja otthagyta őt meghalni, de azonnal meghalt, már nem lehetett rajta segíteni. Sőt Trevornak van bizonyítéka arra, hogy fura családfő, vagyis Glenn nem ölt meg senkit. A szellem most is, mint mindig átlép a fénybe, és mai történetünk is boldog véget ér. A Glenn elleni emberölési vádat, vandalizmusra mérséklik, az anya és a gyerekek ellen nem emelnek vádat, és a család itt marad Grandviewban. Katie bátyja felhívja a lányt, akivel gonosz volt, Ned pedig egy monogám kapcsolatot kezd végre egy helyes lánnyal.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása