Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kívülállók - 1x06

2012. október 10. 13:00 - LenaNoir

Éteri zene, úszkáló hattyú a vízen, szánsájnhepinessz. Már várom, mikor szökken elém egy tündérkirálylány csillámporban úszva, netán Mária szalad le mindjárt énekelve a dombról, háttérben a 7 osztrák kiskölökkel? Ééés majdnem! Egy terápiás csoport tartja ülését a közösségi ház előtti parkban (akarom mondani a füvön), ahol egy csajszi épp azt ecseteli mekkora ribi életet élt eddig, de mára megváltozott, hiszen az mégsem járja, hogy az ember lánya ledagatkurvázza a saját anyját. Hatalmas taps, ováció. Helyben vagyunk. Ez valami szeressükistent-változzunkmeg önsegélyező csopi lesz, ha nem tévedek.

vlcsnap-2012-10-08-17h17m37s148.jpg

Fiaink a távolból hallgatják az okosságokat, habár Nathan szerint ez nem normális. Átfutják a ki-kit ismer közülük, és milyen szaftos sztorit tud-témapontokat. Alisha ismeri is a nagymonológot tartó csajt, és illusztrálja, amikor a csajszi 20 percen keresztül szeretett egy sebességváltót. Kösz Alisha, már hiányoltuk a reprezentációidat! Kellynek is felrémlik, hogy ő is ismer pár luvnyát, aki hasonlóan közelebbi viszonyban volt egy sebváltóval, és emiatt nem lehet gyerekük. Lányok, lányok! Ezt nem ártott volna végiggondolni előbb! Curtis ijedten körülnéz, hogy jézusom, ti meg miről beszéltek. Mondjuk Curtis mikor nem néz ijedten? Csak kérdem. Történelmi pillanat, Simont is bevonják eszmecseréjükbe, bár Nathan szerint neki csak perverz barátai vannak, pont, mint Simon, aki szerinte egy darab sajtért megdugná a saját húgát is. Kedves, mit ne mondjak. Még szerencse, hogy Simon nem szereti a sajtot! Újabb két emberpalánta érkezik, akiket Nathan faggatni kezd, próbál rájönni, a miért öltözködtök retardált-módjára mítoszra. Este gyűlés lesz a közösségi központban, majd gyertek el! Hát persze, tutira! Egy szolid barna bige meg átszellemülten nagy változásokról beszél. Főcím. Hejj, de gyorsan elérkeztünk az évadzáró részhez!

vlcsnap-2012-10-08-16h02m38s248.jpg

Simon szomorkodik. Érthető, hiszen egyedül ő tudja, hogy Sally néni nemcsak késik, hanem meghalta magát. Ez mondjuk nem akadályozza meg abban, hogy a többieknek a szabadságra ment Görögországba-sztorit adja be. (Tényleg vajon hová temette?) Alisha és Curtis ennek örömére el is rohannak szexelni, azaz egymást mozizni. Nathan megint Simont szívatja, aki hozzávág egy dobozt, hoppá. Ez ám a hevesség – jegyzi meg Göndörünk mit sem sejtve arról, mivel foglalatoskodott Simon előző este. A mosdóban a Szolídbarnabige tanúja lesz a Curtis-Alisha duó pásztorórájának, ki is osztja Alishát a helyes női viselkedésről. Kreoljónőnket mérhetetlenül hidegen hagyja, mit rizsáznak neki a hanemtiszteledmagad-másoksemfognak örök igazságról, hanem Szolídbarnabige premier plánba belesuttogja a kamerába, hogy másképp is viselkedhetsz-blabla…Na, most csinált Alishával valamit, mert elég furán néz. Valami telepatairányítósképességes-dolog lesz ez!

vlcsnap-2012-10-08-16h04m02s71.jpg

Kelly eközben Simont pátyolgatja, mondván Nathan egy pöcs, ne is törődjön vele, és majd beszél vele, hogy ne nyektesse már szegény furafiút. Kelly meghallja Simon gondolatait, miszerint „értetek tettem”, de Simon gyorsan lelép, mielőtt faggatózásra kerülhetne a sor. Besettenkedik egy lelakatolt szobába, ahol egy fagyasztóládát nyitogat, amiben hoppsz, nem halrudacskákat talál, nem bizony, hanem halottSallynénit. Hát ide rejtette a nőcit a kis mazsola! Cirókamaróka, végülis, jól jön, ha az embernek van egy fagyott hullája a hűtőben, akit simogathat, ha egyedül érzi magát.

vlcsnap-2012-10-08-16h34m45s76.jpg

Másnap reggel feketerendőrcsóka Sallyt keresi, de csak Nathant találja az irodában, aki éppen kedélyesen cseverészik vmi telefon szexes csajjal. Hiába, na, valahogy el kell ütni az időt, ha már nincs felügyelőjük! Simon, Kelly és Curtis éppen kerekeszzéktekeréssel mókáznak, amikor meglátják a zsarukát, be is rezelnek rendesen. Még nagyobbat néznek, amikor Alisha kiscserkészlányként sétál be. Curtis rá is kérdez a változásra, Alisha pedig kb. ugyanazt szajkózza, amit Szolídbarna-mintmártudjuk-hipnóbige tegnap. Curtis gyanítja, hogy valamit tettek vele, mondjuk nem is csodálom, Alisha tényleg úgy viselkedik, mint egy agymosott.

vlcsnap-2012-10-08-16h06m17s148.jpg

Nathan a padon sodorja a reggeli füves cigijét, amikor Szolídbarnahipnóbige őt is megpróbálja megdelejezni, de puff neki, nem sikerül. Pislog is kettőt, hogy mi a szöszért nem működik a tuticucc. Babám, hát mert fülhallgató vót rajta! Curtis mitörténtAlishával-mítinget tart a többiekkel, mégpedig úgy, hogy körbeállják Nathant a WC-ben, miközben pisil, elvégre ez a nagybeszélgetések természetes közege. Simon – mint mindig – ráérez a dolgok esszenciájára, elvégre bármi furcsaság történik mindig az a fránya vihar a hibás, nehogymárnemvettétekmégészre! Nathan újra beszól Simonnak, aki most már meg is védi magát, ideje volt. Kelly megjegyzi, az alfahím-háború helyett talán inkább rá kéne jönni, mi a szitu Alishával, Kreoljónő azonban az agymosott spanokkal lefogatja Curtist, Simon, a búsképű lovag pedig éppen odahaza törölgeti a gépéről a Sally-videőkat.

vlcsnap-2012-10-08-16h07m39s210.jpg

Nathan ágyat vet a közösségi központban, amikor Kelly beállít egy doboz pizzával. Haverkodás közben rá is kérdez Göndörünknél, hogy miért szívatja folyton Simont. Nathan cserébe hosszasan bemutatja jelenlegi élettárást, Masztizós-zoknit. Köszönjük, Nathan! Elmennek piát csórni az irodába (már a nagyiszexes résznél sem értettem, hogy egy közösségi kp irodájában mért van pia, de biztos én vagyok naiv), hanem nyílik az ajtó és a szentéletű-szekta két csuklyást vonszol befelé. Nathan és Kelly az iroda ablakán át kukkol, és végignézik, ahogy Szolídbarnahipnóbige megtéríti Curtisünket is, merthát Nathanünk nem igazán akar indulni verekedjünkmeg-versenyszámban. Az elhatározás azonban adott, most már a végére kell járni ennek a turpisságnak!

vlcsnap-2012-10-08-16h08m14s31.jpg

Másnap reggel Simon is azt lesi, ahogyan a kis bagázs az új tagokat ünnepli, akik drogokat és vibrátorokat égetnek el az új élet kapujában. Szolídbarnahipnóbige meg a helyi TV-nek nyilatkozik szent küldetésükről, és jól bele is mondja a kamerába a vihartólképességes-térítőszöveget. Most már nagytételben nyomja! Kelly, Simon és Nathan próbálnak megoldást találni, kevés sikerrel, sőt Nathant meg csalódás is éri, amikor kiderül, Simont Simonnak hívják, és nem Barrynek, ahogy ő hitte. Bizony, az élet igazságtalan! Kapizsgálják, hogy ez a hirtelen jött átalakulás valami agymosós-szövegeléssel van kapcsolatban, felkészülnek hát. Fülhallgató a fülbe, zene maximum hangerőn. A sárga gumikesztyűt nem érzem indokoltnak, viszont vicces. Lassítottképernyős-szuperhősös kivonulásuk után különválnak, hogy elkapják Alishát.

vlcsnap-2012-10-08-16h08m57s171.jpg

Simon és Nathan beleütközik az eminens-szerkós Curtisbe, és Simon közli is vele, tetszik a cipője, mert…őőő barna…Hű barátom, fő, hogy ne legyél feltűnő! Kelly eközben próbálja Alishát jobb belátásra téríteni, de kreoljónő szerint éppen hogy neki lenne szüksége segítségre. Nathanék a hátsó ablaknál dörömbölnek, de közben Curtis is megérkezik az ajtóhoz a hipnó-csajjal, és kiszedeti Alishával Kelly fülhallgatóját. Nathanéknek is menekülniük kell, mert a többi jókatona feléjük tart. Szolídbarnahipnóbige ugyanis kész hadsereget toborzott már maga köré. A sok jógyerek viszont körül is zárja őket, és Simon azok után, ahogy Nathan bánt vele csak magát menti meg, láthatatlanul elszalad. Nathannek azonban mákja van, mert egy bicajos csávó épp arra jár, és kimenekíti az agyatlanok köréből, biztonságos távolságban ledobja Nathant, és elhúz. Gondolom, majd fény derül rá, ki volt ez a bájszikölszuperhíró.

vlcsnap-2012-10-08-16h09m36s93.jpg

Nathan a parkolóban (vagyhol) bujkál, Kellyt próbálja telón elérni, miközben az agymosotthadsereg mindenkit begyűjt, aki vmi illetlen dolgot művel, most épp egy graffitis-srácot. Simon halottfagyottSallyvel vacsorázik, fene a gusztusát! Sallynéni dermedt tekintettel bámul a majszoló Simonkára, hű de magányos ez a szerencsétlen kölök! Nathan elmegy Kellyhez, aki már szintén szendesztájlban nyomja, Nathan meglepő őszinteséggel beszél arról, hogy mennyire bejött neki Kelly (eredeti) stílusa, még egy puszival is megerősíti iménti álltásait, ami Kelly szerint nagyon helytelen. Göndörünk reményvesztetten odébb áll. Szomorúan ücsörög a pályaudvaron, és a tipikus felszállokavonatra-denemmégsem-ésavonatelmegynélkülem-jelenet után elszánt mentőakcióba kezd.

vlcsnap-2012-10-08-16h10m50s73.jpg

Beöltözik eminensöltönyösnek, és bűbájosan cseverészik az agymosottakkal. A kis trükkös, belülről akarja szétbomlasztani a rendszert. A közösségi központban megy a nagy szervezkedés, Nathan kedélyesen elbájolog Curtissel, aztán zene a fülbe, pisztoly a kézbe, Szolídbarnahipnóbige meg túsznak a szobába. De ciki van, mert egyrészről nem hallja miket dumál a csaj, másrészről meg Kelly rajtakapja, és szól a többieknek. Ez mondjuk nem hiányzott neki. Túszejtőakció indul, ilyen még úgysem volt, sikonyálós-menekülős agymosottak koszorújában felvonszolja Szolidbarnahipnóbigét a tetőre, ahol kiselőadást tart az elcseszettek vagyunk, de legalább élünk és van szabad akaratunk-témakörben.

vlcsnap-2012-10-08-16h13m06s142.jpg

Szolidbarnahipnóbige viszont kiszúrja, hogy a fegyver csak vízi pisztoly, és dulakodás közben jól leesik a tetőről, Nathan meg utána, hiába próbálja Simon elkapni, aki ki tudja, hogy került hirtelen oda, pláne, hogy Nathan eltorlaszolta az ajtót. Miután Szolidbarnahipnóbige kinyúlt, elmúlik az agymosás hatása, mindenki visszaváltozik, Simon a tetőn áll lesokkolva, Kellyék meg felfedezik Nathan holttestét. Nannnemmmáárrr!!! Curtis persze nem tudja visszatekeni az időt, amikor kéne. Bezzeg szakítani vay 20szor tudott...ehhh...Nathan temetésén vagyunk, Kelly beteszi Nathan kezébe a telóját, aki a koporsóban fekszik. (Hol van az anyja ilyenkor a kutyapasijával???)

vlcsnap-2012-10-08-16h15m36s105.jpg

A temetés után fiainkat egy diszkó közepén találjuk, ez Nathan halotti tora, beültek egy italra „búfelejteni”, Simon gondolatban elmondja Kellynek, hogy próbálta megmenteni Nathant, de nem tudta. Kelly, majd Simon hazaindul, Alisháék meg fogják egymás kezét az üvegasztalon át. Nathan nélkül szét fog hullani ez a bagázs, az biztos. Simon még elcsípi a hazafelé ballagó Kellyt és ad neki egy dvd-t, hogy nézze meg. Otthon Kelly meg is kukkantja, Simon összevágott neki egy kisfilmet Nathanről, amin többek között a milehetaképességem-próbálgatások lelhetők fel. Kelly sírva nevet, én is meghatódnék, ha nem sejteném, hogy mi lesz a következő jelenetben, mert még vissza van cirka 3,5 perc a menetidőből. Ugrunk a temetőbe. Éééés…igen! Jajjjdetudtammmm! Göndörünk magához tér a kopiban, merthogy igen, halhatatlan. Háteztökjó, gondolja, a helyzetet viszont némiképp bonyolítja a tény, hogy rohadtul be van zárva a föld alá. Még jó, hogy Kelly mellétette a telóját, így tud zenét hallgatni. Hm. Vajon meddig tarthat ki az aksija? A második évadig biztosan…

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása