Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

I Love Gjoni 1x02 - A legszentebb férfiszerv a világon

2012. október 09. 08:40 - sixx

Múlt héten a leghíresebb albán görögzenészre a RTL rászabadított 16 faszra éhes luvnyát, hogy válogasson közülük kedvére (értsd: ahogy a szerkesztők akarják), és találjon rá az Igaz Szerelemre, így nagybetűvel. Mert ehhez egy tévéműsor kell hálistennek, hadd röhögjön az is, akinek nem jut egy villa a semmi közepén szerecsen komornyikkal (ez Pákó lenne, nem Keleti Andrea, még mielőtt). Dzsoni először megtáncoltatta a nőnek tűnő tárgyakat, aztán lesmárolt vagy hatot és az este végén úgy hajított ki négy nyomorultat a villából, hogy az arcukat sem tudjuk felidézni nagy hirtelen. Nem mintha ettől rosszabbul aludnánk, sőt.

Screen Shot 2012-10-08 at 7.44.42 PM.png

A második epizód azzal kezdődik, hogy az egyik szőke arajelölt fekszik a napfényben a tó partján, és ákombákom betűkkel vezet valami naplót. A külalak véleményes kettes, az I Heart Gjoni feliratot sormintának talán első általánosban el lehet fogadtatni a tanítónénivel, de csak akkor, ha az ember gyermeke kissé debil, és arról álmodozik, hogy ha felnő, egy 57 éves műgörög farkán akar pörögni naphosszat. Mideközben a házban egy kellemesen megrendezett jelenetben Pákó és Dzsoni küzd a vasakkal az edzőteremben, káeurópa két legszebb férfi felsőteste feszül be a kamerába, Pákó majd' összeszarja magát a hatkilós rúdtól, és úgy üvölt a teher alatt, mint aki éppen egy Matolcsy György társaságában elköltött vacsora utáni rémálomból ébred. Az egészben a legjobb, amikor Pákó a felkarjára csapva benyögi hogy biszekszre gyúr, mire Dzsoni kis híján a lábfejére ejti a súlyzót, baszki bicepsz, hallod.

Screen Shot 2012-10-08 at 7.49.22 PM.png

A szőke naiva tovább körmöl, kedves naplóm, ma Dzsoni megfogta a csunyámat, de a Kata aszt montta hogy szeret, azír ijjen. A házban rekedt többi nő is magához tér a tegnapi buzukipartiból, itt-ott kócos haj alól meredeznek a táskás szemek, de a legtöbben meglepően egyben vannak, biztos hozzászoktak a hajnalig tartó pálinkázáshoz. Ketten kontyban már reggel, Tetkós Konty szerint a feje olyan, mintha valaki Zámbó Marietta arcát applikálta volna kissé idétlenül egy tekegolyóra, nyugi, van aki sokkal szarabbul néz ki. A konyhában van egy nyugdíjas néni is, aki ezek szerint arajelölt, ő például Dzsonival álmodik már hónapok óta, tessék bevenni valami erősebb gyógyszert, az segít. Vad álmai vannak, a helikopteren kúr Dzsonival, nabazdmeg, Előkerül egy másik kontyos is, fekete neglizsében, ő a katalógus Derrick-oldaláról rendelte a szemplasztikát. A két kontyos nem örül annak, hogy a nyugger néni folyamatosan beszél, mert a hangja irritálja őket.

Screen Shot 2012-10-08 at 8.02.17 PM.png

A teraszon a falka többi tagja Erát keresi, kis tanácstalanság után kiderül, a napfürdőző szőkét hívják így. Era valami naplót ír, mondja valamelyik, ÍR?, döbbennek meg a többiek, micsoda elme. És ha még tudnák, hogy Era talpig pinkbe öltözve besurran Dzsoni hálójába, ahol természetesen a zenészúr egyik slágere szól, én tuti eret vágnék magamon, ha a hálószobámban valaki folyamatosan a hogyvoltjaimat olvasná fel, de mindegy. Era lelkesen narrálja az eseményeket, Dzsoni leültetett, de nem az ágy szélére, hanem beengedett a párnáig, ettől el van ájulva, és elkezdi olvasni a Naplót. "Dzsoni ölelése, mint egy álom beteljesülése" - a folytatástól megkímélünk mindenkit, el lehet képzelni. Erának Dzsoni lelke kell, no meg a zsebkendője, mert pityereg és folyik szét a smink a fejin, de Dzsoni töröl rendületlenül, mert ő egy ilyen arany ember. Erának még soha senki nem törölte a könnyeit, tudjuk meg. Dzsoni akkor érzékenyül el igazán, amikor a nő remegő hangon felolvassa szerkesztők által diktált tételmondatot: szeretném finoman megérinteni a legszentebb férfiszervet a világon. Ja, Delhusát is instuálja az RTL, tisztán látszik a fülében az a kis basz, amin keresztül a sírva röhögő szerkesztők utasítják, most simogasd meg baszki, LESZOP! Era megérezte a férfi Dzsoniban. Király.

Screen Shot 2012-10-08 at 8.10.18 PM.png

Na, jön a mai feladat: fürdőruhába kell felöltözni, illatos olajokkal bekenni a testüket, és kimenni a kertbe, pinamustrára. A legjobbak randira mennek Dzsonival, szóval érdemes szarból várat építeni. Az öltözködés alatt kiderül, hogy van aki készült, és teljes hastáncosjelmezt is betett a bőröndbe, másnak viszont nincs fürdőruhája. Azt a tanácsot kapja, hogy akkor vegyen fel egy bugyit meg egy melltartót, de ne amolyan parasztosan csipkéset, hanem kifinomultan tigris- vagy párducmintásat. Az öltözködés egy ponton majdnem átmegy leszbipornóba, amikor az egyik fekete hajú delikvens egy másik hasához közelít kinyújtott nyelvvel, de mint oly sokszor, az RTL most is erőt vett magán, és valakit bezavarhattak, hogy leszakítsa a pinára kis híján rácuppanó némbert a másikról. Az átvedlés végeredménye, mondanom sem kell, parádés.

Screen Shot 2012-10-08 at 8.22.58 PM.png

Dzsoni vakon zsűrizik, Pákó vezeti a helyére, azaz kis híján bele a tóba. Na, akkor nem a szememre hallgatok, mondja Dzsoni, hanem a tapintásra, a szaglásra és az ízlelésre. Jézusom, tapizással kombinált nyalás jön? A szaglás emlegetésére a nők pánikszerű gyorsasággal szagolgatják a hónaljkutyákat, van aki elborzad magától, mások a szomszédtól, megérdemled, Dzsoni, bazdmeg, megérdemled. Jojon elso versenyzo, mondja Pákó. Dzsoni szagol, csöcsörészik, segget fogdos - közben Pákó előzékenyen magyarázza, hogy most tartasz a seggénél, Dzsoni - és nyalogat, baszki, nem pinát, hálistennek, hanem nyakat, de akkor is. És ez így megy szépen sorban 12 nővel, van köztük tehén, deszka, átlagos, lógó csöcsű, mindenféle, Dzsoninak mindegy, nyalogat, fogdos mindenkit, aki elé kerül, kemény a popszakma bazdmeg. Itt egy galéria az eseményről, csak erős idegzetű olvasóknak.

Mondja is Pákónak, hogy ez nehéz feladat volt, az egyetért vele, nekem mondod, most adhatom össze az osztályzatokat (mert három kategóriában kaptak pontokat a versenyzők) és ez tényleg kemény, három, 1-10 közti egész számot csak úgy összeadni igazi kihívás. Négy nyertest avatunk, egy magas, lapos mellű nőt, a magyart törten beszélő Rikit, egy plöttyedt seggű szőkét meg a tetovált kontyost. Ők mennek randira este. Ezen utána kicsit összekapnak, az egyik kontyos, valami Tünde megjegyzi, hogy a tetkósnak jó teste van, mire a szőke nyertes felcsattan, hogy nekem meg nem, bazdmeg, kitépem a körmöd itt és most. Nem azt mondtam, feleli a férfihangú Tünde, ha te ezt így veszed, az a te problémád. A szőke rámozdul a helyzetre, erre a vágók elveszik a képet, pedig szerintem itt csajbalhé volt.

Screen Shot 2012-10-08 at 8.46.31 PM.png

Dzsoni estére kap egy Hummer limuzint, a világ egyik leggusztustalanabb autóját, ezen viszi be a luvnyákat a pesti éjszakába. Menet közben piálnak, a nők a napfénytetőt kibaszva üvöltenek, mintha kötelező lenne, Dzsoni a seggüket csapkodja odabent és fotóz, közben Riki csöcséről nyalogatja a pezsgőt, livin' la vida loca, motherfuckers. Az est egyik fénypontja az, amikor valami szórakozóhelyre megérkezve a ribancoknak nagyjából öt perc alatt sikerül szíjjelcsapniuk magukat, az egyiknek az arcán tortát kennek szét, de nem csak úgy, elnagyoltan, a fél feje barna, mintha szarral kenegette volna valami koprofiliás elmebeteg. Egy másik nő amit rudat lát, menten tekereghetnékje támad, a mozdulatok láttán kevés kétségünk van afelől, hogy nem ez az első alkalom, hogy a lába közé vesz egy vascsövet. Dzsoni a nap első smárolására a szőkenőt viszi el, akivel vibrálásról beszélnek, és akinek a fejét egy romantikusnak szánt mozdulattal úgy vágja bele a falba a kissé ittas amorózó, hogy nekünk fáj. EPIC.

Screen Shot 2012-10-08 at 8.48.17 PM.png

Screen Shot 2012-10-08 at 8.53.08 PM.png

A java a házba visszaérve jön, Riki mama olyan részeg, mint az állat, egyedül a lépcsőn nem is bír felmenni, beszélni meg csak galuskásan megy neki, az egyik tettestárs meg is jegyzi, hogy magyarul már megint elfelejtett. Beszélne pedig, néz maga elé üveges szemekkel, és tortával összekent arccal, de nem megy az istennek sem, szerintem attól fél, ha kinyitja a száját, telibe hányja a tükröt, amire most azért a szokásosnál is jóval nagyobb oka lenne, lássuk be. Riki inkább a gravitációval hadakozik és az ágyat támadja meg, de elvéti, a földre zuhan, ahol kilibben a csöcse a blúz alól, ráadásul oldalra, ahogy azt kell, ebben a pózban pont olyan, mint egy markotányosnő az esti műszak végén. Vagy nemcsak olyan, hanem az is. A ház többi lakója rosszallását fejezi ki Riki állapota felett, nahát, a ríszeg disznó kurva, mintha ők nem fejen állva okádnának ugyanebben a helyzetben.

Screen Shot 2012-10-08 at 8.59.42 PM.png

Az ébredés fájdalmas, milyen lenne, különösen Rikinek, aki négykézláb igyekszik kimászni az ágyból, több-kevesebb sikerrel. Dzsoni a reggeli smároláshoz egy fekete hajú csajt, valami Vikit kap, örül is, mintha két farka lenne. Viki műszempilláival embert lehet ölni mellesleg. A kamerába azt mondja nagyon komoly arccal, hogy Dzsoni jelzést kért tőle, és ahelyett, hogy leszaggatta volna magáról a ruhát, ő inkább gondol, de nagyon erősen Dzsonira, mert ő majd ezt megérzi, és visszagondol amit meg Viki érez meg, és ez így egészen nagyszerű lesz minden érintettnek. Aztán kimegy a tóhoz, ahol a többiek hevernek és úsznak nagy nyugalomban, de csak addig, míg Dzsoni meg nem jelenik és ugrik egy közepes fejest. Aztán vagy ő, vagy a dublőre pillangózik egy kicsit és elmegy tavirózsát gyűjteni. Kató ezek nagyon komolyan meghatódik. Ki a faszom az a Kató?

Screen Shot 2012-10-08 at 9.06.53 PM.png

Déután pár nő spontán körtáncot lejt Dzsoni egyik slágerére, nagyjából olyan lelkesedéssel mint a duplaanál rosszabbik végére készülő Damu Roland a sitten. Dzsoni menti meg a helyzetet, odalép, te velem jössz, ragadja meg Tündét, és elviszi félre. Nem bízom benned. Nem értelek, te engem megvezetsz, értem vagy itt vagy más indíttatásból? Ezt így gyorsan rázúdítja, és mielőtt a nő válaszolhatna, kijelenti, hogy Tünde csak szívatja, és lelép. A végtelenül kiélt fejű nő sír, cigizik és egy kispajtásának panaszkodik, Dzsoni meg megy a konditerembe feszültséget levezetni. Este Keleti Andrea is előkerül, hogy jótanácsokkal lássa el Dzsonit a Fény Műanyag Láncának odaítélésével kapcsolatban, mi meg úgy teszünk, mint akik nem tudják, hogy a döntéshez Dzsoninak annyi köze van, mint nekünk a kosárfonáshoz.

Screen Shot 2012-10-08 at 9.10.06 PM.png

A ceremónia a szokásos, Dzsoni a szigeten ül kenetteljes ábrázattal, mond valami mérhetetlen faszságot, aztán kihív egy random nőt, és átadja neki a Láncot, Amiben a Szeretet Fénye Világít Két Gombelem Segítségével, majd jöhet a következő. A végére némi dráma: vajh Tündének is jut a Szerelem Láncra Vert Fényességéből, vagy mehet haza Benkő levetett exe, a nyugger néni meg egy harmadik, tökismeretlen luvnya társaságában? Kap egy esélyt, perszehogy, kell a dráma későbbre.

Screen Shot 2012-10-08 at 9.29.12 PM.png

Ilyenkor a világ összes párkeresős műsorában véget ér az epizód, de itt nem, mert az RTL nem a drámai csúcspontot tekinti lezárásnak, hanem Tündét, aki azon vekeng vagy másfél órát, hogy be merjen-e menni Dzsoni hálójába vagy sem. Alszik, mondja a kontyos tetkósnak, nem megyek be bazdmeg. De menj. Menjek? Menj. De alszik. De menj. Ez így megy egy ideig, mire Tünde fejlben felgyullad egy félwattos izzó, írok neki levelet, oszt beviszem. Nahát, ezt mintha láttuk volna már más társkeresőben, de ne trollkodjunk, biztos Tünde ötlete volt. Hogy Dzsoni mit szólt a levére, az jövő héten kiderül.

Címkék: i love gjoni
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyemakisszíved 2012.10.09. 10:00:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Én bírom a csajokat, nagyon! Hősök ők, akik a lehetetlent ostromolják: megpróbálkoznak vele, hogy intimitást teremtsenek és éljenek meg a kamerák kereszttüzében. Tiszteljük őket bátorságukért!
Sokan abban reménykedünk, hogy nem csinálunk nagyon hülyéket, mikor szerelmesek vagyunk. De hát nem mindenki vágya válhat valóra, sajna.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.10.09. 10:01:41

Most akkor védett az a tavirózsa a manus kezében, vagy nem?

és mi lett a múlt heti táncverseny győztesével?

Bajusz. 2012.10.09. 10:02:41

Sixx, az Éden Hotel-t miattad, és az összefoglalóid néztem végig (mind a két éveadot), de ezt ne haragudj, nem fogom, van amitől én is hányok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.09. 10:03:07

@egyemakisszíved: jó, én tekinthetem őket hősnek, de tényleg :D A szüleik, rokonaik nem lesznek büszkék, vagy esetleg gyerekük :)

Az intimitást meg nem a kamerák előtt kell megélni:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.09. 10:05:29

@Bajusz.: pedig ez sokkal szórakoztatóbb, a röhögés miatt érdemes nézni, nem a szellemi színvonal miatt, én csak ajánlani tudom, garantáltan kikapcsol:D

ő-szinte 2012.10.09. 10:07:56

Parasztosan csipkeset, ehehehehehe

Bajusz. 2012.10.09. 10:08:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Az Édent is csak azért néztem, hogy képben legyek, másnap a hogyvolt cikket olvasva min is röhögök. Magán a műsoron ritkán tudtam elmosolyodni, ha mégis, akkor is inkább az jutott eszembe, mit fognak erről írni holnap...
Ezt a Dzsoni-t alapból rühellem, Pákót nem kevésbé, úgyhogy köszönöm, de kihagyom a tévéműsort, és csak a hogyvolt-on röhögöm magam könnyesre. :)

Pácsó Ármándó 2012.10.09. 10:20:42

Fekete Dákó biszekszre gyúr :DD

ő-szinte 2012.10.09. 10:21:40

Sixx: Kató az elbaszott afrodité

Polly Pudli Pötty 2012.10.09. 10:21:46

Sziasztok!
Vissza lehet valahol nézni? Az előző rész félelmetesen rettenetes volt és a hv alapján ez is hasonló színvonal :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.09. 10:22:47

@Polly Pudli Pötty: ez jó kérdés, elvileg mindenhonnan leszedték, esetleg torrent.

Pussy Riot (törölt) 2012.10.09. 10:23:13

Most komolyan, itt tart az RTL?

Egy KGST albán kúr féltucat bedőlt svájci frank hitelest akik így próbálnak bevételhez jutni.
Tetszettek volna használt autót venni.

Öööö, mikor megy ez adásba?

Pácsó Ármándó 2012.10.09. 10:25:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nem tudtam hogy lényeg is van doktornő kérem! :-)

egyemakisszíved 2012.10.09. 10:25:49

Lehet, a műsort a NASA szponzorálja. Gjoni a földön kívüli élet titkait kutatja – veszi a jelet, adja a jelet. Mars hívja Gjonit! A Vénusz nem felel. Viktória a gondolatátvitellel kísérletezik, na szép. Küldjetek jelet!

ő-szinte 2012.10.09. 10:26:18

a nyomorultak az utsó képen karánycsonyfává avanzsálódtak ? :-O :-DDDDDDDD

ő-szinte 2012.10.09. 10:27:07

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: ja, de azért a sunáznám most kimarad ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.09. 10:27:42

@ő-szinte: és tényleg :P:P:P

@egyemakisszíved: és még a fény is jön:)

@Pácsó Ármándó: minden résznek van lényege:DDDDDDDDDDDDd

Polly Pudli Pötty 2012.10.09. 10:29:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: elég szomorú, hogy megfosztják ettől a nagyközönséget :(

ő-szinte 2012.10.09. 10:30:09

@egyemakisszíved: na de nekik szerelem nélkül is sikerül hülyét csinálniuk magukból ;-DDDDDDDDDDDDDDD

Müszélia 2012.10.09. 10:31:09

egyeske mekkora tehénke. nobel díjat a castingolóknak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.09. 10:32:34

@Polly Pudli Pötty: előfizethetsz az rtl mostra, felajánlják kegyesen :)

Torrentről nem tudod megoldani?

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.10.09. 10:32:43

"ő a katalógus Derrick-oldaláról rendelte a szemplasztikát" :))))
hátbasszeg... remélem le lehet torrentelni vhonnan ezt a szutykot

ő-szinte 2012.10.09. 10:33:50

@Polly Pudli Pötty: ja, faszomatbazdmeg! de ha lesz linked tedd már fel :-)

Rebelde 2012.10.09. 10:34:31

kár hogy nem tudom nézni:)

ez a hogyvolt viszont kárpótol:DD

ő-szinte 2012.10.09. 10:37:24

@Rebelde: neten tudod nézni, mikor megy az adás ;-)

Polly Pudli Pötty 2012.10.09. 10:55:30

@ő-szinte: ahogy mondod! Pedig iskolában kéne vetíteni elrettentő példaként :D

Polly Pudli Pötty 2012.10.09. 10:58:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: jaja, előfizetés, muhaha.

Öööö nem vagyok egy nagy torrent-bajnok, ha valaki tud valami linket, ossza meg velünk lécci!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.10.09. 10:58:28

"Fizetős tartalom!
A kiválasztott tartalom megtekintése RTL Most-on előfizetéshez kötött. Amennyiben szeretne előfizetni, kérjük kattintson a Tovább a belépésre gombra."

Erre még pénzt is áldoz valaki??? :DDD

Akármi Áron 2012.10.09. 10:58:34

Sok problémám akadt, miközben olvastam....
1.) dologház
2.) enni
3.) inni
4.) könnycsatorna tágulás
5.) egyéb (éspedig?:))))
De, bírnám azért naponta szemezgetni irtóra:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.09. 11:00:42

@Papucs Orrán Pamutbojt: nem, de azért lekorlátozták :)

Szió!!!!!!4 Te még élsz?:)

@Akármi Áron: csak ennyi?:)

@Polly Pudli Pötty: rendben

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.10.09. 11:03:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hogyne élnék :DDD
ÉH2 óta nincs olyan műsor amin kaparhatnám magam.. Viszont láttam két hete Szomikutyifejet egy kávézóban, így félceleb lettem :DDD

Pimpus 2012.10.09. 11:04:29

Áhh, ezt itt a melóhelyen nem lehet végigolvasni:)))))))

ő-szinte 2012.10.09. 11:15:52

@Papucs Orrán Pamutbojt: az mind semmi, én egyenesen brokival találkoztam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mézescsók 2012.10.09. 11:18:19

Nagyon szarul indult a napom, de most, hogy elolvastam a hv-t, lényegesen jobb, mert "mondanom sem kell, parádés."Pedig még csak nem is vagyok Sixx-fan.
@Pussy Riot: KGST albán - bedőlt svájci frank hitelesek - használt autó!!! Ez a megfejtés!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ezért mennek le, hm...oda. Pussy rájött. Ezért van egyemakisszivednek igaza. Ha a mindennapok hőseiként nézem a showt,már nem is ocsmány luvnyák.

Bárki castingolta a hölgyeket, Gjoninak nagyon nem barátja. Egy jó nő nincs közöttük. Ilyen véletlen nincs.

Hurri Kán 2012.10.09. 11:20:57

@mézescsók:
Nem baj. Gjoninak ez nem szórakozás, hanem munka.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.10.09. 11:22:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Autogram??? Ugyan!!! Ilyen hatalmas emberekhez nem lehet csak úgy odamenni! :))
@ő-szinte: Hűűű, te is menő félceleb lettél! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.09. 11:22:56

@mrbloodbunny: igen, a két legnagyobb oldalon fent van :D

@Pussy Riot: vasárnap 21 óra, rtl2

@mézescsók: én nekem így sem luvnyák, én jól szórakozom, szakadok a röhögéstől :D

Pácsó Ármándó 2012.10.09. 11:23:43

@ő-szinte: Egy igazi egyenes brokival?! :-))

@Papucs Orrán Pamutbojt: Úúúú! Megérinthetjük a lábnyomod? :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.09. 11:24:47

Szóval ezért találták fel a cenzúra hivatalát? Sixx, a jövőben picivel óvatosabban a képekkel. A pacák sörhasától még csak a Sikoly réméhez hasonló méretűre nyúlt a szám, de ha egyszer berakod őkelmét zéró ruha csak fecskében, én bizisten kimegyek a konyhába, 1-1 kávéspohár ecetet öntök a szemembe, majd a szemmosó parti a vécében folytatódik némi hypo közreműködésével. Őszintén kérdezem azoktól, akik ezt mozgóképen nézik: ti mit szedtek, hogy így bírjátok? Én is kaphatok belőle?
De az utolsó kép telitalálat. Volt valami ufós film, ahol a földönkívüliek olyan nyakéket viseltek, ami időnként felvillant.

Az anyósos-házasodós hajdúpetya műsor szintjét pedig sikeresen, véglegesen elérték. Kérdés, van-e lentebb vagy itt maradnak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.09. 11:24:56

@Papucs Orrán Pamutbojt: úgyis mondhatjuk, csak nem tán testőrök vették körül?:D

ő-szinte 2012.10.09. 11:26:31

@Papucs Orrán Pamutbojt: tévedsz, mert én celb lettem;-) nekem ugyan is köszönt is ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ja és mosolygott is , áháháháháháháháháhá
akkor ez már vmi szuperceleb kategória? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de még mielőtt, el kell oszlassam a téveszméket, NINCS semmilyen bugyinedvesítő tekintet, ezt határozottan cáfolom!!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.09. 11:27:19

@neccharisnyás útonálló: szió!!!! Te is élsz még?:D

Igen, van ennél lejjebb:)

A műsort úgy lehet túlélni, h leülsz a tv elé, felkészülsz, h most egy óra röhögés jön, és menni ofg :D

ő-szinte 2012.10.09. 11:28:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: te ma mindenkitől ezt kérdezed? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.09. 11:29:34

Ööö, Gjoninak üzenném, ha netalántán az életben valaha is össze találnánk futni, elő ne adja nekem ezt a tapizós-szaglászós-nyalogatós magánszámot, mert zsigerből úgy ütöm le, mire magához tér, a jó magyar kórházi viszonyok mellett már 4x-es szervdonorrá avanzsál.
Döbbenet és iszonyat felváltva.

ő-szinte 2012.10.09. 11:30:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: te mindenkitől ezt kérdezed? :-DDDDDDD
újszülött bazdmeg ;-DDDDDDDDDDDD

egyemakisszíved 2012.10.09. 11:30:32

@ő-szinte: Riki nagy Gjoni-rajongó lehet. Onnan már csak egy lépés, hogy idáig jusson, ilyen rövid idő alatt. Élőben, szíve választottjával, ne viccelj, a remény örök! Hát mondjuk, Gjoni adja a lovat alájuk rendesen…

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.09. 11:31:12

@ő-szinte: nem, csak két olyan emberkétől, akikkel régen futottam össze, és hiányoztak, és megörültem nekik, na:D

ő-szinte 2012.10.09. 11:31:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: na jó, kussolok, merénmeg papagáj kis kiegészítéssel ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.09. 11:31:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nincs retekkettőm, bebebeeeee! :D

@ő-szinte: Szóval nem csak tőlem? Mingyá féltékeny leszek, azt lesz itt olyan catfight! :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.09. 11:34:27

@neccharisnyás útonálló: Papucs orrántól is, ő neki te is örülhetsz:D

@ő-szinte: ááá, az a kiegészítés pont odafért:P

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.09. 11:34:57

@egyemakisszíved: Emlékszem, 16 évesen nekem is volt ilyen emberkém. Amiatt én is le tudtam volna alázni magam a béka segge alá.
Aztán felnőttem. És megfordult a szitu. No komment. ;D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.09. 11:37:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Éne? Örülök mindenkinek!!!!!!!!!!!
)O(
Ama ott egy "én ölelek mindenkit" hieroglifa. :)

ő-szinte 2012.10.09. 11:39:58

@egyemakisszíved: óbazzz, ő a kedvencem lett egyből, nem csak nagyon szép de nagyon okos is, és olyan kerek összetett és bővített mondatokkal kápráztat el, hoggggy bepisilek a gyönyörűségtől ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fairytale 2012.10.09. 11:43:40

Könnyesre röhögtem magam, de jól esett! Azon még gondolkodom, nézzem is e ezt a förmedvény műsort...! :-)

Hurri Kán 2012.10.09. 11:46:04

@fairytale:
Mindenképp. Úgy teljes az élmény. :)

egyemakisszíved 2012.10.09. 11:46:05

@ő-szinte: Nekem is ő a kedvencem. Pont olyan jól beszél angolul, mint én. A múltkorában, mikor a számítógép angolul szólt hozzám –egy idő után én már nem tudom követni – segítséget hívtam. Elmondtam, mit szólt, de ő könyörgött, hogy hagyjam abba. Szerinte olyan angol szó, amit én makogtam, nem létezik. Látni akarta a saját szemével a betűket, és hozzá csúnyán sóhajtozott. Nem volt olyan udvarias, mint Gjoni!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.10.09. 11:49:09

@Pácsó Ármándó: Esetleg... Na jó, megengedem :DDD
@ő-szinte: Kezet csókolok neked virtuálisan :)))

ő-szinte 2012.10.09. 11:52:23

@Pácsó Ármándó: te mikor lettél szemtelen? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.10.09. 11:55:40

@egyemakisszíved: de azért megnyalogatta a nyakadat? mert anélkül fintorgós... ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

ő-szinte 2012.10.09. 11:58:01

@Papucs Orrán Pamutbojt: jó, hát figyelj, ha jó leszel, legközelebb eljöhetsz velem és akkor talán neked is köszön...
persze a mosoly csak nekem :-P
merénkirálylány vagyok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

átlátó 2012.10.09. 12:26:22

En csak annyit mondok, hogy ha ezeket ( a Dzsoni es a Pako nelkül) bedobnam valamilyen közös attrocitasu bulejtovaba, hat jol meg lennenek toszva es a mellett, hogy aszinnek eddig becsaptak öket, mosnanak, takaritananak es föznenek a stabomra... meg szopran, mint a videki kulturhaz igazgatora a koristalany.
A kertet meg kapaltatnam velük, mert szeretem a rendezett körülmenyeket az agrariumban is.

sweeney todd 2012.10.09. 12:39:38

gyorsan, gyorsan, kérek linket, hol tudom megnézni? Sixx isten vagy ismét!

ő-szinte 2012.10.09. 13:13:53

@átlátó: ehehehehehe, nem sokra mennel veluk ;DDDDDDDDD
Sztem alkalmatlanok mindenre ;))

AZ ISTEN BASSZON MEG MINDENKIT 2012.10.09. 13:23:52

Minőségi szórakoztatás, az RTL egytől!

Akármi Áron 2012.10.09. 13:42:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Rettenet szemfüles vagy!:)Mondhatni virulok,megvagyok,jólvagyok,s kövérvagyok... (még mindig el ne hidd!)
Ennyi??? hát az 5.) pontban temérdek lehetőség yeah:DDD

mézescsók 2012.10.09. 13:44:54

@gyvy: Legyen Ő is hős! A munkáé.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Időnként én is. Ettől függetlenül egy - legalább csinos - csaj nincs köztük, de ez a legkisebb problémám. Amilyen szűk látókörű vagyok, nekem minden nő luvnya, aki ilyenfajta műsorba jelentkezik és direkt hülyét csinál magából. Belátom, helyette hálás lehetnék nekik.

lutria 2012.10.09. 13:59:19

Az megvan,hogy azok a szerencsések akik a diginél vagy az upc-nél vannak és ezért lemaradnak a műsorról,ők havi 960Ft-os előfizetéssel pótolhatják be az oldalról?

Slano 2012.10.09. 14:14:30

Már vártam a hv-t és visszavonva, amit korábban írtam, igazából ennél a műsornál már tényleg elég csak a hv-t olvasni annyira rossz. Nem értem miért ennyire unalmas, biztos, hogy ez a sok hülye nő vicces dolgokat produkál, de nem az kerül bele a műsorba.Mondjuk a Benkő is unalmassá vált pár rész után, Alekosz is, azt nem is néztem a 2. adástól, de ezt most mindegyiknél unalmasabbnak éreztem. Pedig szerintem abszolút a Gjoni a legjobb erre a szerepre, ő tényleg kiélvezi a helyzetet, mégis nézhetetlen a műsor.

átlátó 2012.10.09. 15:22:29

@ő-szinte: Ä, a sokkolora bemozdulnanak, raznak a valagukat. Mint a Klapka dioosztalyozo masinaja. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.09. 15:40:49

Büntetésvégrehajtás fejeseinek figyelmébe ajánlom: nevelő célzattal a notórius alakokat nyugodtan beválogathatnák egy ilyen show-ba. Aztán vágatlanul leadni az egészet, a maradék, kevésbé elvetemült, de jóval szerencsésebb egyedeknek.

R.T. Flakfizer 2012.10.09. 18:05:04

a nőket nézve:
azért lenne még kihívás a földön Bear Gryllsnek is!

Lük 2012.10.09. 19:28:56

Youtubera felteszi valaki a reszt? :)

Emmet Ray 2012.10.10. 00:52:01

"Kemény a popszakma bazdmeg...", ezt aláírom. Milyen jó, hogy nem látunk a jövőbe! Képzeljétek Gjoni fejét hetvenvalahányban, amint valami díjátadója után egy látnok elmeséli neki, mit fog hozni számára a destruktív kapitalizmus. "Nem lesz Mars-utazás a jövőben Gjonikám, az ufók sem jönnek el, ellenben nyugdíjasan majd löttyedt nyanyákat fogsz kergetni kamerák előtt, az úri közönség pedig visítani fog a röhögéstől." Ha bele is nyugszik akkor per momentán, ezeket a fénynyakláncokat még ő is erős túlzásnak érezte volna.

Miigeii 2012.10.10. 09:22:45

A tavirózsa nem védett véletlenül..?

sweeney todd 2012.10.10. 09:51:34

közben letöltöttem. jajj, annyira egyszerűek ezek a csajok, nagyon buták! az első kis tehén is, aki naplót írt, úgy olvasta fel a kis sekélyes, második osztályosként megfogalmazott gondolatait, mint valami filozófiai értekezést és még meg is hatódott magától. Gjoni nyálas dumákat nyom a csajoknak, akik már ettől össze-vissza nedvesednek. csomó szeretethiányos punci alázza önmagát.

egykeresztenyanya 2012.10.12. 01:24:41

Sziasztok ilyen késő este, látom a rengeteg hölgykommentelőt, én most válok, hiányzik a társaság nekem, szívesen ismerkednék veletek. A mezőny nagyon jó, sok kedves teremtés került képernyőre, a Dzsoni sokszor igazságtalan. Kedvencem még nincs, nem látok még tisztán a klikkek között. Pákó nagyon aranyos.

kalapompompom 2012.10.13. 11:44:41

egykeresztanya, kérlek mondd, hogy ez ironizálás volt :DDD

dennis27 2012.10.15. 13:05:42

sixx, biztos tudod ki vagyok. Szóval a kövi bejegyzésednek adhatnál valami találóbb címet,mert a héten jönnek csak az IGAZI pikantériák a műsorba (4. résztől) Itt már lesz sex meg ami kell,direkt ilyenek maradtak benne a végére, ajánlanám blogcímnek az "5000-es kurvák" címet.
Ha még kitalálod azt is miért 5000, akkor akkor ígérem visszavonok minden előbbit.

dennis27 2012.10.15. 13:12:23

@egykeresztenyanya: Hát tudod én nem mondanám,hogy ott mindenki olyan "kedves teremtés" lett volna. Már korábban írtam, hogy egy hozzátartozóm benne van a műsorban. Többet tudok,mint bárki más itt.
Pl. azt is, hogy több lány szája undorítóbb volt, mint a budikefe, csak ez nem lett belevágva a műsorba.
Az egyik kedvenc IQ bajnok beszólásom a nekem elmondottak alapján a következő volt (ez az utolsó for. nap volt, a kamuesküvős) : viszik őket a helyszínre, szinte már a térképről leutaztak, mikor az egyik arajelölt-nem őt "vette feleségül" végül az albán, szóval beszól az utazás közben, hogy ha Ő "ezt tudja előre, hogy ez a műsor ennyire kamu nem is jelentkezik." Ja mert az észlény valóban azt hitte 2 hétig, hogy ez az egész valós és boldogan élhet míg meg nem halnak Gjonival.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.15. 14:33:07

@dennis27:
És még mindig nem árultad el, a rokonod mi okból jelentkezett a műsorba. Ezt most viccen kívül.
Valaki dobott fel itt frankhitelt, meg mittomén. De valójában miért?

mézescsók 2012.10.15. 15:57:01

@Miigeii: Nem védett. Igen szapora növény.

fran7 2012.10.15. 19:59:52

Megnéztem a harmadik részt. Miről szól ez a műsor. Totálisan széteső, érdektelen, azokat zavarják el, akikbe némi értelem szorult. Mondjuk Gjontól, mit várhat az ember. Az összes rtles szégyellje magát, hogy ilyen érdektelen dolgot hoztak létre. A magyar1en volt ehhez hasonló műsor, mikor éjféltájban adtak valami művészkedő rettenetet, ahol azért nem tudtál elaludni, nézve a műsort, mert annyira unalmas volt.

dennis27 2012.10.15. 22:35:17

@neccharisnyás útonálló: sixx-nek kifejtettem, részünkről szó nincs hitelről, vagyis hitel az van,kinek nincs, de annyit nem fizettek érte, sőt!
süti beállítások módosítása