Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 1x15 - Desperately Seeking Serena

2012. október 05. 15:00 - Agent "V"

Miért fél annyira Serena? Ez a nagy kérdés, legalábbis a főcím szerint, tehát valószínűleg ő lesz ma a középpontban, meg gondolom az a G betűs valaki, aki a pornót, a bilincset a pezsgőt és a kokaint, tehát az Upper East Side gazdag kölykeinek parti kellékeit küldte a Hosszúlábúnak.

1..png

Az epizód elején rögtön az arcunkba vágják a sztori másik húzópontját, az SAT vizsgát, amire megfeszítve tanulnak a kölykök. Mindenkinek más persze a rendszere, Dan a szobája padlóján bambul kurva okosan, Serena egy nagyon szép nyakláncban fújtat az ágyán, Chuck nemtom mit csinál, de szerintem ő nem tanul, Blairt pedig Dorota kérdezi ki, gyönyörű aranyszínű kártyákról, ami azért jó, mert amíg csinálod, addig legalább nyugimelót végzel és addig is tanulod a dolgot. Na tessék, Chuck tényleg nem tanul, ő inkább lefizet egy rá kurvára nem hasonlító gyereket, hogy vizsgázzon helyette. Dan tipikusan az a fajta tanuló, akit utálok, tudjátok az aki, mindenkit ráuszít, hogy mérje le az idejét, meg segítsen neki, aztán meg panaszkodik, hogy ő hülye és kész és aztán majd szépen elbukik, de közben végig hallgatja az ömlengést.Jenny menne suliba, de nem túl boldog mert az apja el akarja kísérni.Nagy nehezen lerázza, meg a tesóját is és elhúz a suliba a barátaihoz.

2.png

Blair és Serena a suliban vannak, persze a téma itt is a teszt, Blair kétezer akárhányszáz pontot akar ért el, ami 90%,de az neki nem elég, mert Nelly Yuki, akiről nem tudom, hogy kicsoda, de biztos nagyon okos, tuti 2300 pontot fog írni.Az gondolom jó.Ja igen, a csaj azért bassza a csőrét, mert ő is a Yale-re akar menni, és tuti hogy csak egyikük kerül be.Megérkezik Chuck,Blair persze egyből elhúz, nem is csodálom, mert a srácon egy olyan gáz naracssárga dzseki van, amiért egy csajnak is lenyomnék két sallert. Leül Serena mellé, hogy elmondhassa neki, Georgina Sparks nincs a városban. Na, tehát a titokzatos G betűs egy csaj.Állítólag egy svájci herceggel randizik, szóval Serena ne aggódjon miatta, ellenben szívesen élvezné az ajándékait Serenával együtt, valamint ha gondolja, akkor szerez neki is egy helyettest a vizsgára.

3.png

Jenny a csajokkal sétál a folyosón, akik sápítoznak, hogy bár ők is elsősök lehetnének, mert be vannak szarva a teszt miatt. Jenny felajánlja, hogy este menjenek el hozzájuk és az apja lasagne-ja mellett a tesója segít tanulni, meg persze ő is. A sarkon befordulva aztán szembejön Blair, aki közli, hogy nem kell Brooklynba menni, mert este nála lesz tanulócsoport és spa.Masszázs, manikűr, akupunktúra és felkészítő tanárok lesznek ott. A csajoknak láthatóan tetszik az ötlet, mert miután Blair közli, hogy sajnos Jenny nem mehet, mert alsós, akkor hátat fordítanak és Blair után rohannak, szegény Jenny meg mint fasz áll a folyosón egyedül.Dan és Nate a suli előtt találkoznak össze,Dan egyből kezdi a faszságait, és beszél összevissza a tesztről, mondom, hogy a gyerek kurva idegesítő.Nate is elmenekül előle, Serena meg egy nyaktörésre alkalmas öleléssel érkezik meg. Kicsit még röhögnek, majd Serena elmeséli, hogy azért nem jelentkezett az utóbbi időben,mert az új családját próbálta megszokni, de este talizhatnának. Dan megy a dolgára, Serena szerelmesen bámul, majd megjelenik a Georgina nevű csaj, akinek láthatóan nem örül.Biztos ez is egy gazdag csaj és valószínűleg az átlagnál is szemetebb, mert bár Serena nem akar vele találkozni, de ő enyhén fenyegetően lép fel, úgyhogy szegény végül beadja a derekát és hajlandó talizni vele este egy koktélra.

4.png

Jenny hot-dogot vesz az utcán mikor befut egy csaj, aki egyrészt 12 évesnek néz ki, és a magyarhangját is eszerint választották, mert a szombati és vasárnapi matináéban szoktam ezt a hangot hallani.jenny felteszi a nagy kérdést, hogy milyen nincs senkinek a csoportban, még Blairnek sem?Hát pasija, mondja ezt egy borzasztó kacaj után.Mert ha királynő akar lenni, akkor kell neki egy király is. El is kezdi mondani, hogy ki a megfelelő, mikor egy csomó csúnya kutya mögött feltűnik egy srác, majd a kutyák megvadulva a kiscsaj lába körül kezdenek játszani, aki kiejti a kezéből a kajáját.A srác nagyon megnyerő, adna neki pénzt, de azt nem fogadja el, végül csak a számát adja meg neki.A csaj továbbra is hülyén vihog, és kedveskedik, majd mikor a srác elmegy kidobja a számát a kukába, mert neki király kell, nem udvaronc.Nate bemegy a kávézóba, ahol Vanessa dolgozik, most éppen munkaidőben gépezik, vagy legalább is nem hiszem, hogy a farmert és a pólót fekete köténnyel hordja.Vanessa szokás szerint kretén és nagypofájú, pedig Nate csak azért jött, mert ő már megcsinálta az SAT-t és most odaadná Dannek a könyveit, hátha segítenek.Vanessa megsértődött, de azt nemtom hogy min, majd kihúz egy lapotaz egyik könyvből, beleolvas és megereszt egy félmosolyt.Egy hangos bárban Serena ül Georginával és hangosan nem érti, hogy miért ott találkoznak.Fú ez a csaj de baszott idegesítő. Serena próbálja neki elmagyarázni, hogy minden megváltozott, de a csaj megint belefojtja a szót és előadja, hogy majd igyekszik, hogy ne veszítse el a kontrollt mert tiszteletben tartja Serena kívánságát.

5.png

Blairhez megérkezik a három grácia, a nagypofájú, a bambaképű és a jelentéktelen, akik nem értik, miért nincs ott se körmös, se tanár.Blair kedvesen elmagyarázza nekik, hogy Nelli Yuki kicsoda. Úgy uszítja rájuk, hogy elmeséli, kit mivel szárnyalt túl a csaj, kivéve a bambaképűt, mert az ezek szerint tényleg egy hülye. Mivel mind be akarnak kerülni valamilyen egyetemre, így persze vállalják az ármánykodást.Serena úgy tűnik nem állt le egy cosmonál, mert már fetrengve röhögnek mindenen. Jön két srác, és leszólítják őket, ekkor a régi nóta szerint kezdik el őket hülyébbnél hülyébb módokon lerázni, amikor megcsörren Georgina telefonja. A csaj próbálja lerázni a hívót, mire Serena lenyúlja a telefont és elkezd faszságokat mondani, mire a díler beleszól, hogy akkor most hány gramm kell. Ezen persze Serena beciccen és elhúz, majd kintről felhívja Chuckot, mert kinek is vallhatná be félelem nélkül, hogy hülye volt, most meg részeg.Chuck azért rendes gyerek, segít neki és érte megy, majd felhívja Dant, hogy szóljon a barátnője nem megy a randira, persze ezt nem olyan kedvesen adja elő.

6.png

Másnap Dan a suli előtt elkapja Chuckot, aki egy szörnyű piros zakóban van sárga inggel és közli, hogy szálljon le Serenáról. Ekkor jön Serena, aki közli, hogy jobban van, elmúlt a migrénje, csak sajnos Chuck tegnap azt mondta Dannek, hogy ételmérgezése van.A srácnak vili, hogy hazudnak neki, de nem hagyja békén a csajt, majd ott hagyja a faszba, ami nem túl kedves tőle.Penelope és a bambafejű a Nelli Yuki nevű lánnyal akarnak haverkodni, de az nem hülye és persze nem hiszi el, hogy jófejségből haverkodnak vele, úgyhogy menne a francba, de a két csaj nem engedi. A hisztérikus beszélgetés vége, hogy Nelli visszautasít egy koncertet, mert a pasija pont annak a zenekarnak a koncertjén szakított vele, úgyhogy hagyják a faszba és megy.Blair pedig láthatóan örül és leltölt valamit a telójára, amivel biztos Nelly Yukira akar rámenni. Kicsi J a még kisebb barátnőjével sétál az utcán és keresi maga mellé a királyt, amikor is meglátják a kutyás srácot. Persze fintorog rá, ám ekkor kiderül, hogy a srác nem a kutyasétáltató, hanem a nagyon gazdag gazdi.Ez persze rögtön tetszik a flegma kis ribinek, úgyhogy megy a sráchoz nyallintani.

7.png

Blair közben a suliban járkál, Nelly Yuki pedig a földön ülve tanul.Kicsit idegesítő, hogy a csajt folyamatosan a teljes nevén szólítja. Szóval Nelly Yuki, ül és tanul, Blair pedig a tipikus taknyos tizenévesekre hajazó idegesítő módon hangosan hallgat egy számot. Nelly Yuki felkapja a fejét és benyögi, hogy ezt a számot ne hallgassa, mert a volt pasijára emlékezteti, aki a koncerten szakított vele.Blair nagyon kedvesen faggatja szegényt és a csaj el is mondja a pasija a nevét, amit Blair ki akart szedni belőle. ezután mint legjobb barátnő akar rajta segíteni, úgyhogy meghívja magához estére, hogy kisírhassa magát.Vanessa kávézgat, mikor Nate megérkezik. Kiderült, hogy rá várt a csaj, egyből elkezdi szopatni, hogy késett, meg mi az hogy ismerik a pincérnőt Brooklynban.Nate lemeséli, hogy az apja arra van rehabon, azért járkál arra annyit, mire Vanessa elmeséli, hogy mit olvasott a dolgozatában, amit a könyvében hagyott és hogy azért hívta, hogy bocsánatot kérjen. Érzelmes zene kezdődik, és Vanessa elmondja, hogy túl gyorsan ítélte meg és ezért bocsánatot kér és meghívja török kajára.Na ezekből még tuti lesz valami.

8.png

Serena sétálgat mikor Georgina hívja. Serena próbálja lerázni, kiderül, hogy másnap megy vissza Svájcba, de előtte még kárpótolni akarja.Most azt nem vágom, hogy az enyhén obcén és égő ajándékok miatt, az együtt tölött idő minősége miatt, vagy azért mert úgy leitatta, mintha muszály lett volna. Na miondegy Serena megenyhült, úgyhogy lesz még az előzőeknek folytatása.Dan egy merőben új módszerrel igyekszik tanulni a SAT vizsgára, aminek én kételkedem a működésében, de végül is ki tudja, ha a tankönyv a párna alatt dolog működik, akkor lehet a papír homlokra nyomkodása is hatásos lehet.Jennynek a fasza tele van vele,mivel hangosan beszél és még sajnáltatja is magát.Hazaér apuka, Jenny előadja a szuper jegyeit meg minden és örvend, hogy akkor már bizti nincs szobafogságban.Apunak sokkal jobb híre van, visszahozta a csaj eladott varrógépét,mert hát most úgyis sokat lesz itthon.Hoppá…szívás, mivel megbeszélte a randit a kutyás sráccal.Nem könnyű ezzel a csajjal az tuti.

9.png

Blair királynőnél ott vannak a csajok és tanulnak, ami itt azt jelenti, hogy koktél isznak, miközben masszírozzák őket és a pöttyös lányregények kivételével nincs a szomszédban sem könyv. Nelly Yukinak a nyakát masszírozzák, amikor is megérkezik egy ficsúr kölök, akiről kiderül, hogy ő a volt pasija.Szépen lelépnek ketten, Blair meg nagyon örül szóval kurva ég, hogy ezzel még nincs vége.Vanessa Nate-tel sétál aki totál odavan a csaj nővérének a zenekaráért.Marha jól elszórakoznak, amúgy lehet, hogy jó pár lehetnének. A kávézó előtt van némi évődés, aztán smárolnak, majd bemennek a kávézóban Mel B laptopjáért és akkor itt nem győzöm hadonászni a cicakarmokat.Egy másik helyen Serena és a bipoláris csaj kólát iszogatnak és beszélgetnek.Persze Danről kérdezgeti, amire Serena nem nagyon reagálna, de végül elmondja az összes lányregényes dolgot, majd el is szalad felhívni a srácot, Georgina pedig gyorsan belelöttyint valamit a kólába.Rögtön mond is egy köszöntőt a barátnője új énjére és végignézi ahogy felhörpinti a piát. A következő képen Serena ruhástól émelyeg ki Georgina ágyából, aki persze úgy tesz, mintha a régi szép idők másnapos reggeleit élnék át újra és totál belebeszéli szerencsétlenbe, hogy ő itta le magát legalja.hu-ra.A végén persze ő a jófej, amiért nem hazavitte, hogy az anyja szeme elé kerüljön, a vizsgát meg szarja le, minek az.Undorító ez a csaj, komolyan meg tudnám folytani.

10.png

Vanessa reggel megint Nate-tel talizik, a csaj szerint fura volt a tegnap este, de jó.Biztos a fura részt akarja újra csinálni a srác, ezért ülteti be a limóba.Jenny szó nélkül reggelizik a faterjával, aki próbálna dumálni, de nem megy a dolog, viszont van pofája azt kérni az apjától, hogy hadd mehessen el mégis randizni.Megvan a titkos randihely:Nate elviszi Vanessát, hogy megírja az SAT-t. Hm..laza lehet a dolog, ha itt csak besétálnak az emberek jelentkezés nélkül.Nelly Yuki is megérkezik, elkent pofával, mivel a pasija nem akart kibékülni vele, Blair, aki amúgy állat jól néz ki és kérem szépen a blézerét, persze nagyon sajnálja a dolgot.Nos, ahogy a csaj kinéz, szerintem Blair elintézte magának a Yale-t, meg biztos az is segít, hogy Blair kiszedte az elemeket a számológépéből. Ehhez egyébként kibaszott varázslónak kellett lenni,mert 4 ceruzaelemet necces kiszedni úgy, hogy 5 centire vagy a másiktól.Odabent aztán keresi Serenát, meg Dan is, aki nagyon aggódik, mikor egy vörös hajú csaj mellette meg nem szólal, hogy ő Serena Van der Woodsen.Kifelé menet Blair és Dan megbeszéli a szitut, valamint elképednek, mikor meglátják, hogy Vanessa boldogan szalad ölelkezni Natehez.Dan rögtön Serenához szalad, aki sírna is meg nevetne is, hogy a pasija átment. Kicsit persze szégyelli a pofáját. Chuck is ott van, kicsit kellemetlenkedik is, Dan pedig pattog, hogy ha nem tanult eleget, akkor miért nem mondta, miélrt kellett lefizetni valakit.Serena nem érti az egészet, aztán persze kiderül, hogy Chuck önállósította magát.Dan aggódik, és könyörög a magyarázatért, de Serena nem akarja elmondnai, helyette elküldi azzal, hogy majd hívlak, ami ugye tudjuk mit jelent. Az egészben a legcikibb, hogy Chuck kábé rácsukja az ajtót a srácra. Chuck is számon kéri Serenát, hogy mi a faszt tud Georgina róla, amit ennyire titkol, hogy a nagy szerelmét is kirúgja.Ezt nem tudjuk meg, viszont Serena elmegy Georgie-hoz és leugatja a gecibe, amit meg is érdemel.Én egyébként nem szájkaratéznék, hanem szemöldökcsipesszel szedném ki a haját.

Rufus ajtót nyit a nyálas kutyás kölöknek, aki ebédet hozott a kicsi J-nek, ha már nem mehetett el. A srác persze benyal, hogy ő tök megérti a szobafogságot meg minden, úgyhogy Rufus be is engedi.Dan a Central Parkban ücsörög, mikor egy kutya, majd a bipoláris kurva szalad felé.Tuti kattant a csaj, mivel a kutyának a saját nevét adta és persze rögtön flörtölni kezd Dannel, Sarah álnéven, úgyhogy szegény Serena csak egyet alhat nyugodtan.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása