Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6213-6216. rész

2012. október 05. 09:00 - nyuszi01

Kissé elmaradtam a BK hogyvoltjaival, de ezt annak tudom be, hogy akkora sokkok érnek minden este Berényiék által, hogy képtelen vagyok azt leírni. Most egy dupla hogyvolt keretében igyekszem behozni a lemaradást, remélem, sikerül legyőznöm a sokkot. Szóval Timikének kutyabaja nem lett az esés következtében, viszont Nórának vakbélgyulladása lett, egyből tolták is a műtőbe. Julit kirabolták a pályaudvaron, míg Atikámra várt, de ez a vonat már elment, és ez most szó szerint is értendő a berlini járatra. A Rózsában pedig csirkemellfesztivált rendeztek Non-Stop Ádi jóvoltából, de Bartha nem igazán volt rá vevő, finoman szólva is idegbajt kapott. Innen folytatjuk.

bk91.jpg

A kórházban nyitunk, Miklós futja a maratont a folyosón, Timikém, hercegnőm! Igazán abbahagyhatnák már ezt a hercegnőzést, az ilyen beszólások miatt lesznek beképzelt kis picsák nagyobb korukban a lányok. Ő is kikérdezi a gyereket a korlátról való lebukfencezésről, mire az egyből bemártja a Claudiát, ő tehet róla, a vén banya, rám kiáltott, és erre leestem. Miklós egyből tépné ketté a némbert, de Atikám közbelép, nyugi van, különben is a Claudia már rég otthon hallgatja az operát. Nórára terelődik a szó, most műtik, Miki egyből tiszta ideg, most Atikám a céltábla, miért nem szólt? Kezdődik a fight, de András beáll közéjük felfogni a töltényt, ha esetleg arra kerülne a sor. Vilibá invitálná Lacit meccset nézni este, de Novák lepattintja, neki áruért kell rohangálnia, felejtős most a meccs. Közben a háttérben Bartha ugrasztaná ki Non-Stop Ádit a bokorból, te rendeltél ide egy vagon csirkét? Persze tagad a gaz, de Zsoltot se most fejtették le a falvédőről, beszélt a szállítóval, és az azt mondta, hogy egy sráccal beszélt, és pont rád illik a leírás. Milyen leírás, kérdem én? Az, hogy egy srác? Ott van a KicsiSzabi is meg a Gábor, aki kéthavonta egyszer feltűnik egy-egy mondat erejéig. Na mindegy, Ádi tagad, Zsolt meg úgyis tudja, mi a helyzet, de azt levágja, hogy ez az Ádám gyerek nem százas. Ilyeneket mond, hogy csökkentette a fizuját, aztán meg letagadja. A sárga ház még pont ott van a sarkon, Ádika beköltözhet postafordultával.

Claudia szekálja a fiatalokat a villában, pakoltatja velük a kanapét, közben jön Juli, Claudia meséli is a Timikét, Juli szörnyülködik. Aztán ő is előáll már egy jó sztorival, meséli, hogy kirabolták. Balázs telefonál, jön a hír, Nórát műtik. Nem lesz itt nagy vallomás, már látom. Közben Peti hazaér, megtalálja a levelet, de mielőtt elolvasná, befut Tomporka. Kérdi is a csaj, na mi van, levelet kaptál? Persze, levelet kaptam life. De mennek sétálni, levél elpakol.

bk98.jpg

Kinga és Ádám a kocsma raktárában hesszelnek, megy az uncsi szövegelés a nem létező kapcsolatukról. A villában Juli meséli az élest, hogy ő le akart pattanni Atikámmal, Claudiának meg majdnem kiakad a pacemakere. Hát még mikor megtudja, hogy búcsúlevél is volt, egyből küldi kedves lányát hazafele, tüntesse el, ne figyeljen már ott az asztal közepén. Ja, legalább András ne találja már meg, ha már Peti megtalálta a sajátját. Ezalatt Nóra ébredezik a kórházban, egyből Miklós vigyorog rá nagytotálban. De Nóra már küldi is ki, Atikámmal akar beszélni. Örül neki, hogy ott van vele, Atikám is, nagy összeborulás, Atikám marad, nem megy el sehova – se Julival, se mással.

bk99.jpg

Zsófi és az ismét felbukkant Dr Szöszi üldögél munkaidőben a kocsmában, alkoholos kávét kérnek. Kinga szolgál fel, meg is történik a bemutatás, aztán a magánéletén való csámcsogás, dugott Non-Stop Ádival is, stb. Egy lakással odébb Vilibá égeti oda a rántottát, igazi séf az öreg. Visszasírja még Gizikét meg a főztjét, az már ziher. Megy meccset nézni, de a tévé gondol egyet, és elbaszódik. Juli is hazaér, elégedetten konstatálja, hogy hites ura nincs otthon, levél gyorsan eltüntet, de hol a másik? A szopóroller másik végén, kiscsillag.

bk92.jpg

Tomporka és Peti az udvaron fejtegetik megint a drog-témát, miért vállaltad magadra a dílerséget? Csak mert így mártírkodhattam. Turbékolnak is, okoskodnak egy sort, ez is legalább annyira idegesítő, mint amikor haragban voltak. Jön András meg Timike, a kis légtornász sütizni akar, de nem megyünk be a Rózsába, mert a Zsolti bácsi rossz ember, inkább én szerencsétlenkedek neked a konyhában, és sütök vagy égetek neked egy palacsintát, jó? Jó. Nagyon megy most a főzőcskézés a BK-ban, Benke Laci bácsi a szívéhez is kapna a spontán séfektől. Odabent a kocsmában Dr Szöszi stíröli Non-Stop Ádit, aki lazán lenyomna neki egy chippendale showt, ha nem lennének nyilvános helyen. Szóval az összes nő megvolt neki a házból? Meg a házon kívül is. Kivéve engem, dicsekszik Zsófi, de ismerve a BK forgatókönyvíróit, erre se kell sokat várnunk. Bartha lép oda a két tyúkhoz, Zsófi kell, Szöszi lelép Ádámot fűzni a pultnál. Zsolt békülne, Zsófi beint, szokásos. Non-Stop gyerek és Szöszi flörtölget a pultnál, Ádám már pattanna is rá a nőre, de Kinga jön főnökösködni, zavarja a hímet asztalt pucolni meg sótartót tölteni.

Ezalatt Vilibá tör be a Novák-lakba, majd miután feltérképezi a helyet, konstatálja, hogy nincs otthon a vezérhím, szóval szabad a csók, szabad a szerelem, már be is veti magát a tévé elé egy pofa sörrel. Meccsnézés lesz itt meg jó nagy pofon, ha Novák hazatéved. Non-Stop Ádi lép hazafele, munkaidő game over, meg hát Szöszit is meg kéne már döngetni. Jön is a szőke, Kinga is, de ő csak a szokásos féltékeny „ölni tudnék”-nézését veti be, ezzel mondjuk nem sokra megy. De őt nem érdekli az Ádám, nem féltékeny egy kicsit se, nyugodtan vonuljon szobára Dr Szöszivel. Csak közben biztos bekészített már pár rajzszöget az ágyába.

bk100.jpg

András hazaér, Juli egyből felpattintja a kötényt, mint egy mintafeleség, épp főzni készül. Játssza a szupernőt, bár távol van ő attól. András meséli a Nórát, meg hogy Atikám is ott van. Ez az ügy biztos összehozza őket megint, Julin látszik, hogy kurvára örül neki. A szomszédban Non-Stop Ádi mozdulna rá végre Dr Szöszire, de Kinga is hazaér közben, szóval szex egyelőre sztornó. Kinga kefírrel (nem a V-Techessel) vonul szobára, de Szöszi marasztalja, a bortól jobb színed lesz. Szóval piálgatás lesz itt édeshármasban, már előre félek.

Vilibá szurkol a Novák-lakban, Laci is hazaér, és annak rendje és módja szerint ordítja le az öreg még megmaradt haját. Mi a fenét keres a lakásában? Na ezt én is kérdezném hasonló helyzetben. Juli fut Petibe a gangon, a kötelező bájcsevej után csak belekérdez a levél témába: megtaláltad? Meg. Visszaadnád? Ja. Elolvastad? Ja. Szóval itt akartál hagyni engem is, az Andrást is. Szép kis muter vagy, mondhatom.

bk102.jpg

Non-Stop Ádi kérójában megy a borozgatás, csevegés, aztán beüt a bor: Dr Szöszi egy laza leszbi jelenetet indítana Kingával, Ádinak dudorodik is a gatyája. De nem kerül sor a női szexre, inkább egy komolyabb témába vágnak bele. Olyan jól összejöttünk így hárman, nem dugunk egyet? Konkrétan itt fejeltem le a képernyőt. 16-os karika volt ám kitéve, de mint tudjuk, ez semmit nem jelent, csinálni úgyis 12-esnél fogják.

bk101.jpg

Juli győzködi Petikét (nem vagyok Petike! – reakciót figyelmen kívül hagyva), hogy az nem úgy volt, nem is akart elmenni, stb. Peti persze jogosan van kiborulva, veszekszik is muterral, hiába mondja neki, hogy utána mehetett volna. Nem akarta a gyereket megbántani, meg alapból senkit, csak vicc volt akkor biztos a levél is meg a pályaudvar is. Felejtsük el, kérleli a Petit. Az továbbra is a témán rugózik, szar érzés is lehet, ha az anyád le akar lépni, és csak egy levelet találsz a konyhaasztalon, hogy hello. De az Andrásnak ne mondd el, akkor maradhatok.

bk94.jpg

Kinga még inni akar egyet az édeshármasra, meg a bortól csak felbátorodik, szóval lesz itt olyan, ami eddig sose. Szöszi eltűnik a fürdőben, Ádám már játssza a szentet, ilyet azért nem kéne, ez neked nem való, stb. Kinga szerint ilyet még úgyse csinált, mehet a dolog. Ádám egyből felvillanyozódik, szerinte jó lesz, már a helyről is beszélgetnek. Legyen a kisebb szobában, mert sok jó ember kis helyen is. Ezalatt Gizike meg Tomporka az udvaron barátkoznak ismét, már amennyire az anya-lánya kapcsolatot barátkozásnak lehet nevezni. Mindenről megy a csupa csajos csevej, érettségi, Peti, miegymás. Gizike meg is hívja gyorsan ebédre a kis kufferest, valami indiait akar sütni, de ki se látja mondani a nevét a kajának. Laci óbégatása zavarja meg az idillt, majd Vilibá perdül ki az udvarra a Novák-lakból. Ki lett hajítva, nézze egyedül a meccset, vagyis tévé híján olvashatna is Laci szerint. Gizike persze a kisbolt ajtajából kagylózik.

bk96.jpg

Az édeshármas készülődik a közös lepedőpróbára, de előbb Non-Stop Ádi is betámadja a fürdőt. Ezalatt a két csaj kibeszéli a közös hímet, ki is derül menten, hogy a Kinga szerelmes, szóval Szöszi tovább is áll. Julis az irodában járkál éjszaka is, jön Atikám, szóval bocs meg minden, hogy nem mentem a pályaudvarra, de Nóra meg a gyerek, stb. De Juli szarik bele, őt magára hagyta, és csak strichelhetett ott a Nyugatinál a kiskölökkel. Aliz is betalálja Vilibát, hun a Géza? Hát itt nincs. De kéne jönnie, mert nem tudom kivenni a porzsákot az új porszívóból. Micsoda problémái vannak egyeseknek. Vilibá szerint ne ugorjon neki egyedül, inkább bízza Gézára, neki az ujjában vannak a műszaki tudományok. Hát, szerintem ezt Alizka is tudja, if you know what I mean. Próbálja még a meny-jelöltet meccshallgatásra (!) buzdítani, mert az jobban megmozgatja a fantáziáját, mint a tévé. Nem hiszem.

Kapcsolunk az Atikám-Juli kettőshöz, kínlódnak még mindig, én szeretlek, Juli, de nem, de igen, de nem, stb. Nem véletlen, hogy pont most történt a Timike balesete meg a Nóra, ez egy jel. Ez a vonat már elment. Atikám szó szerint idézett gyökér válasza: Majd veszek másik jegyet. Azt hittem, kettédőlök a röhögéstől. De mindegy is, Juli marad, nem megy Berlinbe, és Atikám se kell már, legyen vége és pont. Atikám semmit sem ért, de Juli szerint kezdjenek új életet a régi életükben. Sose a dialógusok voltak az erősségei ennek a sorozatnak, azt most már beláthatjuk.

bk93.jpg

Non-Stop Ádi kibújik a budiról, kinyithat a vidámpark. De nem lesz itt vidámpark, csak hullámvasút utáni rókázás a bortól meg egy jó nagy koppanás, ugyanis Szöszi lelép, ő nem akar belerondítani a Kinga-Ádi románcba. Juli a rendőrséggel beszél a telefonon táska-ügyben, de halkan, nehogy András meghallja. Jön is az ura, erre rögtön negédes üzemmódba kapcsol. Feltűnik, hogy nincsenek otthon a gyerekek, megy is a röhincsélés, izgalmas, ugorjunk.

Non-Stop Ádi üldözi Dr Szöszit az udvaron, most akkor miért is lépsz le? A Kinga is belement volna. Igen, de fájt volna neki – így a szőke. Most Ádám méteres brokkentyújára célzott? Nem, csak arra, hogy féltékeny lett volna. Ádám vihog is egyet, de a szőke felhomályosítja, hogy a Kinga belezúgott, szóval így kezelje ezek után. Laci mogorván közelíti Gizikét, Vilibá a téma, meséli, hogy a Vili betört hozzá, meg közös meccsnézés, stb. És még a sörét is megzabálta! Nem megitta, véletlenül se. Megzabálta.

bk97.jpg

A villában szól az opera, Claudia csicskáztatja a fiatalokat, Balázs éppen felmossa a konyhát. Ingyen házvezetőnő. Hanna kérdezi, hogy a Claudia nem-e bújócskázik a Mátéval, mert a Máté már egy félórája a kamrában kuksol. Ja, megyek! – ugrik fel a szipirtyó, és már megy is a gyereket riogatni. Jön Juli, gyerek elfelejtve, na mesélj! Eltetted a levelet. El. Juli szenvedését láthatjuk még vagy tíz másodpercig, aztán kapcsolunk Non-Stop Ádihoz, aki éppen Kinga ajtaja előtt szobrozik, bebocsátásra várva. Menne dugni, de Kinga köszöni, nem kér belőle. Na jó, Ádika beszélgetéssel próbálkozik, szóval belém vagy zúgva? Kinga hárít, Ádika csak pénzes bukszákat nyitogat és nyomogat, neki nincs erre pénze, szevasz. Juli még mindig sír, Claudia szidja, mégis hogy gondolta ezt? A sors akarta így – mantra is előkerül, meg hogy ő szerelmes Atikámba. Claudia megérti, András mellett unalmas az élet, na. De aztán csak biztatja arra, hogy maradjon, meg Atikám süllyedjen a múlt jótékony iszapjába, tedd rendbe az életedet, édes lányom. Jó, minden rendben lesz.

Hanna és Peti dumál reggel az udvaron a Juliról, miért bőgött a Claudiánál? Mert ki van bukva a matek bukta miatt. Géza és Aliz is turbékol, de Gézának telefonja van, biztos valami drog-ügy. Gizike látogatja Vilibát, meg is sajnálja, mennyire egyedül van. Kitalált ő valamit, visszaköltözne. Odafönt Non-Stop Ádi reggelit készít, Kinga egyből elájul, hogy milyen rendes, meg igazán nem kéne. Meg különben is bocs az előző estéért, nem haragszom, stb. De ez jó nagy bukó, mert a reggeli nem a Kingának készült, hanem a szobából kivágódó, frissen megdugott kiscsajnak, aki számomra rejtély, hogy került oda, mivel este Ádi még Szöszit akarta lekúrni, meg Kingát, aztán Kingánál pitizett az ajtó előtt, és mindezt az éjszaka közepén.

bk95.jpg

Peti is reggelit készít muterral, nem szólnak egymáshoz, de a virsli már kész, András rá is pattan egyből. Miki a téma meg az új projekt, de a topik elég hamar befejeződik, jönnek a zsaruk, hozták Julis táskáját. András nem érti, mit keresett Juli táskája a pályaudvarnál egy kukában, az asszony meg csak egy idétlen vigyort tud felmutatni, szóval a következő részben megtudhatjuk, milyen elmés hazugságot talál ki némberünk.

Címkék: barátok közt
13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apd (törölt) 2012.10.05. 12:10:38

Egy lakással odébb Vilibá égeti oda a rántottát, igazi séf az öreg. Visszasírja még Gizikét meg a főztjét, az már ziher. Megy meccset nézni, de a tévé gondol egyet, és elbaszódik

na de várjál baszki!

az feltűnt, hogy olyan forró a serpenyő, hogy a vén csákó leejti, de aztán bemegy a nappaliba, és ráteszi a faasztalra, amin még újságok is vannak?

Estevez atya 2012.10.05. 12:43:54

már csak két-három év, és lebukik a Juli.

2012.10.05. 12:53:44

@apd: És?

Szerinted hány fokon készül a rántotta, hogy a felforrósodott serpenyőnek fel kellene gyújtania az újságot faasztalostul?

nyuszi01 2012.10.05. 12:55:28

igen, igen, ez kimaradt, pedig hozzájárul a jelenet lehetetlenségéhez :D nem gyújtja föl az asztalt, de azért kicsit megpörkölheti... látszik, hogy ez csak egy film :D

Cpt. Flint 2012.10.05. 13:01:48

@nyuszi01: 80 fokos serpenyő nem pörköl meg se papírt, se fát, de ahhoz elég, hogy a kezed megégesse.

Ez is csak egy nick_ 2012.10.05. 13:08:52

Felfogni a töltényt?

Aki ennyire totál fogalmatlan hülye, az minek ír?

A töltény az, amit betöltenek a fegyverbe. Ami kijön belőle, az lövedék, esetleg golyó.

Szóval talán neked kéne felfogni valamit. Vagy golyókat, vagy legalább a szavak jelentését.

És akkor a pocsék helyesírást és a magyar nyelv kerékbetörését még nem is említettem.

Fogadjunk, hogy nő vagy?
A hajszínre is lenne egy tippem.

méregzsák 2012.10.05. 13:40:15

@Ez is csak egy nick_: ez meredek. Ha hülyén fogalmaz, csak nő lehet. Köszi.

Viharbanszületett Alexandra 2012.10.05. 13:44:00

@Ez is csak egy nick_:
Úristen, tragédia nyuszi01-nek még a fegyver kaliberét is meg kellet volna neveznie, nem beszélve a hatótávolság megadásáról, persze mindezt a löveg és a töltény megkülönböztetése mellett. Fogadjunk, hogy férfi vagy? -.-"

átlátó 2012.10.05. 14:03:17

Esküdjetek, hogy ez a müsorfolyam meg dzsalozik a teveben.

wfh 2012.10.05. 14:32:02

Szerintem nyuszi01 nagyon jól tolja, bírom a szövegelését, a hasonlatait, jókat röhögök rajta, mostanában ez a napom egyik fénypontja, mert mindig áptudét a humor :) Szóval csak így tovább! :D
A filmbeli értelmetlenségekről/lehetetlenségekről pedig lexikont lehetne írni, lehet, kéne egy olyan blogot is nyitni. (Pl. Gizike felgyújta a házat, és annak sem lett semmi következménye? Még a rendőrség se jött ki, kártalanítás, esetleg javítások a padláson. De ugye ez csak egy példa volt a százezermillióból. Tudom, ilyen szám nem létezik, mielőtt valaki beleköt.) :) Az meg hogy Atikám már szakított a múltjával, nincsenek itt ügyfelei, és most csak úgy visszatáncol, miközben Berlinben már minden fix, aláírott szerződés. No comment. Ennek sem lesz semmi következménye, fogadjunk. Mint itt semminek.
Egy valamit viszont nem értek, valaki megmagyarázná? Hogy kapta Ádi a "Non-Stop" nevet? Erről lemaradtam... Köszi.

nyuszi01 2012.10.05. 15:20:11

@Viharbanszületett Alexandra: persze, nyilván meg kell neveznem a kaliberét is meg mindent, amit a kedves kritikus követel :) Ez már csak ilyen. Mivel extra igényei vannak, tudom ajánlani neki, hogy esetleg ő is kezdjen el hv-zni egy sorozatot, és akkor majd én kommentelek be minden jót és szépet.

@Ez is csak egy nick_: csak egy példát a helyesirási hibára. Köszi. A hajszint pedig benézted, de mivel férfi vagy, ezt elnézem. :D Amúgy meg mielőtt belekötnél, azért irok rövid i-vel a kommentemben hosszú i helyett, mert angol billentyűzet, és nincs rajta hosszú i. De persze, ezt is lehet hibának venni, szóval csak bátran.

@wfh: az első X-Faktor szériában ez a srác volt a Non-Stop együttes énekese. :)

skorpioqueen 2012.10.07. 22:18:08

Bocsi, hogy beleszólok, de egy nagy hibára azért felhívnám a figyelmedet.Az -e kérdőszót az ige után kell tenni. "Nem bújócskázik-e?"
Különben nem szoktam kötözködni, élvezettel olvasom a hv-ot, s jókat derülök a hasonlataidon.
A sör meg folyékony kenyér, legalábbis a férfiak szerint, akkor meg enni is lehet, nem?:)

nyuszi01 2012.10.13. 12:07:27

@skorpioqueen: jaj csak nyugodtan, ez nem kötözködés :)amúgy szerintem azt véletlenül írtam így :D de köszi a figyelmeztetést!
süti beállítások módosítása