Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 5x11 – Haláli levegő

2012. október 04. 12:00 - leeann

Ned pár egyetemi csoporttársával egy rádióadást csinál, amelyben az egyik történet felbőszít egy nőt. A nő beviharzik a stúdióba, Nednek esik, majd amikor a dühös nő elmegy, a stúdió berendezései szikrázni kezdenek, és a laptop kiírja, hogy „gyilkosok"! Úgy tűnik nem csak egyvalaki bőszült fel a rádióműsor hallatán. A szellemen és a felbőszült nőn kívül Delia sem nézi jó szemmel fia egyetemi ténykedéseit. A rádióműsor csak egy, de csajozik is rendesen, és anyut is hanyagolja. Delia aggódik, hogy ennek nem lesz jó vége. Másnap reggel Ned az antikvitásban kezd Melindánál, akivel közösen kiderítik, hogy az új egyetemi rádiót ki vitte annak idején.

sze 5x11-1.jpg

Megtalálják azt a rádiós műsorvezetőt, aki annak idején vitte a rádióban a „telefonos poénkodás" műsort. Ez gyakorlatilag egy szivatós műsor, ahol sok ember sérülhet, és ahogy a mellékelt példa mutatja, sérült is. A régi műsorvezető 8 éve elhagyta a rádiót, és az erdőben él egy lakókocsiban. Eli és Ned meglátogatják őt, hátha tud mondani valamit a szellemről. Kiderül, hogy a szellem már őt is kísértette egy jól sikerült telefonos tréfa után. Akkor lett elege mindenből, amikor a keverőpult megbolondult és önmagától kezdte játszani a Coldplay zenekar In My Place című számát újra és újra. Ettől kezdve a rádiós mindenhonnan ezt a dalt hallotta, bármerre ment, ezért költözött ki az erdőbe és él nomád életet 8 éve.

Estefelé Melinda álmodik az ügyről, ezért Eli-jal bemennek Nedhez a stúdióba, aki próbálja átböngészni a rádió archívumát. A szellem nem nyugszik, és a rádión keresztül közli Ned jelenlegi barátnőjével, hogy a fiú lefeküdt a lány szobatársával is. A lány kiborul és elszalad, Ned utána menne, de egy üvegajtó útját állja, amit a fiú alaposan lefejel. Ned fejét össze kell ölteni, de ez semmi ahhoz képest, amit anyutól kap. Delia ugyanis hallgatta a műsort, ezért beviharzik a kórházba, mint egy dúvad, és úgy leteremti a csélcsap fiacskáját, hogy Ned inkább a bosszús szellemmel foglalkozik, hogy elmenekülhessen anyu karmai közül.

sze 5x11-2.jpg

Közben Noah, a műsorvezető társ megtalálta az archívumban azt az anyagot, ami felbőszítette a szellemet és a mai történetünk elején kiabáló nőt. Melinda meglátogatja a kiabáló nőt, aki azért kiabált Nedék tréfája miatt, mert rajta csattant már egy ehhez hasonló tréfa. A nő házassága úgy ment tönkre, hogy egy betelefonálós rádióműsorban összekapcsolták a férjével, aki közölte, hogy összejött mással és elhagyja őt. Biztos fincsi érzés lehetett, de a nő még él, mert bőszen kiabált Neddel, a férje is él, aki azóta újraházasodott, és a férje új felesége is él, de akkor ki a halottunk és miért dühös, amikor nem is érintett az ügyben?

sze 5x11-3.jpg

Melinda rájön, az új feleség régi pasija a halott. A látó szalad is meglátogatni a házaspárt, akiknek a látó érkezése előtt robbant egy üvegtábla a képükbe. A nő azt mondja, hogy nem tud rádióműsorról, és a férjével jóval azután találkozott, hogy a vőlegénye eltűnt. Az új feleség régi pasija ugyanis azóta is eltűntként van számon tartva. Melinda újabb látomása megadja a helyet, ahol Bruce, a régi pasi maradványai raboskodnak. A látomás szerint autóbalesetet szenvedett és egy folyó mélyén van. A baleset idején a rádióban éppen a Coldplay In My Place című száma ment, ezért próbált ezzel segítséget kérni a szellem.

sze 5x11-4.jpg

Mel azonnal hívja Blaire nyomozót, aki Aiden eltűnése óta mindent tud Melindáról és Eli-ról, így már nem lepődik meg semmin, és azonnal kiemelteti a maradványokat. A kórházban azonosítják a csontokat, de Melinda már látja, hogy Bruce az. Melinda nem érti, hogy miért, de látomásban hallotta egy nő sikolyát is, Bruce viszont egyedül ült az autóban. Kicsit később a rádióban szakító férj, Jack megjelenik Melinda üzletében, és valami nagyon aggasztja. A férj elmondja, hogy a rádióműsorbeli szakítás kamu volt, egy játék. Jack nyer egy utat a Bahamákra, ha élő adásban elmondja a feleségének, Maggie-nek, aki szintén be volt avatva, hogy elhagyja őt egy másik nőért.

sze 5x11-5.jpg

Jack benne volt a játékban, és a játék kedvéért azt mondta, hogy Daisy az a nő, akiért elhagyja a feleségét. Daisy biztonságos választásnak tűnt, mert Jack tudta, hogy jegyben jár, nem lehetetett tudni, hogy a rádióműsor mit von maga után. Az azért elég fura, hogy Maggie tudott az egész dologról, mégis úgy beszél róla, mintha tényleg megcsalták és elhagyták volna. Vajon miért hazudik a nő? Melinda rájön, hogy Maggie állandóan féltékeny volt, és azt gondolta, hogy ebben a műsorban kiderül, hogy a férje tényleg félrelép, pedig nem, de a nőnek bizonyság kellett arról, hogy igaza van, pedig nem volt igaza.

sze 5x11-6.jpg

Mindeközben Eli és Ned megint meglátogatják a nomád életet élő rádiós dj-t, aki elmeséli, hogy megszűnt a szellemhistóriája, és újra hallgathat zenét. Eli szerint a szellem valószínűleg végzett vele, már nem ő a fontos a történetben. Sőt, a dj olvasta az adás anyagot is, és emlékszik a történetre. Kiderül, hogy Maggie gyanakodott, és ráküldte a rádiót a saját férjére, aki jól belesétált a csapdába. Melinda elmegy Maggie-hez, és számon kéri rajta a hazugságait. Maggie még mindig tagad, pedig ő kavarta az egész kalamajkát, amibe Bruce belehalt. Maggie szólt Bruce-nak, hogy hallgassa a rádiót, így ő hallotta Jack „vallomását" a menyasszonyáról.

sze 5x11-7.jpg

Bruce rohant, hogy megállítsa a szeretett nőt a reptéren, és közben érte őt a baleset.  Maggie nem bírja hallgatni Melindát és a mosdóba menekül, ahol Bruce az összes vízvezetéket tönkrevágja, hogy megfullassza az ok nélkül féltékenykedő nőt. Közben Melinda elzárta a főcsapot, de a nagy víznyomás ledönti Maggie-t a lábáról, és a nő ájultan fekszik a bokáig érő vízben. Közben Mel hív segítséget és az ajtót is ki tudja nyitni, ezért Maggie megmenekül. Jön a nagy beszélgetés. Bruce is elmeséli a saját történetét.  Kiderül, hogy ő is hasonlóan gondolkodott Daisy-ről, mint Maggie Jackről, ezért a féltékeny páros gyakorlatilag egymás karjába lökte Daisy-t és Jacket.

sze 5x11-8.jpg

Az is kiderül, hogy Maggie épp a vonal másik végén volt, amikor Bruce balesetet szenvedett, de fogalma nem volt, hogy mi történt és hol keressék szerencsétlent, aki megfulladt az autójában. Persze hamar jön a megbocsátás, végezetül Maggie kap néhány jó tanácsot a szellemtől, aki meglátja a fényt és továbblép. Ned is rájön, hogy sokkal büszkébb rá a mama, ha jó gyerek és nem egy kretén. A rádiót pont jókor hallgatja a mama is és a megbántott barátnő, úgyhogy Ned is javít a hibákon. Delia nagyon büszke a kisfiára, és úgy tűnik, hogy a lány sem haragszik már a fiúra annyira.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása