Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x07 - Színlelés

2012. október 04. 13:00 - fuszulykavirág

Ezt a hetet azzal kezdjük, hogy Conrad és Victoria ad interjút egy irritáló riporterpicsának. Villognak a vakuk, kényszerednek a mosolyok, a téma pedig nem más, mint az álompár 25. házassági évfordulója. Csacsognak kötődésről, gyerekekről, boldogságról. Conrad szerint úgy kell tenniük, mintha mi sem történt volna. Victoria persze inkább kiakad, de Conrad elmondja, hogy Frank beváltotta a csekkjét, szóval talán róla se hallanak többet, meg Lydia ágya mellett is őr áll, hátha magához tér. Emily meglátogatja Nolant, akire újabban biztiboy vigyáz, mióta Frank kissé helyben hagyta. A trauma ellenére Nolan nem száll ki a bosszúhadjáratból, csak egy kicsit hátrébb lép, próbál vigyázni az életére. Mondjuk ennek ellenére kicsit húzza Emilyt, hogy vajon mennyire habarodott bele Danielbe – ezt a piszkálódást nem nevezném életbiztosításnak.

1.JPG

A riporterpicsa reggelinél faggatja tovább a szent családot, ahol Daniel mondjuk nem tette tiszteletét. Szerencsére megjelenik Tyler, hogy kimentse jóbarátját, aki éppen önkéntes munkát végez a parton (értsd: a Potyautasban dolgozik). Tyler gyorsan meg is hívatja magát, meg magával Ashleyt a családi vacsira, ahol a házassági évfordulót ünneplik majd. Ezen felbátorodva Charlotte is hozna magával valakit, de neki nem szabad. Amikor Daniel hazatéved, Tyler nagyon őszintén szembesíti a homlokát csúfító sebbel, Daniel meg azt se tudja, hogy kérjen bocsánatot. Gond nélkül elhiszi magáról, hogy Tyler fejét megkínálta egy fallal, mert amúgy meg nem emlékszik semmire. Emily is befut, Tyler meg lelép, de előtte még felhívja Daniel telefonjáról saját magát, hogy halhassa, miről csevegnek odabent a szerelmesek. Emily nem akar részt venni az interjún, és arra kéri Danielt, hogy ne is említse őt. Na vajon mire készül Tyler…

Emily hazaérve nyitva találja a ház ajtaját, bent pedig Frank fogadja, aki szegény egyre nyúzottabbnak néz ki. Nem tesz neki jót ez a sok stressz. Frank előhalászott valami ezeréves aktát Emilyről, hogy két év javítóintézetben, meg lőfegyverrel való visszaélés, és még fenyeget is egy sort, hogy majd ő kideríti az igazságot a lányról. Miután elmegy, Emily előkotorja a titkos dobozát, és felhív egy felügyelőt, akitől segítséget kér. Ismét. Ja, és Amandaként. Jól sejtem, hogy ez még egy ismeretség a javítóból? Daniel közben megcsinálja az interjút, szépeket mond a Potyautasról, meg az ottani munkáról, Emilyről viszont tényleg nem beszél, pedig a riporterpicsát nyilván csak az érdekli. De szerencsére Tyler mindig időben érkezik, hogy elmondja, amit senki nem akart. Charlotte meg persze pont az ellenkezőjét csinálja annak, amit az anyja mond, szóval meghívja Declant a családi vacsira.

2.JPG

Jack kedvesen lecseszi Nolant, hogy miért terelgette őt Emily irányába, mikor tudta, hogy foglalt. Nolan persze nem hiszi, hogy a Daniel dolog komoly lenne Emilynél, de attól még Jack beszünteti ezt a szerződéses öribariságot Nolannel. A riporterpicsa váratlanul betoppan Emilyhez, aki meg kínjában nem nagyon tud mást csinálni, minthogy belemegy az interjúba. Victoria éppen Lydiát látogatja a kórházban, amikor Frank is betoppan, de Victoria sürgősen kivezetteti onnan, és semmire nem kíváncsi, amit a férfi mondana. Frank a kórház után meglátogatja a felügyelőt, aki csupa szépeket mond Emilyről, de turkálni nem engedi Franket. Declan büszkén olvassa a megjelent cikk Potyautasról szóló részét, de a többit nem adja a bátyja kezébe. Szerencsére Jack magától is tud olvasni, bele is akad egy csöpögős cikkbe Emily és Daniel romantikus szerelméről.

3.JPG

Az álompár meg éppen az óceánban úszkál a nagy szerelmével. Visszatérve a házhoz Tyler várja őket meglepivel: bekereteztette nekik az újságcikk róluk szóló részét. Milyen figyelmes. Emily persze nem habozik elmondani, hogy Tyler miatt kellett vállalnia az interjút, Daniel ki is akad rá, joggal. Emilyt felhívja a felügyelőasszony, hogy elintézte Franket, de vigyázzon magára jobban, mert ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Mondjuk nem hiszem, hogy Frank ennyiben hagyná az ügyet. Victoria idézgeti a cikket egyetlen urának, és közben a házassági problémáikról elmélkednek, mert igazából nem is Lydia volt ott a probléma, régen nem működött az már. Bár Conrad kitart amellett, hogy soha senkit nem szeretett úgy, mint Victoriát. Mondjuk őt meg még mindig gyötri a bűntudat Emily apja miatt.

4.JPG

Emilyt Nolan és a biztiboy várja odahaza, merthogy mennyire nem biztonságos az a ház, és meg akarják védeni. De csak annyira jutnak, hogy Nolan feladata lesz valami terhelőt előásni Tylerről, mert már nagyon zavaró az a kis kukac. A Potyautast elözönlötték azok a vendégek, akik a cikkből hallottak a helyről, és egy közepes koktélbárt csináltak az egyébként hangulatos kocsmából. Emily egy régi iránytűt ajándékoz Jacknek, amiért megjavította a hintát, és abban maradnak, hogy barátok lesznek. Tyler és Ashley andalognak az utcán, Ashely betér cipőt venni, amikor Nolan lecsap a gyanútlan Tylerre. Megosztja vele azt a felfedezését, hogy Tyler ellen távoltartási végzése van valami fickónak, szóval ha nem akar magának bajt, akkor este felkeresi Nolant, és megbeszélik az ügyet. Tyler annyira nem mennem, de Nolan elég határozott tud lenni, szóval ugrani látszik Graysonék vacsija a naptárból.

5.JPG

Frank persze hogy nem hagyta annyiban a dolgot, éjjel visszaosont a felügyelő irodájába, és kibányászta Emily aktáját, amiben ugye nem Emily fényképe van, mert ő Amanda. Már gyülekeznek a népek a családi vacsira, Emily szupercuki ajándékot ad (Graysonék esküvői meghívója bekeretezve), Declan pedig kisebb meglepetést okoz, mert Charlotte persze nem szólt róla. Tyler meg késik, ugye. Nolan szóra bírja Tylert: a családja elvesztett mindent, így most próbálja behízelegni magát a Grayson vállalathoz. Hogy mindez ne derüljön ki, Tyler természetbeni szolgáltatásokat ajánl fel Nolan számára. A vacsi kellemesen telik, Decaln beszól Emilynek, Conrad beszól Victoriának, majd Danielnek és Declannak is, Victoria pedig Emilynek. Végül Declan megemlíti Emily ajándékát Jacknek, majd kiakad és lelép. A Jack-dolgon kiakad Daniel, és szintén lelép, Emily utána. Ashely is távozik, mert Tyler még mindig nem ért oda, Charlotte pedig távozóban gratulál az anyjának. Na hát akkor ennyit a családról, ketten maradnak a házasok.

6.JPG

Közben Frank megtalálja az Igazi Emilyt egy sztriptízbárban. Vagyis hát őt most Amandának hívják, de értjük, ő az eredeti Emily. Emily és Daniel veszekednek egy kicsit a Jack-dolog miatt, és Emily azzal zárja rövidre a dolgot, hogy bejelenti: ő most éppen beleszerelmesedik Danielbe. Daniel meg ezzel nem annyira tud mit kezdeni, inkább elmegy sétálni egyet. Victoria és Conrad is bemutat egy házastársi veszekedést, előkerül Emily Papa is, és lezárásként Victoria kiutasítja Conradot a közös fészekből. Declan a Potyautasban keres vigasztalást a bátyjánál, de Charlotte is utánamegy, hogy megbeszéljék a dolgot. Frank elcseveg az Igazi Emilyvel, aki próbálta már megtalálni többször a mi Emilynket, de nem járt eddig sikerrel. Frank persze készségesen mesél, megmutatja neki a cikket is Emilyről és Danielről. Conrad örömmel hagyja ott a házat, Victoria meg bámulhatja az óceánt bánatosan.

7.JPG

Daniel lelkizik egy sort az anyjával, mondogatnak egymásnak néhány közhelyet. Victoria viszont továbbra sem tud szabadulni kínzó bűntudatától. Frank hívja fel, hogy elújságolja a felfedezését, de csak addig jut mondandójában, hogy Emily nem az, akinek mondja magát. Ekkor ugyanis az Igazi Emily fejbe húzza egy látszólag golfütővel. Majd mikor még mocorog egy kicsit a földön, megismétli az eljárást. Tyler elmondja Ashelynek is élettragédiáját, meg a kiutat is: ellopta Conrad titkos adatbázisát, ezzel akarja nélkülözhetetlenné tenni magát a cégnél. Nolan beszámol az estéjéről Emilynek, vagyis hát lényegében nem mond el a semmit, de azt látjuk, hogy a delfinfóka megint akcióba lendült, és felvette a fiatalok forró éjszakáját. Egy ilyen anyaggal mondjuk lehet zsarolni rendesen, az már tény. Daniel meglátogatja még a hintájában ücsörgő Emilyt, és bevallja, hogy hát ő is éppen beleszerelmesedik a lányba, úgyhogy a szerelmesek egymásra találnak – ismét. Conrad éppen Lydiánál tölti az éjszakát a kórházban, amikor az magához tér, Emilyhez pedig a régi cellatársa, az Igazi Emily állít be az éjszaka közepén. Igazi Emily elmeséli Franket, aki ekkora már vérbe fagyva hever az útszéli bokrokban, Victoriát meg továbbra is nagyon érdekli, mit akart volna mesélni Frank Emilyről. 

Címkék: bosszú revenge
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2012.10.05. 10:34:21

Tökjó lett a hogyvolt, köszi.:) Minden szerdán megfogadom, hogy nem nézem többet, de mindig úgy hagyják abba, hogy nézni kell. Szörnyű.:D

fuszulykavirág 2012.10.05. 10:46:01

@PuffCinq: Én már komolyan aggódom Emilyért, Lydia is magához tért, ez a csaj is beállított... jobban szerettem amíg csak állta a bosszút dinamikusan :D

Sanna Persikka 2012.10.05. 11:24:42

Nekem meg pont most kezd tetszeni. Kicsit unalmas volt az elején, amikor mindig kinéztünk valakit és szépen tönkretettük. Kell egy kis gubanc. Egyébként sokkal jobbra számítottam ennél a sorozatnál, ezzel az alapötlettel ezerszer jobbat is lehetett volna csinálni, nem?

fuszulykavirág 2012.10.05. 12:08:24

@Sanna Persikka: Persze, kell a bonyodalom :) Hát nem tudom, biztos lehetne jobb is, engem néha kicsit ilyen brazil szappanoperára emlékeztet.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2012.10.06. 16:45:29

Érdekes, nekem is az hiányzik, hogy pirossal szépen kihúzza az embereket a csoportképről, mint az elején. Nekem túl sok a bonyodalom.:D
süti beállítások módosítása