Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 5x01 - Változz át! Változz át! Változz át!

2012. október 03. 12:00 - Natasha Romanoff

Hol is hagytuk abba tavaly? Volt egy pár klimaxos boszorkány, aki vámpírokat akart gyilkolni, Lafayették farsangi maszkos szörnyekkel küzdöttek, aztán Jesus a meleg nővér meg is halt. Alcide kinyírta a falkavezért, aki annak a nőnek a volt palija, akit most Sam dugogat. Sookie befogadta, és még meg is cirógatta az emlékezetkieséses Ericet. Ezután megtörténik a várva várt pillanat, Szuki lemond Ericről és Billről is, reméljük, nem látunk több „mentsük meg Szukit” akciót. Majd egy szép délután Alcide csaja, Debbie csöngetett egy kisebb puskával és fejbe lőtte csóri Tarát, aminek örülhetnénk is, hisz az írok nem tudtak már neki mit kitalálni az utóbbi évadban. Erre persze Szuki mérges lett és vissza a feladónak alapon, pofán lőtte Debbit. Nájsz. Bill lett a megye királya és Ericcel együtt ledöfték a hihetetlen szögletes fejű Nan Flannagen,' vámpírbékefenntartóhatóságiszóvivő' hölgyet, ami ugye „federal ofensz”. Összegezve mindenki részéről meghalt valaki, lássuk, mi következik.

1. (490x276).jpg

Első snitt, Eric takarít, Bill telefonál, én jót röhögtem azon az 5 másodpercen. Ugrunk egyet, vér mindenütt megint, Szuki helyében átfestetném azt a konyhát fehérről most már. Probléma van, Tarát fejbe lőtték. Mi más megoldás lehetne, mint igen, csináljunk belőle is vámpírt, elfér.  Jön Pam és némi noszogatás után beleegyezik. Itt is kiemelném a „fucktard” kifejezést, zseniális. Közben Eric és Bill kellemes kis ezüst-zubbonyt kapnak a Hatóságtól Nan Flannagen meggyilkolásáért.

2.2 (490x276).jpg

Főcím után megtudjuk, hogy a tavalyi tiptop papból meleg vámpír lett, aki szerelmes Jasonbe. Mindeközben Pam egy Walmartos tréningruhában segíti át Tarát a vámpírrá válás szeánszán. Sam és a csaja csevegnek valami Victoria Secret modellel, aki persze meztelen. Miért ne. A farkasok nagyon mérgesek ám Samre, mert meggyilkolta a falkavezért. Szerintük.

3. (490x276).jpg

Bill és Eric megmenekülnek, most mind meglepődtünk. Volt egy belső ember, aki nem más, mint Eric vámpír tesója, és hát hogyan is üdvözölhetnéd a tesódat, mint egy kellemes smárral? Ahány ház, annyi szokás. Szukiék takarítják a konyhát, innen ugorhatunk is. Vissza Lannister testvérekhez, kiderül, hogy a hugica a Hatóság tagja, amit ugye tudtunk már és az a terv, hogy megmenekítik a srácokat az országból. Közben Lafayette nem bírja a gyászt meg a szenvedést, valahol érthető is persze. Az egyetlen rokona meghalt és vámpír lett, a szerelmét megölte. Shit happens.

4. (490x276).jpg

Terrynek és Ilene-nek vendége van, ebédelnek, beszélgetnek a random tűzről, ami történt nemrégiben. Összenézések, valami itt nincs rendben. Mégsem véletlen volt az a tűz? Erről többet itt nem tudunk meg. A fehér házban Szukinak jönnek a flashbackek Taráról, hogy milyen szuper barátnők voltak ők mindig is. Jön a bűntudat? Később kopogtat a kétméteres farkasember, keresi a barátnőjét, akit ugye 2 éjszakával ezelőtt, az a hölgy lőtte pofán, aki most limonádéval kínálja. De Debbie sem volt ártatlan, tehát tekinthetjük kiegyenlítettnek. A helyi erők a pubban kajálnak éppen, férfias beszélgetések, felvetül a téma: Bulizzunk srácok, jó. Hoyt még mindig mérges Jasonre, amiért megdugta az első szerelmét, vámpír Jessicát. Megszegted a bró kódot öcsi, együtt kell ezzel élni.

5. (490x276).jpg

Pár mérfölddel arrébb Samből próbálják kiszedni, hogy hol van a halott falkavezér Marcus eltemetve. Váratlan szex jelenet a filmben, már kissé hiányoltam is, de a 38. percben megérkezik. Kellemes numera a konténerben, elölről-hátulról, ahogy illik jó testvérek között. Bill kicsit már unja, New Orleansban még nem hallják, ami 600 mérföldre van. Közben éppen a vacsit húzzák oda Russelnek, a csillió éves vámpírnak, aki ugye még nem halt meg, és még meg is szökött, mint kiderült. Míg Russel gyűjti az erejét, Jessicánál házibuli van, ahol Jason is megjelenik, hogy féltékenykedjen egy sort. Ugorhatunk innen is.

6. (490x276).jpg

Terry és a katona haverja egy iraki estéről beszélnek, meg arról, hogy az tehet mindenről. A tűzről? Arról, hogy Terry nem teljesen százas? A történetet nem tudjuk meg ma. Továbbá az este folyamán hatalmas tapsot kell adnunk Jasonnek, aki kibírja, és nem dug meg egy fiatalkorú csajt. Innen is gratulálunk. A farkasok az erdőben kiássák Marcus, a volt falkavezért, Alcide bevallja, hogy ő ölte meg és a mennyei farkas-törvények alapján neki kéne lenni az új falkavezérnek. Egyelőre emiatt nem is aggódik senki, inkább felzabálják a halott belsőségeit. Miért ne, megint csak.

8. (490x276).jpg

Ericék szökési terve nem egészen válik be. „Kurvára ne mozduljon senki”, mondja a főnök, aki a fegyvert szegezi rájuk, körbevette őket a Hatóság. Szuki és Lafayette várják, hogy Tara kimásszon a földből, van egy sejtésem mi fog történni, amint kimászik. Egyelőre azonban várunk, Pam is előjött a sárga Walmart ruhájában, Tara sehol. És akkor most lepődjünk meg, Tara kiapplikálódik a veremből és kire megy rá első körben? Szukira persze, mert neki finom a vére nagyon, vagy, mert csak kurvára elege van belőle. Én az utóbbira szavazok.

Címkék: true blood 18+
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása