Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

I Love Gjoni 1x01 - A luvnyák és a buzukis, csapóegy

2012. október 02. 09:00 - sixx

Benkő és Alekosz után itt van nekünk Gjoni, aki mér két éve megkereste magának az IGAZIT, csak az RTL dobozban tartotta a műsort. Sebaj, tegnap este elszabadult a pokol, mi meg hogyvoltozzuk, még jó, majd pont azt hagyjuk ki, ahogy 16 szakadék rámászik a hatvanéves buzukihuszár nemi szervére. A nyitókép máris zseniális, Delhusa, mint egy szemüveges majom a négyhengeres köszörűkövön robog tova, közben aszongya, ő Dzsoni, az albán, és száguld, mert ő ilyen szapora fajta, néha saját magát sem éri utol, ami érdekes lehet a svéd királyi társaság orvosi szaklapjába rendszeresen publikáló pszichiátereknek, nekünk annyira nem.

Screen Shot 2012-10-01 at 6.40.23 PM.png

Meglát egy nőt az út mentén, de nem áll meg menten, aztán mire visszafordul, már késő, a vörös ruhás jelenést elfújta a Dzsoni-hurrikán. A motorozásnak vége, hősünk egy tisztásra megy magányosan, és szomorkodik egy sort aranyos kecskék társaságában. Ha rosszindulatú lennék, arra gondolnék, hogy Dzsoni már ott tart, hogy gerjedelmén az állatvilág segítségével lendülne túl, de nem vagyok geci, a zoofíliát csak nem nézem ki belőle. A főcím után kiderül, hogy a gidák helyett inkább nőket cserkészne be a buzuki magyar királya, ehhez kap egy villát az RTL-től, ami a semmi közepén fekszik, de van benne sok szoba, meg egy Dávid-szoborra hajazó, kőbe faragott Dzsoni-bálvány fasszal, amit hol kikockáznak a szerkesztők, hol nem. A villa nagy, a kertjében tó is van, az ebédlőben meg középkori fegyverek a falon, csak nem a Tudorokból vették a szerkesztől az ihletet a forgatókönyvhöz?

Screen Shot 2012-10-01 at 6.49.39 PM.png

Az ilyen műsorokban megszokott, hogy a főhősnek vannak segítői, Benkőnek ott volt a pinainas, Alekosznak Olivér, Dzsoni meg menten kettőt is kap, a Celeb vagyok, ments ki innen-ből vele jól összehaverkodó Keleti Andreát és Pákót, a nemzet bohócát, aki egyfajta inasként fog funkcionálni a műsorban. A készítők tehát az abszurdba akarják elvinni a giccsnek induló műsort, más okát nem látom egy fekete fickót szolgának felvenni egy ilyen műsorba. Pákótól stabilan várható a verbális humor ugye, már ha azt valaki viccesnek tartja, ahogy szerencsétlen küszködik a nyelvünkkel. A kép állandóan ugrál 4:3-ról 16:9-re, nem értem teljesen, de mindegy is, jönnek a luvnyák sorban, koncentráljunk. Dzsoni közben egy helikopterhez ért a motorral, és külvárosi Rambónak öltözve áll a gép mellett, a fejére fekete csíkokat ken vélhetően cipőpasztával, és elszántan fekvőtámaszozik.

Screen Shot 2012-10-01 at 6.58.43 PM.png

A felhozatal első blikkre siralmas, mintha Benkő és Alekosz lefölözte volna az ország ostobenkó ribanckínálatának felső rétegét, és ami maradt, az jutott Dzsoninak. Közben zajlik az élet a másik síkon is, Dzsoni telefonon jelentkezik be Királysasként Pákónak, akinek viszont Fekete kobra a kódneve bazdmeg, sírok, minden oké? Minden rendben van, a lanyok a haz elott varnak. Akkor megyek, mondja Dzsoni, és int a pilótának, csapjunk a lovak közé. Pákó kirongyol a ház elé, és üdvözli a nőket, akik láthatóan nem értik, mi a fasz van, ez a Dzsoni nem fehér, látszik a szemekben, faszom, megyek haza. Pákó helyreteszi a dolgot, a gazda nincs itthon, ő mutatja meg a vilát (egy l-lel mondja, igazodunk), meg az agyakat. Mármint a fekvőhelyeket, nyugi, más értelmezés itten okafogyott lenne. Rohanás indul, már amennyire ez kivitelezhető a tűsarok + hatvankilós bőrönd kombóval.

Screen Shot 2012-10-01 at 7.07.45 PM.png

Screen Shot 2012-10-01 at 7.18.05 PM.png

Jesszumpepi, az egyik nő tényleg Benkő levetett kapcája, Éva, eszem megáll ezen a szereposztáson. A villától a luvnyák el vannak ájulva, ezt így fejre el is tudom hinni, a legnagyobb sikert persze Dzsoni szobra aratja, aminek most kikockázzák a farkát, amit éppen egy kiélt fejű szőke néni morzsinkál lelkesen, lehet Jézusnak képzeli magát, és fakasztana. Hiába. Egy másik, pár generációval fiatalabb szőke is egyre simogatja a kibaszott szobrot, aztán jön a többi nő is, és rákapnak a faszra, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, de a szerkesztők (egyelőre) megkímélnek minket, és senki nem lehet csókot a kőből(?) faragott szervre. A egyik rajzolt szemöldökű nő szerint Dzsoninak kiváló ízlése van, minden bordó, arany és barna, neki legyen mondva. Közben a főnök közelít az objektumhoz, és baszki, nem szarral gurigázik, kiáll a helikopter talpára, bekötve persze. Na jó, az arcán látszik, hogy be van szarva, de hogy egészen pontosan mitől, a helikopteres kalandtól, vagy attól, hogy meglátta a nőket, nem tudom.

Screen Shot 2012-10-01 at 7.26.25 PM.png

Mert a falka ott liheg már a tóparton, a helikopter lapátai keverte szélben a szoknyák fellibbenek nyakig, kivillan pár bugyis pina, de a 18-as karika még indokolatlan lenne. Dzsoni lassan leereszkedik a magasból a tó közepén látható kis szigetre, Melinda aszongya a kamerába, hogy sugárzik belőle az erő. Hihetetlen, de Dzsoni a helló helyett a buzukis nótáját tolja el legott, playbackről, mi másról. A nők kissé bátortalanul mozognak, nem mindenki ismeri a méltán híres slágert, de Dzsoni legalább szexis, mondja Rita, akinek nagyobb lófeje van, mint Demcsák Zsuzsának, pedig. Riki egy leszedált negyvenes nő, akinek a haját a Dallas fodrásza készítette el még 1983-ban és azóta láthatóan nem feküdt le, na ő elalélt Dzsonitól, de tökre, mert annyira férfias jelenség, hogy ihaj. Még az, de Dzsoni a nóta végével mint Jézus, ki is séltál a vízen a partra, kicsit csalva persze, mert a vízben egy plexi vagy üveg palló segíti a mutatványt.

Screen Shot 2012-10-01 at 7.26.58 PM.png

Tímea szégyellős nő, de Dzsoni kék szeme elvarázsolja, Erika hisz a szerelemben első vagy második látásra, ő az, aki David Beckham és Jézus háttereket cserélt le a számítógépén Dzsonira, bezony. Violetta melegséget érzett, amikor a szemébe néztek, Tünde viszont zavarban volt, de amikor Dzsoni megérintette, benedvesedett ott, alul. Éva csalódott Benkőben, ezért vállalta be a nyilvános megszégyenítést még egyszer. Mondom, erős a mezőny. A főnök elmegy átöltözni, hogy addig a nők mit csinálnak, rejtély, illetve annyira nem is, mert ketten például a kertben beszélgetnek, a fix kamera képe annyira szar, hogy valahogy megértem, hogy két éven át hegesztette a műsort az RTL. Ugrunk egy nagyot, a nőket kicsípték, mit szaros Pistát Krisztus nevenapjára, ehhez nem volt elég félóra, nincs annyi fodrász és sztájliszt az országban, akik ebből a felhozatalból egy hétnél rövidebb idő alatt embert varázsolnak, nem is sikerült a dolog, de hát szarból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, nem lehet vele pattogtatni.

Screen Shot 2012-10-01 at 8.08.35 PM.png

A puccparádé azért van, mert most van a nyitóparti, amin Dzsoni felméri a mezőnyt, koktélok és falatkák mindenütt, Pákó meg viszonylag hamar lecsap a lepattanóra, és egy szőkenőt máris elkezd fűzni, talán meg kéne várni, hogy a főnök kiszedje magának a javát, nem? A szerelemre isznak a népek, de Riki nem, mert majd csak akkor, ha beszél Dzsonival, ahhoz józannak kell lenni, mondja. Kívánsága parancs, az albán amorózó azonnal akarja ajkait alhasára, agyafúrt, ám ábrándos arccal ámítja ájulásig, arra az angolkert, aranyszerszám áll arcod alatt az árgyélusát! A kertben sétálva Riki előkap egy CD-t, amit elfelejtett átadni, mintha innen hiányozna egy hosszabb jelenet, de ne legyünk trollok, így is érthető a történet. A CD-ről a nő egy bikám, bikám című nóta szövegét ajánlja Dzsoni figyelmébe, az menten kontráz, ha jönne, ha jönne? Mármint a become szót fejtegeti sajnos, Riki szerint ez gyere, gyere hozzám, vitatkoznék, na. Ju vör born vit vingz tu fláj, jézusom, ez most felolvassa az egészet? És fordítja is? Dzsoni a tortúra végén megjegyzi hogy a töke tudja, mit mondott a nő, de nem is érdekli. Smár a vége a beszélgetésnek, amiben az is elhangzik hogy Riki 17 volt, amikor utoljára maszturbált Dzsoni zenéjére. Riki becsukott szemmel emlékszik vissza a csodálatos délutánra később.

Screen Shot 2012-10-01 at 8.18.04 PM.png

Kicsivel később Dzsoni már egy másik ribancot visz el magával, közben Pákó rámozdul az összes magányos farkasra. Erika, akit visznek, butább, mint a Benkő villa összes lakója egyben, pedig ott a nagybetűt sem mindegyik ismerte (copyright by P. Howard), azzal nyit, hogy őt még egy férfi sem tisztelte meg azzal, hogy leültette az ágyára, ezt most egy kicsit hagyom leülepedni. A beszélgetés ezen a vonalon zajlik, a csaj először levénemberezi Dzsonit, majd az előre megírt szövegnek megfelelően közli, hogy a fiatalságát odaveti elé, ez nagyjából a "leszophatlak?" lehet virágnyelven, de Dzsoni óvatos, először csak egy smárig jut, de nem jön be neki Erika technikája, ne csücsöríts már légy szíves, mondja, de nem tehetek róla, mondja Erika, foglalkozási ártalom. A nappaliban a buli ezerrel ég, Village People-re ropja a jónép, az egyik barna, tetovált nő az alhasát az időközben visszaszédelgő Dzsoni farkához dörzsöli, mindenki sikolt, kivéve egy nőt, aki egyedül cigizik valami teraszon. Nem sokáig, Dzsoni odamegy hozzá, mert szóltak neki a szerkesztők, hogy kapás van, tessék megdolgozni a fizetésért. Albánunk lecsap, mint a szerb kajakszövetség Janics Natasára, te meg mit magányoskodsz itten? Egy mozdulattal felkeni a falra a nőt, legyen köztünk híd, mondja, ez asszem az "áll a faszom, fogd meg" eufemizmusa. Nem fogja.

Screen Shot 2012-10-01 at 8.26.05 PM.png

Bent Erika megy hugyozni, mert annyira felizgult. Dzsoni lekapja magáról a nyakkendőt, és úgy táncoltatja a nőket, Keleti Andrea meg a tetkós nőnek magyaráz, ha valamit nagyon akarsz, az megvalósul. Jaj, tudom, int a másik, ilyen volt a delfinúszás, hatéves korom óta vágytam rá, és bejött. Keleti nem érti, Dzsoni sikerült? Köszönjük, Emese. A főnök a táncparkett ördögeként egy Kató fedőnevű, kiégett madámra hajazó nagydarab, tetkós luvnyát rángat be a meditációs szobába, és perceken belül smárol ezzel is, valamiféle rekordot hajszol tán? Katónak a combján is van varrat, hely is van rá, csak mondom. Odakint az előbb magányosan cigiző nő sajnálja, hogy nem jött össze neki a baktériumcsere Dzsonival, ha tudná, mi volt előtte a csávó szájában, hazáig szaladna. Rikinek láthatóan sikerül ráinnia a nyugtatóra, csoda, ha nem zuhan össze öt percen belül. Dzsoni közben a meditációs szobában Katót igyekszik megdugni, nagyon aranyos kisugárzásod van, mondja elhaló hangon, kicsit felhánytam a számba most, elnézést.

Screen Shot 2012-10-01 at 8.52.36 PM.png

Na, minden jónak vége egyszer, Dzsoni kiszabadítja magát Kató kancsal tekintetéből és kimegy a nappaliba, táncverseny lesz, mondja, aki nyeri, az különleges ajándékot kap. Védettséget mégpedig, szóval érdemes rendesen rázni a picsákat. Elsőként egy eddig még nem nagyon mutatott szőkenő pattan elő, a seggét hosszan dörzsölgeti Dzsoni farkához, ez egyébként visszatérő elem lesz, senki nem lötyög lazán, tényleg odateszik magukat, az egyik nő konkrétan a földön fetreng, Kató a lába között (igen, a pinájánál) huzogat egy sálat, remélem megszagoltatja Dzsonival, de ezt kivágták a szőrösszívű szerkesztők.

Screen Shot 2012-10-01 at 8.52.52 PM.png

A nyertes végül az a nő lesz, aki a padlón négykézláb közelítette meg Dzsonit, a jutalma meg egy műanyag nyaklánc a kínai piacról, a Fény Lánca vagy mi a tököm, a neve onnan jön, hogy ha bekapcsolja az ember, világít rajta egy medál. Ez túl bonyolult a nyertesnek, és elalélva mutogatja a többi agyhalottnak, hogy helló, megdobbant a szíve Dzsoninak, oszt a lánc felvillant. Nem vicceltek a szereposztók, nem győzöm eleget hangsúlyozni, ilyen mezőny egyetlen magyar reality-ben nem volt még eddig, aki ez alá a szint alá tud menni, az hazudik. A lánc védettséget ad a viselőjének, az meg kell is, mer' menten jön a ceremónia, amin négy szerencsés/szerencsétlen hazamegy.

Screen Shot 2012-10-01 at 8.56.12 PM.png

Mivel Keleti Andrea is kap gázsit, dolgozni kell érte, így bezavarják egy szobába, ahol a 16 nő képe van a falra felkasírozva, némelyik úgy megfotósoppolva, hogy az anyja nem ismerne rá. Keleti dolga, hogy segítsen Dzsoninak dönteni a hazazavarandó luvnyákat illetően. Közben kint Riki egy gyümölcsöstállal a kezében ül le a kanapéra, pedig tisztán látszik rajta, hogy reggel még a kolozsvári szalonnát harapta jó étvággyal, mondom én, hogy be van szakadva. Keleti Andrea tanácsai után végre jön a ceremónia a kertben - a szigeten Dzsoni meditál, a parton a nők meztéláb, ha csak ennyit látnék a műsorból, azt hinném, valami nagyon vicces szekta tagjait látom rituálé közben. Dzsonira egy számmal nagyobb zakót kéne ráadni, mert ez nagyon feszül hasban. Erika szerint nagyon különleges nők vannak itt, és fél, hogy hazazavarják.

Screen Shot 2012-10-01 at 8.57.24 PM.png

Keleti Andrea egyszer csak rábasz egy nagyot valami gongra, mire Dzsoni felriad, és álmos szemekkel hablatyol valami kamudumát az igaziról, akiről álmodik, majd rámutat a Fényes nyakak láncaira, ezeket kapjátok ti, akik maradtok, akinek meg nem jut, az mehet haza. Nahát, ki hitte volna. Szólítja a nőket szépen sorban, azok meg mezítláb betocsognak a szigetig, megkapják a láncot, a végén meg négyen hazamennek, az arcukon leginkább megkönnyebbülés, még jó. 12-en maradtak, hosszú ősz lesz ez.

Címkék: i love gjoni
159 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nathalie 2012.10.02. 13:49:39

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat:
én akkor kaptam először röhögőgörcsöt, amikor Pákó sírt, hogy reméli gjoni megtalálja a szerelmet. :D:D

Is 2012.10.02. 13:49:47

@sixx: Részemről rendben, úgysem én kezdtem.

Azon egyébként már elgondolkodtatok, hogy így, két év után szembesülve ezekkel a felvételekkel, hogyan érezhetik magukat a szereplők? Nyilván főleg a jelöltekre gondolok, hogy mit gondolhatnak most róluk az ismerősök, rokonok, de pl. Keleti Andival kapcsolatban is érdekelne ugyanaz. Kedvelem a nőt, meglepetten olvastam, hogy benne van. Persze, a szerződés nagy úr.
A témánál maradva szerintem egy részük esetleg reménykedett benne, hogy ez végül sosem kerül adásba...

Hurri Kán 2012.10.02. 13:59:15

@pushpang (univerziális határeset):
Az utóbbi idők leKszínvonalasabb rejalitije. ;-)

Hurri Kán 2012.10.02. 14:00:32

Részemről arra is kíváncsi vagyok, Pákó melyik adásban fog részegen belehugyozni a medenszébe. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.02. 14:02:28

@gyvy: (mödanszié...) vagy hogy melyiket nyúlja le Gjonitól?

nathalie 2012.10.02. 14:03:52

@gyvy:
én inkább, hogy gjoni végül összejön-e pákóval :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.02. 14:04:08

@nathalie: bevallom nem mindig értem hogy mit mond :D de azért egy szerecsen inas hát na ez nem PC :D

Hurri Kán 2012.10.02. 14:05:59

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat:
Legrosszabb esetben lyuksógorok lesznek. :)

Hurri Kán 2012.10.02. 14:08:38

@nathalie:
Ez nem várt csavar lenne a történetben. És akkor jöhetne pinainasnak, vagy minek Steiner Kristóf. :D

gizdacsavo 2012.10.02. 14:19:50

"Dzsonira egy számmal nagyobb zakót kéne ráadni, mert ez nagyon feszül hasban."

B lehetőségként az is elég lenne, ha kigombolná ez a fasz, amikor leül. :)

Pákó meg szerintem azért van a műsorban, mert kellett egy ember, aki tényleg annyira sötét, hogy komolyan vegye ezt a remekművet. :)

nathalie 2012.10.02. 14:27:06

@gizdacsavo:
sztem gjoninak sem szóltak, hogy ez vicc. Szóval lehet látni koncepción, hogy az rtl-nél valamilyen tudatmódosító hatása alatt álltak a dolgozók, amikor csinálták, hogy a nők fizetett statiszták, hogy a Keleti Andrea fején látszik, hogy úristen, mit írtam alá? Viszont Gjoni fején mintha azt véltem volna felfedezni,hogy tényleg elhiszi, hogy ő itt most csilloghat, ő a sztár. Persze, tudja, hogy nem talál itt szerelmet, de hogy ez egyébként komoly. Olyan mint ha "az ember aki túl keveset tudott, de azt is rosszul" bill murray film elevenedne meg. félelmetes.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.02. 14:35:23

@nathalie: Az a félelmetes, hogy akármilyen műsorban volt ez a fazon, ahol kifigurázták, frankón nem esett le neki a tantusz. Kb. örül, hogy foglalkoznak vele. És ennyi. Hátborzongató.

Hurri Kán 2012.10.02. 14:38:03

@nathalie: @neccharisnyás útonálló:
Egyszer volt szerencsétlenségem Dzsonival találkozni élőben, tényleg kb. annyi esze van, hogy ne az udvar közepére hugyozzon. VIszont jobban el van szállva magától, mint butább.

nathalie 2012.10.02. 14:42:17

@neccharisnyás útonálló:
@gyvy:
úgy gondolom, talán pákó jobban érti a szituációt mint gjoni. ez mindent elmond szerintem...

Tóth Ágas 2012.10.02. 14:43:34

huh, ezen én is vinnyogva röhögtem, TV-t ugyan ezentúl sem fogok nézni.. :))

Hurri Kán 2012.10.02. 14:44:24

@nathalie:
Pedig Pákó sem egy szellemóriás. :D
Igen, az a poén az egészben, Dzsoni nem megjátssza, hogy ekkora láma, hanem télleg ekkora láma. :)

nathalie 2012.10.02. 14:49:58

@gyvy:
az a jelenet meg van, amikor a táncnál azt mondja, hogy "a végén bele álltam én is" és elkezd őrült módon táncolni, a csajok meg azt nyilatkozzák le róla, hogy látszott mennyre akar, és hogy hogyan izzadt??? :D:D:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.02. 14:53:13

@gyvy: Na, jóvan. Pont a kedvenc emberfajtám: buta, mint a tök, de az arca akkora, hogy az Eszterházy-kastély belső nyílászárói kellenének minden helyiségre, amibe befelé igyekszik.

@nathalie: Nekem is van egy gyanúm, hogy Pákónál erősen bejátszik a "játsszuk a népnek a majmot" tényező. Győzike se akkora egy ordenáré macskajancsi civilben, mint az ember gondolná. Bár előbbihez csak messziről volt szerencsém a kamerák nélküli világban.

Hurri Kán 2012.10.02. 14:55:17

@nathalie:
Nincs, pedig krisztusi tekintettel néztem az adást. :D

@neccharisnyás útonálló:
Nem, Pákónál sem az van benne, ő egész egyszerűen ennyit tud. Kissé alul van még domesztikálva. ;-)

nathalie 2012.10.02. 14:56:13

@gyvy:
ne mááááár :D az egyik legjobb jelenet volt, amikor majdnem szívrohamot kapott a nagy táncolásban :D

Is 2012.10.02. 15:00:00

@gyvy: A boldogult cölöp vagyok, verj be engemből láttam egy keveset, azt pont, amikor ő kinyilatkoztatta, hogy ő a magyar zene őfőméltósága... Azt hittem, a pofám leszakad és nem hallok jól.
Balázsék is adták neki utána kommentjeikben: "Ki az a Dés? Ki az a Presser?"
Szóval igen, azt hiszem, ő tényleg elhiszi magáról, hogy mekkora ász.

2012.10.02. 15:01:28

@gyvy: ha nem lenne ekkora láma, nem lehetne ezt a műsort megcsinálni...
Amilyen hülye, még kikacsintana a karakterből, jól van ez így, hogy ekkora láma. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.02. 15:03:52

@nathalie: nekem tetszett a tánc, a tánc jó dolog, fiatalít :D

Hurri Kán 2012.10.02. 15:08:34

@beebeer:
Persze, hogy jó ez így, legalább kapunk heti egy óra önfeledt szórakozást. :)

@nathalie:
Azt hiszem, még sok boldog esténk lesz. :DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.02. 15:08:36

@nathalie: a térden terpeszben vonaglós kapta az első fényt nem? :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.02. 15:10:59

azért a nénik arcán ott volt az ijedtség nehogy infarktust kapjon mikor furcsántorzan elkezdett vonaglani Gjoni...

nathalie 2012.10.02. 15:12:38

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat:
néha annyira röhögtem, hogy pont az olyan nagy pillanatokról maradtam le, mint a védettség :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.02. 15:14:56

Valaki szerezzen nekem olyan fénynyakláncot. Én is szeretném tudni, mikor dobban értem másnak a szíve! ;)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.02. 15:15:26

@nathalie: jaj és amikor 5-felé akarták cibálni és megpróbálták felemelni hát én ott dőltem ki :D

Hurri Kán 2012.10.02. 15:16:01

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat:
Miért? Újraélesztették volna. :D

@neccharisnyás útonálló:
Ahhoz sztetoszkóp kell, nem fénynyaklánc. :D

nathalie 2012.10.02. 15:17:10

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat:
amikor "beájul" közéjük és a nők elkapják? :D:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.02. 15:18:22

@nathalie: az az :D
@gyvy: igen már előre kapott újraélesztő puszit a néniktől :D majdnem mindtől :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.02. 15:29:07

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: Lesz infarktus is a műsorban?

@gyvy: Nem, mert az a csaj ott a műsorban, ő mondta! Ő biztos tudja! Értem? :P Tipp, mikor fogja valamelyik élelmesebb áldozat letiltatni a sugárzást úgy, ahogy van?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.02. 15:31:43

@neccharisnyás útonálló: hát szegény Gjoni azért remélem nagyon nem erőlteti meg magát... én kifejezetten féltem őt :D ebben a korban így ugrálni...

Hódos Hajnalka 2012.10.02. 15:33:40

nem hiszem el, hogy van faszos szobor a Dzsoniról. Sixx biztos csak kitalálta! :DD

2012.10.02. 15:37:10

szétröhögtem magam... köszi a linket, akárki is volt. :DDDD

A táncverseny győztese, háááát mintha csak magamat látnám gerinctorna közben, cicahát-kutyahát. Kb. én is úgy mozgok, mint egy zsák krumpli, de nekem lehet, nekem kérem fáj a hátam. :))))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.02. 15:37:35

na mindenesetre Trixitől a jövő héten többet várok, igazán megmutathatná tehetségét

Hurri Kán 2012.10.02. 15:43:03

@neccharisnyás útonálló:
Ja, az más, eSZt nem tuttam. Biztos a fénynyakláncot erőssen szóríttani kell, és akkor megmongya a frankót. :D

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat:
Reméljük énekelni is fog. :D

fran7 2012.10.02. 15:46:28

Két megjegyzés a műsorhoz: én elképzelhetőnek tartom hogy a szobor márványból van, ha azt Gjoni ajánlotta fel a produkciónak és eddig a saját otthonában tartotta.
Másik a narrálás Gjoni hangján egészen rettenetes volt. Szerintem egyetlen színész se merte bevállalni, így neki írták ezt a rettenetet. S így utólag elmélkedek azon, hogy az Internátusban a kislány mennyivel jobban csinálta mindezt.

2012.10.02. 15:55:30

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: óóóóóóó, köszike! Már világít is szívem minden dobbanására! És most megyek a boltba egy villogó fénylánccal a keblemen, úgy fogok kinézni, mint egy világítótorony. Ebben az időben kifejezetten hasznos lesz. :))))

Boston2 · http://boston.blog.hu/ 2012.10.02. 17:11:43

Remekmű volt, sixx!
Kicsit furán néztek a munkahelyen, miért röhögök a könnyeim törölgetve... :)

sogeking 2012.10.02. 17:28:24

Trixi remélem összejön Pákóval :)
esetleg énekelhetnének közösen valamit

(extraként lehetne egy kis rap betét Tordas Ildi előadásában:)

dennis27 2012.10.02. 17:34:13

Értem én és lehet is negatív dolgokat írni egy ilyen műsorról, de a stílus nem mindegy.
Nem tudom ez a firkász mi jogon veszi egy kalap alá és nevezi "ribancnak" az összes lányt. Speciel az én hozzátartozóm, mert igen van benne egy lány,aki az, nem ribanc. Gőze nincs a kritika írójának arról az ilyen műsorok hogyan készülnek, mi megy a háttérben, kvázi ebből érthetően alkot ilyen kritikát. Mint írtam, igen lehet benne bőven találni nevetséges dolgokat, de nem kéne leribancozni a lányokat.

Ahhoz képest meg,hogy ennyire ratyi a műsor mégis elég sokan nézték. Kérdem én: minek nézitek?

dennis27 2012.10.02. 17:38:33

@beebeer: Köszi a kritikát a táncverseny győztese nevében is. Rokonom az illető, szerintem ne hasonlítsd magad hozzá . :P

narmer 2012.10.02. 17:46:02

@kalapompompom: Mit mondjak, én is megnéztem, mert vártam valami másik műsort.Először azt hittem paródia, utána nagyon szégyelltem magam ,hogy az RTL 15 év alatt hányszor képes megalázni embereket.Még akkor is ha kurvák, és akkor is ha félig megkopaszodott szerencsétlen életű buta popénekesek.A cikk azonban first class, én is nagyokat visongtam.Most már csak egy VV6 vagy micsoda hiányzik.Nem mellesleg egy magyarországi csatornán néger szolgát tartani, hol picsában van az Egyenlő bánásmód hivatala?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.02. 17:52:15

Én annyira kiszakadtam ebből a valóságból. Ez a műsor tényleg annyira szar, h már jó! Ezen csak nevetni lehet, nagyon eltalálták :D

narmer 2012.10.02. 17:52:39

Keleti Andrea? Pénzért? Ugyan!Már mér nem? Rádásul valami csodakocsin szágudott Delhusa segítésére.

sixx · http://comment.blog.hu 2012.10.02. 17:53:21

@dennis27: barátom, ez nem kritika. aki meg kurvának megy, ne sírjon, ha basszák.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.02. 17:54:43

@dennis27: pont magad válaszoltad meg, hogy miért :) Mert ratyi a műsor :D

fran7 2012.10.02. 18:24:24

@dennis27: sixx nagyjából sejti, miképpen készülnek ezek a műsorok, sőt talán mi olvasók/nézők is sejtjük, de ha valaki zöld-fehér sálban jelenik meg az Űllői üti stadionban azt fradistának nézik, akkor is ha közben Vasas drukker. Hogy finoman fogalmazzam meg a közmondást, hogy aki korpa közé keveredik azzal mi történik. Sixx nem ilyen finomkodó, mint én.

2012.10.02. 18:36:31

@dennis27: nézd dennis, meglehet én is alapból ilyen sértődött lennék, ha egy rokonom feltűnne ilyen szarban, de valljuk be, pontosan tudta, hogy hova megy, nem az első ilyen produkciót látjuk az RTL-en.
A táncot meg nézd újra, talán nem véletlenül lett hátulról, a legelőnytelenebb pózban felvéve, és igen is hasonlíthatom magam hozzá. Miért ne? Megjegyzem az legyen a legnagyobb bajod, hogy a hölgy mozgását egy zsák krumplihoz hasonlítják. Ha sokáig bent marad, kap ennél rosszabbat is.

Hurri Kán 2012.10.02. 18:38:20

@dennis27:
Autogramm!!!! Ugye intézel nekem egy autogrammot tőle???

genevieve 2012.10.02. 19:35:35

nem tudom nézni eme remekművet, de ezt olvasva szinte láttam magam előtt az egész cirkuszt:)

Pácsó Ármándó 2012.10.02. 20:42:09

Köszi a hogyvoltot, jól esett! :-)

@beebeer: (Cicahát-kutyahátat mi is csinálunk edzés végén :-) )

sogeking 2012.10.02. 20:50:30

@genevieve: pedig jó :)

és Trixi is szerepel (Trixiiii!!!444!! :)

nathalie 2012.10.02. 23:43:31

@foxglove:
most értem haza :(
és most fogom megnézni a homelandet, jeeeee :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.10.03. 05:42:05

@tandora: igen, de igaz!!!! És valóban! Ahogy ezt elolvastam, beugrott :D

És igen, ciki, amit művelsz, itt ilyeneket az emberek nem csinálnak :D:D:D:D:D

ő-szinte 2012.10.03. 11:46:39

@sixx: nem neztem meg meg az adast, de kezdem azt gondolni, hogy jo a musor ;-P

ő-szinte 2012.10.03. 12:04:20

@Hódos Hajnalka: te inkabb szeresd Pocakot ;-DDDDDDD

dennis27 2012.10.03. 14:00:56

@sixx: Hála az égnek, hogy a nővérem nem viselkedett "kurva" mód a műsorban....lesznek még cifrábbak is. Tudnék szolgálni infókat bőven a szereplőkről, az egész műsor végkimeneteléről büntetlenül, lehetne belőle olyan blogot írni ide,de hagyom, hogy nézd végig, meg írj még több ilyen alpári kritikát, amire nem mondom, hogy nem jogos, csak a kifejezésekkel kéne másképp bánni ;-)

dennis27 2012.10.03. 14:03:08

@fran7: Hidd el nekem....nem sejti mi volt ott. Ő csupán azt írta le, amit látott, igaz saját magát is lejárató alpári stílusban. Ha tudná, akkor lennének az irományban konkrétumok, de csak az van,amit te is láttál a képernyőn.

manes 2012.10.03. 14:03:51

dennis: Ezek akkor voltak lányok amikor kb. a nagyanyám....

sixx · http://comment.blog.hu 2012.10.03. 14:17:50

@dennis27: MONDOM, HOGY NEM KRITIKA, TE SZERENCSÉTLEN.

ő-szinte 2012.10.03. 14:38:03

@dennis27: figyi, ha te ennyire szakértő vagy showműsorokban és nem tetszik amit itt látsz akkor csak idézni tudnám neked vv Attillát : VISZLÁT !

De hagyjál már minket alpári népeket alpári módon szórakozni , köszi :-)

ő-szinte 2012.10.03. 14:40:27

@dennis27: bocs, ez még lemaradt az előzőből : faszomatbazdmeg!

sweeney todd 2012.10.03. 17:21:04

@dennis27: te, figyi, csak szólok, hogy ez a műsor összefoglalója azoknak, akik nem látták, vagy csak röhögni szeretnének, tök nem kritika.

Ha már annyira véded a tesódat (?), akkor írd már le légyszi, tényleg érdekel, hogy milyen inditatásból jelentkezik valaki egy ilyen műsorba? Ha simán csak Dzsoni érdekli, őt gondolom bármelyik koncertje után fel lehetne szedni.

2012.10.03. 17:53:10

@sweeney todd: jaj, hát csőre töltött pisztollyal kényszerítették, az volt, na!

Az meg már milyen, hogy valaki szó szerint veszi az "aki kurvának megy ne sírjon, ha megbasszák" kiszólást. A humortalan emberektől mentsen meg az Isten, tényleg bármire képesek!

add meg a jelszavad 2012.10.03. 19:32:33

Rég láttam ilyen tökéletes (nem tudom kategorizálni) műsort LOL
Minden benne van amin lehet fanyalogni, röhögni, elborzadni, okoskodni... etc.
Igaz most is csak felvételről :(

add meg a jelszavad 2012.10.03. 20:07:16

Nem lehet igaz, hogy a bajai démon nem hiszi, hogy egy ilyen fotó megjelenhet :D

ő-szinte 2012.10.03. 21:25:53

@beebeer: kibaszott nagy lájk !!!!!!!!! ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ajjjj de alpári vagyok faszomatbazdmeg...:-((((((
elszomorodtam, de téllleg... :-DDDD

egyemakisszíved 2012.10.03. 22:26:50

Én is el akartam menekülni a nézése elől, de ott ragadtam. Látom, olvasnivaló is lesz hozzá, meg dumaparti. De jó! Kár volt megfosztani a népet oly hosszú ideig ily gyönyörtől, de kétségtelenül az elkészült műalkotás alkalmas egy induló csatorna fényét emelni. Cinikus romantikusoknak kihagyhatatlan. Rég röhögtem ennyit. Még magamtól is megijedtem egy kicsit, ha nézni fogom, megszeretem Gjonit, eddig valahogy csak a nyüzüge hangyeszt láttam benne, de most megpillantottam a szerethető Casanovát, ezt teszi velem az rtl, a fene! Ha nem hisztizik be a következő adásban, és nem énekli el minden alkalommal a buzukit, én is kiteszem háttérképnek a számítógépemre Gjonit. Elvégre öreg kecske nem vén kecske.

add meg a jelszavad 2012.10.03. 22:42:03

@beebeer: más !
Kijöhettek már a házból bármikor, miután levonult a forgatócsoport?
Tudod... úgy két éve :))

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.10.04. 05:41:53

namost,én ehhez most jutottam hozzá. sok volt sör, meg a kurva-kurva úristent is megbasztam fasszal, de tegnap, oszt ezután kattint. lenne több észrevételem, no. dzsoni eddig full faszán tolja, de: bevezető jelenet simán rambo, dávid/dzsoni sztettyú meg bunuel A vágy titokatos tárgya, utána meg van egy film, ami beugrott, sok fbi-os majom egy szigeten és elpusztulnak egymás után, de inkább egy klaszika, ami valszeg mindenkinek megvan: Azonosság /Identity/---letölteni---megnézni, köszi.
gECI NAGY FILM és ha dzsonit betépve nézitek, akkor ez a paralell simán ül.Első rész után elbizonytalandostam,bármi lehet.

holnap választok kedvencet, addig is, csók, anyádhátán.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.10.04. 12:34:50

@Jimmy Talpig: lehet, hogy azóta csadorban járnak... azon gondolkoztam vajon melyik lehet a boldog győztes... :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.10.04. 19:03:46

Én egy dologra lennék még kíváncsi, mert nem világos. Ezeknél a párválasztós műsoroknál a végén bent maradó egyke ugye a végén mindig hoppon marad, mert kell új évad, szingliként a sztárunk jobban eladható, stb.
No most, ő kap valami fájdalom-, vigaszdíjat, hogy 13 hétig kitartóan taposta társnőit a dobogóért, ha már az embert nem kapja meg? Vagy most akkor mi van?

nyuszi01 2012.10.05. 09:11:55

@tandora: ezen kiégtem :D :D egyébként meg jogos, úgyis mindig megkapjuk, hogy mi álszentek vagyunk, közben meg sutyiban nézzük a műsort...

Én tényleg nem néztem az első részt, RTL II-m sincs, de ha ez ilyen műsor lesz, komolyan mondom, h nézni fogom legalább a neten :D Beszarás :D

ő-szinte 2012.10.05. 22:25:55

most kezdtem el vissza nézni, de már most beszaráááááááááás ! :-DDDDDDDDDDDDDD
a haláli fegyver kutyafasza ehhez képest, és amilyen élvezettel Pákó porolgatja Dzsonni rettenetesen kis faszú ( ? :-O )szobrát, hátttt, azt hittem vmi pervezebb homo filmbe kezdtem, de nem! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.10.05. 22:55:27

jesszusom, azt a pink ruhás tehenet melyik mezőről vontatták oda ?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.10.05. 23:00:21

már tudom, Pákó, a kis mukk , ehehehehehehehehe

ő-szinte 2012.10.06. 00:12:31

istenem, télleg sírok a röhögéstől :-DDDDDDDDDDDDDDD
kis mukk elérzékenyül és síííír bazdmeg :-DDDDDDDDDDDDDDD
Dzsoninkon meg olyan az a helikopteres heveder, minh ha már az esti baszáshoz lenne beöltözve :-DDDDDDD
na és abuzukis dal, ahogy el is mutogatta, priceless :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
késssz vagyok! :-DDDDDDDDDD
és ez még csak a kezdet :-)))) ábazzzzz :-DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.10.06. 00:32:28

hátttt, az én kedvencem Riki lett, beszarás a nő :-DDDDDDD

óóó Erikában vv Veronikát vélem felfedezni :-DDDDD naccerű ;-DDDDDDDDDDD

Kató meg vm elbaszott afroditének képzeli magát :-DDDDDDDDDDDDDDD
és ezt a bókot dzsonitól: te nem tudsz más lenni, csak mint ahogy kinézel
hát bazdmeg, komolyan gratulálok, hogy elbírta mondani röhögés nélkül :-DDDDDDD

ő-szinte 2012.10.06. 00:55:01

dzsonink úgy táncol, mint akit bolha csipked :-DDDDD

Erika süt. Jött és süt. ááááááááááááááááááááá ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

hábazzzz sixx kifelejtette a sztárfotókat a ribikről :-DDDD ennyi vicsorgós, rémisztő tekintetű szörnyellát :-DDDDDDDD

ő-szinte 2012.10.06. 01:46:10

és baszki, tényleg át kellett menniük a csajoknak a vizen a szaros fény nyakláncért??? :-O
mert ha még fényt adott volna nekik inni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

azért dzsoni utsó mondata is odabasz : azért maradtunk itt együtt (mondja ezt kb 7 picsára meg magára ) hogy szeressük egymást... khm... én már látom magam előtt az orgiát, ehehehehehehehehehe remélem kis mukk is bele csap a lecsóba ;-DDDDDDDD

vala-ki 2012.10.06. 03:41:51

huúú, gyerekek, sírósra röhögtem magam, köszönöm!

ő-szinte 2012.10.06. 13:49:23

@Pácsó Ármándó: hátttt, igyekcccem, na ;-)
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

egyemakisszíved 2012.10.08. 08:15:47

@ő-szinte: Á, abban ne nagyon reménykedj, Gjoni azt nyilatkozta, hogy szexre ne számítsunk műsor során. Erika is nélkülözni fogja a legszentebb férfiszervet, hiába írt a kívánságkosárnak. Gjoni inkább a tavirózsákkal hempereg a tóban. (Apropó, az nem védett virág?) Kár, mert a csajoknak adott technikai utasításaiból egy magyar Kámaszútrát lehetett volna kiadni, a ne csücsörítsél vonalon tovább haladva. Hja, néma gyereknek anyja sem érti szavát… Szerintem tudta volna az ország szexuális kultúrájának színvonalát emelni. Hiszen a popszakmában is letett valamit az asztalra, ahogy említette volt a dzsungelben ő maga.

fran7 2012.10.08. 15:38:14

Na kiváncsi vagyok sixx, mit lesz képes írni a második részről. Voltak részek, mikor inkább savat csöpögtettem volna a szemembe, az legalább meggyógyulhat egyszer.
Szegény dennis27, remélem ő is képes lesz ignorálni ezt a műsort.

horgi1 2012.10.08. 16:39:20

Amennyiben a nem éppen kifinomult modorú proli libák cípőben tipegnének a kínai bóvliért MAGASABBAK LENNÉNEK MINT a meghódítandó lovag. Egy ilyen mentálisan retardált,hiú,öreg ember ezt NEM tudná elviselni. Ezért találták ki a vizen járást.
Nem csodálom, hogy sixx nem ír semmit. Nincs mit írnia.Én kb 5 percet láttam a tegnapi adásból. Azt is azért, mert a férjem rácsodálkozott, hogy mi ez a félelmetes produkció? Nem tudta, hogy nevessen vagy sírjon.Nem szándékozom nézni a sorozatot(nagy kár lenne az időért),de sixx írásait szívesen olvasgatom a jövőben is.Dennis27! Komolyan úgy gondolod, hogy valahova még hívják koncertre ezt az exhibicionista alakot? A Niká se perimeno is egy LOPOTT görög szám,de ezt mindenki tudja.
süti beállítások módosítása