Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fátylat rá! - 1x04

2012. október 01. 09:00 - sixx

Eddig háromszor nem történt semmi izgalmas a Viasat3 esküvős reality műsorában, talán azért, mert a szereplők az istennek nem voltak hajlandók beszólni egymásnak, a nők nem tépték egymás haját, amikor a gyerekkoruk óta megálmodott esküvői ruhára azt mondja egy ribanc, hogy gagyiszar, szóval semmi olyasmi nem történt, amit vártunk volna a műsortól a főcímet meglátva (két menyasszony hadakozik benne). Talán majd ma este. Ja, egy héttel még le vagyunk maradva, holnap reggel jön az ötödik adás is, kitartás.

Screen Shot 2012-09-30 at 5.07.28 PM.png

Pinokkináék a szokásos erdőben várják a házasságra készülő két párt, az egyik Csabi és Zsuzsi kettőse, ahol Csabi egyszer betért oda, ahol Zuszsi volt a pultos, és az este végén megkérte a kezét. A másik párost, Katit és Norbit is az alkohol hozta össze, most mondja valaki, hogy a pia csak szétszedi a családokat. Csabiék hagyományos esküvőt akarnak magunknak, Norbiék punkosat, utóbbiról nem nagyon tudom elképzelni, hogy milyen, tán a menyasszonytánc alatt takonnyal öntözik a vendéget, miközben a Ramones emlékzenekar tolja az I Wanna Be Sedated-et? A menyasszonyi ruhát meg a ziherejsztű tartja össze?

Screen Shot 2012-09-30 at 5.09.43 PM.png

Csabiék jönnek először a tisztásra, első ránézésre semmi különös nincs bennük, (másodikra sem) bár Csabi pocakjára nem biztos, hogy jó ötlet volt két számmal kisebb, feszülős inget felvenni. A kisfilmben otthon készülnek valahová, Zsuzsi a haját vasalja, Csabi meg ránézésre úgy másfél-egy kilónyi szalonnából készít reggelit, és közben mesél, hogy addig ivott és nőzött, míg rá nem lelt Zsuzsira, azóta csak zabál. Jaj, elnézést, a Pocak itten most becenév, a csajáé. Nyitótáncot akarnak az esküvőn, erre a gyanúsan feminin mozgású Csabi egy tánctanárnál készül ezerrel, hasra tapadó, szűk pólóban. Mondtam már hogy előnytelen? Ejtőernyőzni is elmennek, mert ha ezt a félelmüket le tudják küzdeni, akkor a győzelemmel sem lesz baj. Nincs ellenfél, nincs akadály, mondja Pocak1 és Pocak2. Jesus fucking Christ.

Screen Shot 2012-09-30 at 5.18.35 PM.png

Norbiék sem tűnnek szimpatikusabbnak, a faszinak felborotvált, de hátul hosszúra hagyott haja van, 1992 telefonált, és kéri vissza a frizurát, meg a kibaszott bokán éppenhogycsak felül érő gatyát, ami NEM rövidgatya, hanem egy rövid gatya, bazdmeg. Norbi az ismerkedésről viccelődve mesél, ígértem én neki mindent, csak dugjunk, Kati rá is ver egyet közepesen komolyan. A menyasszony szerint Norbit csak az tudja elviselni, aki szereti, no meg a rágcsálók, mert tartanak vagy hatot, ott rohangál az aranyhörcsög meg valami jelmezes patkányszerű mittudomén mi a kéróban. Norbi boldoggá akarja tenni Katát, ha az állatok nincsenek mellettük, akkor viszont el vannak veszve. Az esküvőt úgy tervezik, hogy ez kicsit szóljon a násznépről, leginkább róluk. Na, lesz itt szopás.

Screen Shot 2012-09-30 at 5.25.26 PM.png

Zsuzsa, aki fiatal kora (20) ellenére úgy néz ki, mint egy leharcolt mosónő, könnyen befolyásolható ellenfelet akart, na, Katával törököt fogott, mert ő meg előre tudta, miben enged majd és miben nem, és punktum, olyan nincs, hogy ne az legyen, amit ő akar. Ettől én speciel annyira még nem szartam be, mert az eddigi három adásban is ez volt az alapállás, a többit tudjuk. Zsuzsi aranyosnak tartja Katát, Kata szerint Zsuzsi be van szarva előre, Norbi meg azt fejtegeti, hogy ezek (értsd: Csabiék) nem olyanok, mint ők. Norbi kemény, mint Lázár János töke, és közli, hogy nem fog kompromisszumokat kötni, mert leszarja, mit akar a másik. Irány a szalon, kezdjük a ruhákkal.

Screen Shot 2012-09-30 at 5.51.10 PM.png

Először a műsor történetében ugyanis a faszikat is berángatják a szalonokba, lehet, ehhez Csabi ragaszkodott. Zsuzsi ruhája az első, fehér, van rajta fátyol meg csipke. Csabi szerint Kata szeme beázott a tetszésnyilvánításába. Komolyan ezt mondta. Hát, ez nem pontosan így van, mert Kata szerint a ruha egyszerű fos, Norbi meg kijelenti, hogy az ő nője nem esküszik szúnyoghálóban, célozva a ruha tüll berakására, én kezdem megkedvelni ezt a csávót. Csabit ez felháborítja, hát, van ilyen. Kata ruhája sokkal inkább díszítettebb, köves baszokkal van kirakva, mintha a kínai piacon a leértékelt cuccok közül szedte volna elő valaki. Zsuzsi szerint a ruha túl csilivili, én a punkosságot hiányolom belőle. Csabi is a kínai piacot emlegeti, a mellrészét kakaduhoz hasonlítja ÉS közli, hogy farsangba elmenne, egyébként egy vicc az egész. Itt azt hittem, Norbi kettéfejeli, Kati meg sírógörcsöt kap, de nem, csak felháborodnak.

Screen Shot 2012-09-30 at 5.55.17 PM.png

A döntés nem lesz egyszerű, ez messziről látszik, a helyszín egy elhagyott raktárépület, csupasz téglafalak között állnak a felek egymással szemben, és jelentik ki, hogy nem engednek az istennek sem. Mármint a nők. Sebaj, mondja Pinaszakáll, nem nektek kell dönteni, hanem a fasziknak, és elzavarja a két nőt. Csabin iszonyatos a nyomás, mondja. Norbi ukázt kap Katitól: az életed árán is szerezd meg a göncöt. A két faszi nem tud dönteni, ezért drámai pénzfeldobás lesz, ehhez a vőlegények hátat fordítanak, és Pinokkina elkerekedő szemei előtt Pinaszakáll feldob egy érmét azaz Norbiék nyertek, Kata majd' kiugrik a bőréből, Zsuzsi meg odaböki Csabinak, hogy ezt a fos szart nem veszem fel. Csabi összeomlik, az esküvőnek annyi, mondja. 1-0.

Screen Shot 2012-09-30 at 6.02.26 PM.png

Jön a zene, amit először Norbiék mutatnak be, és meglepetésre nem a Rózsaszín Pitbullt választották, hanem egy sima partizenekart, mert nem akarnak lakodalmas fost. Igazuk van, annál rettenetesebb a világon nincs. Csabiék menten megvédik a lakodalmas zenét, mi vidékiek vagyunk, mondják, erre Norbi is rákontráz, Torgyán alakú gumicsizmában születtem, nekem akarod bemutatni a vidéket, bazdmeg? A partizenekar mindent el tud játszani, mondja Kata, és int, játsszatok mulatósat! S lőn, megszólal valami rettenet, amitől Csabi lábába beleköltözik a bugi, és menten táncol, Norbi meg a saját fülébe öntene ólmot, ha lenne hozzá eszköze, de nemcsak azért, mert a muzsika borzasztó, hanem Csabi igazán buzis mozdulatai miatt, nem is értem én ezt a Zsuzsit, vak tán? Kata is sokkot kapott a mozdulatok láttán, Norbi szerint ember így nem táncol.

Screen Shot 2012-09-30 at 6.07.01 PM.png

Csabiék jönnek, a bevezető nagyszerű: "az okból vagyunk itt, hogy meghallgassuk a mi általunk elképzelt zenekart." Anyám, borogass. A zenekar éppen nyaral, muhaha, ezért Skype-olnak egy sort velük, ezt pici hátránynak tartja Csabi, TÉNYLEG BAZDMEG? A távolból bejelentkező zenekar sima lakodalmas fost nyom, ezt a zinteneten keresztül is lehet hallani, Norbi ezzel kapcsolatban azt mondja, hogy két órán át még hagyján, de ne kínozzák ezzel egész este, mert ő is ember. Csabit egyre jobban idegesíti az ellenfél elvontsága, ami abban merül ki ezek szerint, hogy nem akarnak lakodalmas zenét hallgatni.

Screen Shot 2012-09-30 at 6.12.45 PM.png

A döntés ezúttal sem könnyű, sőt, amikor Norbi kijelenti, hogy ez az ő lakodalma, és leszarja Csabit meg a pereputtyát, akkor pattanásig feszül a helyzet, Zsuzsi nem hajlandó engedni és Kati sem, pénzfeldobunk. DE. Pinaszakáll dupla vagy semmit mond, azaz ha Norbiék nyernek, akkor a ruha mellé megkapják a zenét is, de ha nem, akkor Csabiék elviszik a ruhát is. Csabi előáll egy új javaslattal, legyen a ti zenétek, mondja, de akkor kérjük a ruhát. A Dexter zenéje csendül fel, Kati kétségbeesetten néz, Norbi meg átadja a ruhát Zsuzsinak, csak hogy ne lakodalmas zene legyen a bulin. 1-1. Miközben Kata azt taglalja a kamerába, hogy nem akartam a ruhát átadni, Norbi az eget nézi, és láthatóan leszarja az egészet.

Screen Shot 2012-09-30 at 6.16.39 PM.png

Screen Shot 2012-09-30 at 6.16.46 PM.png

A helyszín jön, ami Norbiék esetében egy strandfürdő bazdmeg, a háttérben termálmedencékkel és a kötelező kellék öregasszonyokkal, akik majd a buli csúcspontján kipattannak a vízből, és beszállnak a buliba, na EZ punkos lenne, ugye. A helyszín tökéletesen alkalmatlan MINDENRE, se hely nincs, se megfelelő környezet, ide vacsorázni nem mennék el, nemhogy lakodalomba. Norbiák magyaráznak, ide az asztalok, ide a főasztal, de ezt nem lehet menteni, itt kizárt dolog, hogy lakodalmat rendezzenek. Csabiék egy csárdában képzelik el a mókát, ismerős helyszín, volt már többször a Viasat esküvős műsoraiban, de persze tök véletlenül most is ide akar jönni egy random pár. Elfér a násznép, a környezet is hat fokkal szebb, ennek a vitának csak egy kimenetele lehet, de Norbi köti az ebet a karóhoz. A döntés ehhez képest hamar megy, csárda lett belőle, mert így van értelme. 2-1.

Screen Shot 2012-09-30 at 6.24.24 PM.png

Screen Shot 2012-09-30 at 6.22.05 PM.png

A menüsor a következő, ebben újat nem lehet mutatni, gondoltam, erre Norbiék az újházi tyúkhúgy után pacallal támadnak, baszki, pacallal, amit akkor sem ennék meg, ha nagyon éhes lennék. Jó, vannak sültek is, de a pacal az elég megosztó, és cseppet sem punkos, még jó, hogy nem majomagyvelőt kínálnak koponyából, frissen. Csabi szerint a levesben sok a vegeta, a pacalban meg a csípős paprika, a lapos hús bundás kenyér jellegű, szóval mindenbe beleköt. Norbi csak ül és azt ismételgeti, hogy jobb, ha ő most itt nem szól semmit. Csabiék hagyományosabb menüsort képzeltek el, tyúkhúgy zőccséggel, szarvaspörkölt, sültek. Jön az alkudozás, Norbiék nyertek a pacallal. 2-2, micsoda meglepetés, na jó, nem az, csak így marad dráma az utolsó kategóriára, ami ebben az esetben elég érdekes, mert ha a ceremóniát Norbiék nyerik, akkor a násznépet kell vagy 140 kilométert utaztatni a lagzira, csak szólok.

Screen Shot 2012-09-30 at 6.26.40 PM.png

Screen Shot 2012-09-30 at 6.28.58 PM.png

Nem ők fogják nyerni, ugyanis az ő helyszínük a strand kertje, a háttér a kabinsor és a már említett öregasszonykórus, de nem is ez a lényeg, mint kiderül, hanem az, hogy Norbi punkos eskövőjén Tankcsapda szóljon a bevonulás alatt, a Szextárgy című sláger. A helyszíntől Csabi sokkot kap teljes joggal, tíz négyzetméterre kellene 200 embert bezsúfolni, ez lehetetlen ugye, objektív okokból. Csabiék a csárda kertjében, fák között, ízléses sziromszórással körítve akarnak esküdni, a környezettel szemben senkinek nem lehet kifogása. Csabi ráadásul Kati kedvenc zenéjét, Enyát nyom be a próba alá, Norbi meg azt taglalja, hogy eszébe jutott, hogy nemsokára elkötelezi magét egy nő mellett, és ettől telefosta a halászgatyát. Run, Kati, run! A döntést én a logika mentén erőltetném, a cserkeszőlői strandnak SEMMI értelme, és még ocsmány is. Kompromisszum lesz, a ceremónia helyszíne a Csabiéké, de Tankcsapda szól majd. Ebbe belemegy mindenki, és valamiért Norbiék nyernek, na mindegy is, jöjjön a lagzi.

Screen Shot 2012-09-30 at 6.44.35 PM.png

Na kérem szépen, a két párt lovaskocsin hozzák be a helyszínre, Norbi fején az eddig decens csurkába fogott haj három színes (piros, fehér, zöld) tarajba rendezve áll, konkrétan úgy néz ki, mintha a Jobbik udvari bohóca kimenőt kapott volna. Csabi becsüli, hogy Norbi ezt bevállalta. A bevonulás alatt Norbi idegeskedik, hogy nem hódíthat többet, és vége az életének, ezt ki is mondja hangosan, mert egy gyökér, mire Kata úgy néz rá, mint aki élete legnagyobb baromságát követte el. Megszólal Lukács, és jönnek befelé a népek, nagyszerű. Igen? Igen. Zabáljunk. A lagzi piálással indul, Norbi és Csabi nem fogja vissza magát, ennek nem lesz jó vége. A násznép eszik, nincs panasz a pacalra sem, boldog mindenki, csak Zsuzsi menyasszony néz kicsit rezignáltan a kamerába, miközben a Csabi galuskásan magyaráz, mondtam, hogy nem lesz jó vége a dolognak, jól benyomott a srác.

Screen Shot 2012-09-30 at 6.46.30 PM.png

Screen Shot 2012-09-30 at 6.43.27 PM.png

A nyitótáncot egymás nőjével ropja a két vőlegény, aztén cserélnek párt, és a csúcsponton egymással tolják, Csabi asztalra pattan, és elkezd vetkőzni, Norbi a tortavágásra már olyan részeg, hogy az anyós arcába tolja a cuccot, akit Kati meg lesmárol, nahát. Ezt követi a legbizarrabb része a bulinak, a tánc, Csabi ugyanis nem nőkkel vagy horrible dictu a feleségével táncol, hanem faszikkal, akiknek a mellbimbóit simogatja, és a farkukhoz dörzsöli magát. Csabi, ne nyomd fullban a meleget sose. Norbi ennél tradicionálisabban csinál magából hülyét, seggrészegre issza magát, de olyan mértékig, hogy rendesen összerogy, és a haverok húzzák a földön, mint a szánkót.

Screen Shot 2012-09-30 at 6.51.45 PM.png

Screen Shot 2012-09-30 at 6.54.00 PM.png

Norbi ott sincs a menyasszonytánc alatt, és persze az ajándékosztásból is kimarad, ahol Kati választ először, és hiába akarja az ajándékot, a lóvét kapja. Majdnem elsírja magát, Csabi meg közben hangosan röhög. A menyasszonytánc 90 400 forintot hozott, Csabiék viszont egy tunéziai ólinklúzivvel lettek beljebb, ami Csabi szavai szerint bekoronázta a napot. Pólóra vele. 

Van pár képünk még, helló:

Screen Shot 2012-09-30 at 5.57.58 PM.png

Screen Shot 2012-09-30 at 6.03.29 PM.png

Screen Shot 2012-09-30 at 6.49.22 PM.png

Screen Shot 2012-09-30 at 6.51.30 PM.png

Screen Shot 2012-09-30 at 6.21.37 PM.png

Címkék: fátylat rá
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rozita 2012.10.01. 09:53:07

Elnézést, ha volt már téma, de a tegnapi Gjoni hatása alatt kérdem: lesz belőle összefoglaló?
Nem hiszem, hogy megérdemlem az rtl2-t, de a szerző stílusa erősen kárpótolna.:)

Rozita 2012.10.01. 10:03:58

Köszönöm és elnézést.
Csak a nevedre ugrottam.:)

vernarancs 2012.10.01. 10:27:15

mi a f@szom ez a szenny mar megint?

mézescsók 2012.10.01. 11:35:05

Sixx! Nagyon visszafogott voltál!

Henry Chinaski · http://beszeprenottel.blogspot.hu/ 2012.10.01. 12:06:39

Elnézést, csak véletlenül kerültem ide.
Ti tényleg nézitek ezeket?

vitaygeorgina 2012.10.01. 13:03:35

@Philip K. Dick: Nem, nem nézzük. Csak szívesen olvasunk róla, mert ugyan a műsor pocsék, az összefoglaló viszont vicces.

Én most is jókat röhögtem, főleg a homár vőlegényen. És örülök, hogy ők mennek Tunéziába, a feleség megérdemel ennyit kárpótlásként azért a pillanatért, amikor majd ő is rájön, hogy a férje ügyesebben riszál, mint ő.

sunblind 2012.10.01. 13:26:26

.. a tegnapi adásban egy olyan pontagyú tűzoltóbúvár volt baszki, hogy nem volt kedvem pislogni.
A szerzőtől a szokásosnál is mértéktelenebb destruktivitást várok.

G_Norton 2012.10.01. 14:04:31

Kegyetlen, egyszerűen kegyetlen. Csabika úgy néz ki, mint egy tirpák, feltűnően emlékeztet Dzudzsákra...

Henry Chinaski · http://beszeprenottel.blogspot.hu/ 2012.10.01. 14:20:56

@vitaygeorgina: Most már értem, mi folyik itt. Nagyon köszönöm a felvilágosítást.

picikisköcsög 2012.10.01. 14:40:43

Hagyományos menüsor:...szarvaspörkölt...Hát, sok barátom eszének elmentét voltam kénytelen végigasszisztálni, de hogy szarvaspörivel...

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2012.10.01. 20:36:48

Utólag hol lehet ezt visszanézni? Tudom, fura, perverz dolog lenne, de érdekelne egy rész, a hogyvolt után :-)

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2012.10.01. 20:40:30

Na megvan, nézem, lélekben felkészültem...

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2012.10.01. 21:39:46

Na ez durva volt :-) De így utólag megnézve jobb, úgy érzem, hogy felkészülhettem. :-)

fatylatra.hu/adasok/
süti beállítások módosítása