Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Teen Wolf - Farkasbőrben 1x07 - Night School

2012. szeptember 30. 13:00 - Smiley93

Ott folytatjuk, ahol az előző rész abbamaradt, hiába, ekkora függővéget nem lehet csak úgy lógni hagyni, ugye.  Hőseink rejtőzködnek, Pszichóalfa hasonlóképpen, mikor Stiles bezárná az ajtót, célszerszámért ki is surran. Prédát szimatolva rögtön elődugja a fejét Pszichóalfa is, de Stiles gyorsabban fut (na persze ezt a farkast még egy asztmás gyerek is lehagyja, emlékszünk még?). Spuri van az épületben is, nincs mese, hőseink csapdába kerültek. Stiles ismerteti a programpontokat: kirohanás kocsihoz majd elhúzás a tett színhelyéről, utána pedig Scott haladéktalanul beadja a felmondását Alfadokinak. Scott szerint a világ legjobbfej munkaadója nem lehet Pszichóalfa, és a legidegesítőbb Főfarkasa pedig aligha halna meg. Stiles szerint pedig dehogynem, és menni kéne. Ekkor fedezik fel Stiles addig tökéletes állapotú járgányának behorpadt motorháztetejét, röpítik is be nekik az ablakon a karmos kézjellel ellátott aksit is. Főcím.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.22. 225940.bmp.jpg

Szóval a kocsi terv ugrott... volna, de adott Derek szuperjárgánya, így a terv csak annyit módosul, hogy elcsórják tőle a kulcsokat. Ám hőseink nem jutnak ki, szekrényekbe kell préselődniük a Scott által halott furcsa hangok miatt. Hamar lelepleződnek a gondnok előtt, aki kevés megértést mutat, és még kevésbé lenne fogékony a vérfarkasos mesére: küldi is ki őket, aztán szépen Pszichóalfa áldozatául esik, az ajtóra felkenődve éri a vég.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.22. 230139.bmp.jpg

Cserbenhagyott Allisont Menőék gyűjtik be, amikor befut egy üzenet Scott-tól, irány a suli! Ott cseppet sem fényes hőseink helyzete, Pszichóalfa ugyanis kukával torlaszolta el a kijáratot, ravasz. Aztán felfedezi hőseinket, és indulhat az újabb versenyfutás! Eközben Allison és Menőék megérkeznek, de nem értik a dolgot, minek kellett idejönniük? Észrevesznek egy nyitott ajtót, biztos betörtek a suliba. Ilyen esetben pedig a legokosabb, ha egyikük – szigorúan egy lány – bemerészkedik egy zseblámpával felszerelkezve. Hajrá, Allison!

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.25. 101106.bmp.jpg

Scott és Stiles lehagyják Pszchóalfát, ezen már meg sem lepődünk. Aztán pedig egy kulcsos trükkel bezárják az öltözőbe. Eközben Menőéknek feltűnik, hogy Stiles járgánya még a megszokottnál is ramatyabb állapotban van, közelebb érve Menősrác a karomnyomokat is felfedezi, ő már többé-kevésbé vágja, mi a helyzet. Stiles kevésbé, mert jó ötletnek érzi felbosszantani bezárt Pszichóalfát, aki nem szereti, ha a szemébe világítanak, így a plafonon keresztül támad. Spuri, ismét.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.25. 101209.bmp.jpg

Allison Scott nevét kiabálja, és most már Menőék is a suliban, amit Menőcsaj rögtön ki is használ, hogy vécézhessen. Ezalatt Menősrácnak szerencséje van Pszichólfához, de csak messziről, nem tudja, mekkora mázlista. Allison az uszodába is elért már, talán romantikus éjszakai fürdőzésre számított. Ekkor szólal meg a mobilja, amelynek speciális csengését (olyan, mint még ezer más emberé, igen) Scott ultraérzékeny farkasfüle azonnal felismeri, innen már csak egy ugrás összehozni a csipet-csapatot a hallban.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.25. 101414.bmp.jpg

Az összegyűlt áldozatok pedig érthető módon különös vonzerőt gyakorolnak Pszichóalfára, aki elől csapatunk egy újabb terembe menekül be, eltorlaszolják az ajtót, a sok ablakról meg megpróbálnak elfeledkezni, és jöhet a számonkérés. Allison semmit se ért, Menőék is csak darabokat, ki üldözi őket? Stiles bedobja a gondnok halálát, egy gyilkosság ugyebár feltételez egy gyilkost is, ő üldözi hőseinket. Vagyis Derek Hale, teszi hozzá Scott, mire Stiles akkorát néz, hogy egy hülye is látta volna, hogy  Farkasfiú hazudik, sebaj.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.25. 101606.bmp.jpg

Akkor hívjuk a zsarukat, érkezik az első értelmes gondolat, de Stiles nem hajlandó apját tárcsázni, mire Menőcsaj értesíti a rendőrséget, csakhogy rácsapják a telefont, mert kamuhívásnak hiszik. Stiles  félrevonja Scottot, hogy tervet és kamuszöveget egyeztessenek, de Menősrác ragaszkodik hozzá, hogy Stiles hívja Zsaruaput. Emiatt kap egy pofont, Allison rohan ápolgatni, hmm, de összemelegedtek ezek ketten. Stiles végre hajlandó üzenetet hagyni apja rögzítőjén, amikor az ajtót valaki betörni készül. Hőseink ismét termet váltanak, innen már csak felfele vezet az út, de az is zsákutca. Viszont a gondnoknál vannak kulcsok, Scott meg jó vérszagban, szóval el is megy érte, Menőcsaj által összedobott Molotov-koktéllal felszerelkezve. Allison tartóztatná, Scott hazugságaira hivatkozva meg könnyes arccal hatást keltve, hiába.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.25. 101927.bmp.jpg

Scott hamar rálel az áldozatra a tornacsarnokban, a kulcscsomót is megszerzi, csak közben kis híján rácsukódik a lelátó, ritka szemétkedős alak ez a Pszichóalfa. Közben Menőcsaj aggódik, hogy Menősrác esetleg nem azt a hozzávalót adta a koktélhoz, ami kellett, anélkül meg ugye nem működik a dolog. Ilyesmit pedig simán kinézünk Menősrácból, ráadásul hozzávaló-adogatás közben volt is egy mellényúlása, meglátjuk, szemétkedett-e ezúttal.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.25. 102219.bmp.jpg

Nos, tényleg nem robban a vegyi koktél, így Pszichóalfa begyűjti áldozatát, amit egy diadalittas üvöltéssel ad a világ és a Scottra várakozó csoport tudtára. Aztán elhúz a vérbe, Scott nagy fájdalmak közepette félfarkassá változik, Menősrácnak meg csak simán fáj a sebe, de azért köszöni, jól van. Farkasscott visszatér, de nem tud visszaváltozni, így gyorsan bezárja hőseinket. Szerencsére érkeznek azonban a rendőrök, tökéletes időzítés, hiszen a balhénak vége, Farkasfiú is emberi formát öltött már, hála az égnek. Én tényleg próbálok barátkozni a félfarkas-formájával is, de az továbbra is felér egy vizuális terrortámadással.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.25. 102412.bmp.jpg

A következő jelenetben már azt láthatjuk, ahogy Stiles és Farkasfiú Zsaruapunak bizonygatják, hogy Derek Hale volt a gyilkosa annak a hullának... amelyik, nos, eltűnt. Úgy néz ki, Pszichóalfa ad a rendre és a tisztaságra. Zsaruapu hisz is nekik meg nem is, de megígéri, hogy átfésülik az egész sulit, csak elő kell kerülnie annak a véres hullának, nemde?

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.25. 102457.bmp.jpg

A kínos csevejnek véget vet a kollégák hívása, találtak valami érdekeset. Stiles iszonyúan örül a fejének, hogy túlélték ezt a kalandot, hát voltak momentumok, amikor csak a főszereplő-voltuk mentette meg őket, az tuti. Scott szerint ez nem olyan király, mert nem saját érdemből maradtak élve: Pszichóalfa nem lehet akkora lúzer, hogy ne ölje meg őket, ha már egyszer itt volt. Hát, ebben van valami. Farkasfiú elmélete szerint Pszichóalfa magányos, ezért csapatra van szüksége, Scott falkatársra méghozzá. De addig nem csatlakozhat hozzá az ifjú farkas, amíg nem nyírta ki másik falkáját, azaz baráti és barátnői körét, amelybe nagylelkűen Menőéket is belesorolja. Igaz, az sokkal több fun lenne Pszichóalfának! Legfőképpen, hogy Scott saját bevallása szerint ettől nem is állt olyan messze.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.25. 102641.bmp.jpg

És most lássuk, milyen kedves ismerőst üdvözölhetünk: Doki, a világ legjobbfej munkaadója, esetleges Pszichóalfa ücsörög a mentőkocsiban jókedvűen, hálás Scottnak és elismeri, hogy jön neki eggyel. Gyorsan kiheverte a túszdrámát. Farkasfiú sprintel tovább, Allisont engesztelni, aki köszöni szépen, nem kér Scottból többet, mert mégis milyen dolog az, hogy csak úgy elment kulcsot keresni, aztán meg ahelyett, hogy megmentette volna őket, rájuk csukta az ajtót. Csúf cselekedet, szégyellheti magát bizony! Farkasfiú hiába reménykedik második esélyben mint anno az első rész végén, itt most már csak Vadászapu lesz meg kinyomott hívások.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása