Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 1x14 - The Blair Bitch Project

2012. szeptember 28. 11:00 - Agent "V"

Itt a Platykacica(!!!!!!) megint és remélem,hogy most kivételesen ott folytatjuk a dolgokat, ahol múlt héten abbahagytuk, mert ezek a pöcs írók hajlamosak félig befejezni az epizódokat és aztán 5 rész múlva térnek vissza a problémára.Ugye ott tartunk, hogy mindenki azt hitte, hogy Serena terhes, de közben mégsem, csak Blairt próbálta rávenni, hogy csinálja meg a tesztet, akiről aztán kiderül, hogy Nate és Chuck is megvolt neki, ezért aztán mindenki kiközösíti, még Chuck is leoltja, de aztán jön Serena és az utolsó percben megakadályozza, hogy elszökjön a gondok elől.

1.png

Látszik, hogy Blair lesz az epizód főszereplője, mert megint egy Audrey Hepburn a Breakfast at Tiffany’s-ban jelenettel nyitunk. Én csípem azt a filmet amúgy és Blairnek is tök jól áll a vintage. Azt a jelenetet játszák, amiben Cica meglép a szakadó esőben és bőrig áznak, mire megtalálják.Blair nem győz kiabálni Cica után, benéz a faládák mögé majd egy undorodó fintorral kikerüli a kukákat, amikor megjelenik Nate, mint egy nyáladzó George Peppard utánzat és közli Blairrel, hogy már senkije nincs és macskája sincs, mellesleg Jennynek nevezi. Erre szegény elkezdi ordítani, hogy ő Blair, ő Blair, majd Dorota felkelti a rémálomból. Szegény Blair eléggé kivan és nincs kedve kimozdulni sem,de hamarosan jön érte Serena, mert nem lehet tovább bujkálni.Az emlegetett szamár éppen Chuckot próbálja kiűzni a fürdőszobájából. Chuck éppen bent füvezik és persze próbálja kiidegelni a féltesóját, ami sikerül is neki pillanatok alatt.

2.png

Jenny, mint új méhkirálynő a libákkal sétál az utcán és arról dumálnak, hogy másnap mekkora bulizás lesz a kicsi Jenny szülinapja alkalmából. Az egyik csaj, akinek a feje különösen idegesítő és egy jó nagy pofán vágásért üvölt már a sorozat eleje óta, visszakap kicsi J-től egy kurva drága karkötőt, amit Aspenben adott kölcsön neki és amit amúgy megtarthatott volna, mert neki egy drága ékszerrel több vagy kevesebb, az tök mindegy. Átterelődik a szó a ruhákra, ezt értem, mi is meg szoktuk beszélni a csajokkal, hogy aztán ne legyen az, hogy túl öltözzük egymást.Hugicát is megkérdezik, hogy milyen outfit-et választ a szülinapi estére, mire benyögi, hogy még nem tudja, de félre tettek neki pár cuccot a Bendel’s-ben.Persze kiderül, hogy előzőleg nem ezt kamázta, úgyhogy kicsit égő a szitu, de a libák vagy nem értik, vagy nem akarnak foglalkozni ezzel.

3.png

Serena, Chuck és Eric éppen indulnak reggelizni, Chuck persze őrülten kedves Lilyvel, Serena pedig nem kér a családi reggeliből, sem Chuck faszkodásából, úgyhogy elhúz Blairhez. Brooklynban is reggeli van, Jenny szülinapjáról tanácskoznak meg arról, hogy a kiscsaj vajon mit szeretne, de hamar véget ér a duma, mert Dannek is menni kell a suliba.Blair egy a nagyimat idéző kendőt kötött a fejére, meg felvette a Prada napszemcsit, bár ez tök felesleges, mivel a világ legszebb lányával sétál, akiről mindenki tudja, hogy a legjobb barátnője.Serena azzal próbálja jobb kedvre deríteni, hogy elmeséli, ki milyen botrányba keveredett a tavaszi szünetben és higgye el, hogy az ő balhéjára már senki nem emlékszik.Szemcsi és kendő nélkül haladnak a suliba, ahol hömpölyög a tömeg és mindenki összesúg a hátuk mögött, Nate csúnyán néz rá, a libák meg fejen nyomják egy kis joghurttal.Jenny is résztvevője a dolognak, amit Nate nem néz jó szemmel, úgyhogy a szünetben próbál is tanácsot adni a kicsikének, hogy ne legyen hülye és ne járjon a picsafalka után, mert rossz vége lehet a dolognak.

4.png

A MET lépcsőjén Serena és Blair kávéznak, megy a lelkifröccs, közben Blair próbál újabb alattvalókat szerezni magának, de nem sok a lehetőség. Az egyik oldalon Chuck ölelgeti éppen Ericet, Serena nagy bánatára, a másik oldalon pedig Jenny érkezik éppen a picsafalkához.Ezen meg Blair van kiakadva, főleg, hogy megtudja, az ő legjobb barátnői Jennynek foglaltak asztalt egy menő helyen a szülinapjára. Serenát is meghívták, de ő nemet mondott a barátnője miatt, aki amúgy megpróbálhatna kedvesebb lenni az emberekkel és akkor nem dobálnák joghurttal meg ilyesmi.Sajnos Blairnek nem megy a kedvesség, viszont Jenny próbál jófej lenni, legalább is azt hiszem, hogy félig azért csinálja, de meghívja Serenát és Blairt is a vacsorára.Na jó, ez kurvára nem kerek szóval itt lesz valami csavar, pláne, hogy a két csaj elfogadja a meghívást.

5.png

Kicsivel később Dan és Serena párnák között ölelkeznek, amikor megjön Chuck, kicsit pofátlanul és közli, hogy az esküvőszervező ételkóstolást tart, úgyhogy húzzanak ki a nappaliba. Nagyban falatoznak, mikor Serena csomagot kap, még pedig egy rakás pornó dvd-t. Egyből leugatja Chuckot és elrohan, a srác meg állítja, hogy nem ő volt. Blair a Butter-ben várja a csajokat, akik nem jönnek el, helyette a köcsögfejű szőke libánál isznak és röhögnek Blairen. Na ennyit a „hidd el nem változom meg, attól, hogy velük lógok” csajról. Hívja az apja és ahogy ténfereg meglátja a gardróbot, ami nagyobb, mint a lakásunk és tele van Manolo Blahnikkal, amiért konkrétan ölnék, meg parázson járnék és nem nyűglődnék többet, ha mosogatni kell. Persze a kiscsaj elámul és körbenéz.Közben Blairnek kezd elege lenni az országos égésből, úgyhogy telefonál egyet Brooklynba.

6.png

Jenny betér egy nénihez, aki valószínűleg nem mosta le a sminket lefekvés előtt, mert érdekes az arca és odaad neki pár cuccot.A néni kérdezi, hogy a varrógépét akarja-e vissza vagy kp kell-e neki, de a csaj egy 1200 dolláros ruhát nézett ki magának.Chuck, Barom Bart és Eric a limóban ücsörögnek és Chuck ecseteli, hogy milyen legénybúcsút kéne tartani és hány helyen kéne kurvázniuk mostanság.Eric kiszáll, Barom Bart pedig lazán megzsarolja a kölyköt, hogy viselkedjen jól és akkor belefektet még némi pénzt.Blair Apu galériájából hívja Serenát, persze azt hazudja, hogy nem ment el a vacsira, mellette kifaggatja, hogy Dan ugye nincs Brooklyn környékén napközben. Serenának valaki küldött 3 láda drága pezsgőt. Serena persze azt hiszi Chuck volt, úgyhogy halálos nézéssel szúrja a srácot, miközben a köcsög gazdag ingyen élő kölykök nekiesnek a szállítmánynak. Odabent Jenny a szuper új Dolce-ját mutogatná a lányoknak, mire azok elmesélik, hogy valaki ellopta a kretén szőke picsa anyjának a Valentino ruháját. Neki varrták, szóval elég gáz a szitu, és frankón 15 ezer dolláros, úgyhogy rendőrséget is hívtak és tuti előkerül, de persze a szobalányt kirúgják, mert tuti ő volt. Kicsi J arckifejezéséből ítélve azért a ruháért cserélte a D&G-t.Blair Rufussal dumál, nagyon kedves is, és közben előadja, hogy Jenny tönkre fog menni abba, hogy bekerül ebbe a társaságba, de ő szívesen segít neki.

7.png

Jenny megint a néninél van, próbálja visszacserélni a lopott ruhát, de a vén szipirtyó nem adja vissza neki, mert a Valentino többe kerül, úgyhogy szívás. Jenny felhívja Nate-t  és kér tőle 8ezer dollárt, Nate meg persze néz egyet, hogy mi a faszra kell neki annyi, mire még a kis liba van megsértődve és egy „felejtsd el” dumával leteszi a telefont. Ezek után bemegy a próbafülkébe, felveszi a Valentinot, a Dolce-t otthagyja és kisétál.Széép.Lily megint a lagzit szervezi, most éppen díszletet választ, mikor Serena indulni készül Danhez. Lily dumálni akar vele, például a reggeli pezsgős botrányról, majd a beszélgetés laza hangerő emelkedéssel folytatódik és Chuck neve is szóba kerül, amikor is megjön Bart, akiről lesüt, hogy bármit megtenne a fiával, ha benyalhatja magát a családba. Ennél gázabb szitu már csak Brooklynban van, ahol Jennyt hazaérve az összes kis barátnője várja a papa  és Blair szervezésében egy jó féle meglepetés bulival.Jenny elszalad öltözni, a papa utána, Blair pedig kedveskedik a háborgó és fikázó csajoknak.


8.png

Serena és Dan takaró alatt isszák a meleg italt, dumálnak is, amikor megjön Nate és Dannel akar beszélni. Elmondja neki a húgával való telefont és persze Dan se érti, hogy mi van.Jenny a lopott ruhát próbálja levenni, mikor apja osztja az észt, hogy most akkor mivan, meg miért sír, meg miért, miért, miért…A csaj meg ordít vele, mert persze ideges, hogy feltartja, amúgy a 100 miért engem is felbaszna.Vennék le róla a ruhát, mikor bejönnek a csajok és persze lebukik. Oltári gáz a szitu, a csaj köpni nyelni nem tud, Blair pedig letudja annyival, hogy megy a Butter-be, ha valakit érdekel.Miután mindenki elment Rufus próbálja megérteni az egészet, Jenny meg persze előadja, hogy szégyelli, hogy zacsiban viszi az uzsonnáját és hogy olyan nehéz barátokat szerezni.Egy jó nagy pofont azért megérdemelne.Nate Serenával dumál, de a Blair témára nincs kedve, úgyhogy elmegy haza, Eric meg éppen érkezik. Serena nem érti miért lóg Chuckkal, de Eric elmagyarázza, hogy miért szeret vele lenni és hogy olyan mintha bátyja lenne.Átad egy borítékot Serenának, amit Chuck küldött és amiben némi kokain van.

9.png

Dan hazaér és próbál a húgával beszélni, aki kis hibának titulálja, hogy a barátnője anyjától ellopott egy 15 ezer dolláros ruhát. Dan nem szemétkedik, mond neki pár kedves szót és vinné fagyizni, ha már szülinapja van.Serena leordítja Chuckot, aki nem túl boldog, mivel az apja kirúgta a francba és egy hotelba fog költözni. Na tessék, mondtam én, hogy barom egy barom.Blairt ugyanaz a flegma pincérnő ültetné át kisebb asztalhoz, aki előző este is a nyakára járt, de Blair elküldi a búsba és igaza van, ugyanis a picsafalka hamarosan meg is érkezik.Rufus nem akarja elengedni Jennyt sehova, még Dannel se, és persze magára is dühös, amiért kialakult ez a szitu. Dan hívná tortázni a kiscsajt, aki van akkora suttyó picsa, hogy lelép anélkül, hogy szólna. Natehez megy és sajnáltatja kicsit magát, hogy nem akar egyedül lenni a szülinapján. Serenáék éppen egy zongoristát hallgatnak családilag, kivéve Chuckot mikor érkezik egy levele, aminek hatására elrohan otthonról.

10.png

A csajok elég érdekesen mulatnak, konkrétan egy büdös szót nem váltanak, csak olyan pofákat vágnak és pillantásokat cserélnek, amiért jó érzésű ember erkölcsi nevelési célzattal lenyomna két kibaszott nagy sallert,majd mivel Blairt nem szolgálja ki a flegma pincérnő, így az egyik csajjal elmennek egy italért. Eközben megérkezik Jenny Nate társaságában, akit egyből ráuszít a Penelope nevű nagypofájú csajra, aki korábban jelezte,hogy bevállalná a Nate gyereket, ha éppen ráérne.Szegény Blair eléggé megdöbben, majd a csajok közlik a nyomifejűvel, hogy az anyja biztos csak elajándékozta a ruháját. Na igen, Blairt ezzel ki is zárják a buliból. Chuckhoz vendég érkezik, mégpedig Serena személyében, aki bocsánatot kér, majd átadja a levelet, amiben egy G betűs valaki érdeklődik, hogy tetszettek-e az ajándékok, amiket küldött.O-oooo…itt valami borzalmas titok lappanghat, fiúk-lányok, én kíváncsian várom.

xoxo

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása