Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

House 8x16 - Belső kényszer (Gut Check)

2012. szeptember 27. 13:00 - PuffCinq

Magyar jelenléttel nyit az eheti House. Hokimeccs van, és egy jól láthatóan Szabó vezetéknevű játékost ver éppen péppé az ellenfélcsapat keményfiúja. Szegény Szabó a földre kerül, de sajna nem ő lesz a betegünk. Keményfiú kezd el vért köhögni. Ezt hosszan és alaposan meg is mutatják, gondolom azért, mert a vörös vér jól mutat a jégen. És tényleg, de attól még szörnyű látvány, jó, hogy jön a főcím.

01.jpg

House mély, gyermeki átéléssel hokizik az irodájában, ő a kommentátor is, nagyon profi. A játék, amivel játszik, az meg nagyon pöpec. Olyan, mint a csocsó, csak hokizni lehet vele. Van ennek valami magyar neve? Ó, és most látom csak, az egyik miniatűr játékos szája tiszta vér, ne már! House egyébként egy utolsó szemét, egy rákos kisgyerektől lopta a játékot. Érkezik a csapat. House üdvözlése: 22 éves verekedő, vértköpött, ötletek? Hokijátékos, kérdez vissza Adams. Nem szuperhős, mondja House, haladjunk már. Taub az első perctől kezdve ellenséges, nem bírja, hogy a beteg ideje nagy részében mások bordáját töri. Most biztos a sajátját is eltörte, kilyukadt a tüdeje, vért köhögött, ennyi. A sürgősségin is ezt mondták, de nem ilyen egyszerű, vág közbe House, téged, Taub meg tuti gúnyoltak gyerekkorodban, mert nem voltál elég magas. Szokásos hétköznap reggel a Princeton-Plainsboro Oktató Kórház Diagnosztikai Osztályán.

A vita vége az, hogy Chase mehet CT-t csinálni, Taub meg keressen vért a beteg székletében. Tanulja meg egy életre, mennyire szakmaiatlan dolog, ha a diagnosztizálás során abból indulunk ki, hogy a beteg nem szimpatikus. Átgondolatlan ötleteket szül. Azok ellen pedig tökéletes a székletminta elemzés. Adams és Taub meglátogatják a beteget, akit egyébként Bobbynak hívnak. Bobby minden vizsgálatnak áll elébe, csak gyorsan, mert az NHL éppen most keresi az új tehetségeket a következő szezonra. Bobby esélyei romlanak, ha kiderül, hogy kórházban van. Taub csak nem bír magával, megkérdezi Bobby-t, nem zavarja, hogy a hoki manapság már csak a verekedésről szól? Bobby egészen meglepődik. Ugyan már, én is csak azért verekszem, hogy a gyengébb játékosokat, a kisembereket védjem. Azt hittem, ezt legalább maga értékelni fogja. Aú. Azt hiszem ez talált, Taub megszólalni sem tud.  

02.jpg

House baráti csevejre érkezik Wilsonhoz. A jelenet minden mondata egy gyöngyszem. Jimmy a kanapéján fekszik, nagyon szenved. A szomszéd kisbabája bömböl, szegény Wilson egy pár füldugó, két párna és három altató segítségével sem tud aludni. House szerint az igazi baj az, hogy a gyereksírás fölébresztette barátja apai ösztöneit. Bánja már, hogy ő a Wilson család utolsó sarja. Wilson először védekezik: a bömbölés a bennem lakozó gyilkost ébresztette föl. De aztán csak nem hazudtolja meg önmagát: igen, mostanában arra jutottam, hogy az életnek talán több értelme is van, mint szappanoperákat és monster truckokat bámulni. Lehet, hogy elszalasztottunk valamit. House már a határán van, hogy megkérdezze: mégis mit? Tudjuk, hogy ő imádja a monster truckokat. Végül azonban House azt kérdezi, emlékszel a solymász csajodra, Wilson? Beth-re? Miért több solymásszal is randiztál? A lényeg, hogy aznap este, amikor szakítottatok, és te nálam ütötted ki magad tequilával, Beth fölhívott. Azt üzente, hogy terhes. Másnap megkérdeztem, mit szólnál, ha Beth terhes lenne. Azt mondtad, az lenne életed legnagyobb hibája. Hát tudd meg, ha Isten és Beth is úgy akarja, ma van egy 11 éves fiad. House iszonyú jó színész, nagyon meggyőzően adja elő a történetet. Wilson meg is kérdezi, ugye, ez valami színdarabból van? Vagy igen, vagy nem. Wilson, szerintem hívd föl Beth-t.

04.jpg

A CT-ben eközben egy nem kevésbé bizarr jelenet bontakozik ki. Bobby a gépben fekszik, Chase és Park a monitorok előtt beszélget. Meg akarom ölni anyámat, kezdi Park. Azért ilyen gyilkos hajlamú ő is, mert állandóan neki kell vigyáznia Popora, ami elég kimerítő. Popo Park nagymamája, mielőtt bárki valami rosszra gondolna. Mi lenne, ha inkább Popót ölnéd meg, veti fel Chase, teljesen természetesen. Inkább nem mondok semmit. Chase második javaslata már értelmes: költözz el! De azt nem lehet, az a tiszteletlenség egyértelmű jele lenne. Park anyja kiakadna, Park pedig túl gyáva hozzá, hogy ezt elviselje, ahogy azt House is megmondta a múltkor. Nem mindenki olyan független, mint Chase, jegyzi meg Park. Ha már te is elvesztettél mindenkit, független leszel, mondja egyszerűen Chase, addig pedig akkor maradj, ahol vagy, és ne nyavalyogj. Mielőtt a beszélgetés még kínosabbá válhatna, fölfedezik, hogy Bobby lépe szuperméretűre nagyobbodott. Jöhet a brainstorming, hogy ez mit jelent.

03.jpg

Csapat személyeskedő vitát folytat az óriáslépről, House legnagyobb örömére. Végül megegyeznek, hogy Bobbytól vért kell venni, mert lehet, hogy leukémiás. Taub vérvétel közben fölfedezi, hogy Bobby mellei akkorára nőttek, hogy mindjárt melltartót is vehetne. Ez tuti nem jó jel. Wilson és House az erkélyen találkoznak, sötétedik, a tücskök ciripelnek. House némán áll, Wilson drámai hangon bejelenti, hogy fölhívta Beth-t, van egy 11 éves fia. House műalkotással tiszteleg az újabb tünet előtt, a fehér táblán, hogy mindenki jól lássa. Szavakkal szerintem fölösleges is leírni a képet, az csak rontaná az élményt.

06.jpg

Taub már megint azon pattog, hogy Bobby egy gonosz, profi hokijátékos, aki szteroidokat szed, hogy leverhessen másokat, egészen biztosan azok okozzák a baját. Oké, Bobby rémes, mondja House, de azt se felejtsük el, hogy Szabó sem volt angyal, mielőtt verekedtek. Meg is büntette a liga, szabálytalankodásért. Úgyhogy most Chase és Park menjenek, keressenek piát és drogokat, bármit, ami nem szteroid, és magyarázhatja Bobby májelégtelenségét és hormonzavarát. Közben, ha lehet, találják meg Taub elveszett objektivitását is. Mielőtt azonban Park és Chase elindulhatnának, Parkról kiderül, hogy összeveszett az anyjával, és a kocsijában aludt. Na, szerintetek mi lesz ebből? Igen, pontosan, Chase már Bobby öltözője átkutatásának első percében fölajánlja, hogy Park költözzön hozzá.

Pak nem tudom, hol él, mert attól fél, hogy Chase esetleg bepróbálkozna nála, ezért inkább maradna a kocsijában. Chase-nek így is jó, és csak megjegyzi, hogy a szobák ajtaját általában lehet zárni belülről. Ha már Park annyira fél attól, amiben igazából reménykedik, jegyzem meg én. Végre Bobbyra is jut egy kis idő. Park talál valami gyógyszer receptet, ami szerinte bizonyítja, hogy Bobbynak monója van. A mono minden tünetet magyaráz. Park kocsija meg kényelmetlen és beázik, úgyhogy mégiscsak megy Chase-hez, köszi.

07.jpg

Nem akarom ismételni magam, de újabb bizarr jelenet következik. House és Wilson a játékboltban. Mi lenne, ha feltételeznénk, hogy nem te vagy az apa, és eltűnnénk innen? House reménykedik, hogy az utolsó percben még szabadulhat. De Wilson mutat neki egy fényképet, ami mindent eldönt: vagy Wilson az apa, vagy Beth megcsalta őt a saját apjával. House egyre csak ilyen okosságokat mond, a csúcs az, amely szerint egy gyerek legjobb esetben egy rémálom. Wilson hősként tűri, hogy barátja dumál, ő eldöntötte, hogy megismeri a fiát, bármi lesz is utána.

Chase hazaérkezik. A kanapéján egy rémisztő nő némán köt. Popo, ha nem tévedek, mondja Chase olyan ausztrál kiejtéssel, amelytől nők milliói omlanának a lábai elé. Nem úgy Popo, ő csak bólint és köt tovább, hideg nyugalommal. Tényleg jobb helye lenne, egy horrorfilmben. Megjelenik Park is, tréningben és leharcolt pólóban. Máris otthon érzi magát. Nem az volt a lényeg, hogy távol legyél Popótól, kérdezi Chase. Családi gondok, de Popo egy óra múlva már nem lesz itt. Szörnyen csendes, jegyzi meg Chase. Nem láttad még részegen, biztatja Park.

10.jpg09.jpg

Bobby a sötét kórteremben, magzatpózban sír az ágya mellett. Taub talál rá. Most pedig következik az epizód legzseniálisabb jelenete. Másnap reggel, amikor House megérkezik, csapat már nagyban vitatkozik, hogy mi okozhatta a sírást. Taub szerint a depressziót, és Bobby minden egyéb tünetét az magyarázza, hogy folyamatosan verik. MR-felvétel kell a fejéről, aztán pedig le kell állnia a hokival. Te aztán jól tönkre akarod tenni a karrierjét, mondja House. Bobby nem depressziós, csak rájött, hogy egy tehetségtelen barom, akit ha most nem fedeznek föl, akkor sosem. A mester ekkor röntgenszemeivel Parkra pillant, aki erre beszélni kezd, mint egy bepörgött duracell nyuszi. A mondandójának lényege, hogy beköltözött Chase-hez, de nem feküdtek le. MÉG. Mert ki tudja, mit hoz a jövő. De nem is ez az érdekes, hanem a House-Chase páros arcmimikája és testbeszéde, a monológ alatt. Innen is köszönöm Hugh Laurie-nak és Jesse Spencernek ezt a jelenetet. Tényleg kötelező megnézni, addig is itt egy remek képsorozat, egyik Kedves Olvasónk küldte. Igazán köszönöm!

15.jpg

Taub kiakad, mert House nem kér MR-t, csak pszichológiai vizsgálatot, aztán ha Bobby nem bőg többet, küldhetik is haza. Chase kiakad, Park monológja miatt is, de leginkább azért, mert House meg van győződve róla, hogy bűntudatból költöztette be magához Parkot. Rávette a lányt, hogy költözzön el otthonról, és most felelősséget érez iránta. Vagy tényleg le akar feküdni vele? Park a barátom, kedves vagyok vele, és kész, bizonygatja Chase, nem sok sikerrel.

Wilson egy kávézóban, érkezik a fia, Duncan. A gyerek egy Mini Wilson, és nem csak külsőleg. Olyan szavakat használ, amiket más 11 éves hírből sem hallott, mérsékelten örül a játéknak, és rémisztően udvarias. Nagyon vigyáz, nehogy megbántsa frissen megtalált, jófej apja érzéseit. Wilson feszeng, de azért nagyon boldog. A fia okos és jól nevelt. Megbeszélik, hogy este együtt vacsoráznak. Szuper. Taub szerint a pszichológiai vizsgálat azt mutatja, hogy Bobbynál csak Disneyland boldogabb. Ez a hasonlat most pozitív? Nem értem, igaz, én még soha nem voltam Disneylandben. A lényeg, hogy Bobby jobban már nem is lehetne, tegnap csak rosszkedve volt. Nem akar MR-vizsgálatot. Ha még egy-két fejsérülés kiderül, a karrierjének annyi. Taub hiába győzködi, nagyon súlyosan beteg lehet, kell az az MR.

08.jpg

Pár perccel később Bobby mégis az MR-gépben fekszik, Chase névtelenséget ígért neki. Chase semmi különöset nem lát az MR-felvételen, de Taub nagyon beindul. Ezt az agyat évek óta ütik-verik, és nézd meg, ott van valami elváltozás. Hello, én vagyok itt, szól ki House az MR-gépből. Taub annyira bebeszélte magának, hogy Bobby betegségét csak a durva hoki okozhatja, hogy már olyan dolgokat lát, amik nincsenek is. A másik lehetőség persze, hogy Chase barom, House pedig agykárosodott. Taub és Chase csipogója versenyt csipog, rohannak Bobbyhoz. House egyedül marad, és jól benne ragad az MR-gépben. Segítség!

12.jpg

A jó hír, Bobbynak csak a fél szeme bénult meg, vagyis nem stroke-ja volt. A rossz hír, Taubnak igaza volt, Bobby még mindig beteg. Ez persze nem változtat a tényen, hogy Taub totál becsavarodott ettől az esettől. Bobby szeretne is négyszemközt beszélni Dr. House-szal. Azt kérte, vedd el tőlem az esetet, igaz, kérdezi Taub. Mire te azt mondtad, kiskoromban fejre ejtettek, és te esküdt tettél anyámnak, hogy vigyázol rám, így nem veszel el tőlem semmit. Szép történet. Kár, hogy Bobby éppen hogy azt mondta, House ne merje bántani Taubot, különben baj lesz. Bobby kiállt a kisember mellett, mint mindig. Taub félősen integet neki köszönetképpen. Chase ötlete alapján Bobby vérét ki kell tisztítani, indulhat a plazmaferezis.

House és Wilson a kávézóban esznek és csevegnek. A téma természetesen Duncan. Wilson majd felrobban a boldogságtól, a fia udvarias, jól nevelt, és kitűnő tanuló. House szerint ez csak rosszat jelent, egy normális 11 éves üvegből zabálja a mogyoróvajat, nem az apjával pizzázik esténkét. De Wilsont nem lehet megrémíteni, House egyszerűen féltékeny egy 11 éves fiúra, mert ő maga is 11 éves szinten ragadt. Mi mást is mondhatna erre House, minthogy kinyitja a száját, hogy Wilson jól lássa a félig megrágott kaját.

11.jpg

És már látjuk is az esti apa-fia pizzázást. Szerintem Duncan egy marslakó. A mogyoróvajról hallani sem akar, ellenben prosciuttot és kecskesajtot kér feltétnek. Ezek Wilson kedvencei! Hazafelé az autóban még azt is megemlítik, hogy a dijoni mustár mennyire jól megy a pizzához. Wilson egyre csak vigyorog. És a szülei hogy fognak örülni, ha megismerik végre az unokájukat! Duncan hevesen megöleli, majd egy „szeretlek, apa” kiáltással búcsúzik.

Plazmaferezis közben Taub Bobbyval barátkozik. Elmeséli, hogy régen plasztikai sebész volt, de nem volt boldog, nem azért lett orvos, hogy melleket nagyobbítson. Bobby is megnyílik, ő már gyerekkorában is hokizott, az öccsével játszottak a hátsókertben. Bobby mindig a legnagyobb hokijátékosok helyébe képzelte magát. A profi karrierje is jól indult, de aztán egyre inkább csak az számított, hogy tud verekedni. Ma már nem is játszik, csak azért küldik pályára, hogy valakit lenyomjon. A tartalmas beszélgetésnek az vet véget, hogy Bobby mindkét karja lebénul. Másnap reggel mégsem ez hozza lázba House-t, hanem Chase arca. Az ausszi feje elég fáradt. Mi történt? Nehéz együtt élni Parkkal? Oké, mindjárt foglalkozunk a beteggel, de előbb meséljen Chase. Semmi extra, csak Popóval sokáig kártyáztam, mondja Chase. A kis huncut, mondaná House, de nem, Popo csak Park nagymamája. Á, már nagymama is van! Chase-nek nem is amiatt van bűntudata, hogy rávette Parkot, menjen el otthonról, hanem a sok lány miatt, akikkel eddig rosszul bánt. Igaz? House nagyon belelendül, de Chase lezárja a témát. Park a barátom, Popo szórakoztató, haladjunk.

05.jpg

Taub szerint Bobby baját valamilyen külső hatás okozza, esetleg a botox injekció, amit az izomgörcseire kap, tehát a diagnózis botulizmus. Antitoxin kell neki. House-nak az ötlet teszik, az már kevésbé, hogy Taub láthatóan átesett a ló túloldalára, és szerelmes Bobbyba. A szerelem is rombolja az objektivitást, csak úgy, mint a gyűlölet. Miután ezt a bölcsességet megtudtuk Taub már adhatja is az antitoxint. Bobby közben békésen alszik. Érkezik Park, kiselőadást tart Taubnak arról, hogy Chase most már túl kedves hozzá. Majd bizonygatni kezdi, hogy neki igenis voltak az életében olyan férfiak, akik le akartak feküdni vele, és jóképűek voltak. Ennyire jóképűek? Teszi fel az egyetlen helyénvaló kérdést Taub. Hát igen, és Park és Taub még csak nem is látták Chase-t, amikor szép volt a haja.

Bobby ébredezni kezd, mindene mozog. House és Wilson összefut a liftben. Wilson köszöni House-nak, hogy 11 év után közölte, hogy van egy fia, és nem várt még 11 évet. House nem valami lelkes, de Wilson úgy érzi, egy szociopata gyógyszerfüggővel való töretlen barátsága kellőképpen fölkészítette a szülőségre. House hirtelen nagyon dühös lesz. Hülye vagy te? A kettő össze sem hasonlítható. Engem bármikor otthagyhatsz, de a szülői felelősség egy életre szól, mindent tönkre is tehetsz. Wilson tudja ezt, ezért is olyan izgatott.

Taub és Bobby a hokis játékkal játszanak, amit House lopott. Akkora barátok már, hogy szavakat sem találok rá. Bobby elmondja, hogy többet nem verekszik, ha egyszer kijut a kórházból, igazán hokizni akar. Megvalósítja az álmát. Taub hatalmas gólt lő, de csak azért, mert Bobby hirtelen nem kap levegőt. Mindene lebénult, ez nem botulizmus. Taub nagyon aggódik, House meg már egészen valószínűtlen ötleteket is elfogad. Chase szerint Prion betegség, amit agybiopsziával lehetne igazolni. Taub hevesen tiltakozik, mire House rázúdítja az igazságot. Bobby igenis azt szerette volna, ha elveszem tőled az esetet, nem védett meg, nem a barátod. House hazudott, hogy manipulálja Taubot, nem újdonság. Most pedig indulás, fúrjanak bele Bobby agyába! 

13.jpg

Wilson megint Duncannel találkozik. A fiú nem sokat finomkodik, közli Wilsonnal, hogy az anyja madárkórházat akar nyitni Costa Ricán. Mindez azért érdekes, mert Duncan nem akarja megismerni Costa Ricát, inkább Wilsonhoz költözne. Wilson habozik, de Duncan tudja, mit kell tennie. Ne küldj a dzsungelbe, szól elhaló hangon, és ez talál. Wilson beleegyezik, hogy hozzáköltözzön a fia. Taub jön House-hoz nyafogni. Vegyél le az esetről! Tényleg nem vagyok objektív, és tényleg utálom a nagydarab srácokat, akik másokat vernek. Te is állandóan bántasz másokat, de csak azért, mert úgy gondolod, az ötletek fontosabbak, mint az érzések. Ez a véleményed, baromarcú, kérdezi kedvesen House. Aztán hosszú beszédet tart. Taub marad Bobby orvosa, mert nem szabad megfutamodnia. Ezenkívül Taubnak azt is meg kell tanulnia, hogy soha ne bízzon senkiben és semmiben és mindig a lefújásig játsszon. Lefújásig, ez a szó most Taub feje felett gyújt villanykörtét. A villanykörtékben bízhat. House és Taub egyszerre rohannak Bobbyhoz, akinek Chase még éppen nem fúrt lyukat a fejébe.

Bobby bajait több vírus egyszerre okozta, a plazmaferezis a lefújásig küzdött ellenük. Azt kell újrakezdeni, és minden rendbe jön. House csak két dolgot jegyez meg: az ő metaforája hozta el a megoldást. Taub pedig egy percig ne higgye, hogy nem volt béna az egész meccs alatt, csak mert az utolsó pillanatban szépen védett. Hiába, nem könnyű, ha a mester helyett oldunk meg egy esetet. Wilson önsajnálatban fetreng a kanapéján. Mi lesz most vele? Tényleg egész életében felelősséget kell vállalnia Duncanért, erre ő nincs felkészülve. Szerencsére House tudja a megoldást. Behívja Duncant, aki büszkén lobogtatja az önéletrajzát. Nevem Wendel, egy „l”-lel, eddig öt reklámban és egy sorozatban szerepeltem, House bérelt fel, hogy játsszam el a fiadat. Akartál egy fiút, Wilson, hát megkaptad. Ugye, milyen jó, hogy nincs mit megbánnod? Wilson nem vevő House szövegére, őt is és Wendelt is elküldi a fenébe, majd megkönnyebbülten roskad a kanapéra. House kifelé menet még megkérdezi a kis színészt, hogy ausztrál akcentust tud-e. Haha, reszkess, Chase!

14.jpg

Taub meglátogatja Bobbyt, aki gyógyul és aláírt egy szuper szerződést. Igaz, ez azt jelenti, hogy mehet vissza verekedni, de egy félig megvalósult álom is jobb, mint a semmi. Taub csak halványan mosolyog. Park áthatóan bámulja Chase-t a liftben. Nem fekszem le veled, mondja. Micsoda tragédia, jegyzi meg Chase. Parknak ekkor hirtelen leesik. Hiszen Popo miatt van az egész! Azért fogadtál be minket, mert neked nincs családod. Chase nem tagadja, hiányzik neki a család, és irigyli Parkot. Park nagylelkűen kijelenti: talán mégis lefekszem veled. Oké, értjük, Park, nagyon szeretnél összejönni Chase-szel, nyugi már.

Epizódvégi zenés összeállításban csodás családi képeket kapunk. Chase és Popo kártyázik és whiskyzik, s minden percét élvezik. Park bűnbánóan hazaköltözik. House és Wilson meghitt félhomályban pizzázik Wilsonnál. Wendel drága volt, de Beth ingyen verte át Wilsont, mert még mindig utálja. A House-Wilson barátságnál nincs is szebb! Jövő héten folytatjuk.

Címkék: house
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vincentmarvinjules 2012.09.27. 15:14:49

"a vörös vér jól mutat a jégen" - nemsokára ezután elaludtam a végtelenített reklámon. köszi a hogyvoltot, remek!

gertrudstein 2012.09.27. 15:28:42

A gyermekonkológiáról lopta a játékot... nightmare, gusztustalan idióta. Viszont a kis Duncan nagyon cuki, meg Wilson is, amilyen gyáva, önző. Az ausztrál akcentus az egyik legjobb gag!

tenesseeblues 2012.09.27. 15:33:17

Park, meg az anyukája, meg a nagymamája, hárman együtt, zseniálisak, három tojás. Az összes rémisztő, eszement epizódban mindig fellelhető valami gyengéd, valami szerethető.

Ugyandehogy (törölt) 2012.09.27. 19:55:16

a prosciuttonál már gyanakodnom kellett volna:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.09.28. 05:53:25

hat es hosszabb mint a forgatokonyv

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.10.02. 23:40:47

Köszi.
Azért már a végére tényleg kiismerhető néhány House-húzás. ahogy megjelent ifj. Eminens Perfect, rögtön Housre gyanakodtam + az egyik prosti fiára.

IamSherLocked 2012.11.12. 16:21:51

Nem tetszik, hogy House megrendezi Wilsonnak, hogy van egy fia, szerintem nagyon rossz módszer, dehát ő ezzel él... amúgy nagyon tetszik a rész, az egész Popó-Chase-Park szál zseniális, Popo, és a szívet melengető "Popo, I presume" mondat, ugye :), Taub értékrendjének billentése, Chase előtő frizuráján való merengés :), Duncan, aki nagyon cuki, de olyan nagy tempójú változásokkal, és olyan rossz színészi játékkal játssza el Wilson fiát, hogy nekem ettől lett hiteltelen, és a hogyvolt is ugyanolyan lankadhatatlan végig-akarom-olvasni feszültséget kelt, mint amilyen végig-akarom-nézni feszültséget kelt a rész. :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2012.11.12. 17:04:48

@IamSherLocked: "Popo, I presume" mondat, ugye :) Igen, igen, igen!:D

ChristineJane 2018.06.10. 14:48:55

"Popo, I presume" mondat, a rész fénypontja!:DD
süti beállítások módosítása