Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 1x06 - Ellenségem ellensége

2012. szeptember 27. 11:00 - Chat Géza

Valami kibaszott messziről és lassan közelít rá a kamera Johnnyra, amint az büszkén tiporja Southfork gyepét, mert a hajnali pöffeszkedésnél keresve sem találhat jobb programot az ember. Elena is megérkezik, hogy visszaédesgesse Johnnyt a meleg ágyikóba, de ugye az olaj nem fogja kitermelni magát, így emberünk inkább estére halasztaná a suna mustrát. Bobby is reggeli kávé + gyógyszer adta örömöket élvezi, amíg meg nem érkezik Johnny, merthogy ő is inna abból a jó fajta zaccos kávéból. Tudd ám hány kiló vagy kisfiam! Megérkezik a kócos fogú fúrómester is. Főni! Akadt egy kis gubanc. A Ryland tartályos kocsik nem annyira jönnek az olajért, no. Johnny vágja, hogy mi van, de azt azért nem gondolta volna, hogy Bobby az asszony kezét fogja bemocskolni a sajátja helyett. Bobby leplezné a "Mi a fasz?" nézést, de neki is új, hogy az asszony keveri a szart a háttérben.

1.jpg

2.jpg

Tommy azon húzza száját, meg köpköd veszetten, hogy a texasi emberek mennyire kedvesek és mindig csak mosolyognak, ő meg már leginkább az Ewingok pénzéből varratna Joker vigyort az arcára és húzna a faszra.  Továbbra is a farmról összekukázott papírokat vizslatják Rebeccával, de sehol semmi. Vagyis Rebecca talált valamit, de ő megint Christopher Ewingné, született Rebecca Sutter akar lenni, úgyhogy fasz a füledbe Tommy, nézzed a papírokat egyedül bazmeg. Bobby kérdőre vonja Annt, hogy mi a toszért kellett a háta mögött szervezkedni, mert ide a rozsdás bökőt, hogy Ryland nem némi bagóért meg azért a szaros ölelésért vállalta be ezt az óriási szívességet. Bobby így küldi kispadra szotyolázni az asszonyt.

3.jpg

Johnny próbál tartálykocsikat intézni, de nem nagyon megy a dolog. Christopher is megérkezik, és úgy keménykedik, mintha betont evett volna jóreggelt műzli helyett. A két hülyegyerek kakaskodásának semmi értelme, különben is Johnnynak nagyobb félnivalója van a venezuelai üzletemberektől, mint egy poresz DVD nyilvánosságra kerülésétől. Az utóbbi következménye maximum az lehet, hogy lesittelik egy kis időre, vagy hogy többé nem kínálhatja meg Elena arcát a Johnny féle szafaládé különlegességgel.

4.jpg

Rebecca már hozza is a megváltást a Ewing házba, egy határozat fénymásolatát, a bányászati jogok és a földtulajdon jogának elválasztásáról. Christopher továbbra is genyóskodik, és elég burkoltan ugyan, de simán leribancozza az exet. Bobby csitít, és Rebeccának inkább mihamarabbi távozást javasol. Megy is ő, vagyis menne, ha nem eredne el az orra vére és nem borulna meg egy kicsit a luxusautó mellett. Elena a segítségére siet. De minek? Bobby meg a lelencgyerek már neki is esett a minden szarral felhalmozott sufni kipakolásának, mert ugye valahol ott kell lennie annak a papírnak az eredeti példányának. Mily remek alkalom, hogy Christopher bevallja a kedves papának, hogy ja, amúgy ő zsarolja ám Johnnyt, ha ez a papír mégsem kerülne meg. Óóóó fiam bazmeg. A szemet szemért nem vezet semmi jóra, csak megvakít, de rendesen.

5.jpg

Bum, hívja Jockeyt, leadja az infókat, hogy Johnny jelenleg csak derékig áll a szarban, de ahogy haladnak a dolgok péntekre tutira a nyakáig fog érni a gebasz. Jockeyra túlságosan is nyugtató hatással van a három csinos hölgyemény – nyilván nem kurvák – által adott érzéki masszázs, így nagy ívben lesajnálja a pici fiát meg az ő problémáját. Amúgy sem segget mereszteni jött Vegasba, hanem hogy kisemmizze Barnest. A vén kurasszó nyilván casinot akar Texasba, ha így van, akkor Jockey majd jól elhappolja a bizniszt, ha valami más van a dologban, akkor arra cápázik rá és bassza tönkre az egészet.

6.jpg

Bobby és Christopher csak-csak megtalálja a nagyapa régi íróasztalát és abban a Texasi Nemzeti Bank egyik széfjének a kulcsát, úgyhogy már mehetnek is kideríteni, mi lehet a nagyapa hagyatéka. Rebecca az orvosi rendelőben ücsörögve már gombolkozik befelé, Elena is megérkezik, hogy elköszönjön és lekoccolhasson végre, de azért csak meghallgatja, ahogy Rebecca a bocsánatáért esedezik, és ahogy Christopherrel együtt töltendő szebb jövőt kíván neki. Hát az nem fog menni, mert Christopher egy fíreg. Mondja Elena. Óóó. Johnny is kap egy hívatlan vendéget Vicente, a venezuelai üzletember személyében. Nem nagyon csordogál az olaj öcsi! Hát, izé, az úgy van, hogy… Nyilván leszarom. Te mondod jövő hét elején folyik olaj, én elhinni, de ha nem akkor jön csak kín és fájdalom te beléd.

7.jpg

Johnnynál már olyan mellközépig ér a guanós trutymó, így utolsó mentsvár gyanánt anyuci lábához kell rohanni segítségért, de Samantha nem dől be a hisztinek, meg a kicsit sem burkolt lelkiismeret furdalást keltő szövegnek. Old meg magad, segíts magadon az isten is megsegít. Had ne folytassam. Johnny haza is kullog, hogy nagy magányában, titokban és persze lassított felvételben irgalmatlanul földhöz baszhassa az íróasztalon díszelgő fröccsöntött fúrótornyot. De ki csönget? Marta próbál a kúró-kéróba és Johnny alsógatyájába befurakodni, de ez most nagyon nagy kapufa lesz anyukám. Johnny ki is adja az útját. MENJÉL INNEN EL TE PSZICHOPATA ÁLLAT! És rábassza az ajtót Marta orrára.

8.jpg

Bobbyéknak nagy nehezen, de azért sikerül megérkezni a bankba, hogy lemeózzák a nagyfater széfjét. A szaki elmagyarázza, hogy 1934 óta senki sem nyúlt ehhez a trezorhoz, tehát, hogy mindenkinek világos legyen, még Jockey sem tette rá a büdös kezét. Nézzük, mi van itt, a nagyfater kedven flintája, meg egy csomó felesleges cucc, leszerelési papírok, meg mit tudjam én még mik, de végül Christophernek és a szűz kéz szerencséjének hála, csak-csak sikerült kihalásznia azt a bizonyos okmányt. Már csak a hitelességéről kéne valami bizonyíték, de azért egy 32 fogas vigyor simán belefér.

9.jpg

Johnny és Elena egyszerre érnek haza. Ugyan Elena nem tudni mit csinált, de Johnnynak köztudottan nehéz napja volt, többen is megzsarolták, az anyja se szereti, és most mi van, Elena házának ajtaját résnyire nyitva találják. Na, itt nem smakkol valami. Elena megereszti a vizet, addig Johnny hoz sört, de a konyhapulton pont megpillantja a cizelláltan elhelyezett kis üzenetet, ami nem más, mint Elena és Johnny szerelmi fotójának mértani közepébe izomból beleállított konyhakés. Johnny érti a célzást, ezért azonnali hatállyal elhagyja a tett színhelyét, és megbízza a spanokat, hogy fegyverrel őrizzék a házat, amíg ő vissza nem ér. Rohan is Marta lakására, de a hülye picsa már rég nem azon a címen cellázik. Cumi. Johnnynak eléggé mínuszosra sikeredett ez a nap.

10.jpg

Jockey vígan flamózik a Vegas-i lakosztályában, amikor Cliff (nagy)követe is csatlakozik hozzá. Jockey csak pókerezni szeretne. Ennyi. A hírnök közli, hogy az bizony egy milkába fog kerülni, de Jockey valahogy nem szívesen látott vendég. Pénz nem számít, abból van a legkevesebb, csak mondd meg szépen Cliff gazdádnak, hogy sokat gondolok rá, de nem éjszakánként nedvesre izzadva az ágyat, csak úgy töprengés, morgolódás szintjén. Semmi meleg cucc. Küldönc el. Jockey távrecsegőn leadja az infót Bumnak, hogy nagyon gyorsan derítsen ki valamit, akármit erről a küldönc gyerekről, ja meg szóljon oda Carlos Del Solnak, hogy léccike utaljon má’ egy millió dollárt. Ennyi. Aprópéz eh.

11.jpg

Johnny izomból vakarja buksi kis fejét a mahagóni íróasztala fölött, de isten malmai bitang lassan őrölnek. Már érkezik is a megmentő, Bum. Mi a probléma? Megoldom bármi is legyen az. Itt van ez a pióca Marta őt kéne valahogy felírni a halállistára, vagy valahogy máshogy kiiktatni a képből. El van intézve. Ann a napi semmittevést megérdemelve kap egy csokor virágot, meghatódik egyből, hogy mekkora lord az ő ura, szakadjon meg a szívem. A csokor mellé, nesze neked, nyaklánc is dukál, meg egy levél, „Sok szeretettel: ex-férjed.” Ne ríj asszony, mert jön Bobby egyből, de most a fasznak sem kell a vigasztalása. Bobby megtalálja a fecnit, úgyhogy megy is lezúzni az ex-mókust, és már repül is a csicskalángos. Te csak ne zümmögj a feleségem körül, kisfaszom!

12.jpg

Rebecca visszakullog a farmra a verdáért és kap is egy szúrós pillantást Christophertől, amolyan kösz a megmentő papírokat, de azért továbbra is baszódjál meg jelleggel. Samantha már Rylandnál kampányol, hogy kihúzza Johnnyt a csávából, de itt baszki elég furán mennek a zsarolások. Samantha felajánlja, hogy ha megnyeri Dallas kormányzójának járó címet, akkor majd kinevezi az ombrét, mint valami vasút igazgatót vagy mi a baszt. Ő ebből nem kér, köszöni szépen, amúgy is meg akarta indítani a tartálykocsi flottát Southfork felé, plusz dob egy csekket Samanthának, hogy biztosan ő legyen a kormányzó, mert az jót tesz a hozzá hasonló simlis lelkű üzletembereknek. Ugrunk is. Samantha már Johnny vállát lapogatja. Látod? Anya, hogy elintézte neked ezt is? Örüljél hülyegyerek! Johnny már az irodájában játszik, és próbálja megragasztani a rommá tört játék fúrótornyát, erre betoppannak Bobbyék. Szinte rosszabb mintha matyizás közben zavarták volna meg. Na, mi van már megint. Íme a papír, de elmondom szóban is, nincs több fúrás te szopadék.

13.jpg

Tommy tajtékozva rúgja rá Rebeccára az ajtót, mert Bobbyék találtak valamit bazmeg, pont valami olyat, amit mi is kerestünk ugye. Te voltál. Persze. Menj a faszomba, itt a gyémántgyűrű, ha annyira kell a pénz, neki elég lesz Christopher szerelme is, ha már úgyis a büdös kölkét hordja a szíve alatt. Bizony. Ezért volt az orrvérzés meg az ájulás, mert Rebeccában ott burjánzik a legifjabb Ewing alien.

Csak egy kérdés foglalkoztat. Ha Rebecca terhes, akkor várható lesz egy Dallas 3.0 újabb 20 év múlva, vagy az első évad fennmaradt négy részében az ex Christopherné leborul-e valamilyen lépcsőfordulóból, Magdi anyus leköszönő performance-át imprózva?

Címkék: dallas
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2012.09.27. 12:53:23

Szentseges isten, annyit rohogtem, hogy csak na!!!! :-D
Sokkal viccesebb igy, mint a teveben, mert ott egy cseppet unalmas.... Raadasul a frasz kitor Johhnygyerek bena frizurajatol. Brrrrr. Csak azert nezem, hogy rohoghessek a HV-on. :-)

mocskosmacska 2012.09.27. 13:17:06

Azért ez az elena nem semmi. Rebecca bocsánatot kér tőle a bátyja faszságaiért, ő meg áll a megbántott vértanú mosolyával és eszébe sem jut, hogy ő meg az esküvőn meg utána is smárolt Rebecca férjével. (Amiben persze crisfiú a fő ludas, ő igért örök hűséget Rebeccának, de azért Elenában is meglehetne a lelkiismeret csírája)

mocskosmacska 2012.09.27. 13:22:40

A tártálykocsis asztala alatt mikrofon van, hogy Samantha kormányzóként az ő csicskása legyen?

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.27. 13:55:40

@mocskosmacska: nem, de nem jársz messze, majd lesz ott egy mikrofon, csak nem a zasztal alatt :D

Oldd meg, Hadd menjen, de amúgy a többi jó, tetszik az írás, tényleg erről szól :D

nyuszi01 2012.09.27. 19:29:33

imádom a Dallas hv-kat, megint szétröhögtem magam :D csak így tovább!!! :)

mocskosmacska 2012.09.27. 20:21:03

Tényleg, amikor REbecca elhagyta a házat, akkor az ősi Ewing szakácskönyvet vissza kellett adnia vagy az még ottvan nála?

mocskosmacska 2012.09.28. 20:46:26

@Chat Géza: Akkor Cliff elkönyvelhet egy apró, de fontos győzelmet a Ewing-Barnes háborúban, az ősi Ewing szakácskönyv már a Barnesek tulajdonában van.
süti beállítások módosítása