Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 5x10 – Túlerő

2012. szeptember 26. 15:00 - leeann

Melinda, Jim és Eli úgy tervezik, hogy együtt vacsoráznak, de az étterem előtt a professzort megállítja egy rendőrjárőr. Melinda és Jim az étteremből nézik végig, ahogy a rendőr kicsit túlgondolja a feladatát, és Eli rosszkor ellőtt poénjai után józansági tesztet is csináltat vele. Melinda úgy dönt, hogy kimegy barátjához, mert egy szellemet vesz észre a rendőrautó hátsó ülésén és kíváncsi lesz. A rendőr ellenségesen lép fel Melindával szemben, a szellem (aki egy fiatal srác) pedig jelvényes gyilkosnak nevezi a járőrt. Melinda másnap elkezd nyomozni az ügyben. Megtudja, hogy nemrég történt egy lövöldözés, amiben egy drogos meghalt. A lövöldözésben nem a jelvényes gyilkosnak kikiáltott rendőr ölt, hanem a társa.

sze 5x10-1.jpg

Annak ellenére, hogy nem Ramsey biztos lőtt, mégis ő volt félév betegszabadságon. Melinda Ramsey biztos társától próbálja megtudni, hogy mi történt, és azt hogy kísértik-e őt is, de úgy tűnik, vele minden rendben van és nem kísértik. Mire Mel kijön a kapitányságról, Ramsey biztos éppen elviteti a látó gépjárművét. Érdekes egybeesés. Ez a Ramsey biztos vagy szemét, vagy hülye, de valami baja van, az tuti. Éjszaka meglátogatja Melt a fiú, Dylan Hale, aki jelvényes gyilkosnak nevezte Ramsey biztost, és valami bosszúról beszél. Melinda nem nyugszik, így másnap megkéri Jimet, hogy próbálja meg kideríteni, hogy milyen körülmények között került kórházba a fiú aznap este.

Később Jim elmegy Melinda autójáért az autótelepre, ahol közlik vele, hogy droggyanú miatt atomjaira szedték az autót. Mivel papírok nem voltak az ügyhöz, rájöttek, hogy tévedés volt a droggyanú, de az autónak harangoztak. Ha ez egy figyelmeztetés volt Ramsey biztostól, akkor Mel hatalmas bajban van. Persze a szellemlátó élőtől nem ijed meg annyira, ezért úgy dönt, szembeszáll Ramsey biztossal, és kérdőre vonja őt a Dylan Hale-ügy kapcsán, ami egy gördeszkás balesetnek volt eladva. Ramsey biztos hűvös, nyugodt és a szeme sem rebben, majd a beszélgetés végén elsétál, mint akit nem érdekel a látó egyetlen szava sem.

sze 5x10-2.jpg

Később Mel Eli-jal egyeztet, majd rájönnek, hogy a gimis Dylannek Ramsey biztos gimis lányához, Anne-Marie-hez lehet köze. Melinda kapja magát és elmegy a gimnáziumhoz beszélgetni a lánnyal. Anne-Marie azt mondja Melindának, hogy nem volt köze Dylanhez, és nem érdekli őt sem Melinda áldása, sem Dylan szelleme. A lányért már ott van a zord nézésű apja, de a nagy sietségben Anne-Marie elhagyja a karláncát, amit a beszélgetés alatt végig babrált. Melinda felveszi a földről az ékszert és azonnal látomása támad. A látomás szerint Dylan fejsebét egy rendőr elemlámpa okozta, de azt nem lehet tudni, hogy ki ütött.

sze 5x10-3.jpg

Közben Jim is nyomozott és megtudta, hogy Dylant egy barátja hozta be a kórházba, és ő mondta, hogy baleset volt. Eli szintén nyomozott, és némi információcsere után felajánlja az iskolapszichológusnak, hogy segít a diákoknak feldolgozni Dylan halálát. Mindenesetre az kiderült, hogy Anne-Marie-t nem látták sokat Dylan társaságában, sokkal inkább Jake Olmsteaddel barátkozott, azzal a fiúval, aki Dylant bevitte a kórházba aznap este. Az iskolapszichológus jóváhagyja Eli munkáját az iskolában, így Melindával azonnal meg is környékezik a focicsapat sztárját, Jake Olmsteadet, a gazdag kölyköt, aki kórházba vitte Dylant. A srác nem akar beszélni velük, de Melindának látomása támad, ahogy a kölyök méregdrága sportautójához ér.

sze 5x10-4.jpg

Melinda látomása szerint a fiúk erőszakosan zaklatták Ramsey biztost. Eli szerint ezek a zaklatások kihozhatták a vadállatot Ramsey biztosból. Este Anne-Marie és az apja összevitatkoznak, mert a lány Dylan virrasztása miatt sokáig kimarad. Dylan is beugrik hozzájuk este, ami kelt némi felfordulást a veszekedésen felül is. Másnap Melinda kezd jeleket találni arra, hogy nem Ramsey biztos ölte meg Dylant, bár a szellemfiú nem ért ezzel egyet, Eli pedig hívást kap az iskolából, hogy Anne-Marie két napja nem volt suliban, és az apja sem elérhető. Melinda beugrik a rendőrségre Ramsey biztoshoz, aki továbbra is csak annyira készséges, mint idáig.

sze 5x10-5.jpg

Mel nem tud meg a rendőrtől semmit, de amikor Dylan egyik holmijához hozzáér, meglátja, hogy nem rendőrlámpa okozta a fejsebét, hanem baseballütő, aminek a végét Jake Olmstead fogta. Melinda beszélni akar Jake-kel, de jelenleg nincs autója, illetve mégis van, mert Jim egy gyönyörű új autóval lepi meg az asszonyt. Az új autó első küldetése megoldani azt az ügyet, amibe a régi autó belehalt. Melinda nem találja otthon Jake-et, így elbeszélget a mamával. Jake anyja elmeséli a fiatalok szerelmi történetét. Kiderül, hogy Jake és Dylan gyerekkori barátok voltak, és amikor Dylant kidobták a szülei, Jake meghívta hozzájuk, hogy legyen hol laknia.

sze 5x10-6.jpg

Azt is a mama árulja el, hogy Jake és Anne-Marie együtt jártak, de amikor erről Ramsey biztos értesült, megfenyegette Jake-et, hogy feljelenti őt erőszak miatt. Jake és Anne-Marie kapcsolata véget ért a körülmények miatt, amit Jake nehezen viselt, nagyon nehezen. Jake hazaérve látja, hogy Melinda náluk van, és le akar lépni valamiért, de nagyon gyorsan. Melinda felhívja Eli-t, és elmondja neki, hogy mit tudott meg Jake anyjától. Mel azt gyanítja, hogy Dylan is szerelmes lehetett a lányba, és a szerelmi háromszög eldurvult. Jake Anne-Marie-nél dugta el a véres baseballütőt, és azt akarják gyorsan eltüntetni, de Ramsey biztos hazaér, és elég sajátos helyzet alakul ki a felek között.

sze 5x10-7.jpg

Melinda is megérkezik Ramsey biztos házához, és hallja a csetepaté hangjait. Jake ki van borulva, de megnyugszik, és a fiatalok mesélni kezdenek. Ramsey biztos szekálni kezdte Jake-et, amikor megtudta, hogy a lányával randizik, ezért Dylan Ramsey-ék postaládáját hagyta helyben, nem is egyszer. A rendőr belefárad a dologba és belülről betont önt a postaláda szélébe, hogy leszoktassa erről a kölyköket. Az ominózus napon Dylan nem a saját haverjaival, hanem Jake-kel és Anne-Marie-vel ment postaládázni apuhoz.

sze 5x10-8.jpg

Jake ütött, az ütő visszaütött és Dylant találta el. Dylan azért szekálta Ramsey biztost, mert azt hitte, hogy olyan erőszakos, mint az ő apja, pedig nem erőszakos, csak a lányát akarta védeni. Végszóra megérkezett Dylan is, aki sajnálja, hogy rosszat gondolt Ramsey biztosról. Természetesen Dylan Jake-nek is megbocsát, hisz baleset volt. Ramsey biztos kibékül a lányával, és Dylan jól átlép a fénybe. Ez az ügy is jól végződött, bár azt nem tudjuk meg, hogy most végül Anne-Marie és Jake randizhatnak-e vagy sem, de ez gyakorlatilag senkit nem érdekel. A lényeg, hogy néha egy ölelés is elég, és mindent megoldhat.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása