Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hawaii Five-0 - 1x24 (évadzáró)

2012. szeptember 26. 11:00 - Segna

Évadot zárunk, reméljük nem is akárhogyan. Ármány és szerelem, árulás és cselszövés lesz bőven a részben. Öveket becsatolni, szemeket tágra nyitni, és indulhatunk!

címhez.jpg

Visszatérünk a hagyományokhoz, és ismét a szigetek káprázatos panorámájával nyitunk. Közben a Király énekel nekünk lágy behízelgő hangján. Elvis természetesen, erről a témáról nem vagyok hajlandó vitát nyitni! Aztán megpillantjuk Dannót, ágyban, párnák közt, egy szál sajnálatos módon magasan záródó takaróba csomagolva, és máris tudjuk, ez egy rendkívüli rész lesz. A Haule Elvisről, és az ő tökéletes hajáról beszél, valamint arról fantáziál, hogy az övé is olyan, miközben az exe épp felöltözik, és bejelenti, hogy elmondja az új férjnek a fejleményeket. A Keleti Parti rajongói töltsék le ezt a részt, ezeket a csibe-sárga pihéket nem minden részben csillogtatja Dannó.

01.jpg

Mi meg ugorjunk, hogy láthassuk amint Széparcú Félkínainkat akarja a hawaii rendőrség visszacsábítani. Ma úgy látszik nem is lesz ügy, csak magánélünk. A lépcsőn lefelé azonban összefut egy kollegával, aki elújságolja, hogy egy csomó égett pénzt találtak valahol az isten háta megett, és most próbálják azonosítani az eredetét. Hohó! Emlékszünk, amikor Chin nyakára bombát csatoltak, a csapat meg betört a bizonyíték raktárba pár milláért?! Na, az a zacsi félhamu-félfecni szemét, annak a maradéka lehet. Gyűlnek a viharfelhők a csapat felett! McGarrett nyugtatgatja a Széparcú Félkínainkat, hogy a pénz meglett, ne izguljon! Betoppan a kormányzó asszony, és szemrevaló szóvivője, és a pasik figyelme némileg elterelődik. Ninjánk biztatja Chint, hogy hívja randizni a barbie-baba alkatú szóvivő lányt.

03.jpg

Rögtön ezt követően, a Tündéri Manóarcú az immár szokásossá váló sárga borítékos küldeményt nyújtja át neki, tehát szerda van. És megint egy kulcsot kap McGarrett, ami a házukban semmibe nem passzol. A CIA-s cica szerint antik, XIX. századi bútor kulcsa. Pl. egy szekreteré. Az amolyan íróasztal és irattartó szekrény egyben darab. Hiába az iskolák! Már csak Kono hiányzik a panorámából, ügy meg még sehol, és ekkor újra ugrunk. A Kormányzó mosolyogva megdorgálja a szóvivőjét, hogy miért nem hívja fel Chint! Mi lesz ma? Dannó szerelmi élete kipipálva, most Chin jön? A fekete szépség szende zavarral mosolyog, majd beül a vászontetős meggypiros BMW-jébe – szóvivő akarok lenni Hawaiin – indít, és… felrobban! Főcím!

Még sem akarok szóvivő lenni Hawaiin. A sokkból magunkhoz térve, láthatjuk, hogy a csapat a saját ablaka alatt helyszínel. Chin nem nagyon használható, de szerencsére a Tündéri Manóarcú, és ex-tengerészünk nagyon ért a robbanószerekhez, így a maradványokból hamar kiderítik, hogy egy katonai akna robbant. A szabadságos CIA-s azt is tudja, hogy ezt a módszert a Sötét Lovag előszeretettel alkalmazza, ha büntetni akar. Szóval a mai részben újra Wo Fatet üldözzük! Hajrá. Ninjánk arcán a bámulat és a döbbenet keveredik, míg új kedvencét hallgatja. A tengerész lány, jó lesz, ha felköti a khaki színű bugyiját, vetélytársa akadt.

04.jpg

A nagy kérdés persze az, hogy miért épp a szóvivő-cica?! Mit tudhatott ő, vagy miért volt útban? Mit üzen ezzel a Sötét Lovag? Kono meglátása szerint, a szigeteken azért nem túl könnyű katonai aknához jutni, noha erős itt a katonai jelenlét. Ez egy mekkora eufemizmus! Ha az Államok területén arányosan ennyi katona lenne, mint amennyi ezen a maréknyi szigeten állomásozik, nem a vietnámi lenne a világ legnépesebb hadserege, 2 millió fővel.

Tündéri Manóarcú az aknák nyomába ered, a többiek a hawaii-barbi életében kezdenek el turkálni. Kedvenc párosunk a szóvivő házához megy. A lakást felforgatták, valamit láthatóan kerestek. Nem is ez döbbenti meg őket hanem, hogy egy csomó olyan sárga borítékot, és olyan vastag fekete filcet találnak, amelyek a szerdai borítékokhoz kellenek. Lehet, hogy véletlen, de azért elgondolkodnak. Írásmintát visznek a Felette Igen Szép Helyszínelő pasinak. És, igen, a borítékokat a szóvivő-lány címezte meg. Talán Wo Fatnek dolgozott? Vagy egy neki dolgozótól lopta?

Vissza az aknákhoz! 4 éve lopták el a seregtől, egy orgazdát gyanúsítottak vele, de nem kerültek elő a játékszerek anno. Na, irány a katonai szakbolt. A gizda orgazda menekülőre fogná a dolgot a kérdezgetés előtt, de ninjánk megkergeti, a Haule meg leborssprézi. Megtörten vallani kezd, McGarrettnek, hogy egy McGarrett nevű fazon vette tőle. Hű, itten valaki vicceskedni akar ninjánkkal. Nem veszi túl jól a poént. A gizda orgazdát a sarokba szorítják, hogy az imádott bátyját, aki épp Irakban öldökli, az olajat a szabad Amerikának nem fabatkáért eladni akaró bennszülötteket, leszerelik, vagy még rosszabb. Alakul az ügy, van bizonyíték és tanú Wo Fat ellen. Már csak el kellene kapni, ugye.

Chin hozza az újabb poént, amin már végképp nincs kedve nevetgélni senkinek sem. A szóvivő-lány házában szanaszét McGarrett ujjnyomai virítanak. A csapat rögtön kapcsol, itten csőbe húzás folyik. Irány a Kormányzó, úgyis, mint fővédnök, és talán, mint ninja-apuka ex szeretője. Tekintettel arra, hogy a gubernátor asszony igen letört, rögvest elújságolják neki, hogy Wo Fat a hunyó és, hogy van bizonyíték is ellene, ja és a tanú is úton van a bíróságra vallomást tenni. Mindenki heppi. Dannó felteszi a rutin kérdéseket a szóvivő lányról. Eközben ninjánk szeme megakad egy szép, antik, XIX. századi szekreteren. Gyorsan forognak az agyában a kerekek, és masszívan aggódni kezd. Gyorsan elköszön a kormányzótól és elvontatja, a némileg döbbent Haulet is.

A csapat enyhén szólva kétkedéssel fogadja a ninja gyanúját, és egetverő ostobaságnak tarja belógni a kormányzó házába kulcspróbálgatásra. A vita még folyik, amikor jön az értesítés, hogy megtámadták a tanút szállító kocsit. Erről csak kedvenc párosunk, és a kormányzó tudott! Na, a gizda orgazda már nem fog tanúskodni. Járulékos veszteség, két rendőr. Ninjánk adrenalin szintje az egeket veri. Dannó higgasztja le, hogy gondolkodjon egy kicsit, de iszonyú hideg fejjel. Ha igaza van, akkor ide atombiztos bizonyítékok kellenének.

05.jpg

Na, alakul a dolog, és ekkor megszólal Dannó telefonja, hogy az exe is bonyolítsa az életét. Egy óra múlva beszélniük kell, de mindenképp. A Keleti Part hazaküldi a főnökét, hogy pihenjen, gondolkodjon, és reggel, majd terveket szőnek. Ninjánk persze az est leszálltával, a kormányzóhoz indul. Neki bejutnia persze gyerekjáték, a riasztó kódját, meg még a látogatáskor kifigyelte. És az a rohadt kulcs, passzol!

06.jpg

A fiókban hawaii-barbiéról is vannak képek, amint sárga borítékot tesz ninjánk kocsijára. Míg ninjánk emésztget, visszakapcsolódunk Dannó szerelmi életébe. Az ex letaglózó bejelentést tesz, gyermeket vár. Na, itt is van mit megemészteni! Dannó jól fogadja. Viszont ez azt is jelenti, hogy az ex, és a kis nyúltulajdonos is visszaköltözik a Keleti Partra. Vagyis a haule válaszúthoz érkezett. A marad Hawaiin a Five-0-val, vagy megy keble két legfontosabb nőjével. Ezt hívják dillemának.

Másnap a csapat épp az új infókat emésztgeti, egyelőre csak a kormányzóról, amikor Chint hívja egy régi barát, hogy figyelmeztesse, McGarrettet hamarosan letartóztatják a szóvivő-lány meggyilkolásáért. És valóban máris jajonganak a szirénák az ablak alatt. A csapatot nyugalomra intve, ninjánk menekülőre fogja, és hiába a több tucat egyenruhás, egérutat nyer a tetőn át.

Ekkora bajhoz, nagy segítség kell, tehát a lavinakövér fagylaltárushoz fordul, és mit tesz isten, akarom mondani, hogy, hogy-nem elvtársak, annak épp van kölcsön egy stukija. Is. Látszik, hogy megfogadta a saját maga tanácsát, nem csak egy lábon áll a vállalkozása.

08.jpg

A rendőrök közben szétkapják a hadkvártélyt, elviszik Konot, a bizonyíték-raktár rablás kapcsán kihallgatni. Chin feldúltan elrohan. Tündéri Manóarcú és Dannó kettesben maradnak. A CIA-s cica hűség-nyilatkozatot tesz, és felajánlja a segítségét. Nem is vártunk tőle kevesebbet! Szeressük. A Haule ezután a főnöke nyomába ered. Versenyt fut az idővel és McGarrett tomboló dühével. Talpig aggódásban van, de nem sokat tehet. Ninjánk némi közelharc árán, bejut a kormányzóhoz. Szó, szót követ, és a gubernátor bevallja, hogy azért ölette meg a szóvivő lányt, mert az elárulta őt, pedig neki mindig fontos volt a hűség. Mellesleg ninjánk egy hálátlan kutya, hisz eddig védte, óvta és eszközökkel látta el.

09.jpg

A csevejbe Wo Fat toppan be. Nyitásként lesokkolja ninjánkat, aztán lelövi a kormányzót. És lelép. Na, ezt nehéz lesz kimagyarázni, hacsak le nem lövik rögvest. A rendőröket Chin vezeti, így övé a kétes dicsőség, hogy letartóztassa a kábán tántorgó főnökét. Valakik ezt piszkosul kiszámolták!

10.jpg

Dannó késve ér oda, már csak Chinnel tud veszekedni, és a bilincsben sötéten hallgató kedvencét tudja biztatni, hogy tisztázza a nevét. És az exnej valamint a kis nyúltulajdonos egyedül utaznak vissza a Keleti Partra.

utsó.jpg

És még mindig nincs vége a pech-sorozatnak, Konot azonosítja a fél süket és egészen rosszindulatú vén banya, akivel tényleg beszélt a bizonyíték raktárnál. Találkoznak a rendőrségen. Kono a fegyverét és a jelvényét adja le, míg McGarrettet épp nyilvántartásba veszik. Hát, eléggé sötét egy évadzárás, igyunk rá valami ütőset, ami leöblíti ezt a keserű szájízt. Pálinkát javasolnék, például gönczi barackot. Egészségünkre!

Címkék: hawaii five-0
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása