Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fald fel Amerikát! 1x13 - St. Louis

2012. szeptember 25. 09:00 - Chat Géza

Adam most a legnépesebb amerikai államba látogat, ne de nem azért, hogy népszámláló biztosként leellenőrizze ezt az adatot, hanem, hogy jól megtömje azt a bizonyos feneketlen bendőt. A mai verseny leginkább egy Jackass részre fog hasonlítani, csak győzzük kivárni.

1.jpg

Az első megálló az Iron Barley, ahol a faszénen sült hátszínt, valamint a Monte Cristo hot-dogot kell feltétlenül megkóstolni. Na de van itt tölgyfa parázson sült hátszín is, ami leginkább azért melós egy kaja, mert nem fér el az egység konyhájában, így az udvaron kell elkészíteni. Nyilván ez legyen a legnagyobb probléma az életben, de azért érezzük a helyzet komolyságát remélem. Azon kívül, hogy a titkos fűszerporral megszórt hátszínt a tölgyfatüzelésű sütőbe rakják, és hagyják megsülni, semmi más odafigyelést, kényeztetést nem igényel ez a frenetikus étel. Na, de van itt más is, mint mondjuk a Monte Cristo hot-dog. Vegyünk két darab, 35 dkg-os chicagoi hot-dog virslit, amit vajon ropogósra sütünk. A tetejére két szelet svájci sajtot helyezünk, majd egy fém (kutya)tál segítségével kicsit megpároljuk. A párolást elősegítendő, egy kis erőlevest locsolunk a sütőlapra. Ez ám a tudomány, nem ami a Nasa-ban megy. Ez még mind semmi. A hot-dog kiflik belsejét vajjal és – FIGYELEM! – eperlekvárral kell jó alaposan megkenni, és kész is. Nyilván nem lett szar az íze, úgyhogy Adam is befalja tisztességgel.

A következő hely, ahova Adam a büdös lábát beteszi, az a Pappy’s Smoke House, ahol a környék legjobb sültjeit dobálják. Aszongya, itt szakképzett grill-művészek dolgoznak. Adam hezitál egy keveset –  „mit is egyek, mit is egyek” –,  de végül sikerül beleválasztania és kikérni a Big Ben névre keresztelt bőségtálat. Már a felsorolástól is hízni kezdek. A tálon található pácolt sertés hús, marhaszegy, egy negyed csirke, egy egész oldalas továbbá négy különböző köret, mely egy –egy adag káposztasalátát, babfőzeléket, sült krumplit és sült csemegekukoricát tesz ki.  A kaja természetesen mennyei, de most nem ez a lényeg, hanem a gigászi füstölő berendezés, ami a konyhában található. Ezt a monstrumot a tulaj legnagyobb cimbije építette, de nem ez volt az első alkalom, hogy saját készítésű hús-füstölő, mi a faszom szerkezetet épített. Csinált már ilyet ammónia tartályból is. Hogy mi? A kérdésre nem kapunk választ az öreg veterántól, mert bizony az ammónia kicsit kiszedte az agyát szegényemnek. Aztán van itt még Frito pite is, ami egész egyszerűen csak kukorica chipsből, babfőzelékből, sajtból, meg sült húsból áll. (Elárulok egy titkot. A mehíkoiak ezt hívják nachosnak. De senkinek egy szót se.) Adam azonban csípős kolbászt kér a sült hús helyére, és eszméletlen kreativitása eléri méltó jutalmát, és ez az új étel-remek megkapja az „Adam bombája” nevet.

A verseny színhelye a Crown Candy, ahol Adamnek 3,5 liter turmixot kell fél óra alatt magába döntenie. Emlékszünk arra a Jackass részre – nem egy ilyen volt – amikor embereinknek egy gallon tejet kellett meginniuk, csupán a hecc kedvéért? Elég sanszos, hogy a sztori végkimenetele itt is ugyanaz lesz, hogy Adam irgalmatlanul meggyalázza a retyót. A felsorolástól is lefagyna az agyam, így legyen elég annyi, hogy tej, meg szirup, meg édesítő, meg fagyi, tehát mint minden normális turmix, ugyanezekből az összetevőkből áll a Crown Candy évszázados találmánya is. Adam megkapja az első öt adagot, ami oly simán csúszik, mint friss egyetemistáknak a kisfröccs. Adam a táv 2/3-nál kezd bajba kerülni. Hányci manó beköszönni készül. A tömeg bíztatására Adam nekilendül az utolsó kortyoknak, amik bizony bő egy másodpercet töltenek el Adam szervezetében, majd ismét napvilágot látnak. Adam teljesen megsemmisülve, vödörrel a kezében gyászmenetre indul a WC felé. Pont, mint a Jackass-ben.

Ember kontra étel; 7:6

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása