Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6199-6200. rész

2012. szeptember 24. 19:00 - nyuszi01

Aliz és Gizi már-már komikussá fajult ketrecharcával ért véget az előző epizód, és megállapíthattuk, hogy a Barátok közt egyre inkább unalomba fullad és nonszensz jelenetekkel tarkítják (ld. Miklós és Dr Szöszi esetét a légzsákokkal). Kíváncsian vártam, mi jöhet még.

Andráséknál nyitunk, ahol Nóra épp most döntött úgy, hogy ütött az igazság órája, Andrásnak meg kell tudnia, hogy megint át akarták baszni. Van azért empátia a Nórában, legalább most figyelmezteti. A balek persze semmit nem ért első körben, aztán csak leesik neki a huszas, hogy a Miki hirtelen miért érdeklődött ennyire a tízéves tervrajzok iránt. Nem azért, mert annyira tisztelettel adózna András munkássága iránt. Nóra végül egy sorry kíséretében azt is benyögi, hogy ő cserélte ki a mintákat, és Atikám szőrzete lett volna a vizsgálatra küldve. Közben az átcseszett fivér egyik nevelt kölke óbégat a szobából, hogy szomjas, van egy tippem, hogy a Máté lehet az, aki egy hónapja még beszélni se tudott.

bk37.jpg

Giziék gladiátorharcának helyszínén folytatjuk, ahol mindkét csaj magyarázza a bizonyítványt a Főnök úrnak. Gizi, húzzál haza fürödni, Aliz meg rendet rak, ha már ő kezdte az egész fightot. A két csaj eltiplizik, Vili bá meg odavág egy újabb közhelyet: nők! Az ember ne is próbálja megérteni őket. Köszönjük, Emese. Laci azért még elnézést kér a vevőktől, két fancsali arcú nőtől, Vilibá meg beszól, hogy azért jól éreztük magunkat, nem? Persze, pont ez látszik a két nőn. Mondjuk, a helyükben én biztos, hogy szarrá röhögtem volna magam, és ajánlottam volna a boltot az ismerőseimnek is, ahol kenyér és cirkusz egy helyen kapható.

Atikám rombol be az irodába, ahol Juli már kiéhezve várja. A kan nagyon boldog valami miatt, de nem mondhatja el. Ezért kár volt beszélni róla. De Juli lesz az első, aki megtudja. Biztos Nóra került már olyan állapotba, hogy elmondhatja neki, kivel is kuforcol ő az irodában. De egyelőre még nem tudjuk meg, még Juli se, pedig kíváncsi a kis fáncsi. Mindenesetre ajtó kulcsra zárva, azzal Atikám és Julis máris egymás szájában, összeborulás, én meg azt hiszem, most dobom ki a tévémet.

bk38.jpg

Aliz denszel a felmosóval, Peti és Bandita kerülgetik, Tomporka a téma, Peti megint szenved szokás szerint. Bandita próbálja felvidítani, de Peti leoltja, foglalkozz a saját csajaiddal. Ha lenne, ugyebár, jegyzem meg halkan. Bandita is ugyanezt mondja, Laci le is csap egyből, addig örülj, fiam, amíg nincs csajod, velük csak a baj van! Aliz persze felháborodik, vele nincs is baj. Szerintem meg egy ilyen bitchfight után pont be kéne fogni a kicsi száját. Megint Gizit szapulja, Laci gyorsan be is kussoltatja, majd elhajtja felmosni. Aztán meginvitálja Banditát, hogy próbáljon ki valami csokit, de fizessen ám érte! Na most nem azért, de ha nekem egy boltban valaki azt mondja, hogy próbáljak ki valamit, az az esetek 90%-ában ingyen van. Gizi is betoppan, haja frissen mosva, Aliz egyből beszól, és ekkor tűnik fel, hogy tűsarkúban mos fel, hát most röhögtem fel. Szóba kerül Gabi is, mint az a céda, aki inkább elhúzott idegen kölyköket nevelni, Laci le is rövidíti a témát, hogy csak nőkkel ne kezdjen az ember. Milyen szexista ez a rész, kikérem magamnak.

Nóra pakolászik Andráséknál (WTF?), mert ráér. András viszonylag könnyen viseli, hogy Miklós megint készült ráadni a szopóálarcot, Nóra pedig biztatja, hogy ez tök jó így, ő is megtalálta a szüleit, és most minden fasza. Kivéve az anyját, mert ő nem akar tudni róla. Na, akkor azért mégse annyira fasza minden. Andrásnak is végre feltűnik, hogy Miklós meg ő mennyire nem hasonlítanak, és most idézek: „Hogy én éljek hazugságban? Hogy az apám nem az apám, hogy a testvérem nem a testvérem, hogy a gyerekem nem a gyerekem?” HÁH. Ezt eddig is tudtuk, mondja Andriska is, szegény, hogy mekkora balek. Ha összeszámoljuk, hogy a nála megfordult és általa felnevelt gyerekek közül mennyi az övé, a mérleg: 8 gyerek, ebből 3 az övé. Nem rossz, nem rossz. András erre ki akar próbálni valamit, Nóra, te maradj itt pesztonkának. Kíváncsi vagyok, mit próbál ki, lehet, hogy kinyírja Mikit.

bk39.jpg

Kinga közben osztja az észt Ádámnak a kocsmában, kérj bocsánatot KicsiSzabitól. Miért is? Különben se azért fizetnek, hogy a pincérekkel dumáljak, flegmázik Ádi. Meg a múltkor is, mikor beszélni akartam vele, elküldtél retyót pucolni. Megy a duma a semmiről, lényeg, hogy Ádámnak azért kéne bocsánatot kérnie, mert anno egy éve behúzta Szabikát a csőbe a kurválkodással. Egy asztallal arrébb Bandita próbálkozik be Tomporkánál, a nyakamat tettem volna erre a fordulatra. Néhány száz résszel ezelőtt már kukkolta a csajt a fürdőszoba kulcslyukán keresztül, jó hogy nem hagyja csak úgy parlagon heverni, ha már Peti eltakarodott a képből. A csaj gyanútlanul felveti, hogy moziba akar menni, Bandita egyből ráugrik az ötletre. A pultnál KicsiSzabi üti fel a fejét, Ádám el is hívja sörözni. Ez jó lesz, már előre látom.

bk40.jpg

Atikám öltözködik lila ingbe a kufirc után, Juli panaszkodik, nincs pénz, kár volt kihagyni a dubajozást. András és Nóra a téma, szar hangulatban van mindkettő a származás dolog miatt, mekkora köcsög ez a Miki, most miatta nem tudjuk elmondani otthon, hogy már vagy egy éve titokban az irodában dugunk, és lelépnénk a hátsó ajtón. Juli meséli Nóra panaszáradatát Miklósról meg a Szösziről, hogy átverte őt az a barátnője, hát még ez a barátnője hogy átveri, azt még nem is tudja. A kocsmában Vilibá sörözget magányosan, érkezik Laci, le is teszi magát, Vilibá egy jól irányzott „rendet tettél a tyúkólban?” kérdéssel fogadja, epic. Laci panaszkodik, ezek már tuti, hogy azóta a bolt készletét egymás hajába kenték, most mit csináljak? Születik is egy ötlet, de még nem tudjuk meg mi.

bk41.jpg

Bandita kapja le Tomporkát egy szóra, elmennék veled moziba, ha akarod. Össze is bújnak a moziműsor előtt, és ki lép be azonnal? Az a bamba Peti. Kombinál is egyből, itt még balhé lesz. Miklós ül az irodában és panaszkodik mert retyós, akarom mondani, retkes szendvicset kapott, és ő utálja a retket. Azt én is, főleg a fürdőszobában és a konyhában. Zsófi kicserélné, de Miklós fél, hogy a végén ciánt pakolna bele ipari mennyiségben, úgyhogy jó lesz így is. Jön Nóra, Miki egyből küldi Zsófit egy másik szenyáért, az persze nem megy, szóval jön az őszinteség fél perce: Zsófikám, hogy mondjam el érthetőbben, hogy húzz a picsába, amíg mi a Nórával tanácskozunk? Érti is a dolgot Bartháné, el is tipeg sebesen. Na szóval, mi a pálya, Nóra? Az meg meséli a tutit, hogy az András tud mindent, mert árulkodott. Miklós kiborul, Nóra magyarázza, hogy miért tette, nem akarta megint átbaszni szegény Andrást, aztán elrohan.

Miklós már megy is Andrásékhoz, de csak a szentéletű Julist találja otthon, aki osztja is az erkölcsöt, mint egy maszületett bárány. Azon van kiakadva, hogy a Miki taperolta Dr Szöszit, de az nem zavarja, hogy őt Atikám már vagy egy éve sutyiban nyomogatja az irodában. András ücsörög a temetőben, Miklós hívja, de elég hamar lezavarják a beszélgetést. Miki próbálja bemártani Nórát, András szarik rá, megszokta már Miki mókatárát. Ki is nyomja a telefont. Nóra szenved otthon, érkezik Atikám, gondolom, most fogja bevallani, hogy a sógornőt (vagy kit) tologatja. De nem, mert Nóra beszél először, elmondja, hogy micsoda átbaszások voltak itt kérem szépen. Azért téptem ki a hajad, hogy legyen minta az Andrásé helyett, és sose derüljön ki, hogy ő nem Berényi. Atikám ezt leszarja, csak az érdekli, hogy Nóra megint szóba állt Miklóssal. Azt az álszent fajtáját ennek az Attisnak.

bk42.jpg

Gizi és Aliz méregetik egymást a boltban, bejön egy szerencsétlen vevő, akire Aliz egyből ráugrik, Gizi leinti. Jön a Főnök, hozta a megoldást. Gizi, te kasszázol, Aliz te megint szopsz, mehetsz a raktárba pakolni. Aztán külön műszak lesz, nappali és éjszakai, Aliz, te kezded az éjszakát. Gizi nagyobb forgalmat csinál, ezért ő a nappalos. Kíváncsi leszek, hogy ha Gizi lesz az éjszakás, akkor mekkora forgalmat fog csinálni. Az udvaron Peti nézi a kocsma ajtaját kívülről, már jön is Bandita, egyből ugrik, nyomulsz a csajomra, te gyökér? Az anyád lehetne, vágja be az évszázad poénját. Hát, még akkor se lehetne az anyja, ha az első randija jól sikerül. Bandita se szart be, mert neki kész terve van: segít összehozni megint a Petit a kis stréberrel, gondolom, őt küldi maga helyett a moziba, osztán mindenki hepi lesz. Peti kételkedik a sikeres végkifejletben, nem is csodálom, ismerjük már Bandita módszereit.

Gizi újabb ötletet villant, giccses művirágokkal vagy mi a rákkal dekorálja a polcokat, mert szerinte a szép dekoráció becsalogatja a vevőket. Hát, nem tudom, szerintem csiricsáré lett a bolt, Aliz is megmondja, meg hát tudjuk, hogy Gizi ízlése hagy némi kívánnivalót maga után. A dekoráció ennek megfelelően alakul, de Laci szerint tök oké minden, ott is hagyja a két némbert, hadd tépjék meg egymást megint. De most elmarad a csajboksz, csak Gizi létrája inog meg Aliz lábától.

bk43.jpg

Ismét András és a temető, Miklós érkezik, András meg a frászt kapja, hogy ki fogja meg a vállát egy temetőben. Attól mondjuk én is kapnék egy enyhe lefolyású szívrohamot. Jött békülni a majdnem bátyó, melankolikus zene, András menne, és esküszöm, most egy kicsit azért megsajnáltam, annyira szívszorítóan szerencsétlenül ül ott a padon. Miki azért bepróbálja a „te is igazi Berényi vagy”- szöveget, felejtsük el az egészet, nem érdekel a DNS, majd egy kisebb kergetőzés után jön a Teletubby-k féle nagy ölelééés! Miki ezzel akar helyrehozni mindent, és Andrást elnézve talán sikerül is neki.

bk44.jpg

Tomporka Banditába fut a gangon, az odaadja neki a mozijegyeket meg valami kódokat. Ammeg csodálkozik, hogy hát mi a pöcs van, te is jössz vagy nem? Hát nem, a Peti megy. Tomporka akkor nem megy, erre fogadni mernék. Bandita próbálja puhítani a csajt, hogy béküljön már ki a Petivel, az persze megint idegbeteg, a szokásos. Végül a kiscsávó csak elmondja, hogy ő a díler, Tomporka meg kamillázik nagyokat. Akkor ezek szerint megint az apja a gengszter.

bk45.jpg

Julisnál csöngetnek, mibe, hogy Atikám az? Hát persze, hogy ő, valami papírokat hozott. Német nyelvű szerződés, Berlinbe megy Atikám dolgozni, Julis szontyolodik, most akkor mi lesz velem? De Julis is mehet, nem magányos kirándulás lesz. Hurrá, remélem megszabadulunk ettől a párostól végre.

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viharbanszületett Alexandra 2012.09.24. 20:00:32

Ugyan jó pár éve nem néztem már a BK-t, de annyit derülök a hogyvoltokon újabban,hogy lehet,hogy a ma estibe belekukkantok. :) Csak így tovább nyuszi01! ;)

ribizli gizella 2012.09.25. 08:45:47

Megint csak azt tudom mondani, hogy isteni írás lett, ezerszer élvezhetőbb, mint sorozat, és tökéletes a humorod, illetve az iróniád :D

mancaa 2012.09.25. 10:26:32

Már lassan megint lecserélik a fél garnitúra szereplőt, jöhetnek az új bonyodalmak :) Ez a Tomporka telitalálat :DD
A "gladiátorharcnál" szétröhögtem az agyam a tévé előtt, de mikor olvastam megint elkezdtem. Csak most az irodában ülök... :D Nem tudják ezek, hogy kell igazi filmes pofont adni, itt egy jó példa: fon.gs/buszmegallo/

nyuszi01 2012.09.25. 16:04:26

hat sokszor tenyleg nehez valami hasznalhatot kihozni a sorozatbol, hogy legyen belole egy elvezheto hogyvolt :D
Orulok, ha tetszik, jo szorakozast! :)

orchidea25 2012.09.25. 20:04:24

Nyuszi01, ez megint nagyon jó hogy volt volt:-) Veled együtt drukkolok, hogy Atikánk és Juliska, ez a két álszent igazságbajnok tűnjön már el a pi..Berlinbe, mert ahogy osztják az erkölcsöt attól behányok.
Egyébként pedig,hajrá Gizi! Remélem ellátja még a baját Alíznak. Kijárna neki azért pl., ahogy a kis Lucuska dolgait intézi.
süti beállítások módosítása