Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Zsaruvér 1x22 - A Kék Lovagok (ÉVADZÁRÓ)

2012. szeptember 21. 10:00 - Chat Géza

Hosszú hónapok árán,de azért csak sikerült megfejtenem és feldolgoznom a Kék Lovagok rendjével kapcsolatos dolgokat, így végre nyugodt lelkiismerettel adhatom át megszerzett tudásomat. Jamie ugye kitálal a bratyónak, hogy neki bizony van egy felvétele, amin Joe annyit mond: „Ezek jönnek bazmeg. A Kék Lovagok tudják.”

1.jpg

2.jpg

Nagy teher ez egy ilyen pici fiúnak, meg különben is faszér nem mondtad el eddig. Így szóla Frank. Nem valami boldog, mondhatni. Az ügy persze családon belül marad, nem kell tudnia senkinek, elég lesz csak a végén bevetni az elit alakulatot. A kicsi pöcsi meg foglalkozzon a járőri melóval. A háttérben azért csak megbúvik egy bűneset is. Egy-két ember kommandózik felfelé a tűzlétrán egy lakás felé, ahol gyanúsan heroinnal meg pénzzel üzletelnek a gengszter emberek. Na, nekik gatter. Szajré, lóvé megfog és skera el. Danny kimegy helyszinelni, hoppá mi az a kevlár rendőrségi kesztyű a tűzlétrán. A szomszédok meg mit hallottak a nagy hacacárés lövöldözés előtt, hát azt, hogy „Állj! Ne mozdulj! Rendőrség!” Nem kell hívni a matek szakkört, hogy összekapcsoljuk az esetet a Lovagok rendjével.

3.jpg

Jamie eligazítja a német turista felvágottakat, danke schön, bitte schön; és hogy szép legyen a nap, egy óbégató nőt kell megóvni a szembe forgalomtól, merthogy őt elrabolták ugyan, de sikeresen megszökött. Eközben Danny egy régi tengerészgyalogos komáját is bevonja a buliba és … egy trükkös hívás során kiderítik, hogy a köcsög Malevsky nyomozóra lehet ráhúzni a vizes lepedőt. Erin közbepofázik, hogy ez még azért édeskevés. Jó hát akkor Danny felveszi a ballonkabátot, bemegy az őrsre, hogy megcsapkodja Malevsky izomautójának motorháztetőjét. Ez ám a gépsárkány baszod. Na jó, azért pakolt a visszapillantó mögé némi GPS nyomkövetőt is a biztonság kedvéért. Jamie miután felvette a jajveszékelő lány adatait és lepasszolta a nyomozóknak további kikérdezés céljából, hogy kiderítsék kik és miért akarták elrabolni, már az öltözőben pakol és húzna haza, amikor a főni kis túlórára buzdítja, hogy civilben vigyázzon a csajra. Jamie meg örül, mert fejben már vagy kétszer elképzelte, hogy a nő mellei közé élvez.

4.jpg

A csaj puccos lakásában megy a kényszer smúzolás, majd a csaj barátja is megérkezik, valami kis pöcshuszár, a lényeg, hogy látszólag minden faja, szóval Jamie nyugodtan kiülhet a folyosóra őrszemet játszani. A Reagan házban megy a nyomozás ezerrel. Malevsky telefonjára jön is egy bejövő hívás, Joe neve is felmerül, és bizony a fekete, korrupt sereg mozgolódni készül. Erin azonban továbbra is a rossz hírek hozója szerepet játssza, mert szerinte ez így továbbra is csak lófasz. Frank megereszt egy telefont, ugyan ki szignózta aznap az űrlapokat? Nos, akkor ő most elmegy egy kis baráti csevejre. Gondolom mennyire lesz baráti.

5.jpg

Szevasz cimbi! Mi a szitu spanom? A tiszteletkörök helyett, hogy milyen szépen felcseperedett a kicsi Jamie, inkább köhögj ki gyorsan három nevet, vagy nincs alku. Frank 10 másodperc alatt megszerez minden infót, úgyhogy vázolja is az alku ráeső részét, miszerint a fickó másnap leadja a jelvényét, és se nyugdíj, se semmi, se cigi, se kóla, ennyi volt. Danny eközben Jackiet nyúzza, hogy ugyan a kedvéért legyen már egy kicsit spion és nézzen Camia körmére. „Értsd meg! Ők ölték meg a testvéremet bazmeg!” Ja, hát ilyen érv mellett, hol a faszomba érdekelnek az elveim, lenyomozom még a holnap utánt is ha kell.

6.jpg

A Reagan ház búvóhelyen nem nagyon megy a témázgatás, mert a Kék Lovagok némasági fogadalmat tettek és senki nem hív senkit, szóval nincs kinek a hívásait lehallgatni. Így legalább lehet gyakorolni a váltott kezes here vakarást. Frank magát hibáztatja, hogy nem látta eddig, de hát ez a szomorú igazság ugye. Amíg a kedves papa a hatalmas lelki teherrel a vállán tipródik, addig Jamie a csajt pesztrálgatja. Együtt nyomatják a flamót, mert a lány már csak ilyen rendes, hogy nem hagyja éhen halni a biztos urat, amiért cserébe Jamie sztorizik egyet. Azért lett rendőr és hagyta ott a jogi egyetemet, mert… ühüm. Óóó. Tényleg. Akkor köszöntem mindent, viszont lágytojás, de a búcsú nem megy ilyen könnyen, mert persze, hogy nyelvvel fényesre kell polírozni egymás szájpadlását.

7.jpg

Jackie Camia nyakában lohol ugye, vagyis követi kocsival ahogy illik, amikor bevág mögé egy másik fekete furgon és jól leszorítja a faszra úgy, hogy Jackie egy másik autó hátuljába csattan, de úgy istenesen. Na, semmi para, mert jó kislány és jó rendőr módjára bekötötte magát, úgyhogy csak enyhe agyrázkódása van, szóval így még eltudja mondani Dannynek, hogy mi folyik itt kérem.

8.jpg

Jamie csendben bandukol hazafelé, amikor felhívja a generális admirálist, hogy mégis mennyire verték nagydobra a lány „majdnem elrablását”. Ja, hogy semennyire? Akkor itt valami nem smakkol. A lány lakásán a vezetékes csak kicseng, de senki nem veszi fel, Jamie nyúlcipőt húz és már fut is. Nini, pont ott sétál a lány meg a gardedámja, mire pont befarol két sötét terepjáró. Jamie közbelép és vállon lövi az egyik ombrét. Nagy hero ez a Jamie.

9.jpg

Frank kiadja a parancsot, Danny nyomuljon Malevskyre, azt egyenlőre ennyi. Malevsky kocsija, a böhöm izomautó egy templom előtt parkol. Elnézést pádre ez az autó meg mi fán termett pont ide? A nyomozó úr adta. Malevsky nem akkora segghülye, hogy ne passzolja le a járgányt, így nincs más , mint a harmadik emberre összpontosítani. Danny Buchanan háza előtt szobrozik, és eléggé úgy tűnik, hogy ez a rosszfiú sem tartózkodik az otthon melegében, de akkor csak-csak kitolja a képét és elhúz a vérbe. Danny követi is serényen.

A nő elrablási incidensnél hemzsegnek a zsekák. A góré megkérdezi a Jamiet, hogy mi volt ez a magánakció egész pontosan. Szerinte a lány barátja az a sunyi disznó, aki tálcán kínálta az emberrabló úriembereknek. Mivel Jamie most lőtt le először valakit, ezért holnap mehet az irodába 9-től 5-ig papírozni, meg a pszichológushoz remegő térdekkel teát szürcsölni.

10.jpg

Megvan a forrónyom, lehet ütni a vasat amíg meleg. A helyszínen találkoznak a Reaganek, meg a fél hadsereg, hogy biztosítsák a terepet. Malevsky bevonul valami bárba, mint egy császár. Hoztam drogot meg lovettát, na ki szereti az öreg Malevsky papát? Az öröm nem tart sokáig. A S.W.A.T.-osok berúgják az ajtót, vége a bulinak baszkikám, kezeket a magasba., de ez most nem a „Put your hands up int he air” mega-giga sláger. Frank is becammog, de csak egyet kérdez. Ki a fasz lőtte le a fiamat bazmeg? Malevsky kiáll a sorból. Semmi személyeskedés, nem direkt volt haver. Pont őrá célzott, meg pont nem tudta kikerülni a golyót, ennyi. Malevsky fegyvert ránt és jól arcon durrantja magát.

11.jpg

Na, végre itt a Reagan családi flamó. Már azt hittem elmarad. Elmondják az áldást, majd azt látjuk, hogy a család érettebb tagjai leróják tiszteletüket Joe sírjánál.

Címkék: zsaruvér
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása