Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6195-6196. rész

2012. szeptember 21. 14:00 - nyuszi01

Az előző részben Gizikének köszönhetően gyakorlatilag az egész ház értesülhetett arról, hogy KicsiSzabi egyszer kurválkodott, Nóra és szőke csöcsös barátnője enyhén fejre állt a legurított két liter bortól, és még Non-Stop Ádi is bevigyorgott a képbe, előrevetítve egy orbitális dugást a szőke ügyvéddel. De nézzük, miből főzünk ma.

Miklós győzködi a bebaszcsizott exnejét, hogy segítsen neki eltussolni, hogy az András nem tesó, DNS-tesztet akar, de nem szabad itten kiderülni, hogy szar van a palacsintában. Szóval, Nórikám, hazamész, megülöd Atikámat, egy kis szado-mazo közben kitéped a hajszálát vagy mellszőrét, ideadod nekem, mi kicseréljük rá az András pöcsszőrét, és mivel Atikám a testvérem, Andris megint át lesz baszva, és amilyen balek, rá se fog jönni. Nóra már hátrálna, de Miklós van helyzeti előnyben, szóval a csaj megint szopóágra került.

bk23.jpg

A kisboltban Géza üldözi Alizt, szóval mióta is tudod, hogy az Ádám selyemfiú? Egy ideje. Egy jó ideje, mi? Mióta téged is felpróbált. És mennyi a tarifája? Vagy haveroknak jár a kedvezmény? – kérdez bele Géza tapintatosan. Epic beszólás, jár a pont. Aliz persze kiakad, mint a sezlon rugó, neki ingyen volt, azzal már be is zárkózik a budira. Biztos rájött a szapora fosás a vallatás hatására. Géza se taxizik ingyen, Ádám se dug ingyen. Ez a biznisz. Gizike, szintén ittasan, leoltja Gézát, az meg visszaüvölt, és kocsmai veszekedéseket megszégyenítő hangnemben Géza máris kitoloncolva a boltból. Esküszöm, Gizike az egyik kedvenc szereplőm, mindig feldobja az unalomba fulladt sorozatot.

bk24.jpg

Közben az emlegetett hímkurvinka még mindig Dr Szöszit fűzi egy újabb pohár pia kíséretében, ha már Nóra az exével bandázik odafönt. Álszakértelemmel elemzi a bort, lehetne kicsit több... Ennyit én is értek a borokhoz, köszi. Meg gyümölcsösebb, folytatja Ádi, vagy zöldségesebb. Szerintem meg ő az, aki zöldségeket beszél. Zsófi rondít bele a bugyilehúzó mantrába, nem láttad Zsoltot? Nem, de ki a tökömet érdekli? A két nő bemutatva egymásnak, Lillát átverte a barátja, én meg vigasztalom. Maradsz, Zsófi? Persze, azzal le is huppan a némber, míg Ádám elhúz még egy borért. Úgy látom, ma mindenki részegedik. Végül, mint egy nagy család, az egész Mátyás tér alkoholgőzben fog úszni, és borízű hangon éneklik, hogy „új élet vár...", kánonban, a gangon. Csak nehogy bevágják ezt is az X-Faktorba. A két nő sablonszöveget nyom, te is ügyvéd vagy? Na ne bassz. De nem jött össze az új munka, szóval most gáz van. Ádám visszajön, bocs, léptem, közbejött egy dugás fotózás, szóval szevasztok, balra el. Zsófi már szervez valamit, mert kérdezi a szőkét, milyen munkát szeretnél? Olyat, ahol jól fizetnek. Akkor ajánlom a sarki sztriptízbárt.

bk25.jpg

Ismét két pohár bort látunk nagytotálban, a háttérben Nóra ráncolja a homlokát. Miklós emlékszik vissza, anno a fater elszólta magát, hogy András nem is az ő gyereke, meg kibassza a házból, és így tovább. Hangulatos gyerekkoruk lehetett, én mondom. Rosszkor volt rossz helyen, hallotta, amikor az apja a Zolival veszekedett. Az Andrást meg nem tudni, ki rakta az ajtajuk elé, lehet, hogy őt tényleg a gólya hozta? De lényeg a lényeg, az anyjuk szerzett orvosi papírokat a kis lelencnek, és el is lett felejtve, hogy ő kicsoda. Aztán hogy ne derüljön ki, mi a helyzet, leléptek otthonról. Ekkor kerültek a kóterba.

Aliz gondolkozik a boltban, mert néha azt is szokott. Meg gyűri a papírzsepit, Gizi be is szól, te sírsz? Nem, csak taknyos vagyok. Jaj, hát ne bőgj, inkább röhögj ezen a tapló Gézán! Aliz persze szarik a dologba, csak gyilkolja tovább a zsepit. De akkor az Ádám tényleg olyan? – kérdi Gizi, azért tényleg szar lehet az unokaöcsédről megtudni, hogy pénzért dug. A két csaj persze eldumál egymás mellett, Aliz még mindig Gézán agonizál, Gizike meg az Ádámon. Meg azon, hogy minden Kertész egyforma. Meg minden férfi – hangozhatna el a legeredetibb vélemény. De nem hangzik, mert megverik az ajtót, Gizi már trappol is a sodrófával, hogy fejbebassza a Gézát, de Laci az, a főnök, azt azért csak nem illik leütni, lásd Nóra esetét. Mi a franc van itt? – fenyít egyből Novák, de a két nő szarik rá, vállvonogatás és sóhajtozás megy továbbra is, Laci még főnökösködik (értsd, lebassza a beosztottjait), aztán már el is húz, mint aki jól végezte dolgát. Gizike egyből besértődik, nőhöz méltó módon, meg se kérdezi, hogy mi bajod. Gonoszok, és kész – végszavaz sértődötten, tipikus női reakció.

bk26.jpg

Juli a kb harmadik napja ugyanazt a blúzát viselve dolgozik még éjszaka is, mögötte Atikám les rá kéjsóvár szemekkel. A nő már megy, Atikám kezet csókol, a seggre pacsi ezúttal elmarad. Holnap lesz randid valami Komár úrral, kellek én ahhoz? – kérdezi a mintafeleség, de Atikám pont leszarja, vinné már a nőt az epedára. Ne gyere, ő egy új ügyfél, vagy ki tudja mi lesz belőle. Ejha! Unott beszélgetés Nóráról, aztán már megint egymásba borulnak, kezd elegem lenni ebből a vonalból. Mikor nyit már rájuk valaki, aki aztán elköpné egyből mindenkinek a házban? Mondjuk Gizike nem túl józan állapotban.

Az alábbi kép a következő jelenethez kapcsolódik, vétek lett volna kihagyni: Non-Stop Ádám a "non-stop" felirat előtt... Van humora az operatőrnek is, úgy látom.

bk22.jpg

A következő jelenet ismét a Mátyás tér központi helyén, a kukáknál zajlik. Szopottgombóc KicsiSzabi kukázik éppen, jön Ádi, akinek mit sem számít, hogy este van, ő non-stop elérhető és dolgozik. Szabika int neki megálljt, Gézával dumáltunk, és szóba kerültél. Értsd, elköptem, hogy hímkurva vagy. Elmondtad neki? Te normális vagy? Nem mondtam el. Illetve de. De Géza volt a hunyó, engem vádolt, muszáj volt mást bemártanom. Non-Stop Ádi már megy is Alizt basztatni, gyere, te luvnya, beszélnünk kell. Gizike mindenttudóan néz a gyerekre, de annak fel se tűnik, már szerintem a fotózást is elfelejtette. Bár szerintem mindegy, nem tudom, hogy éjszaka milyen képeket csinálna. De a nő már be is vágja az élest, mindent tudok, te ribanc! Ádika kiborul, nagyszerű, hogy mindenki tudja. Laci vágódik ki a budiról egy nagy dobozzal, elképzelni se akarom, hogy mi van benne. Hová, hová, fiatalok? Munkára, emberek! Este tizenegykor, baszki.

Peti és Bandita tolják a GTA-t odafönt, mibe, hogy verekedés lesz a vége? Peti veszít szokás szerint, lúzernek is érzi magát, még Tomporka tomporát se foghatom. Szóba kerül a matek érettségi is, ami akkora bukta, hogy az már lekváros, erre persze bejön non-Berényi András igazi úriember módjára nyakkendőben, és szájat tát, mivan? Hát a többieknek más eredmények jöttek ki. Bandita: És mi van, ha ők tévedtek? Mind a harmincan? Nóra gondterhelt sóhajok közepette indul haza, Attiláék már biztos aggódnak. Persze, Atikám biztosan aggódik Juli ölelő csecsei között. Lényeg, hogy Nóra segít Miklósnak, András sose tudja meg, hogy nem Berényi. Dehogynem, valahogy ki kell írni a sorozatból.

A második rész is Nóráékkal indul, de itt már Atikámmal durmolnak a selyempaplan alatt. Nóra felébred, és már tépi is Atikám haját, kell a DNS. Az persze be is kérdez, mi van? Miért téped a hajam? Egyszerűbb lenne, ha marokkal tépné ki. Az udvaron Ádám találja be Gézát, kezdődik is a kakasviadal, Géza már be is szól, mondd már meg, mit eszik Kinga meg Aliz egy ilyen kis senkin? Most rólam beszélsz? – kérdezi Ádám, és a kérdés teljesen jogos, tekintve, hogy mind a két csaj megvolt a Gézának is. Ádika is visszavág, te meg lúzer vagy. Teljesen igaza van. Nóráék is felkeltek már, megint Miki a téma, Nóra fésülgeti Atikámat, és hopp, máris kihúzott egy marék hajat. Még nézni is fájt. De ez nem elég, tovább kopasztja a hapsit, kezdi átformálni Mikire. Ki tudja, ő is hogy lett kopasz, ugyebár.

bk27.jpg

Aliz jópofizik Gézával az udvaron, békülne, először no eredmény, aztán persze megint összeborulás, majd Laci szól bele a dologba, munka van, csajé! Micsoda romantika. Miklós trécsel Kingával, aztán Zsófi fut be, cukkolja a főnököt, majd bejelenti, hogy beszervezett pár állásinterjút. Dr Szöszi is jelölt, biztosan bejut, ha leveszi a füstöt Miklósról első körben. Nóra is befut, jelentem, megvan a DNS, csak a hajig jutottam, Atikám nem volt vevő a szado-mazóra. Miki el is húz, Nóra továbbáll Andráshoz, duma duma hátán, András is munkát keres, talált is, csak kár, hogy az már lejárt. A Kft irodájában Miklós kávézgat boldogan, mikor Dr Szöszi libben be egy szál csöcsben, miniben, Mikinek dudorodik is a gatyája. Állást keresek, jöttem ide. Megy a flört ezerrel, meg a szemezés, Szöszi szemei biztosan lecsúsztak úgy csöcstájékra, mert Miklós egyfolytában arra néz. El is terelődik a szó a légzsákokra, milyen találó metafora. Ádám pofozza a kávéfőzőt a kocsmában, nem működik, aztán végképp leáll, mikor megérkezik Golyófej. Késett, mert Lucának adta át az új íróasztalt. Két órán keresztül. Ádi kapja el egy négyszemköztire Golyófejet, Aliz és Tapló Géza a téma, de Kinga közbeszól, Ádika, húzzál retyót takarítani.

bk28.jpg

Miki még mindig Dr Szöszi kannáit bámulja, az meg persze álfelháborodik, de igazából be van már nedvesedve. Ha munkatársak leszünk, állandóan bámulni foglak, mondja Miki, és dugás is lesz, mondom én. Jaj, Miki, majd jön a tapizás is? Hát fogd már meg! – jön a felhívás keringőre. Miklós egyből rá is markol a csecsre, mire bejön Nóra, és most már magától is rájön, hogy ránőtt már az a szopóálarc.

Címkék: barátok közt
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orchidea25 2012.09.21. 15:51:59

Jézus ereje! Ez aztán tényleg durva rész volt. A végén még kiderül, hogy Attikám sem testére Andrásnak, sőt Mikinek sem és az egyetlen és kétségbevonhatatlan Berényi a Gizike,aki ugyanúgy piál mint a valaha volt öreg Berényi. Így Gizike megörökli a Mátyás kir. teret, eladja, a pénzen pedig Beherovkát vesz. A többit meg már tudjátok:-)

Macskond 2012.09.21. 16:28:39

Hát ez a végső taperolós betoppanós jelenet "priceless" volt ! :-)
Egyetlen dolgot rosszul figyeltél az elemzett jelenetekben. Az Ádám szándékosan karikírozta a borkostolók szövegét, kár itt lehúzni, pont azért mondott "zöldségeket" mert direkt azt akart. Nevettetni akarta a szöszit.

Ronald 2012.09.21. 19:13:38

Én azt komálom, hogy mindenki Mikit anyázza, húúúmekkoraegyszemétládaezmááá - közben szó sem esik arról, hogy az über-okos, über-rendes exe - volt szíves immár kétszer is csődbe vinni a féltett, családi corporation-t.

Ezt valahogy elnézik neki - sőt, az se lett volna baj, ha egy vadidegen kezére kerül a csődös cég - bagóért - hisz csak az a gond, hogy miért pont a Mikey-Jockey tette rá a mancsát?
.

nyuszi01 2012.09.21. 19:57:11

@Macskond: akkor ezt benéztem, de nem baj, legalább lett belőle poén :)

@orchidea25: ezt nagyon adom!!! :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.09.21. 23:17:22

Ezmegmiezaszar?

"Szóval, Nórikám, hazamész, megülöd Atikámat, egy kis szado-mazo közben kitéped a hajszálát vagy mellszőrét, ideadod nekem, mi kicseréljük rá az András pöcsszőrét, és mivel Atikám a testvérem, Andris megint át lesz baszva..."
"hímkurvinka"
"Atikám biztosan aggódik Juli ölelő csecsei között"
"rá is markol a csecsre"

Rettenetes.

A másik kettőt el se merem olvasni ezek után.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2012.09.22. 10:56:10

@pushpang (univerziális határeset): Meg a vízcsapot se nyisd ki, mert abból is ez fog folyni.

nyuszi01 2012.09.22. 12:35:30

@pushpang (univerziális határeset): tudod, az a baj, hogy a sorozat is erről szól :)

sogeking 2012.09.23. 15:33:18

@pushpang (univerziális határeset): titokban a VV-t összeolvasztották a BK-val :)

belekotyogok 2012.09.24. 11:23:55

@Macskond: csak ezt nehéz felfogni. az irónia meg a humor nem épp sokat használt eszköz a bk-ban. :)

hannamontanna 2012.09.24. 11:24:39

Nem volt rossz, de még mindig az a helyzet, hogy ilyen anyagból nehéz dolgozni.... Amúgy utolsó pillanatig azt reméltem, hogy ...ugye nem??? ugye nem kezd el Miki tapizni? És de. Hihetetlen. Na erre aztán tényleg semmi szükség nem volt. Szerintem legalábbis nem emelt a szinten. Most akkor ez lesz, hogy konkrét dolgokat kell mutogatni? Habár eddig is csak erről szólt a BK, hogy ki kivel dug félre, ide-oda, de ennyire nem volt látványos. Meg kell ezt szokni...? A cselekmény ennek ellenére mintha kezdené összeszedni magát, eltekintve Gizi és Alízka óvodás cívódásától...Milyen életszerű, ahogy az eladók lisztet szórnak egymásra és tépik egymás haját. Úgy vágnám ki őket, mint macskát sz*ni.
süti beállítások módosítása