Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 1x05 - Tények és talányok

2012. szeptember 20. 09:00 - Chat Géza

Az előző rész tartalmából. Southfork eladva. Johnny nem kezelgeti Martát, aminek meg is lesz a böjtje elég rendesen. A lány szövetségre lép Jockeyval, így Johnny nem kap a Southfork tortából, de ezt ő még nem is sejti. Lobell, mint negatív tényező kiiktatva. Rebeccát meg nagy monológ közben látjuk éppen.

1.jpg

Így tegyem fel az egész vagyonomat a dupla nullára a roulette gépen, megyek, megcipőzöm a bukmékerem, mert Rebecca persze, hogy a bátyját kenegeti sárral, Ő küldte az emailt baszod, higgyed má’el. Christopher elhiszi, de azért nekifutásból összerondítja Tommy arcberendezését. Megy a kurvaanyázás, ahogy illik. Bobby helyből kipateroltatja a fírgeket, semmi keresnivalójuk sincs ezeknek itten. Christopher egyáltalán nem jófejségből, de segít Rebeccának bepakolni. Kicsit gyűröttek lettek a ruháid, de a lényeg, hogy takarodj a vérbe. Rebecca szívem. A szeretlek ide már édeskevés, és ahogy elnézem nincs az a fekete mágia, vagy szerelmi kötés, ami ezt a félresikerült érdekházasságot újra egybeforrassza, az kurvaélet. Elena és Johnny díszpáholyból nézték végig a balhét, és immáron újra egymás lelki társai lehetnek, vagy mifene. Megbocsátol nekem, amiért egy hisztis ribanc voltam? Persze, hogy igen. Kajakra, mint a mesékben.

2.jpg

A virradó napfény gyönyörű narancssárgára festi Southfork mennyei látképét. Christopher ugye tegnap dühében elhúzott a faszra, ezért a drága szülőknek nem volt éppen nyugodalmas jó éjszakájuk. A lelencgyerek helyett a postás érkezik, és Bobby már olvassa is a friss és ropogós szerződést. Na, most esik le, de kurvára, hogy frankón Jockeynak sikerült eladni a családi hagyatékot. Mi a toszért van a te neved a papíron, drága bratyóm?  Akkor egy gyors tudd, hogy értsd Bobbykám. Ez neked jó, ezt érted teszem. Szétfúrom Southforkot, amint lehet, és ahol csak lehet. Ennek itt még kurvára nincs vége azt ugye mindenki sejti. Ann nem is tudta elképzelni, hogy Jockey ennyire vérgeci tud lenni, ez meg ugye semmi másról nem tanúskodik, mint a drága asszony mérhetetlenül ergya képzelőerejéről. Christopher is megérkezik. Mi vót itt? Bobby megy Lobellhez panaszkodni, mert átbaszás tipikus esete forog fenn. Christopher is vele tart, de Lobell igencsak elhordta a bútorokat az irodájából, amiatt a Jockeytól kapott ötmilliónyi nyomós indok miatt. (Most hogy azt megkapja-e, vagy megelégszik-e azzal, hogy nem sittelik le a büdös kölykét, azt még az atyaúristen se tudja, de a forgatókönyvírók viszont igen.)

3.jpg

Mivel Lobellt elnyelte a lápi mocsár, ezért Bobbynak más ügyvéd cimbikhez kell fordulnia, de azok sem tudnak sok jóval szolgálni. Hát Bobbykám ez az ügy minden téren kurva nagy szopó. Ez itt az átbaszás átbaszása, merthogy Marta Del Sol nem is az, akinek kiadja magát, és még körözés alatt is áll, de ami a legszebb, hogy Jockey nevével fémjelzett adásvételi tök jogos, meg hiteles, meg minden aptya fasza. A helyzet úgy néz ki, mintha Bobby sikeresen beállt volna a fostartály nyitott csapszelepe alá. Elena, hogy úgy igazán megértse a dolgokat Johnnyhoz rohan, hogy megtudakolja mi a hótak búbánatos fasza is folyik egész pontosan Southforkon? Eddig tartott a haver felvétel Elenánál. Johnny is csak pislog bele a szatyorba. Hogy a fateré a farm? Az én nevem az semmi? A párt, az semmi?

4.jpg

Bobby és Christopher szépen hazaérnek és látják, ahogy a tartálykocsik is bekanyarodnak a baszott hosszú bekető úton és a 18-as parcella felé veszik az irányt. Bobby elmagyarázza Ann-nek, hogy most annyira nem nagyon jó a helyzet drágám, de kedves volt tőled, hogy a beledet is kidolgozva mindent szépen rendben bedobozoltál, de most pakoljál ki de nagyon gyorsan, mert mi innen egy kurva tapodtat se mozdulunk, addig éljek én. Egy gasztrointesztinális strómás tumorostól bátor egy kijelentés, lássuk be Christopher a háttérben hepciáskodik, és bedobja az egy millió dolláros ötletet, akkor zsaroljuk mi is őket. Neeeem. Mi olyat nem teszünk. Ekkorra tetőzik a lelencgyerek becsület és párolog el minden Ewing molekula Christopherből, akkor majd ő fog zsarolni, oszt fel is út, le is út.

5.jpg

Johnny Marta ajtaján kopogtat, hogy kérdőre vonja, mi a faszért lett ővele ilyen csúnyán kibaszva? Ugye, ugye. Nem kellett volna a munkát összekeverni az élvezettel. Johnny köszöni a tanácsot. Akkor maradj távol tőlem légy oly szíves. Johnny elmegy valahova, ahol már vár rá a madárfészek fejű Bum, Jockey jobb keze, sas szeme, meg még talán bal heréje is egyben. Gyere öcsi, elviszlek a papához. A „ne haragudj, hogy átbasztalak” atyai megbeszélést, persze, hogy egy Dallas Cowboys meccsen kell megejteni, mert ez már csak így dívik ugyebár. A lényeg, apa elutazik, addig jó kisfiú legyél és vigyázz szépen Southforkra, meg a bizniszre. Jockey dobott egy csontot fiának, nesze pár napig te lehetsz a jani. A kivetítőre is kinyomják az apa-fia duót. Mindjárt zsírok annyira szép.

6.jpg

Marta elmegy, Christopher megérkezik egy portás gyerekkel az oldalán, de hol a tökömben is vagyunk? Ja, hogy ez Johnny kúró kérója, értem ám. Christopher nem kicsit tömi tele pénzzel a ficsúr portás zsebét, hogy menjen vissza szépen a helyére és ne lábatlankodjon, amíg ő a kuzinja lakásán kutakodik. Olajszerződés az nyista, viszont a Marta által megírt „Gyere vissza hozzám Baby!” szerelmes levelet, meg a házi poreszt azért sikerül megtalálni. Bele is kukkant a szaftos videóba, ahogy illik. Johnny eközben a papától búcsúzkodik, és Jockey a helikopáterrel szépen elrepül a messzeségbe. Feltételezem Istennel fog üzletelni.

7.jpg

Johnny első útja Bobbyhoz vezet, aszongya, nem akar szenyó lenni, de ha tetszik, ha nem, még a szart is kiszivattyúzza a 18-as parcellából. Itt a meghatalmazás. Ja és mivel most ő itt a boss, ezért ne nagyon pattogjon, mert a végén még a farmon kívül találja magát Bobby bácsi. Mivel Ann bedőlt Rebecca picsogásának, hogy még egyszer utoljára had beszéljen vele, hogy belássa nem akkora kétszínű kurva, mint ahogy azt hinni tetszik, ezért most együtt kávézgatnak. Jól van aranyom, hát jó nagy hülye voltál, de Christopher majd úgyis megbocsát, ha egy mód van rá, mert a szerelem már csak ilyen végtelenül ostoba dolog.

8.jpg

Johnny most Elenánál házal, hogy együtt fúrjanak (mindkét értelemben) Southforkon, de a lánynak nem nagyon fekszik a dolog, mert nem vágja mennyire bízhat Johnnyban jelen helyzetben. Még szép, mert most is úgy a szemébe hazudott, mint annak a rendje. Bobby már megint maga elé motyog és már megint csóri Ann-nek kell végig hallgatnia, hogy „én ígéretet tettem a mamának, hogy nem lesz fúrás Southforkon.” Úgyis kitalálsz valamit drágám, és már látni is, ahogy Bobby fejében csak úgy kattognak a fogaskerekek és zakatolnak a megmentő gondolatok. Christopher a házi porkától (értsd: pornó DVD-től) sokkos állapotban magába döntött majd egy üveg whiskyt, mert az ugye jó tanácsadója a megsebzett férfi szívnek. Koki részegen dörömböl Elena ablakán és végül bebocsátást nyer, de emberünk csak annyit tud mondani, és azt sem túl hihetően, hogy „Zsajnálom. Zsajnálom amit mondtam.”

9.jpg

Christophert Elena kanapéján éri a reggel. Mi a ffffaa…? Eléggé be voltál baszódva tegnap éjjel, én meg voltam olyan jófej, hogy engedtelek itt aludni, de ez még nem jelenti azt, hogy újra haverok vagyunk meg minden. Ann meglátogatja ex-férjét Mr. Rayland uraságot, aki nyilván a legnagyobb tartálykocsi flottával rendelkező vállalat főembere egész Dallasban, és ki ha ő nem, Jockey megbízásából szállítja el az olajt Southforkról. Az exek nincsenek annyira jóban, de egy szívesség azért még belefér, csak egy ölelés kell a papának és már égeti is el a faszra a szerződést.Elena Johnnynál kampányol, szó szót követ, ugye tényleg nincs semmi közöd Southfork ellopásához? Óóó nem, semmi az égvilágon. Ezt Elena be is nyalja szépen és gondolkodás nélkül nekiesik Johnny pöcölőjének.

10.jpg

Miután Johnny végzett az államalapítással szépen haza megy, de legott Christopher várja a már jól ismert DVD-vel a kezében. Johnny is megnézi, milyen jól mutat a felvételen, na de mi itt a lényeg, merthogy nem az ő neve szerepel az eladási papírokon, az is ziher. Nos, ez így igaz, de a felvételen Martát az igaz nevén szólítja, vagyis ha még nem esett volna le a tantusz drága egy öcsém, te bizony rohadtul tudtad az átbaszás menetét, szóval a mi kis alkunk úgy áll, hogy vagy bemószerolod a jó édes apádat, vagy mész a sittre.  

Vajon hova utazott Jockey? Ann-nek is van sötét múltja, amiről nem adott még számot? Rebecca visszakuncsorogja magát Christopherhez és vajon eltűnik-e valaha a homlokáról a Harry Potteres hegtetkó? Martának bejön az élet a szex iparban? Bobby végre növeszt tököt magának? Esmeralda elvállalja a „vak asszony visszanéz” főszerepét? Milagros hányszor hagyja még faképnél Ivot? A Mátyás király tér lakói, a Rózsa bisztró törzsvendégei megtanulnak 

Címkék: dallas
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.09.20. 09:09:21

a vége valamiért lemaradt. Bocs. "A Mátyás király tér lakói, a Rózsa bisztró törzsvendégei megtanulnak végre titkot tartani?"

mocskosmacska 2012.09.20. 10:49:57

Tényleg nem semmi, hogy exférj egy ölelésért sutba vágta a frankó kis szerződését. Csak azt nem értem, hogy ezzel a mentalitással, hogyan tudott egy akkora céget felépíteni, aminek egyedül van olyan autóállománya, hogy az Jockey igényeinek megfelel. Ann meg hogy tudott egy ilyen aranyembert leundorítózni?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.09.20. 10:59:48

Ez egy jelképes ölelés... A nagy túrót. Nincs itt semmi utalás. Hülyék ezek mind.

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.09.20. 11:28:07

@mocskosmacska: nem lövöm le a poént, mert nem illik, de azért majd exférjnek lesz cifrább húzása is, ez még csak a kezdet... :)

@agypeter: nem olyan rossz ez sem, csak ne alapozd a 34 évvel ezelőtti sorozatra.

Rose Madder 2012.09.21. 15:14:02

Hát ezt megint végignevettem,köszke :)Hálából küldök egy kis csokis palacsintát..

Mitya Ivanov 2012.09.24. 11:56:36

itt most nem értettem, hogy ki kit baszik át.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.09.24. 13:00:40

@Mitya Ivanov: Röviden és tömören azt kell mondjam, hogy Jockey baszott át, de az ég világon mindenkit, de a pici fiát Johnnyt, no meg Bobby tutira.
Johnny Elena szemébe hazudta ,hogy köze nem volt Southfork ellopásához, Bobby átbaszásához, pedig de.
Ja és persze a Rebecca és Tommy páros ,akik csak a Ewingok pénzes köcsögére akartak rácápázni.
És most Christopher igyekszik bemocskolni a kezét, de úgy könyékig kb.

Mitya Ivanov 2012.09.24. 15:12:21

@Chat Géza:
szóval
az első vagy a második rész végén volt egy olyan jelenet, amikor a Johnny veszkócuccban sétál a Dallas Cowboys stadion gyepén és találkozik azzal a nővel, akit ő Martának nevez, miközben Jockey valami latin faluban esik pofára, hogy az a nő (nem tudom a nevét), akivel üzletel, nem is az, akinek gondolja.
Ebből úgy tűnt, hogy Johnny vágja át az apját, de nagyon, ami azért nem sikerült, mert Johnny csókolózott Elenával, és ezt megtudta az a nő (fénykép), akit Johnny Martának nevez, de álnevet használt.
Johnny így szopóágra került, de Jockey tudta nélkül?? vagy hogyan?

Rebecca-Tommy páros: A wiki szerint Rebecca Afton Cooper és Cliff Barnes lánya, de akkor Tommy meg kicsoda? Christopher (jogilag, nem vér szerint) a saját unokatestvérét veszi feleségül, és akarja átverni?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.09.24. 15:29:16

@Mitya Ivanov: Eleinte Johnny akarta átbaszni a fatert, hogy jól beeteti, hogy Jockeyé lesz a farm, de Martával majd jól az ő (Johnny)nevét fogják az adás-vételire vésni. DE. Jockey rájött a turpisságra és átállt a fasz másik, jobbik oldalára. Ismerve Johnny érzéseit, amit Elena iránt táplál és tudva, hogy Ez a (kamu) Marta mániákus depressziós és a volt fickóinak hajlandó akár filéző késsel is nekimenni, ráállította Johnnyra saját magánkopóját, Bum-ot. Bum jól lefényképezte Johnny amint egy slaggal sunán spricceli Elenát. Ezeket a képeket Jockey jól megmutatta (a kamu) Martának, aki nyilván nagyot koppant és ezt megbosszulandó átbasszta Johnnyt úgy, hogy szövetségre lépett Jockeyval és jól kifelejtették az adásvételi szerződésből.
A másodikat nem vágom, mert az RTL Klub-ot követem, szóval minden szerda este ott remegek a tévé előtt, hogy úristen mi mennyi feszkó és dráma van itt kérem.

Mitya Ivanov 2012.09.24. 15:35:23

@Chat Géza:
köszi,
szimpatikus figura ez a Jockey, igazán
süti beállítások módosítása