Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Castle 4x11 - Till Death Do Us Part

2012. szeptember 20. 15:00 - Zenóbia

Cuki kis jelenettel indítunk, innen lesz szép eljutni egy rothadó hullához. Ananászt segít választani a jóképű srác a csini lánynak, aki szereti az édeset és a keményet. Mielőtt megtudhatnánk, hogy lesz-e ebből örök szerelem, négy gyerek, az ananászaik közé zuhan egy pucér hulla. Hogy mennyire rothadó az is mindjárt kiderül. Annyira biztosan nem, mint a trutyi amit Ryan iszik. Tisztítókúrát tartanak Jenny-vel az esküvő előtt, valóban remek ötlet lagzi előtt végigfosni egy hetet, irtó romantikus. Esposito a koszorúslányokról fantáziál, de lehervad a vigyor mikor megtudja, hogy Lanie kísérővel megy az esküvőre. Castle is kísérővel, de mielőtt még nagyon kétségbe esnénk Kate-tel együtt, elárulja, hogy Alexis az. Esposito kapja a hírt a zöldségek közé pottyant fiúról. A hetedik környékéről zuhant ki, nem valószínű, hogy tök meztelenül, véres karmolásokkal a hátán akart öngyilkos lenni, úgyhogy ezt kizárhatjuk. A portás látott egy vörös hajú nőt sietve távozni a fiú eprek közé ugrása után, a feladat adott. Ryan a nyolcadikról üvöltözik, hogy megvan a szoba, Esposito meg minden egyes rendőrben Mr. Kísérőt vizionálja, jó kis esküvő lesz ez, én már látom.

4x11_castle1.jpg

A szobában hangulatos zene, rúzsnyom a párnán, meg Zöldségfiú igazolványa, Michael Bailey, 28 éves elemző. A szoba Jane Eyre néven lett kivéve, hát nem tudom, nem az a tipikus végzet asszonya álnév. A vörös hajú nő nem vitte túlzásba a nyomai eltüntetését, mert már meg is van a borospoháron hagyott ujjlenyomat alapján. Fel van háborodva, mert ő a Keller, Braun és Franklin alapító tagja, hogy oda ne szarjak, mondaná Beckett, ha mondana valaha is ilyet, de nem mond. Helyette azt mondja, hogy teljesen feleslegesen tagadja, hogy dugtak Michaellel, de itt meg is akadunk, mert Holly szerint Michael nem is Michael, hanem Jake. Neki legalábbis így mutatkozott be aznap este a bárban, ahol megismerkedtek, a lány meg egyből szerelembe esett, mert Zöldségfiú annyira édes volt. Ezért gondolják a nőkről, hogy hülyék. Szex után a srác rosszul lett, kinyitotta az ablakot friss levegőért, majd fogta magát és kizuhant. Ő meg pánikba esett, és elrohant, újabb okos döntés. Zöldségfiút megmérgezték úgy ötven adag Kolchicinnel, ami reuma gyógyszer, normál esetben nem túl valószínű, hogy 28 évesen szüksége volt rá. Ötven adagra meg senkinek nincs szüksége.

4-6 között adták be neki, valószínűleg csokis fehérjeporral, szóval mielőtt még megismerkedett a szerelmes típus vagyok lánnyal. Aki most már azt kívánja, hogy bárcsak inkább ő lökte volna ki Zöldségfiút az ablakon, ugyanis kiderült, hogy nem csak vele szexelt a halála előtt, hanem egy másik nővel is. Zöldségfiúnak sűrű napja volt. Meg a répájának is. Höhö. Rokon egy szál se, úgyhogy kamu volt a családi vállalkozásról szóló csajozós mese is. Ryan meg mindjárt rávetődik Espositora és elveszi tőle a fánkját, vagy inkább továbbra is nyálat csorgat és issza a rettenetes zöld löttyét. Én a helyében felülvizsgálnám ezt az esküvő dolgot egy olyan nővel, aki már most ilyenekkel itatja, ahelyett, hogy szalonnás tojást sütne neki reggelire. Másnap reggel meglepetéscsomag várja Beckettéket, Ryanék megtalálták a nőt, akivel Zöldségfiúnak szintén viszonya volt. Csakhogy nem nő, hanem nők. Úgy huszonhatan. Mind azt hitte, hogy csak ő létezik a pasinak, aki kezdem azt hinni, hogy tudhatott valamit, ha mást nem akkor azt, hogyan kell kiszűrni a nem túl nagy agykapacitással rendelkező nőket. Egyikük sem volt vele aznap, és mind tudta az igazi nevét, csak Hollynak talált ki újat, vajon miért.

4x11_castle2.jpg

Már csak azért sem lehettek vele, mert azt hitték, hogy elutazott Európába több hétre. A munkahelyén kivett egy hónap szabadságot, a nőitől is kivett egy hónapot, a lakását is elvétve látogatta a portás szerint, mégis mit csinált akkor?  Ryan talált egy Jake Hendricks névre szóló hamis jogsit a lakásán, ami szerint Chicagoban él, meg vagy hatvanezer dollárt. A srác nem volt kispályás, még hamis honlapot is gyártott a nem létező családi vállalkozásnak. A főnökétől megtudjuk, hogy egy nő megpróbált betörni Zöldségfiú irodájába. Nem sikerült, és meglépett. Lehetséges nőkből van választék bőven. Szerencsére van személyleírásunk, így hamar megvan a betörőnk, Colette, aki az El Al-nál légi kísérő három éve, mellesleg előtte izraeli katona volt, a Mossad pedig hírhedt a mérgezésekről. Könnyen lehet, hogy most kivételesen beválik Castle ügynökös elmélete. Megvan Lanie kísérője, Dr. Toby Lang, egy kórház vezetője, ahol Lanie anno rezidens volt. Fel van adva Espositonak a lecke, a doki atletizál, úttörő rákkutató, innen egyenes út vezet az ülésrend borításához, mert nyilván ő sem fog egyedül menni, muszáj neki is vinni magával egy szupernőt.

4x11_castle3.jpg

Meg is van Colette, aki nem kém, hanem Zöldségfiú lelki társa. Beszarok. Aggódott a fiú miatt, azért akart betörni az irodájába is, hogy rájöjjön, kik és miért üldözik Michaelt. Neki is azt mondta, hogy Európába utazik, de mivel többször látta a városban, és olyankor Zöldségfiú mindig úgy tett, mintha nem ismerné fel, ezért követni kezdte. Végül csak sikerült beszélnie vele, de mielőtt még Michael elárulhatta volna, hogy mi folyik itt, hirtelen maszkos emberek teremtek ott a semmiből és elvitték Zöldségfiút, hogy lereszeljék tökfőzeléknek, őt pedig megfenyegették, hogy ha jelenti az esetet, megölik a fiút. Ez a sztori már annyira kitalált mesének hangzik, hogy a végén még lehet, hogy igaz. És tényleg, mert felvették az utcai kamerák. Castle örül, hogy végre Jason Bourne-el van dolgunk, Kate meg csak azt tudja hajtogatni, hogy ez csak valami vicc lehet, aranyos. Kicsit megkönnyebbül mikor megjön a visszajelzés, hogy sem a CIA sem az FBI sem az atyaúristen nem hallott még Zöldségfiúról egyik nevén sem. Megvan az emberrablók rendszáma, a tulajdonos Pablo Barnes, biztosítási ügynök. Meg is rohamozzák gyorsan, ami miatt Esposito ahelyett, hogy dűlőre jutna az egyik csinos rendőrnővel, a nagy sietségben arcon lövi a kávégőzzel. Szép udvarlás.

4x11_castle4.jpg

Pablonál éppen kezdődő gruppen party zajlik, a másik faszinak meg be van törve az orra, ami jó jel, mert a felvételeken látszott, hogy Colette belekönyököl az egyik maszkos arcába. Castle-nak még a zene is feltűnik, ami ugyanaz, ami a hotelszobában is ment, ahonnan Michael kiesett a répák közé. Pablo állati büszke, hogy rendőrök viszik el, fel is vág a lányok előtt, nem csoda, mellényt hord. Mellényt. Ennél izgalmasabb sztori sosem lesz az életében. A mellényesek már csak így járnak. Ők Michael haverjai, és azért rendezték meg az emberrablást, hogy Colettet elijesszék, mert Michael már nagyon unta, hogy folyton követi, és nem bír tőle megszabadulni. Hárman alapították a DMMN (Dugjunk Meg Minden Nőt) klubot. Ennek szentelték az életüket. Végül is. Mondjuk hogy ki fekszik le egy mellényessel, azt nem értem. Beckett sem. A Bolero pedig azért szól mindig a háttérben, mert arra a zenére hamarabb tárják szét a nők a lábukat. Mik ki nem derülnek. Michael már egy hónapja nem beszélt velük sem, a rablás után is egyből lelépett, mondván dolga van. Természetesen követték, a fél város Zöldségfiút követte. Michael egy bárba ment, és nagyon nem örült a felbukkanó haveroknak. Csak azzal a feltétellel maradhattak, ha Jake-nek hívják.

4x11_castle5.jpg

Jake-et pedig nem érdekelték a dögös csajok, hanem egy kevésbé dögösre hajtott rá, akin ráadásul még jegygyűrű is volt. A fiúk szerint kizárólag emiatt a nő miatt ment oda, és kb. olyan vehemenciával akarta felszedni, mintha az élete múlt volna rajta. Lehet, hogy tényleg. A vehemencia nem jött be, akkor átváltott az én csak barátkozni szeretnékre, meg az adj tanácsotra, aztán a barátnőddel flörtölök hátha féltékeny leszel következett, majd a hirtelen távozok, hogy gyorsan kelljen döntened. A nő ennyi fifikának már nem tudott ellenállni, így együtt távoztak. Kiderül, hogy Michaelnek még naplója is van a csábításokról, fényképekkel és becenevekkel, de egy hónapja nem került bele senki. ÁÁÁÁh, agyam eldobom, a naplóban Castle megtalálja Pörgős Jenny-t, aki a mi Ryanünk Jenny-je, és amikor Michaelen pörgött, akkor már egy hónapja randizott Ryannel. Basszus, most meg itatja vele a rettenetes zöld löttyöt, még nem késő lefújni azt az esküvőt, én mondom. A bárban megtudják, hogy a lány Lisa Hill, Esposito meg minden útjába akadó nőt fel akar szedni, még véletlenül sem fehér egyik sem, mint ahogy Lanie dokija sem az, nem nagyon értem miért kell ennyire ragaszkodni az azonos bőrszínhez, de mondjuk ez nem is az a sorozat, ahol valami rejtett jelentést kéne keresni e mögött.

4x11_castle6.jpg

Lisa egyrészt férjnél van, másrészt a Dashby kiadó örököse. Úgy tűnik Zöldségfiú a gazdag nőknél használta a Jake nevet, a csóróbbaknak úgy gondolta jó lesz a valóság is. Lisa a gyilkosság után fél órával lelépett a vidéki házába, a tesója meg gyógyszergyáros, úgyhogy a reuma bogyókat is beszerezhette simán. Castle elmondaná Ryannek Pörgős Jenny-t, de Beckett lebeszéli, mert ha ők házasodnának össze, akkor sem akarna Castle az összes pasiról tudni, akivel lefeküdt. Még össze sem házasodtak, de már most tudni akar róluk, pedig ez inkább ilyen női dolog szokott lenni. Alexis olyan ruhát vett, hogy agyam eldobom, iszonyú jól néz ki benne, meg a ruha is iszonyú jó, meg a márkabolt tulajdonosának az unokája is iszonyú jó, aki máris meghívta Alexist az éves jótékonysági estjükre, ami épp aznapra esik, amikor az esküvő van. Lehet megint ülésrendet variálni. Már ha lesz esküvő. Kétséges, mert ha Ryan továbbra is issza a zöld trutymót, végleg meg fog őrülni, a kezdeti jelek már mutatkoznak rajta, simán rávetődik Espo hátára a fánkja miatt. Kilenc napja nem eszik. Azért ennél kevés nagyobb baromságot hallottam eddig. Lisa sem ölte meg Michaelt, mert szex után rajtakapta a srácot, ahogy épp a számítógépét baszkurálja, ahelyett, hogy őt baszkurálná, így hazazavarta. Zöldségfiú bizalmas adatokat küldött magának a gépről, a K.P.W. Bányászati Vállalatról.

4x11_castle7.jpg

Aminek Lisa férje, Ron Hill a befektetési bankára, ő tárgyal a vállalat lehetséges eladásáról. Akkor Michael mégis csak ipari kém, aki a vállalat titkaira akart szert tenni Lisa által. Ronnak így aztán lenne indítéka a gyilkosságra, de alibije is van, meg a feleségének is. A szerződést viszont az az ügyvédi iroda írta, ahol a vörös hajú kedvencünk, Holly is dolgozik. Zöldségfiú tehát megkörnyékezte a vállalattal kapcsolatba hozható nőket, hogy szexért cserébe információt lopjon tőlük. És ki engedélyezett neki egy hónap szabadságot? A főnöke, aki semmit nem hajlandó mondani, hülye lenne. A vállalatnál dolgozik még vagy 300 nő, akiket Michael megdöngethetett, az eddigi teljesítménye alapján lehet, hogy mind a háromszázat. Castle elmondta Espositonak Pörgös Jenny-t, nem csodálom, én sem bírtam volna ki, hogy befogjam, aki persze szintén el akarja mondani Ryannek, aki egyre soványabb, és mindjárt elájul az asztalon levő kínai dobozos kaják látványától. Két másodpercig tart meggyőzni, hogy egye meg mindet, evés közben pedig kiderül, hogy Jenny elmesélte neki a pörgést, és gond egy szál se, hiszen akkor még nem gondolták annyira komolyan a kapcsolatukat. Beckett örül, a fiúk nem értik, Ryan pedig sosem evett még ilyen jót. A zöld szmötyi annyiban jó hatással volt az agyára, hogy kiderítette, hol lakott Michael az elmúlt egy hónapban.

4x11_castle8.jpg

Egy vállalati lakásban, Jake Hendricks néven. A lakást már kipucolták, a hűtőben viszont ott van a csokis protein ital, amibe keverték a mérget. Volt is egy látogatója abban a pár órában, aki már nem először járt ott. Nekem gőzöm sincs már, hogy ki lehet, nektek van? Basszus, ez meg ki a fene? A gyilkosunk Amy Kemp, a Bányászati Vállalat ügyvezetője. Muszáj volt megölnie Michaelt, hogy védje a vállalat titkait. Ha valamit muszáj, akkor muszáj. Összejött Zöldségfiúval, elhitte, hogy csak ő van és ő a legkülönlegesebb, aztán mikor rájött, hogy rohadtul nem, kicsit berágott, így plusz egy ok a kinyírására. Végre az esküvő, kár, hogy annak csak pár perc jut, míg ennek a fos ügynek jutott egy csomó. Esposito és Lanie összetalálkoznak párostul az ajtóban, Espo kísérője pont annyival magasabb nála, mint Lanienél a doki. Nem sokáig bírják, az első mondatban bevallják, hogy a doki meleg, a zsiráf meg unokatesó, így az asztalhoz már együtt mennek karonfogva. Ryan majdnem olyan boldog, mint amikor evett a tavaszi tekercsből tíz nap trutyi után. Castle és Beckett is gyorsan egymás kísérői lesznek, és néhány igen meleg pillantás után ők is karon fogják egymást, és bevonulnak a padsorok között.

4x11_castle9.jpg

Címkék: castle
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása