Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Spartacus 1x9 - A szajha

2012. szeptember 19. 09:00 - 9Kitti2

A mostani epizód aztán bővelkedni fog minden jóban, elég, ha csak a címre pillantunk, és ezzel az egy szóval még nem is lőttek le minden poént az alkotók, amit a mai rész tartogat számunkra, ezért most a szokásosnál kicsit hosszabb lesz a hogyvolt, több képpel.

A reggeli gyakorlaton láthatjuk, hogy a még életben lévő újoncok, tehát a germán fivérek megkapták a B betűt az alkarjukra, a próbatételt ugyan nem láthattuk, de azért nem sajnálkozunk nagyon, ennél csak izgalmasabb dolgok fognak ma még történni, de tényleg. A fiatalabb testvér Duro panaszkodik, hogy neki még mindig vérzik és kurvára fáj a billog helye, bátyja Agron meg jól kiröhögi, mint szokta. Egyébként Duro a saját rekordját döntötte meg azzal, hogy egy 8 szavas mondatában 5 szó káromkodás volt, innen gratulálunk hozzá.

ScreenShot-2.png

Spartacus Varroval küzd, simán megveri és le akarja vágni a szöszke fejét, hogy kirakja a szobája falára, de csak viccből. Hihhi. Varro gondolatai egész máshol járnak, bocsánatkérő levelet küldetett Ashurral a feleségének, de nem kap rá választ, ezért ilyen bánatos. Spartacus türelemre inti barátját.

A villában láthatjuk Liciniát, akinek az unokabátyja Marcus Crassus, aki aranyat szarik és bort hugyozik, ezért tűrik, hogy mindenkit csicskáztasson maga körül a nő, nyilván némi ellenszolgáltatás várnak majd a jövőben pénzes rokonától. Kiderül, hogy kúrni jött a Batiatus házba ez a szajha, gladiátorra éhezik, és nem is éri be akárkivel, neki Capua bajnoka kell, Lucretia meg őőő-zik, de végül megígéri, hogy megszervezi neki a találkát Spartacussal. A névtelenség megőrzése miatt Licinia kap egy Diana istennő maszkot, ebben kell majd parádéznia a légyotton.

ScreenShot-6.png

Továbbá egyedül kell majd jönnie, szolgák nélkül, hogy még csak véletlenül se tudja ezt a találkát visszamondani senki Licinia férjének. A cafka megijed, kísérők nélkül jöjjek, teljesen egyedül, nagylány vagy már, egyedül jössz, vagy nincs alku mondja Lucretia. Jó jó, mindent egy dugásért. Megérkezik a kíváncsiskodó Ilithya is, szemmel láthatólag nem örül, hogy Lucretia Liciniával találkozgat helyette, ezért oda pofátlankodik a két nő közé, Licinia pedig ismét szertelen vágyat érez az iránt, hogy rommá égesse Ilithyát. Miután ez megtörténik, vigyorogva távozik, még viszont látjuk majd, amikor dugni jön.

ScreenShot-10.png

Ilithyának megint előtör a leszbi énje, lekapja az óvatlanul hozzá túl közel hajoló Xénát Lucretiát, majd beszól neki, csak úgy. Aztán Licinia látogatásának okáról faggatózik, mért volt nála álarc, bál lesz és engem nem hívtatok meg, vagy szexelni jött az egyik koszos gladiátorral, kérdi nevetve.

Lucretiának meg elakad a lélegzete, Ilithya rákontrázik, szóval kefélni jött...a kis ribanc és jót röhög a felfedezésén, na most már lesz mivel zsarolnia Liciniát, akit amúgy is utál, mert gazdagabb nála, meg mert egy álnok kurva. Mármint Licinia. De mondjuk mind a kettő. Ez maradjon a mi titkunk, kéri Lucretia, csitu lesz, ígéri a leszbi, na arra befizetünk.

ScreenShot-17.png

Lucretia elmondja Batiatusnak, hogy Marcus Crassus unokahúga Spartacussal akar hancúrozni, a hírnek még örül is az öreg, de cserébe ám sok mindent fog még kérni, Spartacust meg csak bízza rá, tud már ő parancsolni annak az átkozott rabszolgának.

Amikor Spartacus meghallja, hogy mit kérnek tőle, teljesen elképed, ilyesmiket kérnek egy bajnoktól? Bezony, válaszolja dominusa, azért így ki lehet bírni, nem? Spartacus vállalja is a feladatot, önfeláldozóan siránkozik, hogy jajj, hát jöjjön, aminek jönnie kell, minden bajnoki kötelességének eleget tesz, közben meg úgy vigyorog, mint egy kujon, tehát azért nagyon nem kell sajnálni.

ScreenShot-24.png

Crixusnak a varratait birizgálja a Medicus, és megállapodnak, hogy holnaptól újra edzhet. A beszélgetés közben egyszer Crixus úgy fogta meg a doktor ember arcát, egy pillanatra kikerekedtek a szemeim, azt hittem lesmárolja, hehheh. Csatlakozik a duóhoz Ashur is, aki megszabadulna béklyóitól, a gall meg figyelmezteti, hogy vigyázzon magára, mert szívesen eltöri neki a lábát még egyszer, tehát először is ő volt a ludas, most már ezt is tudjuk.

A villában a dominus egy szolgával dug, közben pedig Lucretiával társalog Spartacusról, inkább nem is mondok semmit. A domina le van döbbenve, hogy Spartacus ilyen könnyen „rá állt" a dologra, hehhehh értitek, rá állt, mindegy, és megdicséri férjét, hogy milyen bölcs döntés volt megölni a macáját a tráknak, mert most már tényleg behódol nekik.

ScreenShot-30.png

Mivel Spartacus hónapok óta nem volt nővel, gazdái aggódnak, hogy túl hamar felsül majd Liciniával, ezért azt találják ki, hogy küldenek hozzá este egy rabnőt, had gyakoroljon azon, ennek a Spartacusnak arany élete van, csak úgy mondom.

Este a szobájába belépő Spartacus rendesen meglepődik, mert egy tök pucér nő fekszik az ágyában, rossz cellába jöttél, mondja a csajnak, aki meg próbál kéjesen vonaglani neki, kicsit röhejes is lesz szegény, annyira próbálja magát rátukmálni a férfira.

ScreenShot-32.png

Spartacus kérdezi, hogy miért van itt, a Mira névre hallgató szolga meg csak mellébeszél, ezért elege lesz a játszadozásból Spartacusnak, megragadja a lány grabancát és jól megtépi, erre már persze elmondja, hogy mért küldték. Spartacus persze jól felhúzza magát, még hogy én hamar elsülni..chh, a lány kezébe nyomja a ruháit és kitessékeli a cellájából, agyő, kívül tágasabb. Ezért Mira még számolni fog a dominával, az tuti.

ScreenShot-35.png

Naevia és Crixus titkos csókokat lopnak este a rácson keresztül, jó látni a gall kettős személyiségét. Az arénában és a többi gladiátor között kihaénnem módjára viselkedik és nagyképű, ha viszont szerelmével lehet, előbújik a gyengéd, hősszerelmes énje is. Naevia nagyon szomorú, hogy sosem lehetnek egymáséi, Crixus viszont már annak örül, hogy még egy fedél alatt lehetnek, és nem adták el.

ScreenShot-42.png

Másnap edzésbe áll Crixus, aminek talán csak Doctore örül őszintén, a többiek fintorogva kérdezgetik egymástól, hogy bakker ez még él? Naevia és Lucretia meg éppen hogy csak nem csöppenik el, olyan áhítattal nézik a gallt a balkonról. Durót kapja párjául, aminek nem örül, ez a kis nyegleó még fel sem lépett az arénában, panaszkodik, na tessék, már itt is van az undok énje.

A mai epizód talán legviccesebb jelenete következik, amikor megjelenik a gyakorló gladiátorok közt Ashur „kimer szembe szállni Ashurral? Csak óvatosan, mert vért szomjazom"...pfff röhögő görcs effektus, nagyon mókás gladiátor cuccban. Azt mondja, hogy a dominus engedélyezte, hogy újra edzzen, de persze megint kamuzik, szégyenszemre hívatja vissza Batiatus a házba.

Bent is hiába könyörög a szír dominusának, az nem engedi, hogy újra harcoljon, a furfangos eszére van szüksége, nem a kardjára, Ashur meg majdnem elbőgi magát, hogy nem kardozhat.

ScreenShot-48.png

Lucretia tejben fürdik, mert meg teheti, és közben arról beszél Naeviának, hogy úgy érzi Crixus titkol előle valamit, majd utasítja a lányt, hogy szóljon neki, ha kideríti mi az. Az éppen tejet hozó Mirát elkapja Lucretia és érdeklődik az este történtek után, hogy mi hogy volt Spartacussal, hányszor mentek el stb. Mira megkövülten áll a domina előtt és nem mer szólni, de jól rákiabál Lucretia, ezzel a lánnyal aztán tényleg mindenki úgy bánik, mint egy utolsó szajhával.

ScreenShot-54.png

Amikor meg beismeri, hogy Spartacus nem tette magáévá, bedühödik a domina, parancsolja neki, hogy vetkőzzön le, hogy megnézhesse, van-e valami testi torzulása. Mivel látja, hogy nincs, még tovább alázza, még szajhának is rossz vagy, te utolsó cseléd, este szépen visszahúzol Spartacushoz és ajánlom, hogy keféljetek, különben karóba húzatom a nyomorult testedet, te kis senki. Kb. ez a tömör összefoglalása a hallottaknak. Nice.

ScreenShot-57.png

A gyakorlaton Crixus könnyű szerrel teszi Durót a földdel egyenlővé, amit a fiú bátyja, Agron nem néz tétlenül, hátulról támad rá Crixusra, ökölharcot vívnak, de a gall őt is kiüti, kezd vissza szállni az élet Crixusba. Doctore nem szereti a tisztességtelen dolgokat, mint pl. a hátba támadást, ezért egész hétre megvonja a germánok fejadagjának felét plusz a bányával fenyegeti őket. Spartacus és Crixus tovább barátkoznak egymással, azzal, hogy megint húzzák a másikat, érik az újabb viadal kettejük közt, Varro pedig megint Ashurral üzentet a nejének.

Crixusnak megint ki kell elégítenie a dominát, úgy tűnik, bomba formában van, Lucretia hízeleg is neki és mondja, hogy a gladiátor csak is az övé, ne is gondolkodjon abban, hogy valaha más nőt is érinthet. Köszönjük, ezen már túl vagyunk, ugorhatunk.

ScreenShot-75.png

Ashur a piacon Soloniusnak nyal, mivel most épp nagyon mérges a dominusára, amiért az nem engedi harcolni. Elkotyogja a lanistának, hogy ki kell adnia ma estére a parancsot, hogy öljék meg, amikor valami ribanccal légyottozik, Solonius pedig fizet neki az információkért.

Ilithya megint Batiatus házában rontja a levegőt, de jó, hogy ennek sosincs jobb dolga. Azt kamuzza, hogy nagyon nyugtalanítja a felfedezés, amit Liciniával kapcsolatban tett, aztán szó szót követ és hamar kibújik a szög a zsákból, ő is hasonló örömöket keresne magának, mint Licinia, na most akkor ki a ribanc? Hogy betapassza a száját, Lucretia felajánl egy privát estét Ilithyának, de azt nem gondolta a domina, hogy ez a kis cafka majd pont Crixust akarja magáénak, pedig de. Lucretia úgy felhúzza magát ezen, hogy széttör mindent a házban, a nyugtatására siető Naeviát is elküldi a bús picsába. A felbőszült fenevad paróka nélkül parádézik, Batiatus is csak néz, hogy ez hülye, vagy mi a jó isten.

ScreenShot-78.png

A dominust egy cseppet sem érdekli Lucretia közjátéka, ha Ilithya Crixust akarja, akkor megkapja, még hasznát vehetjük ennek a szívességnek, mondja Batiatus, de a domina szeme tüzet okád.

Spartacus szokásos esti jó tanács osztogatásával ezúttal a germán testvéreket örvendezteti meg, akik jó nagy ívben szarnak rá, Varro meg Ashurra támad, mert az elmondja, hogy a szőke családjának hűlt helye, viszont vérnyomokat látott a házukban. A dulakodásnak Doctore vet véget, Varrot megláncolják fejjel a falnak, Spartacus megy is rögtön boldogítani. Crixus meggyőződik róla, hogy Doctore őt jobban preferálja, mint a jelenlegi bajnokot.

ScreenShot-85.png

Éjjel Mira megint belopózik Spartacushoz, aki a torkánál fogva ragadja meg a lányt, egy merő szopás az élete. Ha megint nem szexelünk, akkor engem karóba húznak, siránkozik a lány, akkor maradj itt, mármint a földön, te cseléd, majd azt hazudjuk, hogy meg volt minden és ezzel Spartacus a sarokba utasítja Mirát. Végül még is csak kér egy szívességet a lánytól, de nem magának.

ScreenShot-90.png

Másnap reggel Spartacus kirobbanó formáját annak tulajdonítják, hogy éjjel biztos jól mulatott, Mira mondja is, hogy sokat követelt a bajnok, mindenki elégedett, talán végre leszállnak egy kicsit róla. Batiatus utasítja Lucretiát, hogy most már végre szervezze meg a Spartacus-Licinia, Crixus-Ilithya légyottokat, ideje lesz, a műsor idő három negyede már eltelt. Spartacus elmondja Varronak, hogy Mira majd elmegy és megkeresi a feleségét meg a kisfiát, aki ennek nagyon megörül. A háttérben egyébként Crixus Durót döngöli már megint a földbe, akinek a helyzetén az sem segít, hogy a gall meglátja Naeviát az egyik katonával flörtölni, erre éktelen haragra gerjed, és még jobban szétveri a párját. Ezért Naevia még faszolni fog, az biztos.

ScreenShot-97.png

A csúnya bácsi, aki megölte Surát már is új munkát kapott, hogy ölje meg Soloniust és a kurváját, de helyette Solonius egyik emberének a fejét hozza el, mint azt tudjuk, Ashur a hunyó. Batiatus meglepően nyugodt a hír hallatára, nem baj fiam, de legközelebb azt rövidítsd meg egy fejjel, akit kértem, különben megdöglesz te is.

ScreenShot-98.png

Végre eljön a várva várt éjszaka, Lucretia idegesen járkál fel s alá miközben kioktatja Spartacust, hogy kell egy előkelő emberrel dugni, ami azért teljesen felesleges, mert Licinia nem véletlenül akar egy gladiátorral hálni. Naeviát borért küldik a pincébe, ahol Crixus durva hangnemben kéri rajta számon a Hector nevű katonával való flörtölgetését, a lány próbál magyarázkodni, de a gall leüvölti a haját, szégyent hozol rám, meg ilyeneket mond neki, az esze meg áll az embernek, hogy a nyomorult szűz leánnyal kiabál, amikor ő kezelgeti a dominát.

ScreenShot-106.png

Amikor végre hagyja szóhoz jutni Naeviát, az előveszi a kulcsot, ami a kettejük közt lévő rácsot nyitja, Hectortól lopta, a módját ismerjük, minden világos, végre egymáséi lehetnek.

Fent a villában a rabszolganők bevonják Spartacus testét arannyal, hogy az még inkább hasonlatos legyen egy istenhez. Aztán kezdődhet a móka, megjelenik a szőke álarcos nő, és pillanatok alatt olyan szex jelenetet produkálnak, hogy Kovi sírva fog könyörögni a rendező telefonszámáért.

ScreenShot-117.png

Aki nem látta ezt az ominózus jelenetet, az sajnálhatja, aligha tudom őket kárpótolni pár képpel, és a java még hátra van. Az aláfestő zene is kezd a tetőfokára hágni, meg úgy minden, az ember már nem tudja hova nézzen a két szemével, amikor Lucretia szétrántja a baldachint az ágyon, mellette egy szőke álarcos nő áll és a domina zavartan megszólal, bocsáss meg Licinia, úgy látszik Ilithya még nem végzett Spartacusszal. Mi? Mi?? Miiiiiiii????????

ScreenShot-121.png

Spartacus leveszi a nő maszkját, valóban a ribanc képű Ilithya az, aki meg Spartacusról tépi le az álarcot. Mindkét színész olyan meglepett és rémült fejet vág, hogy oscart nekik azonnal. Lucretia jól átbaszta az egész bagázst.

Szavakkal nem lehet kifejezni ezt a helyzetet, amikor rájössz, hogy azzal az emberrel szexelsz épp, akit a világon a legjobban megvetsz és gyűlölsz. Az érzés kölcsönös a felek közt, mi meg nem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk, mindenesetre Spartacus üvölt egyet és komótosan nekilát megfojtani Ilithyát. Hajrá.

Sajnos az őrök túl hamar leszedik Spartacust róla, fejbe verik, aztán mehetsz a helyedre kutya, Ilithya meg csak levegő után kapkodva nézeget mindenfelé, azt se tudja, hányadikán van elseje. Licinia elégedetten nevetgél, hogy te mekkora szajha vagy Ilithya, hihihh, mintha ő nem egy szál csöcsben álldogálna, arra várva, hogy sorra kerüljön Spartacus farkán.

ScreenShot-155.png

Mindenesetre tovább szítja a tüzet Licinia, cukkolja Ilithyát, hogy ha ezt Glaber megtudja, milyen ciki lesz majd neki, sőt inkább tudja meg egész Róma, az lesz majd az igazi show és szívből jövő kárörvendéssel nevet. A zavarodott elméjű Ilithya mondja neki, hogy ne nevessen, de mivel az csak nem hagyja abba, Ilithya kipattan az ágyból, megragadja Liciniát a nyakánál fogva és a medence szélébe veri a fejét vagy 15x.

Lucretia meg hiába kiabál, hogy jajj hagyd abba, oda kéne menni, aztán leszedni az egyiket a másikról, de baszik ez rá, hogyha kifolyik Liciniának a fél agya. Mire Ilithya elengedi Licinia nyakát, már konkrétan nincs, amit érdemes lenne összekaparni az arcából, lóg ki az egyik szeme a helyéből, egybe leesett az orra, mint Jackonak, szétnyílt a homloka stb, ötven liter vér terül el a villa kövein.

ScreenShot-164_1.png

Lucretia csak ekkor ér oda Ilithyához, aki bőg, meg amúgy szerintem meg is bolondult. Batiatus is tudomást szerez a történtekről, szóhoz sem jut, nekünk végünk, csak ezt hajtogatja, Lucretia meg, hogy én csak meg akartam leckézetni ezt a ribancot, mert mindig megaláz, egyikkel sincsenek kisegítve.

Végül Lucretiának eszébe jut, hogy Licinia teljesen egyedül jött ide, kíséret nélkül, ha eltűntetjük a hullát, sose jönnek rá, hogy valaha is járt itt az a szajha, Ilithyát meg majd én elintézem. Batiatus meg megy Spartacushoz magyarázkodni, aki meglepően nyugodt, sőt még ő kér elnézést, amiért meg akarta fojtani Glaber feleségét. El van nézve, de többet egy szót se erről.

Ilithya csak azt szajkózza, hogy nem akartam, nem akartam, aztán meg számon kéri Lucretián, hogy mért Spartacust kapta Crixus helyett, olyat kérdezel, amire tudod a választ, feleli a domina. Ahelyett, hogy jól pofán verné Ilithya ezt is, a karjaiba borul bőgni.

ScreenShot-167.png

Majd én megvédelek, ez a mi kis titkunk marad, mondogatja Lucretia és ringatja Ilithyát, mint egy csecsemőt. Mostantól a markukban van, gondolom majd jól időzített pillanatokban fogják Batiatussal halálra zsarolni Ilithyát. Végezetül még vágóképeket kapunk Licinia szörnyű maradványairól, gyomorforgató látvány. Nem történt volna mindez, ha ezek az elkényeztetett úri szajhák nem akarnak mindenáron gladiátorral kefélni... vagy ujjat húzni Lucretiával.

Címkék: spartacus
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vicsu 2012.09.19. 12:42:10

A legdurvább rész volt ever...najó, a 2. évad fináléja sem volt kutya...kíváncsi vagyok, hogy a végkifejlettel tudják-e a majd überelni!

kéremszépen 2012.09.19. 13:11:41

Ha jól tudom a következő évaddal befejezik a sorozatot. Mit ne mondjak, nem is érdemel többet. 4 évadban el lehetett volna a sztorit sokkal jobban mesélni, mint ahogy csinálták. Az aréna istenei szerintem a legjobb közülük, annyi bőven elég lett volna a gladiátoros szálból. Jöhet a rabszolgalázadás és a fosztogatósdi! :-)

Vizilabda 2012.09.19. 13:21:34

Agresszív film és primitív. Aki vérengzik és az az élete hogy öljön az egy primitív állatnak se nevezhető giliszta, aki meg ezt élvezi a filmen (cézár vagy ki) az is egy nagy primitív. Meg aki nézi ezt a szart, az is egy primitív, főleg ha még élvezi is. Nem hiszem akkoriban mindenki primitív volt (mint ma). Szar horror.

Bambano 2012.09.19. 13:25:51

ezt a hv-t nem lehet végigolvasni, egyszerűen kimarja a monitort az az irdatlan mennyiségű helyesírási hiba.

mert piszkosul nem mindegy például, hogy viszont látjuk vagy viszontlátjuk.

afazekas 2012.09.19. 14:26:20

Nahát! Xena szoftpornó karrierig vitte!

Vicsu 2012.09.19. 14:34:21

@Vizilabda: Most akkor ki a primitív? Az emberek minden korban élvezték az öldöklést, nem akarlak elkeseríteni, és élvezni is fogják! Nem primitívség ez, ilyenek vagyunk. Azért megnézném, hogy mit tenne veled, kedves kommentelő egy olyan világ, ahol vagy ölsz, vagy téged ölnek meg, vagy a családodat. Ennél még sokkal durvább, agresszívebb és véresebb momentumokat is produkált a történelem!
Nézni nem muszáj sőt, hogyvoltot olvasni sem! Lehet helyette sok más sorozatot választani, elég széles a paletta.

afazekas 2012.09.19. 14:43:54

@Vizilabda:
Csöcs + belezés!
(Pardon agykifröccsentés)

Rákaptak a stúdiók. A plebsz meg eszi! Fog ez még menni egy darabig...

9Kitti2 2012.09.19. 15:54:44

@Vizilabda: Sajnos ez van, ilyen a természetünk, kenyér és cirkusz kell a népnek, ha neked nem kell, akkor ég veled, biztos van még itt az oldalon olyan blog, ami ennél kompatibilisebb a lelkedhez.
@Bambano: Mea culpa, hiába olvassa át az ember tízszer is a bejegyzést, persze, hogy marad benne hiba, na de hogy irdatlan mennyiségű?? Please, nem kell a szájtépés.
@Vicsu: Úgy látszik egyetlen hű olvasóm vala, köszönöm!

Rosszindulatú Vászka 2012.09.19. 16:08:33

@9Kitti2: még van benne. Pl. a rááll egy szó :)

Hamár spoiler: Ashur sántításának oka meg Az aréna istenei 6. (záró) epizódjában van, amelyikben Gannicus elnyeri a rudist.

Vicsu 2012.09.19. 16:37:06

@9Kitti2:♥
Maradok! Ha nem megy el a kedved az egésztől a negatív kommentek hatására.
Szeretem ezt a sorozatot. Vagyunk ezzel páran így. khm. Pár millióan. :)

Bambano 2012.09.19. 17:25:58

@9Kitti2: azt, hogy az igekötőt mikor írjuk egybe az igével, túl sokszor rontottad el.

egyéb példa: "a műsor idő három negyede " ez rögtön dupla.

"Spartacus Varroval küzd, simán megveri és le akarja vágni a szöszke fejét": ez sanszos, hogy vesszőhiba

"vigyorogva távozik, még viszont látjuk majd, amikor dugni jön.": már volt róla szó

"bál lesz és engem nem hívtatok meg": szerintem vessző hiba

"könnyen „rá állt" a dologra, hehhehh értitek, rá állt,": elvileg igekötő probléma, hogy a szóvicc faragás kedvéért lehet-e külön írni, az kérdéses.

"aminek nem örül, ez a kis nyegleó ": ez a nyegleó egy saját találmány? csak mert van ilyen becenevű, elég közismert arc a neten, szóval lehetne kerülni ezt a nevet.

"könnyű szerrel teszi Durót a földdel egyenlővé," ez azt jelenti, hogy csak egy kis speed? az lsd meg már nehéz szer lenne?

"Végül még is csak kér egy szívességet a lánytól, de nem magának."

"Crixus-Ilithya légyottokat, ideje lesz, a műsor idő három negyede már eltelt."

"A csúnya bácsi, aki megölte Surát már is új munkát kapott,"

kb. a feléig olvastam el most. erről beszélek, ennyi hiba égeti a szemem.

Bambano 2012.09.19. 17:31:21

"ha eltűntetjük a hullát,": hullát eltüntetni szoktak.

no, egy felületes olvasásra ennyi.

ibafaipap 2012.09.19. 19:21:10

Hogy most akkor mi van? Ki kavart kivel? Ezt a picsa-sorozatot! Született feleségek római módra. Aki minőséget akar, az nézze az HBO-féle Rómát, dugás abban is van és ezerszer izgalmasabb és hitelesebb.

royslade 2012.09.19. 19:35:18

@Bambano: nyegleó egy Hanna-Barbera rajzfilmfigura... khm... mint az közismert.

9Kitti2 2012.09.19. 19:38:19

@Bambano: úúú most ez komoly? Sajnos mivel az észrevételeid fele csak valamilyen belemagyarázott kötekedés, pl. a nyegleó szó meg a speed-es vicced(hahha), illetve egyéb agyszüleményed miatt már nem tudlak komolyan venni, bocsi. Ha beleolvasgatsz más hogyvoltokba, észreveheted, hogy itt nem az a lényeg, hogy MTA díjat kapjunk, hanem kedvükre tegyünk azon olvasóinknak, akik élvezettel olvasnak minket. Kíváncsi lennék, hogy mondjuk mit reagálnál sixx bejegyzéseire, amik amúgy iszonyat jók, de te biztosan sokkot kapnál tőlük, ezért kérlek, ne fáradj a rákeresésükkel, meg amúgy sem várjuk el, hogy megértsd helyesírás gyalázó hibáinkat. Én türelmes ember vagyok, de légyszi, evezz más vizekre okoskodni.
@Vicsu: Természetesen nem veszem komolyan a pár kötekedő kommentet, ismerem a magyar virtust, szeretünk oltani másokat, nincs ezzel baj. Ha nagyon akarnám, moderálhatnám a hozzászólásokat, de ugyan, nem zavarnak senkit. Más bejegyzéseknél szoktak lenni ennél jóval durvább kurvaanyázások is, szóval semmi gáz. :) A Spartacus hogyvolt tovább él.

Bambano 2012.09.19. 19:48:02

@royslade: nyegleó a nickneve az index/totalcar rendszergazdájának is.

@9Kitti2: a speedes poén azt akarta jelezni, hogy a könnyűszerrel az egy szó. hogy a poén alapján nem találtad meg a helyesírási hibádat, az csak téged minősít.

mindenesetre én bizonyítottam, hogy nem a levegőbe beszélek, amikor köpködtem a helyesírásod.

az észrevételeim egy kivételével mind egy helyesírási hibára utaltak. bocs, tényleg, van, amelyik kettőre. hogy komolyan veszed-e, az a te dolgod, én jól fogok aludni, akármit teszel.

Pácsó Ármándó 2012.09.19. 20:14:49

@Bambano: @9Kitti2: Ha szabad beleszólni. Szerintem a "hely szelleme" megenged egy kis nyelvtani lazaságot, a lényeg inkább a tartalom. Nekem fogalmam sincs kik az egyes nagyobb portálok rendszergazdái, de igazából nem is érdekel. Rengeteg nicknevet használ már valaki, ezeket fejben tartani és valami "foglaltságra" való utalással kerülni a használatukat más összefüggésben, az én ízlésemnek erős túlzás és nevetséges dolog. Például, ha valakinek az lenne a beceneve a neten hogy Spatacus, akkor már meg se lehetne írni ezt a hogyvoltot vagy körül kellene írni a főszereplőt, mint Voldemortot a Harry Potterben? LOL.

Bambano 2012.09.19. 20:24:33

@Pácsó Ármándó: "Szerintem a "hely szelleme" (szerintem inkább a műfaj) megenged egy kis nyelvtani lazaságot": ezt elfogadom, nem is szóltam a másfél képernyős körmondatokért, a közbeszúrt beszólásokért, a csúnya beszédért, stb. stb.

Pácsó Ármándó 2012.09.19. 20:58:55

@Bambano: Egy irodalmi művekkel foglalkozó honlapon bizonyára általános és elfogadott dolog szólni ezekért, de itt a sorozatok adják a témát, a hozzászólások erről szólnak és a nyelvtani észrevételek hosszas taglalása leginkább off kategória.
Persze tégy ahogy kedved tartja, csak így ellenszenves leszel a többségnek :-)

Rosszindulatú Vászka 2012.09.19. 22:36:43

Na még a végén az lesz itt a bunkó, akinek van igénye a helyesírásra, ez nagyon mókás :)

royslade 2012.09.19. 22:51:40

@Rosszindulatú Vászka: igénye van a helyesírásra, emellett bunkó

szerintem nem vicces

Aragorn831109 2012.09.29. 23:53:22

Köszönöm, hogy átvetted a stafétát. Szánom-bánom, de az 1x05 megírása után már nem maradt időm a hogyvoltra. Pedig az első évadot még szívesen befejeztem volna... :(
Mégegyszer köszi! :)

9Kitti2 2012.09.30. 02:24:49

@Aragorn831109: Nagyon hálás vagyok, hogy írtál! Ha szabad ilyet mondani, megtisztelő a számomra ez, hiszen te kezdted el a posztot és nagyon jó, igényes munkád volt a Spartacus. Olvastam is őket és sajnáltam, hogy nem tudod folytatni. Csak vártam és vártam, hátha egyszer csak újra lesz Spartacus hogyvolt, de nem lett, ezért bátorkodtam jelentkezni a munkára. Köszönöm, hogy írtál, remélem azért beleolvasol majd a többi részbe is. :)

Aragorn831109 2012.09.30. 06:14:24

Már mindet végigolvastam! Időnként még föltévedek ide. :)
Tényleg látszódik a munkádon a fejlődés. Egyébként meg, ne aggódj! Én is így kezdtem. Kissé bénán érzi magát az ember, meg talán az is az elején, de nagyon hamar bele lehet jönni! A nyelvtan nácikkal meg nem kell foglalkozni! :)

9Kitti2 2012.09.30. 14:47:01

@Aragorn831109: Köszönöm és köszönöm! Megfogadom a tanácsaidat! :)
süti beállítások módosítása