Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kívülállók - 1x03

2012. szeptember 19. 11:00 - LenaNoir

Nyitójelenet: Alisha végigsuhan a tömegen, és minden jobb pasihoz hozzáér. Rendszeres szexuális élet: pipa. Az a sanda gyanúm, hogy bármennyire élvezi jelenleg a „hatalmát”, gyanítom, hamarosan rá fog jönni, hogy inkább átok ez, mint áldás. Elvégre többé nem érhet hozzá senkihez, ha tudni akarja, valójában mit éreznek iránta, és akkor a szexuális zaklatásról még nem beszéltem. Jelenleg azonban ez a gondolat még látványosan nem okoz neki álmatlan éjszakákat.

1x03 - 1.jpg

Mégmindigszupi-intró után végre választ kapok a hogyhívjákafelügyelőcsajt-kérdésre (köszönjük), akinek állítólagos bemutatkozása Simonon kívül senkiben nem hagyott mély nyomot. Mondjuk Nathan nem okozott meglepetést, neki eleve problémája van a nevek megjegyzésével. (memento: 1. részben Kelly). Nossstehát, míg Alisha premier plánban szemlélteti a szájfény feat. pirosító használatát, addig gyermekeink rájönnek: felettébb gyanús, hogy Sally csak kinyírtTony halála után bukkant fel. Simon láthatatlanulmeglesem-hogyólálkodike-aszekrényünkkörül haditerve jónak bizonyul, eltekintve az aprócska bökkenőtől, hogy nekinemmegyhanézik. Van ilyen kicsi szívem! A közösségi házban ma újabb szuperizgalmas küldetés vár srácainkra, egy helyespali szárnyai alatt. (tökreális, hogy egy modell/rockénekes (ki-ki döntse el) külsejű pali a szociális munkás) Adományruhaválogatás van ma terítéken, fiaink gondos munkát végeznek, fel is próbálják a rászorulóknak szánt ruhákat. Nathan activityzni próbál, kevés sikerrel. Hiába, ezek szerint Angliában kevés a Bono-rajongó.

1x03 - 2.jpg

Kelly a hónaljigérőnagyipizsigyatyában kimeríti a vágyölő kategóriát, amúgy ma kötelezően választható szorgalmi feladata is van, ugyanis a Sally-békítő showban ma ő van terítéken. Na, ki van a paraván mögött? Bizony a luvnya, akit helybenhagyott, és aki miatt közmunkát kell végeznie. Modell/rockénekes közmunkás csávó Alishával flörtöl, Curtis féltékenyen konstatálja, hogy elviszik a boltból az új árut, ha nem csap le rá. Eközben Simon a láthatalankukkoló szerepkörében tetszeleg, de sajnos utólag már ő is rájött, hogy ettől nem lesz olyan nagy partyfész, mint hitte. Az egyszemélyes buli ugyanis konkrétan az ücsörgökaszékenközbennyalókázom-programsorozatból áll. A Kelly vs. Jodi-békülés végkimenetele nem éppen Sally várakozásainak felel meg, (főleg, hogy közben Nathan görkorisSindy-set játszik) de Jerry Springer pl. biztosan tárt karokkal fogadná a két lányt. Jodi kissé ingerült állapotában csinál valami nemjót, aminek a bőrhöz/szőrhöz van köze – kíváncsian várjuk a fejleményeket.

1x03 - 3.jpg

Alisha faggatására megtudjuk Curtistől, hogy kokainbirtoklás miatt van itt, de a csaja meg börtönben van. Eközben a Simonparty kergessükalegyet műsorszámmal egészül ki. Alisha nagyon nem bír magával, hiszen már vagy fél napja nem is szexelt, így Curtissel célba veszik a mosdót egy kis papás-mamásra. Jól is teszik, mert Simon már nagyon unatkozott egyedül. Alisha képességes-érintésének hiányában Curtis kisebb monológot tart a nemhasználhatodaképességedetazemberekkihasználására-témakörben. A nap végén Simon visszatér a láthatatlan dimenzióból, és diszkréten megtartja magának mit látott az imént 3D-ben. Estére Alisha túl van a nap kb 3. szexadagján – de minek? -, és kezd ráébredni, hogy mégsem olyan jó ez a játék, mint hitte! Simon állandó chatpartnerével kokettál, akinek kilétére fény derül, hát nem mondom, hogy meglepődtem, jajjdemegfogjátokszívnifiatalokmégezt!

1x03 - 4.jpg

A reggeli zuhanyozás közben Kellynek csomókban kezd hullani a haja, ez lesz ám az a nemjó, amit mérgesJodi tett vele. Nathan az elméjével próbál széttörni egy üveget, képessége felfedezésének reményében. Simon felfedezi, hogy építkezés zajlik a tutihelyen, ahová Tony bácsit temették a Garygyerekkel. Hát ez probléma. Újratervezés. Kiássák a holttesteket, és elrejtik őket a közösségi központban jobb ötlet hiányában. Nathan humorizálása közepette leleplezi Kelly kopaszságát, ami utóbb Kellyt kivéve mindenki számára viccesnek bizonyul. Miután Kelly Jodi expasiját is meglátja kopaszon, kezdi kapizsgálni az összefüggést.

1x03 - 7.jpg

Simon megtalálja Tony pénztárcáját, és a hitelkártyájával repjegyet vesz, sőt előadja a mitcsináljunkahullákkal potenciális megoldását is. Az építkezés alapjai alá kéne temetniük őket, mitnemondjak, van esze a csávónak – vagy csak túl sok filmet néz. Lefutjuk az újabb köröket az Alisha kontra Curtis ügyben, ami majdnem csúnyán ér véget Alisha számára. Ehelyett lelkiznek egyet Curtissel a gyepen, ilyenek ezek a francos jófiúk, na. Még a végén egy normális párkapcsolat lesz ebből. A Nathan-Kelly-Simon trió ezalatt becsempészi a holttesteket Sally kocsijának csomagtartójába, a probléma csak az, hogy a csaj beül a kocsiba és elhajt. Ez sem a ti napotok srácok! Sally amúgy egy rendőrszerű ismerősével találkozik, aki közli az alternatív verziót, miszerint Tony él, csak elhagyta őt és elrepült Spanyolba. A csaj nincs meggyőzve, biztos benne hogy a pasija nem hagyta el, hanem valami más történt, és a jógyerekeknek köze van hozzá. Okos kis nőci ez. Visszaérve a közösségi központhoz a csomagtartóból szálingózó buké rá is vezeti pasija hollétére. Még jó, hogy van egy Curtisunk, aki ijedtében visszatekeri az időt, így Nathan gerilla-akciójának hála, Sally nem fedezi fel a csomagtartó tartalmát, ami végül örök nyughelyére lel a betonban.

1x03 - 9.jpg

Kelly fényt derít kopaszságának miértjére, Jodinak az a képessége a vihar után, hogy érzelmeit rá tudja vetíteni másokra. A denyugivanmer’visszanőahajad mondat után Kelly is megenyhül, és elindulnak a barinőség útján, mermindenjóhaavégejó! Miután Curtist mélyen érinti a modell/rockénekes szociális munkás pasi beszámolója az Alishával töltött éjszakáról, megbeszélik, hogy akkor mostantól együtt, és nincs más. (Mármint Alishával, nem a szociális munkás csávóval.) Hanem nehezen lesz megoldható ez a nemérhetünk-egymáshoz probléma, visszavonom a kijelentésemet a normális kapcsolatról. A nap végi kupaktanácson Simon nagyon elemében van (joggal, mert valljuk be ő az agy a csapatban), már-már elhiszi, hogy végre beilleszkedett. Sajnos azonban hamar kiábrándul, amint mindenki visszautasítja a kissé morbid menjünkünnepelni-mígafelügyelőahídalattrohad ötletét, s magányában újra láthatatlanná válik. Gond lesz még ebből a kiközösítésből skacok!

Címkék: kívülállók
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása