Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6193-6194. rész

2012. szeptember 19. 12:00 - nyuszi01

Tegnap megtudhattuk, hogy Timike már tizenegy évesen furulyázni tanul, amit kocsiban is lehet űzni, és Atikám is tud benne segíteni; Nóra beégett leendő főnöke előtt, aki valószínűleg már nem lesz a főnöke, és András is nagy nyomozásba kezdett Berényiségét illetően.

Nóráéknál nyitunk, Dr Szöszi próbál humorizálni, de bunkó faszikám nincs humoránál, Nóra ezt az állást már bebukta. Még próbálkozik mea culpával is, meg betétlap kitöltéssel is, de a hapsit ez se hatja meg, jól nézünk már ki, ha a leendő beosztottam leanyáz meg belém tolat. Dr Szöszi még védi Nórát, de Bunkókámat nem érdekli, vele majd külön elbeszélget, de valahogy nem néz ki jól ez a helyzet a szőkének se. Nóra kettesben marad Bunkókámmal, próbál jópofizni, de nincs olyan helyzetben.

A Berényi Kft irodájában Miklós és András agonizál a DNS-teszten egy pohár whiskey társaságában. Miki kijátssza az adu ászt: ha igaz lenne az, hogy nem vagy a tesóm, nem használtam volna már fel ellened? Mondjuk hogy kicsesszek veled a cégnél vagy én is lekúrjam valamelyik nejedet? Életbiztosítás egy ilyen testvér, én mondom. Egy szóval, Andriskám, pofa befog, csendben elhúzni, és véletlenül se vedd a szádra azt a szót, hogy DNS. Olyanok vagyunk, mint két tojás. A tojás szó mondjuk inkább Miki fejéről jut eszembe, de mindegy.

bk16.jpg

A Rózsában Gizi piálgat önfeledten, csapassunk! – vágja oda a Kingának. És basszus, most égett ki a retinám, Szabi szopottgombóc fejjel hódít, jól kibaszott vele a fodrász. Megint Dolores és a majdnem gyerek a téma, Kinga már nyáladzik a baba-témára, Szabi meg sajnálja, hogy mégse ő csinálta fel a csajt. Megy a témázgatás, és hopp, máris Szabi egykori egyszeri és megismételhetetlen kurválkodása a téma, Gizi egyből kagylóz, baszki, tuti, hogy most lép Magdi anyus örökébe.

bk17.jpg

András még mindig szenved, Juli látványosan unja. Tekergetik a testvér-nem testvér témát, bonyolult körmondatokkal, bonyolult fonalvezetéssel, Juli már nem is érti. Itt meg Bandita fülel a fal mögül, ráerősítve a mondásra, miszerint a falnak is füle van. Jógyerek módjára beleszól ő is a nagyok dolgába, fater, csak a szeretet számít. Én már csak tudom, nem is te vagy az apám, mégis te veszed nekem a biciklit. Meg hány gyerek lakik itt, akik nem is a vérszerinti gyerekeid, mégis te neveled őket. Finom célzás a balekságra, csillagos ötös.

Golyófejű KicsiSzabi pakolgatja a babkonzerveket a kocsma raktárában, mikor Non-Stop Ádi állítja le egy pillára. Neki is feltűnik a szar frizura, betépett a fodrászod? Olyan a fejed, mintha telihold lenne. Epic. Rátérnek a Dolores-témára, Ádi röhög, ezzel a fejjel mit akarsz nála? KicsiSzabi szerint álompár lennének, szerintem meg bűnrossz párosítás a bögyös-faros hitvesi ágy mellé kúró meg a golyófejű pincér. Ki tudja, milyen gyerekeik lennének. KicsiSzabi zuhanyzós fotót akar magáról küldeni, mint valami szűz tinédzser, komolyan mondom. Ádi is beleröhög a képébe, de inkább kitörli a csaj számát Szabika telefonjából, védi a régi kuncsaftokat. KicsiSzabi megmérged, nem akarod átadni a stafétabotot? Nem, semmilyen botot nem akarok neked átadni.

Zsófi és Zsolt smárolnak az udvaron, a csaj rohan, Zsolt beszól, a szokásos. De legalább a Zsófika által bevert szélvédő megcsinálva, hurrá. Gizike enyhén bebaszva találja be Vilibát, „ott a Vilmos, mindig lompos", ejha, micsoda Tóth Árpádi rímek. De van még a puttonyban, „öreg Vili, jaj de ciki". Hát ez tényleg az. Gizike már be is vallja, hogy ivott, Vilibá csak vállat von, van ez így. De hallod-e, te vénember, a Szabi hímringyó szabadidejében, ejti el a makk ászt Gizike. Vilibá szemei kerekednek, mire újabb versike száll az éterben: „öreg Kertész nem egy lángész". Pólóra vele.

bk18.jpg

Andráséknál zajlik az unalmasan giccses élet, csak Juli helyett Zsuzsa terpeszkedik a fotelban. Megint a levél a téma meg hogy András vajon akkor Berényi-e vagy nem, de most már kezd elég lenni a témából. Nóra és Timike vásárolja fel a fél boltot, Aliz jön elő a megaötlettel: ha szar a kedvetek, igyatok! Na jó, elég a csoki is, de abból egy tonna. Vilibá közben már köpi is el Gézának Szabit meg a kurválkodást, az meg jót röhög rajta, Apus szenilis már biztos. De hát a Szabi selyemfiú, dzsigoló! Erre Géza még jobban röhög, majd higgye el, akinek hat anyja van. Pedig beleszeretett Dolorózába is, vagy kibe. Csak nem valami brazil szappanoperát tetszett nézni? Géza is valami ilyesmin gondolkodhat a fejét elnézve.

Ismét András melodrámáját csodálhatjuk, ezúttal a temetőben az apja sírjánál. Jön Atikám vígan egy vizeskannával, mi a stájsz? Szomorkodunk, szomorkodunk? És akkor azt még nem is tudod, hogy a nejedet én is megdugtam. Atikám is győzködi Andrást, hogy ez biztos, csak egy vicc volt, amit a Miki írt, nem is igaz. Andrásnak feltűnik, hogy mennyire együtt gondolkozik a Julival, milyen meglepő, nem, Atis? Atikám erre nem mond semmit, inkább fejben anyázik egyet.

bk19.jpg

Kupleráj van Nóráéknál, megy a parti ezerrel, isznak, ugrálnak az ágyon, egyszóval nagy partiarc lett a Nóra is végre. De csak Timike a partner, elég sovány vigasz. Atikám jön haza a banzájba, megpróbálja túlordítani a zenét, ami inkább ideges üvöltésnek tűnik, de a lányok szarnak bele, ez csajparti, el lehet húzni. Milyen volt az állásinterjú? Szar. Azért bulizunk. A következő snittben Nóra már a Rózsában piál Dr Szöszivel, meglesz tehát a bebaszás is. Szöszinél csöcsök diszkréten a kirakatban, tiszta ügyvéd kinézete van, tényleg. Géza ugrik be egy lónyálra a kocsmába, egyből KicsiSzabiba fut, megdobnál egy kávéval? Meg, de fájni fog. Szabi kap is egy telefont, valami találkozót szervez, Géza már fülel is, biztos, hogy bérbe kúrás van a láthatáron.

bk20.jpg

A telefon másik végén Atikám, legalábbis a vágás szerint, érdekes párosítás lenne minden esetre és kicsit ijesztő is, valljuk be. Miklósba fut a gangon, megy is a faszméregetés, oltogatás, András a téma főleg, de még mindig ennek a párosnak a dialógusai az egyik legszórakoztatóbbak a sorozatban. A Rózsában is megy a lealjasodás, a két ügyvéd issza le magát éppen. Dr Szöszi siránkozik, hogy a magánélete egy romhalmaz, Non-Stop Ádi fel is kapja a fejét nagy hirtelen a háttérben, dugás lesz, én mondom nektek. KicsiSzabi tanácsot ad, ami már eleve egy döglött ügy, hívja fel a pasiját, Non-Stop Ádi szerint hagyja a francba, itt van ő. Kézcsók, köszi. Nóra már be is mutatja őket, ő Lilla, a barátnőm, ügyvéd, Ádám pedig hímkurva. Igazából fotós. Meg pincér. Ádi is meghívva piálni, KicsiSzabi les, ő ilyet nem tud.

Miklós zavarja Andrást, benne van a DNS-tesztben, carpe diem. Ismét azt nézem, hogy az András milyen úriember, hogy még otthon is nyakkendőben mászkál. És mi kell a teszthez? Hát, vér, vagy hajszál. Miklós esetében az utóbbi felejtős szerintem, András szerint is. Szóval lehet mellszőrzet vagy fanszőrzet is, nézd csak, öcsikém, én is onnan téptem, mutat egy szőrszálat egy zacskóban az asztalon. Onnan se ennék többet, az kurvaélet.

bk21.jpg

A Rózsában már jó hangulat van Non-Stop Ádi háremében (de most amúgy a Kingával mi van???), Szöszi már villantja is a csöcsöket. Taplógomba telefonál, aki állítólag a Szöszi pasija, de Ádi veszi fel, börtönviselt hangon előadja a frissen szabadult, pöcsvillantásért ült maffiózó szerepét, aki a Szöszi pasija mellékállásban. A tapló biztos összefosta magát a vonal másik végén.

Géza jön ismét a kocsmába, és kicsit fáziskésésben van, mert még csak most kezdi el Szabit baszlatni a ringyóságért. Tudom, hova mész este. Jó, de a Lucának ne mondd el. Gyere te is. Géza visszahőköl, miről beszélsz, eNber? Hát minek nézel te engem? Hogy én is bérbe tolom a férjes asszonyokat? Szabi nevet, miről beszélsz? Géza már vádol, pénzt fogadsz el a nőktől a szexért, te pernahajder! Áh, az az Ádám – vágja be KicsiSzabi. Gézának most esik le a huszas, hogy ő itt nagyon le van maradva. Most akkor hány kurva van a házban? Már megy is a kisboltba köpni. Most tudtam meg valamit. Mit, hogy a hatos lottó eheti főnyereménye 23 milliárd forint? Vagy hogy a héten akciós a kifli, és mellé még Aliz is ad francia nyelvleckét? Áh, nem, hanem hogy az Ádám ringyó. Nem, az a Szabi. Az csak egyszer volt. Úgy látszik, Géza itt már senkinek nem mondott semmi újat, les is nagyokat a biciklilánccal a nyakán.

Miklós nyitja az ajtót Nórának, aki bűzlik a piától, még az exének is feltűnik. Szóval az András DNS-tesztet akar, de tényleg nem a testvérem, szarban a haza, mi legyen? Nóra képzeletben fogja a fejét, a pia is behatott már, Miklós meg még rá is tesz egy lapáttal: te fogsz nekem segíteni, hogy ne derüljön ki az igazság. Úgy tűnik, Nórának még mindig nem sikerült levennie a szopóálarcot.

Címkék: barátok közt
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.09.19. 12:41:10

EZ a "sorozat" vagy mi, még megy?! Te jóég...

orchidea25 2012.09.19. 14:56:04

Nyuszi01, nagyon szórakoztató, ahogy írsz, tetszik:-) Kihagytam most jónéhány részt, de abszolút képbe kerültem és jókat nevettem a szófordulataidon. Teljesen találó, főleg KicsiKopaszSzabi és az ő nagy ötletei... még most is röhögnöm kell!

nyuszi01 2012.09.20. 10:20:22

@vágtázó halottkém: es mar milyen regota.. :D en is csodalkozok, h meg mindig megy, kivancsi vagyok, meddig huzzak meg

@orchidea25: koszonom szepen, orulok, hogy szivesen olvasod :) uj hogyvoltozo vagyok, szoval meg bele kell jonnom, de orulok, hogy maris pozitiv hozzaszolast kapok :) a tegnapi reszt meg sajnos nem irtam meg, de ma mindenkeppen megirom, alig varom, durva resz volt :D

Khes 2012.09.20. 11:00:13

Soha nem néztem, viszont itt olvasom, így egész élvezhető, köszönhetően a hogyvoltozóknak, hajrá Nyuszi01! :-)

tukibaba 2012.09.20. 16:05:37

Én is csak biztatni tudlak! Élvezetesebb olvasni, mint nézni! A szopottgombóc nagyon jó kifejezés, most is röhögök rajta.HAJRÁ NYUSZI!

ribizli gizella 2012.09.20. 16:24:23

Szerintem is nagyon jók az írásaid, egyezem a többiekkel, csak így tovább! :)

nyuszi01 2012.09.20. 19:31:23

Nagyon köszönöm mindenkinek!!! örülök, hogy szívesen olvassátok a hv-kat!! :)
süti beállítások módosítása