Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6189-6190. rész

2012. szeptember 17. 15:00 - nyuszi01

Bandita Viagra-szállítóból drogfutárrá lépett elő Zsolti bácsi szárnyai alatt, Peti valszeg bebukta a matek érettségit, Attila és Juli pedig még mindig nem tudott lecuppanni egymásról, pedig alábbhagyhatna már ez a vonal a nézői jó ízlés érdekében. Miklós megint kicseszett a családjával, Zsófit pedig visszaédesgette egy kis zsarolással. Ennyi dióhéjban, de lássuk, hogy is volt.

A Rózsa raktárában nyitunk, Zsolt vádolja be Petit drogozással Linda előtt, aki persze szájat tát, mintha egy szafaládé lenne előtte. Peti tablettái, nem vagyok díler, kislányom, tiszta vagyok, mint a hó, úgy ismersz engem, mint egy bűnözőt? Úgy. A Bandika a futár! – vágja oda az élest Peti, de valljuk be őszintén, ez elég hihetetlenül hangzik, Linda is csak kamillázik. Zsolt már rendőrséggel fenyeget, de mivel Peti szerint ő a helyi cukrosbácsi, előbb vinnék el bilincsben apucit. Mindketten a másikra kenik, Peti Vandát emlegeti, mint elrettentő példát, Zsolt pedig bepróbálja a mintaapa-dumát, bár elég vészjósló hangon adja elő, szóval Linda helyében gyanakodnék.

bk01.jpg

Pár utcával odébb Hanna nyalja a könyveket a Justin Bieber poszterek között, Balázs töri rá az ajtót, újságokat hozott neki, tanulás helyett. Hanna nyávog, nem tud semmit, sok az évszám. Balázs már ajánlkozik, majd ő segít. Mi, egy éjszaka alatt akarod beleverni az egészet a fejembe? – kérdez Hanna. Hát, szerintem Balázs valami mást verne bele és nem a fejébe, de ezen inkább ne agyaljunk, ez nem az a film. A srác erre vetkőzős tanulást ajánl, majd ő sztriptízel, ha Hanna tud valamit. Én tuti inkább elrontanám a válaszokat, csak ne kelljen a Balázs habtestét nézegetnem. Hanna is hasonló véleményen lehet, semmit nem tud, vagy csak eljátssza, hogy megússza Balázs különszámát. Peti Lindát hajkurássza az udvaron, a szokásos heti veszekedésüket láthatjuk, ezúttal a drog-témakört járják körbe, Peti tagad, Linda sértődik, és komolyan képes beállítani az apját egy szentnek, megáll az eszem. Szegény pasijának a bulizás és a brahi a nagy hibája, de az apja ilyet nem csinálna, ááá. De Peti a díler, a bulikban terjeszti a drogot, fujj. Linda erkölcscsőszködik egy kicsit, majd elcsattog a lépcsőházba, és az tuti, hogy meg fogja kérdezni Banditát is. Ami amúgy már eredetében halott ügy, de mindegy.Balázs már gatyában áll, kezd forrósodni a hangulat a keresztes hadjárat témakörében, de Klaudia néni kopog, vett ő is jegyet a peep showra. Nem akar ő zavarni, csak egy kicsit leskelődni, rég látott már gatyás férfit közelről. Balázs sokat segít, mindent tudok, ennek örömére be is kérdez a gyerek a karlócai békéről, Hanna persze nem tudja, Klaudia be is nyögi ártatlanul, hogy hosszú lesz az éjszaka. Ja, de még milyen hosszú... Balázs kicsit nyüstöli még Hannát az éjszaka, és ezt csak az nem érti félre, aki nem akarja. Fujj, de piszkos fantáziám van... A sötét gangon András és Miklós szájkaratézik egyet a csődbe ment, majd Miklós által felvásárolt Berényi Kft-ről, oltják egymást. Miki fején boldogan csillog a holdfény, András szeme is lehet, hogy attól csillog, mert visszaverődik a fény.

Reggel Vilibá kincsesládikóval fárasztja Gézát, zárva van. Nahát. Géza humorizál egy sort, Vilibá viszont pont leszarja, szerszám kéne. Hun van? A hun, az az Attila vót, a szerszám pedig nálam van, Apus. Már mindenféle kincseket, ékszereket vizionálnak, jó nagy pofára esés lesz, ha kiugrik belőle Jancsi bohóc, és „Balek" feliratot nyom a homlokukra.

bk02.jpg

Klaudia mobilozik Vandával, aki a rehabról nyivákol neki bele a kagylóba, meg nem megy a tanulás se, gyere, Nagyi, vigasztalj meg. Klaudia menne is, de Hannát nem akarja itthagyni. Balázs támogatja az utazást, akár a jegyet is fizeti, csak MENJEN MÁR!!!!!!! Pátyolgatja ő Hannát, testestül-lelkestül. Eközben Géza és Vilibá kalapálja a ládikót, és mondom én, hogy beszopták: fényképek és levelek vannak benne, semmi ékszer, de még csak egy ezüstnek kinéző fém DÖK-cédula se. A gyerek Nóra, Miki, meg a többiek vigyorognak a képekről, meg Magdi anyus fiatalon, akkor még kinézett valahogy.

bk03.jpg

Spicli Bandita üti fel a fejét Zsoltnál a raktárban, magyarázza a bizonyítványt, ő nem akarta, hogy a Peti rájöjjön, stb. De Zsolt ezt a lehető legnagyobb ívben leszarja, nem lesz legközelebb, öregem, ki vagy rúgva, húzhatsz a vérbe. Bandita még nyifog, de Zsolt befenyíti egy ananászkonzervvel, ami jó messziről fogja betalálni úgy koponyatájékon, ha elköpi az üzlet többi részletét. A real businessman. Vilibá a kacatosdobozt teríti ki Nóra és András előtt a kocsmában (alias Rózsa), biztosan érdekli őket. Hát hogy a viharba ne, rendezzünk bulit, jöjjön el mindenki, még az a repedtsarkú Zsuzsa is, csak a Miki ne. Pár asztallal arrébb Hanna és Linda kupaktanácsol, tanulni kéne még az angol érettségire, meg a földrajzra, nincs most idő másra. Pedig a Balázs is segít, egy szál faszban kérdez évszámokat, nagyon tuti módszer, ajánlom neked is. Linda már menne, de azért még elpöttyinti, hogy Peti és Zsolt valamin egymásnak mentek, de nem tudni, melyik hazudik. Közben már be is támadja Banditát, jön az inkvizíció. Szóval, hogy is van ez a drogsztori? Nem tudom, nem is érdekel, várnak a spanok, nyaljuk a bélyeget. Linda blöfföl, de Bandita se alapagysejtű már, mióta Barthának melózik, úgyhogy Petié a cucc, szevasz. Na, nem ússzuk meg az újabb Linda-Peti balhét. Közben már megy a ládikó fejtése, úttörőjelvény, karkötő, fényképek. Juli kávét főz, kurvára unja már a sztorizgatást, Attila szintúgy, megy is utána dugni. Két ember, akik kívülállónak érzik magukat a régi intézetisek között, jaj, de romantikus. Megy is a romantische jelenet, de Zsuzsa ront be a lakásba, vissza kő menni. És jönnek is a szerelmeslevelek, itt el is vágták a jelenetet, elég volt ennyi.

bk05.jpg

Linda Non-Stop Ádinál vergődik, analizálja a drog-sztorit, kezd unalmas lenni. Gizi rohan haza, Linda már húzza is a száját, rövid időn belül le is bassza az anyját, pedig az azt se tudja, miről van szó. A kis méregzsák már ki is durran, hazahúz, útközben Peti stoppolja le, menjünk moziba, mielőtt belehülyülsz a tanulásba. Hülye az már anélkül is, Péter fiam. Hazudsz Peti, ennyi volt, hagyjál békén. Hatszázhuszonharmadik szakításuknak lehetünk tanúi, köszönjük.

bk06.jpg

Klaudia indul Ausztriába, Balázs már rúgná kifele az ajtón, de csak nem akaródzik neki menni. De aztán ne legyen pornó forgatás már megint! Ugyan, csak sima pornó lesz, de felvéve nem lesz. Andráséknál a nosztalgia group röhincsél igen jó hangulatban, pedig még csak most térnek rá a borra. András üti fel az ivászat-kártyát, erre pályázott már az elejétől. Megint a Juli-Atis páros megy a konyhába pincérnek, megy is a lightos tapi, de inkább lapozzunk.Bandita rúgja a sörösdobozt, Peti markol rá a gallérjára. Hülyegyerek, miattad megint kaput a Lindával, mi a bajod?? Zsolt megfenyegetett, indul a műsírás, szar színész a gyerek, valljuk be. Az új iPhone-ra gyűjtöttem, fater nem adott pénzt, kurválkodni meg még nem akartam, elég egy hímkurva egy házba. Közben Linda mondja Zsoltnak, h vége a Petivel, biztos, hogy hazudik, apuci már sír is örömében, ez az én lányom! Kérsz egy szendvicset? SP koncertjegyet? Első a tanulás, szóval léptem randizni Kossuthtal. Balázs nyomja a léggitárt egy szál gatyában a villában, épphogy a „ne legyen pornó"-témakört súrolja. Hanna nyit rá, kap egy enyhe röhögőgörcsöt, aztán megy is a smár, megünnepelve a szipirtyó távollétét.

bk07.jpg

Vilibá rondít bele Miklós hangulatába, mikor közli vele, hogy a buli nélküle megy odafönt, de menjen, hátha még maradt valami a borból. Attila unott fejjel hallgatja a gyerek Nóra levelét, vagy csak bebambult a piától. Megy a többi sztori is, aztán jön az utolsó levél. Miki írta, fúj, mint a dedóban. Nóra már olvassa is, aztán elakad, itt valami légy van a levesben. András már el is veszi a levelet, olvassuk már! „Andrisra úgy fogok vigyázni, mintha az édestestvérünk volna." András csak les, WTF? A testvéretek vagyok, nem? Mindenki feje tanulmány, az enyém is, mikor rájövök, hogy 15 évad után is van még tartalék ebben a sorozatban.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koky_ 2012.09.18. 07:22:09

"Én tuti inkább elrontanám a válaszokat, csak ne kelljen a Balázs habtestét nézegetnem"

Én is épp ezt mondtam, mikor megláttam a csoffadt testét :)))

nyuszi01 2012.09.20. 10:21:27

akkor egy rugora jar az agyunk :D
süti beállítások módosítása