Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 1x12 - School Lies

2012. szeptember 14. 13:00 - Agent "V"

Blair nagy titkokat rejteget, ezt világosan közlik velünk már az epizód elején, gondolom ez a Chuckkal való kapcsolatára tett enyhe célzás akar lenni, de súlyosabb dolgok is történnek mostanság. Egy nagyon jónak induló buli végül igazán balul sül el. Tinibalhék az Upper East Sideon.

1.png

A suli medencéjénél vagyunk, ahol a gazdagok és kiváltságosak gyerekei éppen illegális bulit szerveznek. Igen így is lehet csinálni, bár nekünk már az is valami, ha nem felfújható medence partján isszuk a sört, nemhogy a márványozott medencében a martinit. Blairt Nate próbálja megint becserkészni és kideríteni, hogy mégis miért kerüli olyan nagy erőkkel. Blair persze úgy tesz, mintha nem is értené a kérdést, majd elvonul Chuckhoz, aki az úszómestert játsza és megkérdezi, hogy meddig kell még Nate-et kerülnie.Kiderül, hogy Chuck zsarolja a köztük történtekkel.Nahát, milyen kedves ez a fiú. Serena is megérkezik egy oltári gyönyörű fürdőruhában,Chuck egyből rá is mozdul és arra buzdítja, hogy fűzzék szorosabbra a családi szálakat. Ezt Serena nem értékeli túlzottan, úgyhogy elegánsab kiveri a kezéből a poharat és tovább áll.

2.png

Brooklynban Dan müzlit zabál és olvasgat, Vanessa meg kamerával veszi az egészet. Szerintem ez kurvára ijesztő, tipikusan olyan, mint a fura kölyök az Amerikai szépségben. Éppen a halálra unás szélén vannak, mikor Serena hívja Dant, hogy menjenek ők is a suliba bulizni. Fel is kerekednek és így nem maradnak le a balul sikerült részről sem, ugyanis amint belépnek, két tök részeg hülyegyerek veszekszik egy üveg valamin és ahogy rángatják egymást az egyik lefejel egy oszlopot, majd a vízbe zuhan.Persze nincs eszméletén, meg vérzik is, úgyhogy Nate beugrik érte és kihúzzák a srácot. Serena gyorsan mentőt hív, Nate szívmasszázst ad és mikor a legtöbben lelépnek a picsába, a keménymag ott marad.Még annyit látunk, hogy Chuck lenyúl egy kulcsot, gondolom az uszodáit, illetve, hogy egy mobil ottfelejtődik, így a következő jelenetben az ezzel készített képeket nézhetjük végig az igazgatóval és azokkal, akik bizonyíthatóan ott voltak. Enyhe fenyegetés következik, teljesen olyan a nő, mint Umbridge a Harry Potterben, csak nem igénytelen cucc van rajta, hanem márkás kosztüm.Odakinn a srácok megdumálják, hogy senki nem szól semmit és akkor nem lehet baj, ez így működik és kész.Dan persze ezen kiakad, ő ennél sokkal nemesebb lelkű, de Serena megnyugtatja, hogy majd ő megold mindent.

3.png

Személyenkénti kihallgatás következik, Blair az első, aki a terelés taktikáját használja. Elkezd arról beszélni, hogy ő csak abban nem ártatlan, hogy két valakivel is ugyanazt csinálta.Persze az igazgatónő se teljesen hülye, visszatér a tárgyra, de Blair ügyesen hárít és koptat.A suli udvarán Nate levelet körmöl, Chuck kérdésére kiderül, hogy szerelmes levél Blairnek.Chuck persze rühelli a témát, de kénytelen végighallgatni és még jó pofát is vágni hozzá.Dan is a suliban van, az apjával dumál telefonon és persze könyörög, hogy ne haragudjon rá, mire az apja mondja, hogy ha tud valamit akkor segítsen az igazgatónőnek, mert a többi kölyök úgyis menti majd magát.Lily érkezik hozzá, a gyerekeikről akar beszélni, illetve mégsem, hanem nagy lazán közli, hogy  Bart megkérte és ő igent fog mondani.Kicsit veszekednek, egymás szemére vetnek mindenfélét, meg szekálják egymást és bizony úgy tűnik, hogy ennek a kapcsolatnak végleg annyi.

4.png

Dan Blairhez érkezik Vanessával, ahol majd a dolgozatot fogják megírni az igazgatónőnek arról, hogy mi is történt az uszodában.Vanessánál megint ott van a kamera, mutatja Dannek, hogy akkor este lekapta Chuckot, ahogy a kulcsot taperolja. Mikor megérkeznek, érdekes kép fogadja őket: a dolgozatírás valójában egy szimpla buli, ami kb. arról szól, hogy buliznak, amíg két ember kitalálja, hogy mik a lehetőségeik. Serena nagyon örül Dannek és Vanessának, de Blair azért figyelmezteti, hogy a csajnak nem kell ám elhinni, hogy csak baráti érzései vannak a pasi iránt.Míg Serena egy csendes helyet keres maguknak, addig Blair elveszi a kulcsot Chucktól, aki amúgy nem is tudom, mi a francnak tartogatja.Felviszi, gondolom a szobájába, ekkor jön meg Nate.Dan Chuckkal próbál dumálni, hogy mondja meg az igazat a kulcsról, de Chuck elég genyó és megalázza a srácot mint az állat, majd az arcába végja, hogy a kulcsot azért vette el, hogy ne vádoljanak mindenkit.Nate utoléri Blairt és oda akarja adni neki a szerelmes levelét, de a csaj lerázza, Nate meg amíg kesereg magában, kihúzza a Blair által nagyon gyorsan becsukott fiókot és a kulcsra lel. Dan indulna, Serena meg visszatartaná.Lerázzák Vanessát, hogy együtt dumálják meg azokat a dolgokat amiket Chuck mondott, meg hogy nagyon nem egyformán látják a dolgokat és Dannek nem tetszik ez a mindenki kussoljon dolog és ha Serena, tud valamit, márpedig tud, akkor nem igaz, hogy nem mondja el.Chuck Blairt próbálja sarokba szorítani, hogy ejtse Nate-et, de Blair elküldi búsba és az se baj, ha elmondja Natenek a dolgaikat, mert úgyis neki hisz majd, hisz ő a kedves,rendes barátnő.Igen ám, de Chuck se hülye, odaállítja Vanessát, aki az egészet felveszi.Vanessa és Dan nem egyszerűen kisétál, hanem mindenki érdeklődésétől kísérve távoznak.

5.png

Lily szállodai szobájába Rufus kopog be, majd számon kéri a nőt, hogy mégis miért ment el hozzá előző nap.Valóban csak jófej akart lenni, hogy az eljegyzését Barom Barttal ne mástól tudja meg, vagy segítséget várt tőle és azt, hogy visszatartja, mert maga sem akar hozzámenni ahhoz a tahóhoz.Lily erre megkérdezi, hogy akkor mi az ajánlata Rufusnak, aki erre közli, hogy még mindig szereti és ne hagyja már, hogy mások döntsenek helyette.Igazából nem tudja milyen lenne ha megint összejönnének, de tegye amit szeretne, majd lesmárolja és a válasz megérkezte előtt elmegy. Tipikus hülye pasi, az ilyenekkel basznak ki mindig és ezek nem kapják meg a nőt.

6.png

Nate éppen Umbridge irodájában tesz beismerő vallomást a tipikus kedves Nate arccal, amin komolyan nem tudom mit esznek a nők.A lényeg, hogy azért a nőci nem egészen hülye és miután felsorolja Nate érdemeit vagy inkább érdemtelenségeit elkezdi kérdezgetni, hogy hogyan jutott be az uszodába. Nate előveszi a kulcsot, a nő pedig folytatja:hogy jutott a kulcshoz, min lógott a kulcs, legalább arra emlékszik, hogy milyen színű volt a lánc, amin a kulcs volt?A srácnak persze gőze sincs az egészről, mire a nő elé tol egy kinagyított fotót az asztalon a martini és a kurva drága whiskey között heverő kulcsról, aminek bizony volt lánca is. Csodálom, hogy ujjlenyomatot nem vesz a sráctól, bár ahhoz nem kell Sherlock Holmes-nak lenni, hogy elhajtsa a picsába, mert nyilván valakit csak védelmez. Ugyanezen iskola udvarán a védelemről mit sem sejtő Blair Vanessával próbál beszélni.A csaj éppen a lépcsőn le és fel közlekedő diákokat kamerázza nagy erőkkel.Nem tudom mi a koncepciója, de az tuti, hogy erre nem kap ösztöndíjat. Blair egyből támadásba lendül, de Mel B kivédi, mivel őt nem tudja semmivel megzsarolni, perrel meg ne fenyegetőzzön, mert nem kereskedelemben fogja árulni a kaziját.Blair elviharzik, majd érkezik helyette Chuck, aki egy köteg pénzt, konkrétan 10.000 dollárt nyújt át Vanessának némi szemét faszkodás kíséretében, amit ő el is fogad iziben, és átadja Chucknak a kazettát.Hmm…könnyen ment,na.

7.png

Lily Barom Barttal ücsörög egy étteremben, nem túl nagy kedvel, mikor az el sem induló beszélgetést Bart telefonjának csörgése szakítja félbe. A fickó elvonul telefonálni, Lily pedig körbenéz és rádöbben, hogy bizony nem tetszik neki a gondolat, hogy hátralevő életében ezzel a pasassal ebben a környezetben töltse el az ebédidőt,úgyhogy rácsörög Rufusra.A pasi nagyon örül, mert Lily gondolkodott és talán tényleg tehetnének egy próbát.Meg is dumálják, hogy pár napra elutaznak valahova, csak ketten és este a 98. és az 5. sarkán taliznak 6kor.Ugyanebben az időben az iskolában összehívják a bulizó társaságot és Umbridge előadja, hogy valaki elvállalta a betörést, aki nem is tette meg. Miután azt hittük, hogy Nate  megússza dorgálással, kiderül, hogy nem, a nő fogja és felfüggeszti a francba.Nyíí…szívás..Az udvaron Dan és Serena dumálnak, a srác kivan akadva, mert őt nem függeszthetik fel, Serena meg adja már fel azt, aki betört. Erre Hosszúlábú közli, hogy ő volt az. Megdumálják, hogy Serena a pólócsapat kapitányával randizott anno, onnan volt kulcsa, úgyhogy Blair ötlete alapján bejöttek a csajokkal fürdeni.Ő azt hitte csak ők lesznek, de aztán mindenki ott termett. Umbridge-nak nem mondhatja el, mert a régi dolgai miatt, ha most kiteszik, akkor sehova nem veszik fel a városban. Nate-et Blair kapja el az udvaron, kérdi, hogy jól van-e. A srácnak kemény a dolog, de mindegy, megérte. Blair nem érti miről van szó, mire a srác közli, hogy látta a kulcsot, és tudja milyen fontos Blairnek a jövője. A srác odavan teljesen és Blair értse meg, hogy szereti és bár a csaj szerint ez volt a legédesebb dolog, amit érte tettek, de ez köztük nem fog menni.

8.png

Serena hazamegy és lerogy az ágyra, amin Lily éppen a ruháit hajtogatja. Kicsit meglepődik, mikor látja, hogy az anyja pakol, erre rögtön csörög a telefon és látja, hogy Rufus hívja az anyját.Persze leesik neki, hogy valami készül.Lily nem mondja ki kerek perec, hogy mivan, de Serena nem hagyja abba és kifaggatja, hogy Rufus miatt nem válaszolt-e Barom Bart lánykérésére. Serena erre elmagyarázza neki, hogy csak akkor lépjen le Rufussal és tegye tönkre az ő kapcsolatát Dannel, ha tényleg ez a legfontosabb neki a világon.Miután ezt megbeszélik Serena megy a suliba, mert meg kell tennie valamit. Blairhez eközben Vanessa érkezik és elhozza neki a kazettát, amit csak úgy simán odaadja. Blair persze kérdezi, hogy mi a helyzet a Chucknak adott kazival, mire kiderül, hogy az bizony üres volt, úgyhogy tegye el a kazit és egyébként Vanessának úgy tűnt, hogy Nate fontos neki, ráadásul a jók közé tartozik, szóval azért ilyen jó fej.A suliban Umbridge Dant faggatja, aki nem nagyon mond neki semmit, majd megérkezik Serena, aki közli, hogy ő tört be.Ezután egy nem túl kedves hangvételű beszélgetés jön, ahol Serena próbálja megértetni a nővel, hogy megváltozott és nem olyan hülye picsa mint régebben. Egyébként pedig adjon bármilyen büntit,azt megérdemli és kész.

9.png

Blair tesz egy szívességet Mel B-nek, ugyanis nem szeret tartozni, úgyhogy kifizette egy évre a lakbérét. Még röhögnek egy jót Chuckon, akinek a pénzét hüvelyi herpeszeseknek adta a csaj, majd folytatódik onnan minden, ahogy eddig volt, tehát kvittek és utálhatják egymást tovább. Kiderül, hogy mi Serena büntetése: 25 óra közmunka. Dan persze ezt is a szegény gyerek szemszögéből látja, mert akárki, akármit mond akkor is van kettős mérce meg más bánásmód és ennyi.Serena ezt hiába akarja megcáfolni, mert egy sofőr limuzinnal várja a suli előtt.Este a hotelben Lily és Barom Bart eljegyzését ünnepli a boldog család, persze a Basseken kívül mindenki savanyú képet vág.Közben lassítva láthatjuk, hogy hogyan ment el Lily a 98. és 5. sarkára, ahol aztán Rufus nagyon csendesen fogja fel a tényeket. Közben a szállóban nem túl lelkes koccintás, az utcai jelenetben pedig Rufus elhajt a nyitott bogárhátúban, Lily meg csak áll, mint fasz a lakodalomban.

10.png

Serena és Eric Bartot fikázzák, Chuck pedig újra bepróbálkozik Serenánál, akinek a helyében én pofán basznám, de nagyon. Blair a kicsit pigvinre hajazó ruhájában e percben  Natetel békül ki és mondjuk én azt hittem, hogy bevallja a Chuck dolgot, de helyette azt mondja Natenek, hogy ő is szereti. Serenának éppen infarktusa van, ugyanis Barom Bart éppen közli vele, hogy nem az önvédelmi beszéde fogta meg annyira Umbridge-t, hanem Bart ígért egy új könyvtárt a sulinak. Miután a két Bass közrefogja a kanapén, úgy dönt inkább lelép. Brooklynba megy értelemszerűen, ahol Rufus a régi életét pakolja össze éppen, Serena pedig megy Danhez, akivel aztán édeskettesben tanulnak a hétvégi dogára.Ez az utolsó jelenet kifejezetten édi, van itt évődés, meg nagy szeretés, csak maradjon így a következő hétig.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása