Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 5x08 – Halálos versenyszellem

2012. szeptember 12. 12:00 - leeann

Melinda a gyerekért indul a suliba, de egy szellem feltartja, így Jim megy el Aidenért. Jim pont akkor érkezik, amikor Aiden egyik osztálytársa bűvészkedéssel próbálja lenyűgözni barátait, ami nagyszerűen sikerül, mert a többiek varázslónak hiszik. Aiden elkeseredik, hogy ő nem tud ilyet, és amit tud, azzal nem villoghat a többiek előtt. Miközben Jimnek megszakad a szíve látva fia elkeseredését, Melinda próbál segíteni egy elég erőszakos szellemnek. A férfi azt szeretné, ha megtalálnák a testét. Melnek köszönhetően ez meg is történik. Később Delia elmondja Melnek, hogy a napi szellem, Kirk Jansen a város legsikeresebb ingatlanosa, aki váltig állírtja, hogy a felesége ölte meg.

sze 5x8-1.jpg

Jim vesz Aidennek egy bűvész készletet, hogy ő is varázsló lehessen, és így Melindának sem kell aggódnia, hogy a gyerek esetleg szellemes történetekkel akarja felhívni magára társai figyelmét. Most már nyugodtan lehet nyomozni. Jim azt mondja, hogy allergiás rohamot kapott a fickó, és abba halt bele. Hamarosan az is kiderül, hogy a ház, ahol Kirk meghalt, eladásra várt, és a benne található penészre volt allergiás az ingatlankirály. Kirk mindenáron a feleségére akarja terelni a gyanút, és aszerint változtatja a sztoriját, ahogy alakulnak az események az asszony körül. Miközben Melinda, Delia és Eli nyomoznak, Aiden előveszi a titkos tudását, és azzal próbálja legyőzni a többi gyereket.

A gyerekek már minden trükköt ismernek a bűvészdobozból, ezért Jim elviszi Aident egy bűvészboltba, ahol a gyerek előadja magát, mint gondolatolvasó, pedig még nem tud olvasni. Később Rita Jansen, a szellemünk felesége beviharzik Deliához, és azzal vádolja, hogy az ügyfeleire fáj a foga, pedig nem is. Szegény Delia nem árulhatja el, hogy szellemes küldetése van, ezért az igazság nélkül kell leszerelnie az özvegyet. Delia kotnyelesnek nevezi magát, így Rita támadásról átvált barátnőzésbe, és kiönti a lelkét az ellenfélnek. Hát ez aztán nem a sírós-rívós lelkizés volt, ugyanis az özvegynek már a randizáson jár az agya, pedig a férje még csak kb 1 napja hűlt ki.

sze 5x8-2.jpg

Miközben Delia erősen meglepődik az özvegy fura viselkedésén, Melinda megtudja, hogy Kirk magánnyomozót fizetett, hogy kémkedje a felesége után. A nyomozó elmondja, hogy a házaspár között nagyon komolyan eldurvult a versenyszellem. Egy nagyon komoly „hogyan toljunk ki a másikkal" versengésbe kezdtek, és egymás üzleteit próbálták megfúrni, ahol csak lehetett. A nyomozó szerint komolyan eldurvult a helyzet köztük, és Kirk sem riadt volna vissza a gyilkosságtól. Este Rita egy pihentető fürdőt vesz, amikor fura garnélarákok jelennek meg a vízben. A nő megijed, kiugrik a kádból, elcsúszik és csúnyán beveri a fejét a fürdőszobatükörbe.

sze 5x8-3.jpg

Delia segítségével Rita felkeresi Melindát a háza eladása ügyében, de a látó nem akarja eladni a házat, segíteni szeretne az özvegynek. Rita a szellem hírt is ugyanúgy kezeli, mint az özvegységet. Esze ágában sincs békülni a férjével, sőt kihívja őt egy élő kontra szellem csatára. Melindának nincs túl könnyű helyzete jelenleg, és a halott férj sem fogja megkönnyíteni a dolgát, az tuti. A nő azt állítja, hogy Kirk megcsalta őt a házasságban és az üzletben is. Másnap Melinda megkapja a képeket a nyomozótól, amin Rita és az ominózus jóképű pasi látható. Delia ismeri, a fickó a helyi bankban dolgozik, ő az ingatlan hitel osztály szépfiúja. Nélküle nincs ingatlan adásvétel.

sze 5x8-4.jpg

Mel találkozik a fickóval és megtud egy pár dolgot a házaspárról. Például azt, hogy Rita nem is tudott a mérgező penészről a pincében, vagyis nem ölhette meg a férjét. Este Ritát nagyon komoly meglepetés várja. Az összes drága és elegáns ruhája a házban van szétszórva. Az özvegy rájön, hogy Melnek igaza volt, és a férje itt van még, ezért átvált dühös üzemmódba és elkezdi összetörni a férje díjait, makett-terveit és minden kedvenc dolgát. Másnap a hiteles fickó találkozót beszél meg Melindával és Deliával a penészes házban. Egy dobozból az ingatlanosok Oscar-díját, az aranykulcs díjat húzza elő.

sze 5x8-5.jpg

Az aranykulcs díjat az kapja, aki egy adott időszakban a legtöbb házat adja el. Kirk megkapta az aranykulcsot, Delia pedig csak ácsingózik rá, mint egy kezdő színész a mozijegyszedők által odaítélt díjra. A díjra rá van gravírozva Rita neve is, ami valószínűleg Kirk ajándéka lehetett. A hiteles fickó elmeséli, hogy a munkásai találtak rá pont azon a helyen, ahol Kirk teste feküdt. Úgy tűnik, beejthette a díjat a picébe, ahova ő maga is bemászott, és akkor halhatott meg. Ez eléggé békülős ajándéknak tűnik, és Rita is hasonló okból vette meg a mérgező házat. Lehet, hogy a házaspár békülni akart, de ezt egyik sem tudta már elmondani a másiknak?

sze 5x8-6.jpg

Melinda úgy dönt, hogy még mielőtt nagyobb baj lenne, tiszta vizet kell önteni a pohárba. Melinda megtalálja Ritát, aki a házban ücsörög a romokon. A nő elkezd mesélni az álmaikról és arról, hogyan kezdődött a háború közöttük. Melinda megmutatja Ritának az arany kulcson lévő gravírozást, mire a férje is megjelenik. A házaspár azonnal összekap, de hogyan láthatja Rita is a férjé? A nő a fém golfütővel vágta tönkre a világító asztalt, és megcsapta őt az áram. Na, most már mindketten halottak. Az ingatlankirály kibékül királynéjával, és mint minden jó mesében, kéz a kézben vonulnak be a fénybe.

sze 5x8-7.jpg

Mondanám, hogy itt vége fuss el véle, de még van elvarratlan szál. Egyrészt most Delia lesz az új ingatlankirály, illetve királynő, és nemsokára megkaphatja majd az áhított díjat, másrészt Aiden problémája sincs még megoldva teljesen. Este Jim és Melinda megpróbálják kitalálni, hogy mi legyen Aidennel. Úgy döntenek, hogy ideje megbeszélni vele a dolgot. A kisfiú megígéri, hogy nem használja ki a szellemeket a társai ellen, de valamit titkol a gyerek, az biztos. A titok, ami a szülők előtt is titok, egy szellem. Egy Aidennél nem sokkal idősebb szőke lány szellem bújkál a fiú szobájában, és kéri őt arra, hogy továbbra is tartsa őt titokban, mert ha kiderül az ittléte, valami nagyon rossz fog történni. Na, itt a vége és itt futunk el véle, de félő, hogy valami nagyon gonoszba futunk a Clancy családdal együtt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása