Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kívülállók - 1x02

2012. szeptember 12. 16:00 - LenaNoir

Egy rövid mementó után, újabb nap indul a közmunka központnál, ahol narancsöltönyös barátaink szemétszedéssel múlatják az időt. Nathan folyamatosan azon kattog, hogy miazhogynekemnincsképességem, detutivancsakmégnemjöttemrá, éslehetethogyilyenpókemberes-átalakulósképességemvanbibíííí! Aztán valami furcsaságba botlanak, ami így elsőre vmi pucér fószernek tűnik, hanem ezt csak a főcím után fogjuk megtudni, ami mellesleg baromi jó! Pucérpasink édesded álmából ébredése után kiderül, hogy ő Nathananyu pasija, aki fejvesztve szalad el, amint ráeszmélt, hogy az utcán feküdt meztelenül...valami viharosátalakulós cuccot érzek én a levegőben, mint ahogy Simon is rácuppan a vérfarkas témára, persze lehurrogják. (Egyébként azt leszámítva, hogy furafiú, Simon meglehetősen rátapint a dolgokra szinte mindig.

1x02 - 1.jpg

A közmunka központ úgy tűnik átment idősek otthonába, és úgy tűnik kinyírtfelügyelőcsaja most az új felügyelő. Lesz ebből még kalamajka, az tuti! Fiainknak most az a feladatuk, hogy az időseket szórakoztassák. Még azt a lelkesedést, ami kiül Kelly arcára! A felügyelőmégnemtudjukhogyhívjákcsaj épp Alishát abajgatja, hogy táncoljon már valami öreg mókussal, de amint az hozzáér, keményen beindul, még a szíve is majd’ megáll. Nehéz lesz ez így babám! Miközben megy a nagy lassúzás az öregekkel, Nathan ismét feltalálja magát, és rányomul egy Szöszire, aki itt önkénteskedik. Menne is a dolog, de aztán egy nyannyer elrabolja göndör lovagunkat egy táncra.

1x02 - 2.jpg

A nap végén Curtis talál a szekrényében egy „Tudommittettél” üzenetet, és jól begazolnak, hogy lebuktak, de Nathan szerint ez nem a felügyelőkinyírásnak szól, szóvalneparázzatokmáááárna! Nathan próbál bejutni a házukba – kevés sikerrel, mert az anyja éppen hazajön. Elmeséli neki apasidmeztelenülfeküdtazutcán-sztorit, de az anyja azt hiszi, ez is egy újabb a fia húzásai közül, amivel a kapcsolatait barmolja szét. Úgy látom ez a rész el fog menni a dráma felé kicsit. Simon a számítógép előtt tölti az estéjét, feltöltögeti a videókat, amiket a viharról készített. Közben egy csajszival chatelésbe bonyolódik, ami láthatóan nem nagyon megy neki, viszont annyira felvillanyozza, hogy szorosan begombolt ingjének legfelső gombját ki is szabadítja. Ezt a ledérséget!

új1.jpg

Nathan a közmunkaközpontban tölti unalmas estéjét, amikor valaki felkapcsolja a lámpákat, nosza, utána is ered a rejtély felgöngyölítésének. Horrorfilmesrejtélyeszenésjujjvajonkifogelőugrani jelenet, de „csak” a Szöszi jött vissza a tatyójáért, úgyhogy a nahamárittvagycsapjukszétmagunkat vezérszóra indul is a móka (Mért van ennyi pia egy ilyen intézményben? Csak kérdem…), ami tolószékbenfüvezéssel folytatódik. A majdnemcsóknak végül az állja útját, hogy ismét felbukkan Nathananyupasija meztelenül, és elég furin viselkedik, a végén ez tényleg vmi állat lesz. Nathan üldözőbe is veszi, újabb sötétbentelefonnalvilágítósblerviccsprodzsektfélősarcos horrorkliséparódiát kapunk, de amikor a pucérfószer „letámadja”, csak nyalogatja meg szaglássza, aztán elrohan. Barátunknak így is sikerül megörökítenie alulnézetből a nemi szerveket, amit előszeretettel mutogat mindenkinek, mert hát az bizonyíték ugye.

1x02 - 3.jpg

Másnap reggel Alisha ruházatán a tegnapi buli maradványai figyelnek be, Curtis meg is jegyzi, hogy miért bulizgat kijárási tilalom idején (mondjuk sztem e tény bejelentéséről én lemaradtam). Kreoljónő és futófiú eljátsszák a rosszkislány-jófiú népi gyermekjátékát, utóbbit az anyukája óva intette az ilyen lányoktól. Hátmosterremitmondjak, anyádpuhapöcsnek nevelt fiam. Nathan sereget toboroz az estejólelküldjükaviharbaanyupucérpasiját-kommandó hadművelethez, de masszív leszaromságba ütközik. Simon havalakiháténveledtartokjóbanrosszban felajánlását Nathan nem viszonozza, így van ez, ha furafiú humorheroldnál próbálkozik (bármivel). A megrázó visszautasítás miatt Simonunk bánatában láthatatlanná változik, és rájön, hogy ez a képesség azért is tuti, mert anélkül bámulhatja a csajokat öltözködés közben, hogy bárki perverz kukkolónak kiáltaná ki. (Kelly masnis tetkójára nem találok magyarázatot. Ő is a keményvagyokdebelülpillangó-típusúak táborát erősítené?)

új2.jpg

Nathenünket csak nem hagyja nyugodni a dolog, ezért az akkoriskicsinálomapucérfószert-hadművelet egyszemélyes kiadását veszi elő, leosztja a lapokat a faszinak, de mivel jól kiderül, hogy anyu már tud a kutyadologról, ráadásul a pali még szereti is őt, anyu egy oktató jellegű taslival jutalmazza fia próbálkozását, aki ezért Szöszihez menekül elpanaszolni a jajanyumégsosemütöttmeg problémakört, SzöszimintkiderültRuth pedig megmondja az okosságot. Na és ha már ott van, akkor bele is csapnak a lecsóba, s hogy milyen jól jön ilyenkor a lépcsőre szerelt lift-szék, csak most válik világossá a földi halandó számára. Habár göndörünk hamar célba ér, szöszink nem kesereg sokat, és esti tagozatos felzárkóztató korrepetálásban részesíti Nathant, aki leckefelmondás közben egy öreganyót hallucinál, vagymiaszösz…A rész wtf-je, hogy Szöszi=Öreganyó, akit a vihar változtatott ismét fiatallá. Hát ez nem kicsit kínos és undi, Nathannek viszont jól áll a rózsaszín szatén köntös.

1x02 - 5.jpg

Eközben baromiflegmaAlishát épp le akarja tartóztatni egy rendőr, amivel csak az a bökkenő, hogy mikor a rendőrbá’ hozzáér, kb. majdnem megerőszakolja. Még jó, hogy épp arra jár a felügyelőcsajsziakinekmégmindignemtudomanevét és meglátja, hogy rendőrbácsink kitette a kirakatba portékáját. Ejnye-bejnye! Felügyelőnonémcsajunk egyébként egész rendes, próbál Alisha lelkére beszélni, és előadja a habeszélgetniakarszittvagyokéssegítek-műsorszámot de a várva-várt zajos siker elmarad.

új3.jpg

A központban megint megy a nyugdíjas matinébuli (dédmamámék az életben nem táncoltak (ennyit) az öregek otthonában, az tuti), ahol szemtanúi lehetünk többek között annak is, hogy fiaink elmebeteg módon táncolnak, holtversenyben győz Simon és Kelly. Nathan a kispadon szomorkodik, amikor elindul felé hódolatának tárgya Ruth, akit szélgép helyett járókeret egészít ki. Göndörünk el is rohan (ami megjegyzem, Kellynek fel is tűnik), a mostmárnemszőkeruthhanemöreganyónak meg kicsit szomorkás lesz a hangulata, hiába szól a jórbjútifúl c. szám.

1x02 - 6.jpg

Következik a mibajvannathan csapatépítő tréning, amit Kelly gondolatolvasó képessége enyhén hazavág, és lélekápolós-kibeszélős-hajfonogatás helyett jól kiröhögik a nagyiszimpatizánst. Simon esti csetelgetése félénklány18-al már menetrendszerű, gyanítom ki fog derülni, hogy ki a szóban forgó csaj. Az esti sörözős-átgondolós este után Nathan mégis elmegy Ruth-hoz, aki már a kanapén az örök álmát alussza, Nathan végiglapozza a fényképalbumát, és puszi helyett megpaskolja az ősz kobakot, merthátazértmégisna.

1x02 - 7.jpg

Jön még a mondjukelanyunakhogymegpróbálomelfogadnihogypasizol és a hazajöhetszhaakarszkibékülősááhhinkábbnemjövökhazamertmostválokfelnőtté jelenet. Mondtam én, hogy ez ilyen drámázós rész lesz! Azért még elejt anyupasijának, egy kedves „ha bántod őt, elviszlek egy állatorvoshoz és elaltattatlak” aranyköpést, persze merő szívjóságból. Ilyen szeretnivaló ez a fiú, hiába! A nagy beszélgetések színhelyén, a közmunka központ öltözőjében összegzik a megmondtamhogymásoknakislehetképességenemcsaknekünk gondolatmenetet, aztán Nathan szekrényében újabb fenyegető „Tudom” üzenetet találnak, most már kellőképpen aggódhatnak, mert valaki tényleg tudja. A felügyelőcsaj meg kintről hallgatózik és mindenttudókicsinállakbenneteket fejet vág. Na, itt a kalamajka, amire céloztam!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása