Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Suits – 1x07 – Play the Man

2012. szeptember 11. 12:00 - KQRNEL

Hotelbiznisz. Az egyik leginkább cápákkal terhelt ágazat, ahol mindig résen kell lenni. Ki más is lenne a 12 országban 30 hotelt tulajdonló fickó ügyvédje, mint Harvey fuckin Specter. A mókus próbál feltűnés nélkül operálni, de Harvey vágja, hogy éppen az egyik konkurensével közreműködve, fúzióval próbálja gyarapítani az „otthonai" számát. Harvey ugyan felvilágosítja, hogy az rosszat tesz a biznisznek, ha a cégtáblán két név szerepel, de úgy tűnik, hogy a két tulaj szóban már megállapodott..

Mindeközben Mike becsoszog az irodába a bicajával, közben összefut Rachellel, aki rögtön hozzávágja, hogy mekkora szar-szemét-szaralak. Nem tudnak hajtépésig fajulni, mert odabent mindenki feszülten várja már az idei Teszt Per vetélkedőt, ahol a vállalat alkalmazottai, kamu-eljárásokban mérik össze az összemérnivalókat. Ez bizony komoly jelentőséggel bír, hiszen a cég vezetői is szemmel követik a menetét, így tűnt ki anno Harvey is, hiszen szokásához híven, már akkor is brillírozott. Mike-ot beosztják a kerületi faszkalap/bájgúnár, egy bizonyos Kyle mellé. A témájuk: egy csajszi a vállalati bulin bekúrva imitálta a főnököt, amiről videó is készült, s ezt fel is lőtték a youtube-ra. Másnap kirúgták, most pedig perre viszi a témát a hölgyemény. Mike a felperest játssza, mi pedig már dúdoljuk is azt, hogy: „See the money wanna stay, for your meal..."

1.png

Mike-nak a kamuperen kívül rendes melója is akad, utána kell néznie a hotelfúzió adatainak, ki kell veséznie a másik lánc adatait. Lázas bólogatás közben, egy kis teszt-perrel kapcsolatos tanácskérés is belefér. Rákérdez, hogy mégis mit kéne szúrni ahhoz, hogy ne tűnjön totál idiótának a vezetőség előtt. Harvey egyszerű tanácsot ad: ne vigyék perre a dolgot. Egyezzenek meg, így egy hét viaskodás helyett 5perc alatt lenyűgözik a bírákat, így nagyot szakíthatnak az ügyön, mindenki róluk fog beszélni, mekkora királyok voltak. Mike el is lohol a bájgúnárhoz, hogy előtárja az ötletet. Kyle némi panamát érez a dolog mögött, de csak rápacsizik, hogy akkor csapassuk, legyen peren kívüli megegyezés.

2.png

Közben Harvey már úton is van a hoteltulajok megegyezésére, ahol a két milliárdos már jóízűen bájolog, mint egy boldog meleg pár. Közben besiklik a másik ürge ügyvédje is, egy bizonyos Ms. Dana Scott. Amint belép a szobába, Harvey-nak úgy csapódik fel a szemöldöke, mint aki megtudja, hogy mekkora az ötös lottó főnyereménye. Ismerik egymást, az egyetemen vetélytársak voltak, és ahogyan rögvest kiderül, alkalmi kapcsolatot is ápolnak. Amíg a két tulaj bájcseveg, ők a papírmunka helyett egy emeleti hotelszobában, ruháiktól apránként szabadulva másszák meg az összes lehetséges síkfelületet.

3.png

Menet után, még csapzott hajjal esik neki Harvey és a nője az ügy részleteinek, azonnal átváltván vérszomjas cápává. Nem jutnak dűlőre, az egyiknek a birodalma a nagyobb, a másiknak a hírneve. Kételkednek egymásban, nem tűnik úgy, hogy megegyezés fog születni, kölcsönösen kérik a másik fél kimutatásait. Mindeközben Mike úgy vonul be a kamu-per színhelyére, mint akit perceken belül szépségkirálynőnek választanak, de hatalmasat esik az álla, mikor a zselékirály Kyle megegyezés helyett folytatni akarja a pert, s mivel nem írtak alá nyilatkozatot, ez meg is történik. Mike köpni-nyelni nem tud, zúg a füle, teljességgel szét van esve, s ennek tetejébe mindenki a teremben csalódással itatott szánakozó pillantásokat vet a fiúra. Kap öt percet összeszedni magát, s ezalatt ki is találja, hogy az egész ügyet átterelheti egy számára kedvezőbb mederbe. Terve sikerül, mostantól az alperes főnökasszony rágalmazással vádolhatja a felperes Sydney Thompsont, aki humorosra itta magát a vállalati partin.

4.png

Már csak egy dolog hiányzik. Pár ütős tanú, akik lehengerlőek, bájosak, szeretnivalók, és nem mellesleg jól is színészkednek. Kapásból itt van Donna, Harvey titkárnője, aki a tulajt fogja játszani akit utánoztak, valamint Mike felkéri a haverja ex-nőjét is, Jennyt. Vele ugye akkor találkozott legutóbb, mikor a pasijával összeverekedett, majd ezt elpanaszolván a csajnak, kapott az alkalmon, és jól le is smárolta. Azóta semmi. Úgy tűnik a csaj nem túl haragtartó, pár perces magyarázkodás után bele is egyezik a dologba.

5.png

Közben halad a fúzió ügye is, Harvey felhívja magához Ms. Scott-ot egy rövid megbaszélésre. Ez olyan jól megy, hogy alá is írják a megállapodást. De nem csak Harvey-nak van szerencsés éjszakája. Mike és az újdonsült tanúja éppen gyakorolnak a perre, mikor romantikusabbra fordul a hangulat, és egymás jó tulajdonságaiból fordulnak is át a hálószobába. Szex után Harvey-ban felcsillan az értelem, ismeri már annyira a nőjét, hogy levágja a szitut. A nő úgy tűnik, hogy csúnyán átbaszta őket, és most az ügyfele, fúzió helyett egyszerűen rászáll a szállodaláncra, darabonként felvásárolván a birodalmat. Harvey megkongatja a vészharangot, azaz ráuszítja Mike-ot az adatokra, amik alapján mindez beigazolódni látszik. Harvey hívja is ügyfelét, Debeque-et, hogy rávegye a legértékesebb hoteljeinek egy harmadik félnek történő eladására. Ezzel, feláldozván a királynőt, megmenthető a birodalom nagy része.

6.png

Másnap a nő éppen iszkolna a reptérre, mikor Harvey elé ugrik a rendelt limóból, hogy az orra alá dugja a nagyobb szállodák eladásáról írt nyilatkozatot. A nő elmeséli, hogy az ügyfele, Vega fúziót akart vón', csak a nőből meg előtört a Charlie Sheen mentalitás, és nyerni akart mindenképpen, szóval könnyedén rábeszélte, hogy osztozkodás helyett nyerhetnek ők egyedüliként is rajta. Harvey persze ráveszi, hogy üljenek még egyszer össze négyesben - most dugás nélkül, ha lehet -, és egyezzenek meg.

7.png

Közben a kamu-per is zajlik, Donnát és Jenny-t faggatja mindkét ügyvéd-jelölt. Jenny hozza a jóravaló kolléganő figurát, ezáltal sikerül bemutatni Mike emberséges oldalát, majd jön Donna, aki úgy elkezd sírni, mint Győzike, ha nem kapott második reggelit. Utánuk Rachel következik a tanúk padján, aki a humorbálvány felperest alakítja. Ő a kulcsa az egésznek, Mike csak a tényekre alapozva nem nyerheti meg ezt a pert, így kénytelen lesz megtörni szegény lányt. Nincs jobb mód erre, mintsem a karrier, az emberben nyugvó, értékeletlen potenciál felemlegetése, hiszen a csaj folyamatosan kisebbségi komlexusának ad hangot, hiszen ő csak egy ügyvéd-segéd, akinek nincs mersze letenni a jogi vizsgákat. Mike gondosan halad a vonalon, felhozza, hogy öt éve keményen dolgozik, jobbat érdemel, de mégsem léptetik elő. Hiába, hogy ez csak egy próbatárgyalás, de a véletlen okozta személyessége könnyeket csal Rachel szemébe, amik arra késztetik Mike-ot, hogy abbahagyja a nyomást.

8.png

Még egyszer megpróbál peren kívüli egyezséget kötni a bájgúnárral, de az élvezi nagyon, ahogyan Mike rommá alázza szegény leányzót. Végül is Mike úgy dönt, hogy többet ér neki a csaj, mintsem, hogy megnyerjen egy színdarabot, hiába van komoly tétje. A bírót játszó Jessica odahívja magához a fiút, és közli vele, hogy nem ilyen embereket keresnek a cégnél, akik naivak, és egyben puhányok is.

9.png

Harvey-ék mindeközben összeültek négyesben, hogy elássák a csatabárdot. A nő elvetette a sulykot, amikor kapzsiságból rámozdította ügyfelét a többi szállodára, így most ezt helyre kell hozni. Vagy megegyeznek és létrejön a fúzió, vagy marad két különálló hálózat, amelyik egyik tagja rossz hírnevet fog hordozni magával, a másik pedig csak árnyéka marad régi önmagának. Ezt ugye egyik sem szeretné, szóval ismét kezet ráznak, s ezzel megköttetik az alku. Harvey nőjét ezután ki is rúgják, szerencsétlen eléggé össze van zuhanva. Harvey valamilyen szinten pontosan azt tette vele, amit Mike nem volt képes megtenni Rachellel. A két ex-harvardi búcsúzik egymástól, az alkalmi szexeket, és a dealt lezárván a nő még bejelenti, hogy egy hónapon belül férjhez megy, szóval itt is meg vannak az erkölcsök.

10.png

Azért Mike-ot sem kell félteni, a kamu-tárgyalás lezártával egy klubban ünnepel a munkatársakkal, amiből nekünk csak annyi jut, hogy a party vége felé Rachel, megköszönvén a kíméletességet, kb közli vele, hogy lesz itt még valami köztük, majd miután elhúzta a madzagot eltűnik a színről.

11.png

Atención! Szerelmi háromszög a láthatáron...

Címkék: suits
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vicsu 2012.09.11. 15:13:01

Harvey FÁKKIN Specter...Imádom!! :))
süti beállítások módosítása