Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fald fel Amerikát! 1x11 - Portland

2012. szeptember 10. 08:00 - Chat Géza

Na, most aztán belecsapunk a mákos lecsóba. Irány Portland, hogy a bendőt, minden jóval megtömhessük.

1.jpg

Na, nagyon hirtelen nézzünk be a Stepping Stone Caféba, hogy egy emberes reggelit kapjunk az arcunkba. Ugye volt már ilyen. Nem egy nagy találmány a szótárból kitörölni a kevés és a kisadag fogalmát. Van itt pogácsa némi mártással nyakon öntve, meg böhöm omlett, de amitől tényleg jogosan csapkodhatjuk szaros strandpapuccsal az arcunkat, ami annyira őrület, hogy lerohad az agyunk az íz orgiában, az az óriás palacsinta. A maga 33 cm-es átmérőjével tényleg nem kisdarab, de ha valaki elég nagyfiúnak érzi magát, az kérheti emeletes változatban is. Némi génkezelt eperrel és bolti juharsziruppal a legfinomabb.

Most viszont mindenki menjen el cukros vattát szopogatni, vagy nagyon sebesen rámolja ki a gyerek húsvétról felhalmozott csoki gyűjteményét, mert Adam fánkozni megy. Van az a mondás, hogy ’szartól repülőig, minden van itt’ és ez pontosan illik a Voodoo Doughnut-ba, ahol csaknem 70 féle fánk közül válogathat az ember fia. Van az a szint, hogy már-már kiharapnám a képernyőből és Adam kezéből a mogyoróvajas bacon-ös fánkot. Ekkor eszembe jut a magam primó nyalánksága, a nutellával megkent sós hamlet, mert a sós és az édes együtt bizony kurvajó.  Amitől ilyen speckó ez a hely, hogy van málna ’vérrel’ töltött, voodoo baba formájú fánk, de ami a non plus ultra, hogy voodoo házasságot is lehet kötni, ha úgy hozza az élet. Nem tudom, hogy ez most kamu-e vagy sem, de én totál benyaltam az egészet és innen kívánok sok boldogságot a diabétesz egylet nevében is.

Kalóz ruhában elkövetett bohóckodás után Adam végre elindul a Salvador Molly’s kalóz étterembe, hogy önként és dalolva indulhasson a tüzes golyó evőversenyen. Hát ez egyáltalán nem olyan, mint a forró rágógumi, mert itt kemény 4,5 kiló habanero paprikát kell 5 perc alatt a gyomorba orientálni. Ez így ugye elég durván hangzik, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy összesen ennyi paprikát használnak fel ahhoz, hogy a tűzgolyók bitang csípősek legyenek, mert amúgy még cheddar sajtból, meg még mittudém miből gyúrják össze és rántják ki bő olajban a témát. Egész egyszerűen az itt tűzgolyónak elnevezett étel nem más, mint csípős fasírt, csípős szósszal tálalva. Na. Az öt perces idő limitről már beszéltem, szóval lehet kezdeni enni, Adam Richman. Nagyon sokan nekivágtak már, de tízből csak egy ember ha teljesíti a küldetést. Adam falja az ételt. Csíp, csíp, de meg se könnyezi igazából. Volt már ennél rosszabb is. Szóval, ennyi. Még repetázna is, ha úgy van. Az uncsi verseny után pillantsunk hát a tabellára.

Ember kontra étel, 7:4

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2012.09.11. 17:57:02

Az a fánkos hely nagyon ott volt, pláne a voodoo baba!
Nutellás Hamletet még nem ettem, csak sült csirkecombot szilvalekvárral :-)
Tetszett a hogyvolt!

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.09.12. 07:38:02

@Pácsó Ármándó: köszi
Rántott hús barack kompóttal igen adja szintén, csak valami csoki plusz sós cuccra kellett összpontosítani, és pont beugrott a kretén gyerekkorom, amikor feltaláltam azt a mesteri kis nasit.
süti beállítások módosítása