Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 1x11 - Roman Holiday

2012. szeptember 07. 12:00 - Agent "V"

Végre itt a várva várt karácsonyi epizód, aminek főleg örülök most, hogy a Keleti Pályaudvarra menet leégett a talpam a vékony saruban, mert itt meg olyan meleg van. Lesz ma néhány igazán izgalmas és érdekes karácsonyi meglepetés, például eltitkolt vagy éppen büszkén mutogatott szeretők. Lássuk, hogy volt?

1.png

Nem tudom miért, de ezek a kőgazdagok marhára szeretik az acapellát, legalábbis erre következtetek abból, hogy minden hülye iskolai ünnepségen cuki kislányok nyenyerélnek. Most éppen a Constance és St. Jude’s közös karácsonyi bazárján. Ki gondolta, hogy a gazdagok vesznek használt szamovárt? Én nem, de ez biztos a mániás jótékonysággal függ össze. Itt vannak a szülők is meg a kölykök is, kicsi Jenny énekel a kórusban, Dan és Serena pedig elhülyéskednem a sok gagyi cuccon, amit felajánlottak az aukción. Szüperül elvannak, amikor is megjön Sporty Spice a felturbózott göndör sörényével és átnyújtja Dannek a karácsonyi ajándékát. Nagy az öröm és a szeretet, ugyanis a csaj titokban kilopta Dan egyik novelláját és beadta a New Yorker egyik pályázatára és hozta ajiba a válaszlevelet, hogy benne lesz a novella a nyári különszámba. A címe 2005. október 8., ami biztos valami közös fordulópontot jelent, mert Dan zavarba jön, mikor Serena megkérdezi, hogy mit jelent ez a dátum. Ennél még lesz cikibb is, mivel a srác közli, hogy ez a legjobb ajándék, amit kaphatott.

2.png

A másik felemás páros Lily és Rufus is összefutnak egy nem túl kellemes pillanat erejéig. Előbbi Bart Bass-szel ácsorog a bejáratnál, utóbbi meg éppen a feleségével érkezik a suliba. Szerencsére hamar véget vetnek a beszélgetésnek és Lily elvonul a rosszarcú fickóval, aki próbálja rádumálni, hogy ne titkolják már tovább a kapcsolatukat, de mielőtt Lily válaszolhatna, belefutnak Blairbe, aki láthatóan meglepődik, amiért az öreg Bass-t a suliban találja, mire kiderül, hogy Chuck egyedül utazott Monacoba, azért tűnt el mindenki szeme elől. Ez persze nem tetszik Blairnek, úgyhogy gyorsan ír egy üzit a srácnak és ekkor jön Serena. Sajnos nem tudnak sokat dumálni, mert Blair faterja megérkezett Párizsból és a csaj rá akarja venni az ünnepek alatt, hogy jöjjön vissza hozzájuk.Szegény lány ekkor még nem tudja, hogy a boldog ölelkezés után az apja előadja, hogy Roman-t, a pasiját is elhozta, hogy megismerje az ő kicsi lányát. Blair azért próbálja jól kezelni a helyzetet, úgyhogy a hagyomány miatt vásárolt óriás cukor bot egyikét, aminek nem tudom a nevét, de karácsonykor mindenhol az van, nekiadja a másik papának.

4.png

Brooklynban karácsonyi zenék szólnak, miközben a család fát díszít és Dant dicsőíti.A srác hatáskörébe tartozik, hogy elolvassa a karácsonyi köszöntőket, csakhogy van ott még más is.Egy Alex nevű pasi titkos randira hívja az anyját, na asszem náluk itt halt meg a karácsony.A nő bizonygatja, hogy vége van a viszonyának, Rufus meg úgy tesz, mintha minden oké lenne, de úgyis tudják, hogy gáz az egész.A Waldorf család a Central Parkban sétál, nagyon sikkesen, itt még a pasik is úgy néznek ki, mintha a V Man-ből léptek volna ki. Családi hagyomány gyanánt korizni mennek, persze Blairnek nem tetszik a négy fős család, úgyhogy elkezdi piszkálni az anyját, hogy csináljon már valamit, hogy a pasi ne legyen ott.Azonban elenor nem ér rá, mert a Victoria’s Secret képviselőjével fog találkozni. Ezt meghallja Roman is, aki amúgy modell, vagyis gondolom csak volt, mert már kicsit kivénhedt Adonisznak néz ki. Blair egyből odalöki az anyja mellé, hogy dumáljon vele, ő meg az apjával sétál tovább.A papa tök jófej, érdeklődik Nate felől , meg dicséri a szokásos Elenor féle karácsonyi partit, amikor Blair kap a szaván és furmányosan előadja, hogy jöjjön már haza, mire a papa letöri a szarvát és közli, hogy megvettek egy kastélyt Romannal Lyon mellett, úgyhogy ő már oda tartozik. Elenor és Roman beszélgetését egy idősebb fickó szakítja félbe, aki a koripályát keresi és enyhén szólva flörtöl a nővel, amit Roman nagyon murisnak tart. Mikor megérkeznek a koripályához, Blair minden ellenkezése dacára Roman is úgy dönt, hogy bár nem tud korizni, most mégis megpróbálja. Hosszú nap lesz, Blair.

7.png

Dan a korábbi New Yorker számokat nézegeti a kávézóban, ahol Vanessa dolgozik. Megérkezik Serena és jön az első körös ajándék, egy nagyon drága és szerintem szép óra, de Dan nem örül felhőtlenül a dolognak, hiszen ő nem engedhet meg magának ilyesmit. Szerencsére a csaj érti a dolgot és még kábé poénnak i s fogja fel, úgyhopgy másnap reggel ajándékoznak, az ár limit pedig 50 dolcsi. Kifelé menet Vanessa még adna tanácsot, de Serena köszöni szépen, már tudja mit akar.Western filmekre hajazó a következő jelenet, kissé néptelen utca, koszlott bár, odabent sötétség, így az új belépő arcát egy pillanatra homály fedi. Ül a pultnál egy fickó, felnéz az ajtónyitásra, tehát vele lesz némi dolga Rufusnak, ugynais ő érkezett a bárba az előbb.Rufus odamegy, megkérdezi, hogy ő Alex?Igen ő, de mi köze hozzá?Hát csak annyi, te pöcs, hogy a feleségemnek írogatsz leveleket, a lakásomra, ahol a gyerekeim is élnek. Amúgy meg miért nem hagyja békén a szívtelen ribancot, mikor az megmondta neki, hogy nem akar tőle semmit. Erre jön a válasz, ami kicsit meglepi emberünket: hát a nejed pár napja még nem ezt mondta.Na, mondom, hogy szívtelen ribanc , félredug, közben meg a férjének megtiltja, hogy találkozzon Lilyvel.

6.png

A Central Park sima jegén élvezik az emberek az ünnepet, kivéve Blairt, aki a kerítés mellett állva nézi, ahogy az apja korizni tanítja Romant.Eközben Chuckkal sms-ezik, aki a reggeli kérdésre újabb kérdéssel válaszol:Hogy játszotta el Nate előtt, hogy szűz.Ha hiszitek, ha nem, nekem is el jutott az eszembe. Ez a Chuck az én emberem.Az apja próbálja belevonni a családi életbe, így felé löki a pasiját, hogy segítsen már megtanítani korizni, mire Blair ölelésre tárja a karját, a lábát meg olyan ügyesen teszi ki a fickó elé, hogy akkor essen, mint az ólajtó.Ez aztán hercegnőhöz méltó. Szegény Roman a balesetin köt ki, Harold meg ott marad vele, persze ez is szúrja Blair szemét. Az anyjával a liftben vitatják meg a nap eseményeit, mikor Elenor elköpi, hogy Roman régebben egy Freddie nevű fickóval járt, de ez fájdalmas téma, az apja előtt ne eméítse. Valószínűleg ez az a mondat amit, ő teljesen ellentétesen fogott fel, ugyanis megkérdezi a régi szerető teljes nevét, gondolom őt szánja ajándékul az apja pasijának.

3.png

Alison ajándékokat csomagol, mikor Rufus hazaér.Kedvesen megérdeklődi merre járt, majd a férfi közli, hogy elment a randijára és beszél t a szeretőjével, aki kedves fickó, leszámítva, hogy bele van zúgva a nejébe. A Szivtelen ribanc, persze megint az aranyos és kedves szerepében tetszeleg, és előadja, hogy tartozott annyival a szeretőjének, hogy elmondja miért nem kúrhat félre többé, de persze ennyi volt, semmi más nem történt és csak azért nem mondta el, mert nem volt mit elmondani. Ő visszatért a családjához és kész.Ezek után megy egy kis adok kapok:Rufus kérdezi, hogy ha a lányuk nem megy érte, akkor visszajött volna?Erre Alison megkérdezi, hogy ha nem jött volna vissza, Lily itt lenne?Ekkor rájönnek mindketten, hogy nem működik a kapcsolatuk és bár szeretnék, de nem működik a dolog.

10.png

Jenny és Dan a kávézóban lődörög, valamit a neten nézegetnek, meg Dan jófej nagytesó módon felajánlkozik, hogy beszéljenek a szüleikről, illetve az annyjuk faszijáról, de Hugi nem akar. Helyette kinéz valamit Serenának, ami 600 dollár és elmondja a tesójának, hogy olyan ajándékot vegyen, ami kompenzálja a karácsony többi részét, ugyanis egy személytelen hotelban laknak, ahova még karácsonyfát se vihetnek.Blair Chucknak próbál üzenetet hagyni, mikor megjön Serena, akit fel akar használni a tervéhez. Megkéri Serenát, hogy jelentkezzen be a modellügynökség honlapjára, akiknek korábban dolgozott. Így Blair szépen hozzájut címekhez és telefonszámokhoz. Na a valóságban ilyen nincs. Serena Dan ajándékát próbálja kitalálni, de Blair nem sok jó tanáccsal tud szolgálni, helyette lefoglalja a szerető volt pasiját a karácsonyi bulijukra.Serena a nem túl segítőkész barátnője után kénytelen Vanessához menni tanácsért. Na azt elhiszem, hogy ez nagyon nehéz lehet neki. Voltak tök jó ötletei, de mind többe kerül, mint 50 dollár, valójában havat szeretne karácsonyra, de azt nem adhatja meg neki. Vanessa szerint talán mégis.Waldorféknál óriási muri van, a dekorációval a saját kollekcióját is próbálja népszerűsíteni. Lilyt Rufus hívja, sejtelmes beszélgetés kezdődik, aminek a végén a pasi boldog karácsonyt kíván, Lily meg kontrázik, hogy a gazdag pasijával egy szerintem nem is létező szigetre repül és igen, maga is meglepődik, hogy ilyen hülye hazugságot tudott csak kitalálni.

12.png

A liftből egyszer csak a Central Parkos sármos, de öreg pasi száll ki, akit Roman hívott meg, mert jófej akart lenni.Elenor leordítja, de aztán kiderül, hogy a pasi nem akárki, hanem egy nagyon gazdag fószer és amúgy ne keressen neki pasit, mert nem kell. Roman próbál kedves lenni, de Elenor közli, hogy ha a barátja lett volna, akkor nem lopta volna el a férjét. Blair Nate-et próbálja utólérni, akiről nem tudjuk, hogy hol van. Ekkor megy a szobájába, ahol Vanessa, Serena és Eric készítik Dan ajándékát, egy csomó papírt vágnak szét, hogy legyen havazás.Blair megkéri, hogy neki is segítsen, úgyhogy berángatja a fürdőbe, ahol közli vele, hogy a barátnője túl naív és jószívű, de ne packázzon, mert ő figyel.Vanessa lelép, Blair a nyomában, Lily pedig érkezik, hogy elvigye a gyerekeit egy desszertre, amit Serena visszautasít, mert ez csak annyit jelent, hogy új pasija van, az meg nem érdekli, majd látja az esküvőn. Ekkor bedobja, hogy Bart Bass az, amin a gyerekei kiakadnak, szerintem tök jogosan, de Lily átmegy kamaszlányba és lerázza őket.

13.png

Dan és Jenny egy nagy fát cipelnek az Upper East Side-on, ez lesz Serena ajándéka.Közben dumcsiznak például arról is, hogy vajon az anyjuk meg az apjuk mit vesznek egymásnak. Dan erre csak komor arcckifejezést ölt, így szegény kislánynak is leesik, hogy nem lesz boldog karácsony.Azt hitte, hogy minden megoldódik, ha újra visszajön az anyja, de a tesója szerint szakítani fognak. Sajnálom a kislányt, mert magát okolja, de Dan jó tesó és megvigazstalja. Elenor rámozdul a fickóra, akit Roman újított be neki, mikor megjön Freddie, aki azt hiszi, vagy hazudja, hogy Roman hívta meg. Nagy balhé alakul ki Harold és Roman között, mire Elenor jófej lesz és Freddiet elküldi a francba és közli, hogy szerinte Blair hívta meg a pofátlan köcösg fickót.Elenor ki is szedi a pasasból az iagzságot, ugyanis közli, hogy vagy megmondja, vagy nem lesz benne a nyári katalógusában. Kiderül, hogy Blair felajánlotta, hogy elküldi egy hajóútra, ha beállít és hazudik az apjának. Erre Elenor kidobja, Blair meg szarban van.Az apja eléggé kiakad a dolgon, mire Elenor közli, hogy őt akarta büntetni, mivel az apjával akart lenni, nem az apjával és a szeretőjével. Most kifejezetten szimpi a nő komolyan mondom.

14.png

Dan és Jenny a hotel előtt bénáznak, mikor megjön Lily és besegít, mert talán a személyzeti bejáratos fickót le lehet fizetni.Közben Serena és Vanessa az utolsó simításokat végzik az ajándékon, amit a galériában kap meg a srác. Blairtől a papája búcsúzik, illetve ő kér bocsánatot,amiért előidézte, hogy a lánya egy kretén lett.Szegény lány kicsit féltékeny Romanra, mert kitúrta őt az apja életéből, de Harold elég jól kezeli ezt a helyzetet és a nagy szeretet mellett a karácsonyi ajándéka egy részeként ad egy cd-t Blairnek, amin a franciaországi birtokáról vannak képek. Ezt Blair elég egykedvűen fogadja, egészen addig amíg egy nagyon szép szobáról ki nem derül, hogy neki rendezték be az apjáék.És még macskájuk is lesz, amit Roman nevezett el Cicának, Blair kedvenc filmje után, tudjátok, Breakfast at Tiffany’s.

15.png

Dan megérkezik a galériába, ahol Serena egy matracon várja, körülötte havas táj kivetítve és esik a papírhó.Nagyon romantikus pillanat. Dan elő ajándékot hozott neki, mégpedig a novellája eredetijét, ami arról szól, hogy akkor Dan elment egy buliba, ahol meglátta Serenát és azóta bele van esve.ÉÉÉs igen, hölgyeim és uraim, az első szex a karácsonyi ajándék többi része.Karácsony másnapján elkezd esni a valódi hó, amit dan és Serena a matracon fekve bámulnak, majd hazaindulnak. Elenortól éppen a gazdag pasas távozik reggel, mikor jön a férj és közli, hogy törölték a járatokat, ezért kivettek egy szobát valahol, de Elenor úgy dönt, legyen családi karácsony, így nagy Waldorf buli lesz.Blair is nagyon örül neki, még Romannak is.

16.png

Serena hazaér és meglátja a gyönyörű fát.Dan is hazaér, elmeséli, hogy Lily segített a fa dologban. Ekkor megjön Alison, és megy a jópofi, de a kölyköknek leesik, hogy ez már csak miattuk van. Blairék ajándékoznak, Dorotának mobilt ad, hogy tudjanak sms-ezni. Alisonról a srácok lerántják a leplet, úgyhogy itt nem olyan felhőtlen az ünnep.Serenáéknak inkább viccesre sikerül, főleg mert Bart a lehető legpocsékabb ajándékokat veszi mindenkinek.Lilyt Rufus hívja, de Bart éppen megkéri a kezét, így szegény Rufus csak üzenetet tud hagyni neki. Szerelmet vallana, de azt hiszem már késő. Az utolsó jelenetben még Blair is kap egy fricskát, Chuck sms-ét, hogy mégis kinek mondaná el, ami köztük volt, hozzá pedig mellékelve a közös kép Nate-tel a tengerpartról.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása