Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 5x07 – Alku az ördöggel

2012. szeptember 05. 16:00 - leeann

Melinda még mindig az árnyak miatt aggódik, miközben Jim elveszít egy beteget műtét közben. Egy 19 éves lányról van szó, aki tüdőembóliát kapott, és az orvosi csapat már nem tudta megmenteni. A főorvos leteremti Jimet, amiért azt ígérte a lánynak, hogy nem lesz semmi baj, mert lett. Jim csak kedves próbált lenni egy ijedt lányhoz. A műtét után történt egy kis riadalom az orvosi öltözőben, ami lehet, hogy a halott lány műve volt. Melinda szerint Jimnek nincs miért aggódni, ő utánajár a dolognak. A látó Carlhoz fordul a problémáival. Carl beszél egy csomó dologról, de Mel a felét sem érti, pedig nem bánná, ha pontosan tudná, hogy mivel kell szembenézniük a jövőben.

sze 5x7-1.jpg

Eli-nak sem alakulnak úgy a dolgai, ahogy szeretné, mert nem ő, hanem egy lustább kollégája kapott végleges teljes pozíciót az egyetemen. Kiderül, hogy ez azért van, mert a rektor utálja őt. Melinda rövidre akarja zárni a kórházi szellem dolgot, ezért megnézi azt az öltözőt magának. Amikor a Parkinson-kórban szenvedő főorvos szekrényéhez ér, érdekes dolgokat lát. A főorvos egy jóval fiatalabb lánnyal tartott fent viszonyt. Estére az is kiderül, hogy a lány Tina Clark, és a főorvos tanársegédje volt. A főorvos (Dr. Morgan) a betegsége miatt már nem műt, de oktat és professzor az orvosin. Jimnek is tanára.

Szóval a csapat kideríti, hogy Tina fél éve eltűnt, és lehetséges, hogy ő a szellem, aki komolyan kísérti a professzort. Jim próbál beszélni Dr. Morgannel Tináról, de a prof azt hiszi, hogy Jim jobb jegyet akar kizsarolni belőle. Később Jim kiderít egy pár dolgot Tináról. A jelek arra utalnak, hogy valami illegális dologból fizette az egyetemi tandíjat, amiről esetleg a jó prof is tudhatott. Este Tina meglátogatja Melindát, és megmutatja neki egy álmon keresztül, hogy miből szerezte a tandíját. A lány sztriptíztáncos volt, és azt mondja, hogy Dr. Morgan tüntette őt el. Másnap összeül a csapat és bedobják a kalapba az újabb információkat.

sze 5x7-2.jpg

A megbeszélés után Melinda és Jim a sztriptízbárba mennek kérdezősködni, Eli pedig a rendőrség felé veszi az irányt. Mindenki érdekes infókat talál. Mel és Jim megtudják, hogy Tina New York-ba készült és ott akart új életet kezdeni. Az is egy új infó, hogy Dr. Morgant nem látták a klubban soha Tinával, viszont Bedford rektort - aki utálja Eli-t - annál többször. Állítólag Tina az eltűnése előtt vele veszekedett az egyik privát szobában. Eli is megtud egy-két dolgot. A lányt az utcán találták holtan New York-ban, gyógyszer-túladagolásban halt meg. Melinda és Eli megbeszélik, ki mit tudott meg. Mel azt is elmeséli, hogy Aiden szerint az árnyak nem néznék jó szemmel, ha ő beszélne Bedford rektorral. Lehet, hogy Eli főnöke a főgonosz?

sze 5x7-3.jpg

Később Bedford rektort megtámadja valami láthatatlan dolog, amikor hazafelé tart. Úgy tűnik, csak emberileg gonosz, de nem főgonosz. Miközben a felnőttek próbálnak összefüggéseket találni az ügyben, Ned talál helyettük. Ned elmondja, hogy Bedford rektort magzati pózban találták a liftben és halálra volt rémülve. Tehát valaki őt is kísérti, és az is érdekes, hogy a rektori kinevezést Dr. Morgannel szemben kapta meg. Nagyon valószínű, hogy Dr. Morgan a Tinával folytatott viszony miatt veszítette el a kinevezésért folyó harcot,  Bedford pedig pont emiatt nyerte el. Sőt Bedfordnak köze lehet a változások könyvéhez is, ugyanis ő felügyelte a gyűjtemény eladását annak idején.

sze 5x7-4.jpg

Vagyis lehet, hogy az árnyak azért nem néznék jó szemmel,  ha Mel beszélne a rektorral, mert lehet, hogy valami olyat tudna meg, ami hasznára lehetne az árnyak elleni harcban. Mindenesetre egyelőre Jim kap újabb infókat az ügyről, a kórházban ugyanis Dr. Morgan nekiesik Tina miatt. A végén „könnyítsünk a lelkünkön" délután kerekedik a dologból, és a főorvosból kibukik az igaz történet. A doki elmeséli, hogyan jött össze Tinával, és azt is, hogyan veszített Bedford ellen, akivel régi barátok voltak. Jim elhinti az új infókat, úgyhogy most Eli jön. A halló elmegy Bedford rektorhoz, és elmondja, mit tud, de a rektor szerint a felét se annak, ami igazából van.

sze 5x7-5.jpg

Bedford elmeséli Eli-nak, hogy a Dr. Morgan érdekében és nem ellene fizette le Tinát, hogy hagyja el a várost, de ami utána következett, arról nem tehetett. Kiderült, hogy valami gonosz erő akarta, hogy ő legyen a rektor, és nem utálja Eli-t, hanem őt is Melindát is – akit nem is ismerhetne, hisz sosem találkoztak még egymással – meg akarja védeni a sötét dolgoktól. Majd közli még Eli-jal, hogy így is sokat mondott és lelép. Miközben Eli megtud ezt-azt, Melinda Tinával cseveg el egy kicsit, de ő is, mint a többi szellem, retteg a gonosztól és hamar továbbáll, amikor Melinda kérdései előhívják őket.

sze 5x7-6.jpg

Melinda nem látja az árnyakat, de amikor a közelébe érnek, nagyon is érzi és ő is retteg tőlük, mint minden érző, látó, halló élő és holt. Melindát meg is támadja az árny, vagy árnyak a kórház öltözőjében. Később Mel elmeséli Eli-nak, hogy mi történt vele, de hamarosan érkezik Jim és Dr. Morgan, aki Tinával fog beszélgetni egy kicsit. A doki és Tina megbeszélnek pár dolgot, majd a lány belép a fénybe. Nem mindenkinek zárul ennyire jól a napja, Bedford rektort ugyanis komolyan megfenyegetik az árnyak, mert elárulta őket.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.09.05. 21:58:25

hihetetlen, hogy ezeket mind végignézed, és még emlékszel is rá.... :))
süti beállítások módosítása