Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fátylat rá! -1x01

2012. szeptember 04. 10:00 - sixx

Új Viasat-reality-t hogyvoltozunk a címe Fátylat rá! és perszehogy a csatorna külön bejáratú Pinokkinája, Hováth Éva az egyik műsorvezetője, aki, az Éden hoteltől eltérően nem egyedül vezeti a házasulós valóságshow-t, hanem Müller Attilával, akiről én egy Fókusz- vagy Aktív-riportból annyit tudtam meg úgy egy éve, hogy leégett a háza tetőtere, mert gyertyázott, és ezt is csak azért, mert kimerült az elem a távkapcsolóban, a tévé meg kurva messze van a kanapétól. Két nagy nap esik ugyanarra a napra, derül ki, két pár fog a műsorban egyszerre esküdni, már ha sikerül megegyezniük a közös esküvő bizonyos elemeiben, azaz a ruhában, a kajában, a helyszínben, a zenében és a boldogító igen kimondásában, tán akad, aki albánul akarja mondani (po, már ha valakit érdekel)? A végén meg egy csavar is van, az a pár, amelyik az akaratát rá tudja erőltetni a másikra, az választ ajándékot - vagy a menyasszonyok által összetáncolt lovettát, vagy egy dobozt, amiben vagy egy Demokrata-előfizetés van pántlikás köcsöggel, vagy egy kurva drága valami. Asszem ennyi a műsor, lássuk a medvéket.

Screen Shot 2012-08-27 at 9.54.52 PM.png

Éva úgy kapaszkodik Attilába, mint aki vagy nagyon be van baszva, vagy csak belesüllyedt a cipője az aljnövényzetbe, jönnek a mai adás résztvevői (két pár per adás, 12 hét, az 24, köszönöm Garai Bélának, a Ságvári Endre általános iskola matematikatanárának) egy nemesi ősökkel bíró és egy ralis. Első párunk Évi és Jenci, utóbbi egy jelenség már akkor, amikor még nem is szólt egy szót sem, a gagyi szemüveg, az érthetetlenül széles csomójú nyakkendő, a ritkás, de gondosan a kopasz foltra fésült háré láttán nem lehet nem drukkolni neki, hogy összejöjjön az esküvő, pedig a denevérfüleket még meg sem említettem, mert nem vagyok geci. A mátka szeme a kamera felé közeledbe is úgy villog, mint egy beekizett szentjánosbogár a bedbiccsen, nem vitáznék vele semmiről, ha nem muszáj. Jencit nem fogadja el a csaj családja, ez elég szar lehet, kap is a kölyök egy szimpátiapontot menten, sőt, még egyet akkor, amikor a városligeti tóban próbál evezni, amit extrém sportnak aposztrofál, egyem a szívét.

Screen Shot 2012-08-27 at 9.59.38 PM.png

Screen Shot 2012-08-27 at 10.09.37 PM.png

Kapunk egy reality-műsorokban szokásos háttérfilmet, roma család ebédel, Jenci hegedül (jól), család táncol, spontán persze, ne tessék figyelni a kamerát meg a stábot, mintha csak egy szimpla kedd délután lenne, köszönjük Mari néni, ennyi elég is lenne, most kettőt ha tetszene csettinteni, jó lesz, van még abból a töltött káposztából? Jenciék első blikkre szerethetők, kár, hogy Évi átlag hat másodpercenként akar szemmel verni valakit, de lehet csak a szeme áll így, majd kiderül. A másik oldalon Anita és Tomi van, akiket az amerikai valóságshow-kban a white trash kategóriába kasztingolnának habozás nélkül, Tomi autóversenyző, vagy csak rajongó, ez így elsőre még nem világos, mit ahogy az sem, hogy Anita szája azért áll ilyen lefegyverzően lenéző állásban, mert derogál neki a dolog, vagy csak így született. Tomi ingéből Jenci simán varrhatna magának hálózsákot, szép nagyradab faszi. Anita is igyekszik tartani vele a lépést, na jó, ez nem volt szép, de amikor a kertben a gyerekhez behajol, a segge csak betölti a 16:9-es képet, sajnálom. Ők úgynevezett ralis esküvést akarnak, azt azért megnézném, ahogy egy tuningladával berongyolnak a templomba.

Screen Shot 2012-08-27 at 10.23.37 PM.png

Jön a nagy találkozás, Anita egy őszes halántékú, decens úriembert képzel a másik pár férfitagjának, de Jencit kapja, a megütközés az arcán tisztán látszik, ami remélem, a lapátfüleknek szól, és nem másnak. Jenci biztos abban, hogy a másik párban nagyon jó fejek vannak, majd ez is kiderül. A találkozóra az erdő közepén kerül sor, Horváth Éva csak nem tanult meg öltözködni az Éden hotel 2 óta, pedig egy ország drukkolt neki, sebaj, lesz még műsor a a Viasaton. Anita nem tudja, de szerintem nem is akarja leplezni véleményét Jenciékről, Evi szeme kettőt villan, kicsinállak ribanc, áll benne, ez fasza műsor lesz, már látom. Jencinek Tomi szimpatikus, merne mást mondani ugye, Anita a helyszínből nem enged, de a ruhából sem, ja és a kajához és zenéhez is ragaszkodik. Fasza lesz, mert Jencinek a helyszín és a zene, Évinek a ruha a lényeg. Pinokkina megint rádől műsorvezetőtársára, kezdjük a helyszínnel.

Screen Shot 2012-08-27 at 10.30.59 PM.png

Screen Shot 2012-08-27 at 10.34.00 PM.png

Jenciék egy állóhajóra mennének, a panoráma pompás, a hajó szép, az étterem ízléses, ezt nem lehet nem szeretni, gondolhatjuk, dehogynem, Anitának hányingere van a hajón, sőt az anyjának is, ez valami elbaszott genetikai örökség lehet, mint a kopaszság vagy a gyenge fogzománc. Tamás megjegyzi, hogy ők gyerekeket is képzeltek az esküvőre, már ha nekik amúgy is van egy, és gyerek+hajó nem jó kombináció, amivel még egyet is lehetne érteni, ha közben nem olyan kibaszottul lekezelően néznének a leforrázottan álló Jencire. Évi szerint mindez csak színjáték, a gyerek meg egyéni szoc. probléma, Anita meg azt mondja, meglepő, hogy Jenicék a gyerek témén meglepődnek. Tomiék ezzel szemben egy múzeumnak álcázott garázsban tartanák a lagzit ahol kerülgetni kell az amerikai autókat, és vélhetően konyha sincs, így a kaját meg hozatni kell, milyen agy kell ekkora faszsághoz, könyörgöm? Évi megjegyzi, hogy fojtogatja a helyszín, ügyes, ő is kijátszotta a rosszullétkártyát. A döntésre egy udvaron kerül sor, a piroskának öltözött és a kezével továbbra is idegesen gesztikuláló Pinokkina és a tök természetesen viselkedő Attila előtt, na, mi legyen? Anita rosszulléte miatt Jenciék beadják a derekukat, mennyasszonytánc a Cadillac Eldorado motorházán, höjj.

Screen Shot 2012-08-27 at 10.52.58 PM.png

A sok feszültséget ígérő, de kicsit sem durranó első csörte után jön a menüsor, a hajón Újházi tyukhyúgy + bőségtál, vegáknak rántott sajt a menü, Tomi megjegyzi, hogy nem Liliputban vagyunk basszameg, egy egész tállal sem lakna jól, a leves meg sós, legalábbis Anita szerint. Az autómúzeumban felszolgált kaja marhahúslevessel indul és egy malomkerék nagyságú tálon felszolgált bőségtállal folytatódik, barbekjú oldalas, Jenőkém, határozottabb ízzel, fogyasszál csak, int Tomi, Jenci bólogat hozzá, karakter az van benne, kamálom. A döntés itt egyértelmű, de Évi jelzi jó előre, hogy a muzsikában nem lesz pardon, azt ők viszik, ha beledöglenek is. Egyelőre 2-0 az állás az autóbuziknak, az eredményt Pinokkina egy hosszanti csíkozása ellenére mégis előnytelenül kövérítő ruhában mondja ki, ez a cukormadár vagy mi a pöcsöm márka nem egy nyerő fazon neki, pedig sajátja tán.

Screen Shot 2012-08-27 at 10.53.10 PM.png

Na, gyön a zene, először Tamáséké, és meglepetésre nem az Akeka vagy a Moby Dick lett kinézve, hanem egy DJ, ráadásul az interneten, és mivel oda csak nem lehetett cipelni, ahol a bemutató zajlott, laptopon mutatja meg, milyen slágerekkel vonul majd fel a csávó. Évi ettől teljesen kikészül, idézzük szó szerint, érdemes: "amikor megláttam, hogy laptopról szeretnék érvényesíteni a zenéjüket, azt hittem agyvérzést kapok." Pólóra vele, de azonnal. Jenci magabiztosan mondja, hogy az ő zenéje ellen nem lesz orvosság, és baszki igaza van, mert azt eddig nem tudtuk, hogy a Száz tagú cigányzenekar egyik hegedűse a fiú, pedig az, és a lagzira az egész bandát bevinné, halló. Tamás megrendül, Amita elbőgi magát, ebben a kérdésben nem sok vita van, sőt, semennyi, bár Anita hepciáskodik egy kicsit, de csak taktikailag.

Screen Shot 2012-08-27 at 10.58.32 PM.png

A ruha jön, amiről én nem nagyon tudok véleményt nyilvánítani, mert nem értek a lovakhoz, Évié tiszta fehér, királylányos, abroncsos, és valamiért a szalon emeletén kell felvenni, majd egy lépcsőn lejönni beöltözve. Na, ez az extrém sport Jencikém, nem a csónakázás. Anita rosszul van a fátyoltól és az abroncsoktól, nekem ilyen nem lesz, mondja, pedig ez még rajtad is jól állna, villan meg Évi, nahát. Anita ruhája az abroncsoktól és a fátyoltól eltekintve majdnem ugyanolyan, mint Évié, csak vannak benne fekete részek is, a magyarázat szerint azért, mert Anitának már van gyereke, és ilyenkor a fehér az nem illendő. Mindig tanul az ember, azt sem tudtam például, hogy a ruhához néha esernyő is dukál. Az egyeztetés megint elég semmilyen lett, Évi ragaszkodik a ruhához, Anita meg beadja a derekát, ezzel iksz az állás, jön az igenmondás.

Screen Shot 2012-08-27 at 11.04.39 PM.png

Screen Shot 2012-08-27 at 11.05.16 PM.png

Jenciék templomba mennének, ami persze Anitának nem kóser, mert ő raliautóban akar esküdni bazdmeg, úgy, hogy a vőlegény ül az egyik, a csaj a másik autóban, és mennek egymással szemben gyorsan, aztán lelassítanak, egymás mellett megállnak, és az ablakon át kinyúlva felhúzzák a másik kezire a gyűrűt. Eszem megáll, hogy az anyámban fognak beleülni a Recaro ülésbe az abroncsos ruhában??? Jenci, amint beleül az autóba, jelzi, hogy ez neki nem fog menni, ő fél az ilyen járgányokban, és eleve, Isten színe előtt szeretne egybe kelni szíve választottjával. Aminek persze az lesz a vége, hogy Éviék nem vitáznak, hanem belemennek az autós hacacáréba, csak legyen majd túl az egészen, oszt kalap, a büdös életbe' nem kell Tamásékkal találkozni. Ezzel 3-2 lett a vége, azt nem tudom csak, hogy mi van akkor, ha az istennek nem enged egyik fél sem, de biztos lesz majd ilyen műsor is.

Screen Shot 2012-08-27 at 11.09.34 PM.png

Na, jön a nagy nap, amihez Pinoikkina nyugdíjas földhivatali előadónak öltözik, Müller Attila viszont fájintosan néz ki, és ezt nem buzulásból mondom. A két pár mintha egy rossz jugoszláv filmvígjátékból lépett volna elő, a vőlegények krémszínű öltönye és fehér csontpókrugó cipőjétől még egy hétig lesznek rossz álmaim, Anita meg csalt, baszki, és kurvára nem ugyanolyan ruhát vett fel, mint Évi. Az anyakönyvvezető elmondja, amit el kell, majd jöhet a gyűrűfelhúzás, amihez először Tamás és Anita préseli bele magát a kocsikba, majd jönnek Jenciék, szegény Évi kis híján egy telivér pinát is villant beszálláskor, de észnél van, az abroncsos cuccot viszont nem ehhez a mókához találták ki, az tuti. Jenci szegény remeg, mint a nyárfalevél, mondja is, hogy majd betojt a kocsiban, ráadásul a gyűrűket is összecserélték, és alig ment rá az ujjára, nem volt egy felhőtlen nap ez, akárhonnan nézzük. Azt viszont, hogy ki találta ki, hogy a ceremóniára a kibaszott M0-áson kerüljön sor, nem merik elárulni, asszem joggal, az idiotizmusnak is van határa.

Screen Shot 2012-08-27 at 11.13.05 PM.png

A megható szertartás után irány a múzeum és a buli, menten az udvaron kiderül, hogy az autópályára csak a legszűkebb rokonság ment ki, a lagzira legalább 200 vendég vár puccba'-parádéba', mint szarospista Jézus nevenapján, olyan ruhákat látunk, hogy kiég szemünk ott helyben. A bevonuló zenét a díszmagyarba vágott 100 tagú cigányzenekar húzza, ott, az udvaron, Jenci mosolyáért már érdemes volt elkészíteni a reality-t. Az ültetésnél Tomiban elszakad valami, Jenci vendégei három asztalsort is elfoglaltak, az övéinek egy jutott csak, és az sem tisztán, mert pár roma odaült, nanemárbazmeg, horkan fel a nagydarab autóversenyző, szíjjelbasz az ideg, intézkedem. Közben a násznép a csudaautókkal fotóztatja magát, és máris piál, ahogy azt kell. Tomi megbeszéli Jencivel, hogy akkor szegregálódjunk, jó? Jenci nem érti a szót, de felállítja a vendégeit, és elkezdődhet a zabálás.

Screen Shot 2012-08-28 at 6.46.14 AM.png

Jenci beáll húzni a húznivalót, jól tolja, táncolnak is sokan, eleinte bizonytalan léptekkel, aztán egyre jobban beindul a buli, a legjobb pillanat mégis az, ahogy a feleségének hegedűlő Jencit nézi Évi, ilyen büszke újasszonyt régen láttam tévében. Évi sem akar lemaradni a férje mögött, magához ragadja a mikrofont, és énekel egyet Jencinek, amitől szem nem marad szárazon, a szerkesztők úgy játszanak az érzelmeinkkel, mint Jenci a hegedűvel, de nincs megállás, jön a torta, többemeletes, több részből áll és tűzijátékkal súlyosbították, az ízéről senki nem beszél, mert minek, a giccses külső pont elég. Jön a menyasszonytánc, ami alatt a két vőlegény úgy figyeli a dobozt, amibe a pénzt tömködi bele a násznép, mintha az életük múlna rajta, Jenci meg kijelenti, hogy neki a két lába, mint egy bot, ezt hirtelen elképzeltem, sajnos.

Screen Shot 2012-08-28 at 6.52.59 AM.png

A menyasszonytánc után Jenci és Tomi az udvaron rázza a dobozt, mennyi lehet ebben vajon, kérdezi Jenci, hát vagy 500 000 feleli a csillogó szemű Tomi, Jenci rákontráz, van az hat is, baszki, meglásd. Előkerülnek a műsorvezetők is, akik korábban mintha azt mondták volna, hogy alig várják a bulit, ezzel szemben egy képkockán nem voltak rajta, lehet valamelyik batár hátsó ülésén múlatták az időt, ki tudja. Az van, hogy van egy doboz, benne az összetáncolt lovettával, meg egy másik, benne valamivel, ami lehet értékesebb, mint a pénz, lehet nem. Tomiék választhatnak a két doboz közül, mert ők nyerték a versengést, mármint a közös esküvő több aspektusában érvényesült az ő akaratuk.

Screen Shot 2012-08-28 at 7.09.59 AM.png

Tomi rá is bök a lóvés dobozra, tessék, ez kell. Horváth Éva megnyálazza az ujját, és szakavatott mozdulatokkal pörgeti az ezreseket, ez ránézésre sincs hat kiló, nincs is, 180 000 forint baszki, ez nagyon karcsú. Anita arca egy tanulmány, a "bazdmeg, biztos lenyúlta valamelyik"-től a "nekem több jár ezárt a faszságért"-on át az "ezért még számolunk, Tamás, ma este sem dugsz, legalábbis nem engem"-ig mindenféle dolgot le lehet olvasni a fejéről, míg Jenciék úgy izgulnak a saját, aranyszínű dobozukkal a kezükben, mint a boldogító igen előtt, a piros versenyautóba bezárva. Az ajándékkal igencsak jobban jártak, mert egy két fős ólinklúzív utat kaptak Egyiptomba, Anita most lesz igazán idegbeteg, szerintem csak a kamera tartja vissza attól, hogy kitépje az aranyszínű borítékot Évi kezéből.

Screen Shot 2012-08-28 at 7.10.07 AM.png

Jövő héten egy hippipár és egy középkori esküvőt tervező másik csap össze, remélem, a mainál sokkal több konfliktussal, sírást akarok, hajtépést és üvöltözést, nagy mennyiségben. A végére random menyasszony-arcok az eheti epizódból:

Screen Shot 2012-08-27 at 10.20.12 PM.png

Screen Shot 2012-08-27 at 10.55.05 PM.png

Screen Shot 2012-08-27 at 11.06.19 PM.png

Screen Shot 2012-08-27 at 10.58.17 PM.png

Címkék: fátylat rá
komment

Facebook kommentek

süti beállítások módosítása