Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fald fel Amerikát! 1x10 - New York

2012. szeptember 03. 12:00 - Chat Géza

Adam végre szülővárosában tömheti degeszre magát, szóval ne csodálkozzunk, ha a sarki hot-dogos csak úgy lejattol emberünkkel.

1.jpg

Az első hely ahova feltétlenül be kell térni az a Katz’s Deli, ahol nagyon fasza kaják vannak az étlapon. Van húsleves maceszgombóccal, van knish, de ami a legjobb az egészben, hogy itt is adnak bányász szenyót. Na, de nem is olasz felvágottat raknak a két szelet kenyér közé, hanem két hónapig pácolt marhahús szeleteket csapatnak a rozskenyerekre. Na, ez már tényleg fasza. Egy ilyen jóféle diétás szendó fél kilót nyom, amit mustárral, meg káposztával érdemes jó alaposan megbolondítani. Na, de ki van itt? Adam mamája. Mit csinálsz itt kisfiam? Eszek. De hát ez nem egészséges. Nézz már rám, szerinted? Ez a melóm. Azért fizetnek, hogy egyek. Érted? A Mythbusters stábjával veszekszünk, hogy kinek van jobb melója, de alap, hogy nekem, mert nekem még matekoznom sem kell bazmeg.

A következő megálló Sylvia étterme, ami egy tipikus afroamerikai hely. Mindenki imádja, mert a szakács főztje majdnem jobb, mint a kedves mamáé. Na, van itt kérem BBQ oldalas, ami persze, hogy finom, de azért itt is lehet lőni gofris csirkét, amit továbbra sem tudok hova tenni, de én is tömném két pofára, ha nem fullasztana úgy a spáros (zacsis) gofri a teszkós grill csirkével.

A megmérettetés előtt Adam elmegy habiszti jógázni, hogy így készüljön fel az égető élményre. Az evőverseny helyszíne a Brick Lane, ahol Adamnek piszkosul csípős curryt kell ennie. A Phaal Curry néven elkeresztelt étel remek annyira csípős, hogy a szakácsnak gázmaszkban kell elkészítenie. Pontos arány nincs a versenyen indulókról és az azt sikeresen teljesítőkről. Egy durva becslésből csak annyit tudunk meg, hogy ezrek vágtak neki, de csak százak jártak sikerrel. A tíz féle chiliből összekutyult leves elfogyasztására nincs idő limit, a lényeg, hogy a Curry meg legyen edve. Volt már, hogy egy szerencsés próbálkozónak eleredt az orra vére, szóval kívánjuk a legjobbakat Adamnek. Adam leül és nekilát, hogy elfogyassza a félliternyi izzó napalmot, és bár volt akkora ökörhuggyozás, hogy azzal a kendővel törölte meg az arcát, amivel korábban a száját, minek következtében az egész arca szinte lángokban áll a kínzó fájdalomtól, simánszki elvégezi a feladatot. Na jó, azért repetát ő sem kér.

Ember kontra étel, 6:4 

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zitoka 2012.09.03. 21:14:51

Köszke! ( Jelezni szeretném, hogy ha nem is írunk, azért olvasunk.)
:)
süti beállítások módosítása