Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sírhant művek 2x11 – The Liar and the Whore

2012. augusztus 26. 12:56 - Fekete Panna

Egy kórházi szobában vagyunk ismét, ezen ugye meg se lepődünk, nem az első eset, hogy a nyitójelenetünk itt zajlik. Most ketten osztoznak a szobán, két idősebb hölgy. Éppen a helyi Jóban rosszban-t nézik, közben pedig esznek, mert tálcán előttük ott van a kaja, ami egy hot-dog. Amerika, egészségügy, no comment. Szóval az egyik nagyon magyaráz, hogy ez nem jó neki, itt nagyon fáj, hol a gyógyszer. De a másik nem nagyon kommunikál vele, hiába szólongatja, hogy mondjon ő is véleményt. Aztán a folyosóra váltunk, ahol Vanessa (Federico felesége) és egy másik nővér szedik össze a tálcákat, így érnek el a már látott szobáig. Vanessa a némához lép, megdorgálja, hogy már megint nem ette meg a kaját, mikor is a másik nővér észreveszi, hogy a második számú néni nem lélegzik, el is kezdi az újraélesztést. Vanessa is odapattan, de úgy tűnik, hogy vele is csak többen vannak, ugyanis az újraélesztés nem jár sikerrel:

sírkő.jpg

David pakol Taylor szekrényében, mutogat neki ruhákat felöltözés céljából, de Taylor nem nagyon akar megmozdulni. De Davidünk nem adja fel, próbál kedves lenni a kislányhoz, de nem ér el célt, Taylor durván kitessékeli, és erre ér oda Keith, aki rászól, hogy vegyen vissza, ne beszéljen így. Taylor kirobog a szobából, Keith láthatóan feszült. Kiderül miért: az apja jön látogatóba, akiről ugye egyelőre annyit tudunk, hogy gyerekkorukban verte őt meg a tesóját. Már most nem túl szimpatikus, mit ne mondjak.

Fisher-ház. Ruth újságot olvas, amikor Claire belép a konyhába. Ruth megjegyzi, hogy lánya milyen sokáig aludt (az előző részben ugye azt mondták neki, hogy a lánya depressziós, és az egyik tünet a túl sok alvás), de Claire simán lerázza, nincs neki semmi baja, hacsak az nem, hogy kábé két éve kinőtte a pólót, ami rajta van.

Nate papírokat rendez az íróasztalon, amikor David megérkezik. Mizucsi? /Ez nálunk otthon a „Mi újság?” „Mi a helyzet?” – és hasonszőrű kérdések rövidített alakja, amitől Grétsy László totál kiakadna, ha tudná./ Nincs semmi különös, van egy hulla, Vanessa szólt (úgy tűnik Vanessa bedolgozik kicsit a bétébe), a másik meg, hogy Nate-nek el kell mennie, mert ma találkoznak először Brendával együtt Ari-val, a zsidó rabbi nővel, akivel Nate pacsizott le még anno. Csengetnek, jött valaki, Mr. Fisher-t keresi. Egy futár volt az, idézést hozott, ki is bontódik rögtön a boríték, és kiderül, hogy a fiúkat beperelték. Méghozzá az a nő, akinek a férjét egy céges hajóskiránduláson a hajócsavar szedett szét. (Második évad, hatodik rész.) Na, most az a nő perel, érzelmi károkozásért, mert meg lett neki mutatva a hulla, pedig nem szabadott volna. Félmillió dollár. David kiakad, mert ez Nate hiba, ugyanis ő határozottan megtiltotta neki, hogy ilyet tegyen.

idézés.jpg

Zöld hullaszállító, a puttonyban Parker és Claire. Na, vajon mit csinálnak? Hát nem matekházit. Füveznek, elvannak. Parker hamutartót kér, mire Claire ad neki valami szoborfélét, hogy ebbe nyugodtan hamuzhat, a nagynénjétől kapta szülinapjára, van benne valami kiszárított biszbasz, de nem kapott hozzá útmutatást. Parker, aki nem most jött le a falvédőről, egyből rávágja, hogy ez bizony varázsgomba, feltétlen ki kell próbálni, Claire ne csináljon programot holnapra, holnap Gomba-Nap lesz.

Nate és Brenda vannak a rabbi nőnél. Brenda kérdezi: Mi a neved zsidó? De valójában nem, ez ugye a Brian életéből van, de pont idevágott, bocsi. Kiderül, hogy ez a találka hat alkalmas foglalkozás lesz, hogy a házasság előtt tisztázzák egymás szerepét, hogy kinek mit jelent, a cél, hogy így is jobban megismerjék egymást. Nate nagyon izgatott, Brenda nem igazán, de ha már eljött, akkor legyen. Ari mondja, hogy a házasság alapköve az őszinteség, tessék őszintének lenni, ennyi a kulcs. Mire látjuk Brendát és Nate-et a következő pólókban:

pólók.jpg

Ari rákérdez, hogy ők mindent tudnak a másikról? Mire a másik kettő tétovázik, de a rabbi mondja, nem baj, majd a következő foglalkozáson erről fognak beszélgetni. Szerintem, ha Brenda (mint a kurva) bevallja a félrekúrásait, és Nate (mint a hazug) a születendő gyerekét, nem lesz következő szessön, de majd meglátjuk.

Ruth és Nikolai vannak a virágboltban, éppen végeztek az ebéddel. Ruth próbál közeledni Nikolai-hoz, de sikertelenül. Az orosz újságot olvas, ilyenkor bűn zavarni egy férfit, mind tudjuk jól. Na de, belép az orosz pénzbehajtó, akivel már volt szerencséje Ruth-nak is találkozni. Elkezdenek oroszul beszélni a férfiak, testbeszédükből látszik, hogy pénzért jött, de Nikolai-nak nincs sok, kiveszi a kasszából, és azt próbálja odaadni. A pénzbehajtó (megnéztem a szereplőgárdát, Yuri-nak hívják), szóval Yuri fenyeget, ez nem elég, majd még visszajön. Kilép, mire Ruth kérdezi Nikolai-tól a nyilvánvalót: Ez meg ki volt? Megfenyegetett? Mire az orosz mondja neki, foglalkozzon a saját dolgával.

Brenda és Nate már kettesben ülnek a templomban, éppen Bren fejtegeti, hogy a teljes őszinteség hülyeség, kell lenni mindenkinek az életében egy privát szférának, kell a titokzatosság. Mire Nate ránéz: be kell vallanom valamit, Lisa terhes, a seattle-i barátnőm, és tőlem. Brenda erre pedig felé fordul: én meg lefeküdtem a fél várossal, ami nem is lenne nagy baj, ha mondjuk Falloskútról lenne szó az összvissz 8 fő lakosával, de Los Angeles-ben vagyunk. Na jó, természetesen Brenda nem kap őszinteségi rohamot, lefagy, nem tud erre mit felelni, de felelősségre vonni Nate-et, azt tudja, aztán feláll, köszönés nélkül elhagyja a templomot.

vallomás.jpg

David van az ügyvédüknél, megmutatta már az idézést, kérdezi mekkora a baj. Az ügyvéd mondja, kurva nagy szarban vagytok, megtámadhatatlan az ügy, a nő kényszer hatása alatt kérte, hogy mutassák meg neki a testet, ami persze nem volt "szalonképes", amit a tanúk padján részletesen ki fog fejteni. Ráadásul egy rámenős ügyvédi irodát bízott meg, a bétének kalap-kabát, ha nem egyeznek meg. David épp eljövőben van a ügyvédi irodából, amikor Nate-be botlik, aki lekéste a megbeszélést, magánügyre hivatkozva. De David ki van borulva, leszarja a magánéletet, neki is van, mégis itt volt. Ja és persze tönkrementek, csak hogy tudja. Nate hibájából.

Ruth van a suli pszichológusánál, szeretné tudni, hogy Claire tényleg depressziós-e, de a doki mondja, hogy szerinte nem. Ad Ruth-nak egy művészeti fősuliról tájékoztatót, ha szeretné támogatni a lányát, akkor tessék, ezt adja oda Claire-nek. Mielőtt még elköszön Ruth rákérdez még egyszer: biztos nem depis? Mire a doki mondja, ha lehet őszinte, akkor szerinte Ruth az, aki.

Ruthdoki.jpg

Brenda van már otthon egyedül a konyhájában, éppen sírva telefonál. Már a sokadik üzenetet hagyja Billy hangpostáján, most már tényleg szüksége van rá, hívja vissza.

David ér haza, a kanapéjukon ott ül Keith apja. Kezet fognak, Keith fater úgy látom nem ugrik a nyakába az örömtől, hogy ismét találkoznak, mert ők már ismerik egymást, mint kiderül. Ott van Keith anyu is, aki sokkal kedvesebb fia párjához. David lekéste a vacsit, de hagytak neki, milyen rendesek. Keith is megjelenik, ágynemű felhúzva, Taylor fogat mos, minden elrendezve. Eközben megcsókolja Davidet, Keith apu szemforgat. Aztán egyszer csak megszólal: fiam, anyáddal beszédünk van veled. David mondja, ha gondolja, akkor addig kimegy, mire Keith apu mondja, kurvára leszarja, hogy ott van-e vagy sem. Keith, anyáddal úgy döntöttünk, hogy Taylort hazavisszük magunkkal San Diego-ba. Nyaralni? Nem, örökre. David kiakad, hogy mi? Mire Keith apu lehűti, ebbe ne szóljon bele. Keith is csendesít, hallgassák meg az érveket. Ezek a következők: nagy kert, biztonságosabb élet. Mire Keith mondja: legyen. Jelenet vége.

Keith szülők.jpg

Nate tévét néz a Fisher-házban, amikor csengetnek. Ari az, a rabbi. /Nekem meg most esik le, hogy hol hallottam már ezt a nevet, leszámítva, hogy volt egy ilyen nevű kutyánk. Ari Ben Kánaán volt Leon Uris Exodus c. könyvének az egyik főszereplője. Ajánlom azt a könyvet mindenkinek, szívből./ Szóval Ari azért ugrott be, hogy van egy ismerőse, aki előre megrendelné a temetését, Nate legyen oly kedves, segítsen neki. Nate mondja ok, mire Ari látja, hogy nincs túl jól, ezért behívatatja magát a házba. A következőkben már a kanapén ülnek. Nate pont végzett szíve bánatával, elmondta Ari-nak, hogy Brendának most vallotta be Lisa terhességét, és hogy az agybajról már tudott. A rabbi erre ennyit mond: Nate vegye áldásnak a gyermek születését, Brennek meg adjon időt.

Eközben Brenda egy gyorsétteremben ül, és néz ki a fejéből.

Reggel van, a pincében David és Federico. Rico éppen nekikezdene a testnek, ami a kórházból jött, mikor is kék foltokat vesz észre a nő nyakán, pedig a papíron az áll, hogy szívszédülés, furcsa. Rico vizsgálgatni kezdi, és egy csipesszel kivesz a torkából egy egész virslit. Mivel azt elég nehéz félrenyelni, gyanús, hogy lenyomták a torkán.

virsli.jpg

Fisher-konyha, Claire és Ruth. Claire kérdezi, ugye nem gond, ha Parker ma ott alszik? Nem, dehogy is. Aztán megkérdezi azt is, hogy mi a helyzet Nikolai-jal, mire Ruth mondja, hogy valszeg az orosz már nem érdeklődik utána, újabban szeretne inkább egyedül lenni. Mire Claire, az összes 17 év alatt felgyűlt életbölcsességével mondja, hogy hagyja egy kicsit az oroszt magára, hat hétig volt náluk begipszelt lábakkal, ágytálba ürítve, a férfiaknak adni kell szabadságot, másképpen nem működik. De Ruth nem ért egyet, igenis Nikolai-nak szüksége van rá, egyedül nem tud gondoskodni magáról.

Nate van egy szanatóriumban, vagy hol, ahol egy fiatal férfivel beszélget. Kiderül, hogy a srác haldoklik, és szeretné előre megrendelni temetését, ő volt az, akit Ari említett. A fiatalember nagyon ellenséges, kérdezi Nate-től, ha már ő meghal, akkor minek temetés, mire mondja Nate, hogy ez valójában inkább a hozzátartozókról szól, segít nekik feldolgozni. Erre a srác mondja, meg amúgy is, ez jót tesz Nate üzletének is. Nate megelégeli, akkor inkább holnap visszajön, és feláll. Erre a srác bocsit kér, inkább üljön vissza, meg egyébként is, lehet már holnapra nem is lesz életben. Kiderül, hogy hasnyálmirigy-rákja van, kábé lehet vagy 30 éves, így ránézésre. A hasnyálmirigy a hasüregben, a rekeszizom alatt és gyomor mögött elhelyezkedő, 10-15 cm hosszú 70-100 grammos, lapos szerv. Belső elválasztású (endokrin) működése révén és külső elválasztású mirigyként (exokrin) kettős funkciót tölt be. Belső elválasztású szigetsejtjei az általuk termelt hormont, az inzulint a vérbe bocsátják, míg a szerv úgynevezett exokrin mirigyei emésztőnedveket termelek, ami közvetlenül a vékonybélhez tartozó patkóbélbe jut. A rosszindulatú tumorok általában az emésztőenzim-termelő, exokrin működésű részekből indulnak ki. De a legfontosabb azt tudni erről a rákfajtáról, hogy bár az elhalálozást tekintve a negyedik leggyakrabban előforduló, de mégis ez a leggyilkosabb rákfajta, mert igen gyors lefolyású, 5 éves túlélése alig 5 %. Mondom alig 5 %.

rákos.jpg

Nyomozók vannak a Fisher-pincében, Rico-t kérdezgetik arról, hogy hogyhogy megtalálta a virslit a torokban. Federico mondja, a balzsamozás miatt mindenképpen átnézte volna a testet, másrészt gyanúsak voltak a kék foltok a nő nyaka körül. Mire a nyomozók mondják, hogy az az újraélesztéstől is lehetett, kik is voltak a nővérek? Nekik látniuk kellett volna, hogy egy egész virsli van a nő torkában. Mire Federico mondja, hogy az egyik ápolónő a felesége. Erre a két nyomozó igen gyanúsan néz rá.

Ruth kötözget a virágboltban, amikor megjelenik Yuri, Nikolai-t keresve. Nincs ott a főni, ezért majd később visszajön. Ruth kérdezi, hogy az orosz mennyivel tartozik. Yuri nem akarja megmondani, ez nem tartozik rá, hiába a barátnője. Mire Ruth mondja, hogy mondja meg mennyi az összeg, majd ő kifizeti. Yuri-nak felszalad a szemöldöke, és mondja: 87 ezer dollár. Mire Ruth elővesz egy sporttáskát, és leszámolja a pénzt. Yuri mondja, Nikolai szerencsés, és amúgy csekket is elfogadott volna, viszlát.

pénz.jpg

Brenda egy vízipipából szív, elég magányos csóri. Elindul egy zene (Laura Nyro - Poverty Train) és a gyerek Brendát látjuk, amint hálóingben kimegy a nappalijukban, ahol éppen egy swinger-party folyik, az apja ölében egy nő, aki nem az anyja. Kérdezik miért nincs ágyban, mire apja és anyja (akit nem látunk, kitudja ki van éppen benne könyékig) összevitáznak a nevelésén. És még csodálkozunk, hogy Brendából az lett, ami...

Következő jelenetünkben Keith van bent tesójánál a böriben, éppen az üvegfalnál beszélgetnek kagylóval a kezükben. Karla mondja, hogy ne engedje el Taylort az apjukkal, emlékezzen vissza, hogy mit tett velük, amikor gyerekek voltak, ok sem kellett, anélkül verte őket. Mire Keith mondja, régen így nevelték a gyerekeket, mit kell ezen kiakadni. Egyébként is apu megváltozott, már nem olyan, mint régen. Mire Karla olyat mond, hogy azóta is ezen gondolkozom, hogy ez igaz-e: az emberek nem változnak, csak megöregednek.

Karla.jpg

David porszívózik a ravatalozóban, amikor is Mitzi betoppan. Ultra jókedvű a nő, csupa sziporka. Nate is megjelenik, kérdezi mit akar, mire mondja, hogy ha jól tudja beperelték a fiúkat, és nicsak, a perköltséget a Kroehner állja. Nagyon hosszú ideig fog tartani a per, rengetegbe fog kerülni, ebbe a Fisher és fiai beledöglenek. De még mindig lehet úgy dönteni, hogy eladják a bétét a Kroehner-nek, de persze elég alacsony áron. Dexter, mármint David elég morcosan néz, Nate pedig próbál Mitzi szívére hatni. De nem megy neki, Mitzi igazi lelketlen perszóna. De stílusos, azt meg kell hagyni.

A fiúknak nincs más választásuk, pénzt kérnek anyjuktól. Nem éppen a legjobbkor, anyu kiteszi a Nem nyert! táblát, ugyanis volt pénz, nincs pénz, bocsi. Ebben a remek pillanatban ér haza Claire Parkerrel, de már mennek is fel az emeletre.

Fent a lányok vihognak, nyilván a varázsgomba elfogyasztva, mert elég idétlenek. Nem mintha nem lennének azok mindig. Parker el van ájulva Claire szobájától, milyen baró. Mit csináljanak? Claire-nek hányni van kedve, de Parker szerint ez normális. Aztán Parker meglát egy varrógépet, mire Claire-nek az a remek ötlete támad, hogy varr valamit.

varrógép.jpg

Eközben Nate ül a dolgozóasztalnál, egyszer csak felkapja a telefont, hívja Brendát, de csak az üzenetrögzítő jelentkezik, de arra Nate nem beszél, inkább lerakja.

Eközben David ül Mrs. Collins-nál, aki feljelentette őket érzelmi károkozásért. David beszél, elnézést kér a történtekért, magyarázkodik, hogy Nate még új a szakmában, ezt nem szabadott volna. De úgy tűnik az özvegynek nincs sok ideje, kéri Davidet, hogy térjen a lényegre. Mire David elég hevesen kiosztja a nőt, hogy az a saját hibája, hogy engedte a férjének, hogy lábtörlőként használja, hogy arról csak ő tehet, hogy hol lábtörlő, hol box-zsák volt, de az elmúlt, elpazarolt éveket ne a Fisherékkel fizettesse meg, mert ők kurvára nem tehetnek róla, ez a per pedig a szarba tapossa őket örökre. Mire az özvegy remegő szájszéllel összetépi az idézést, tessék, itt van, ezt akarta, boldog? Most pedig takarodjon a házamból, de máris. Erre David lelép, szerintem erre ő sem számított, de legalább a bété megmenekült.

Eközben Brenda füves cigit szív a ház előtt a teraszon, ami az utcára néz. Arra téved két tizenéves, kiszúrják a joint-ot Brenda kezében, kérdezik tőle, hogy kaphatnak-e belőle. Mire Brenda nem szól, bemegy a házba, a hálószoba felé veszi az irányt, de közben leveszi a blúzát. A két srác sem rest, mennek be utána a lakásba.

srácok.jpg

Eközben Claire elkészült egy nadrággal, amit a gépen vart, csilingel jövés-menés közben, vannak rajta csengők, meg rojtok-bojtok, hűha. Totál elvannak szállva Parkerrel, éppen ott tartanak, hogy a reneszánszban kellett volna élniük, amikor kopogtatnak, Ruth jött be egy tálca kajával. Erre Claire felpattan, anya, ezt a nadrágot neked varrtam, tessék. Ruth köpni-nyelni nem tud, totál meghatódik, de szép nadrág, köszönöm. Claire még azt is hozzáteszi, hogy mennyire szereti az anyukáját, és hogy Ruth olyan gyönyörű. Ez így helyes, minden lánynak az anyukája a leggyönyörűbb, ez nálam is így van, be se kell szívnom hozzá.

Brendát eközben hevesen tolja az egyik suhanc hátulról, az ágyon, a másik éppen szív. Egyszer csak Brenda körülnéz, és fiatalkori önmagát látja (azt a kislányt, aki ott volt a swinger-party-n), ahogy nézi őket. Elég beteg, mit ne mondjak.

Keith és David vannak az ágyban, beszélgetnek. David vonja kérdőre Keith-et, hogy hogyhogy belemegy abba, hogy Taylort elvigyék, hova lett az a kurva nagy öntudat? De párja magyarázkodik, jobb lesz a kislánynak, ha ott nevelkedik. David szerint pedig Keith-nek az a baja, hogy két homokos nevelné fel a gyereket, másrészt meg szerinte fél az apjától, azért nem áll ki Taylor maradása mellett. Furcsa az, hogy aki őt néha lábtörlőnek használja, őt is lábtörlőnek használja valaki. De Keith hevesen tagad, ez nem így van, inkább aludjanak.

KeithDavid.jpg

Brenda néz ki a fejéből az ablakban ülve, a két srác még ott mókol az ágyon. Persze nem egymással, ugyan, ez nem olyan sorozat... Brenda rájuk néz: ideje tiplizni, viszlát. Öltözködés közben az egyik (amelyik gyömöszölte) elszeretné kérni a számát. Én hangosan felnevetek, de édes, mire Bren ránéz, randizni akarsz, vagy mi? Mire a srác lesújtva felveszi a bézból sapkáját, majd még találkozunk. Szerintem nem, de még fiatal, naivsága megbocsátható.

Rico ül az otthonukban, úgy látom reggel van. Vanessa pont akkor ér haza (milyen klassz, hogy az operatőr pont akkor kapcsolta be a kameráját, igaz?), kérdezi Rico mi volt hogy volt a rendőrségen. Kiderül, hogy Vanessát és a másik nővért egész éjjel bent tartották. Federico poénkodik, legalább nem tartóztattak le, mert itthon vagy, de ezen a másik nem vigyorog, szerinted ledugtam volna egy virslit a néni torkán? Mire Rico mondja, persze, hogy nem, de azért észrevehetted volna újraélesztés közben baszod. Vanessa mondja, van gyanúsított, a szobatárs az, de ő persze nem beszél. De Rico mondja mindegy is mi történt, most már minden ok. Felesége másként gondolja, ugyanis Rico közbelépése miatt munkanélküli lett. Gondatlanság miatt kirúgták őket. Federico erre megkérdezi, inkább hallgattam volna el egy gyilkosságot, hogy megmaradjon a munkád, vagy mi? Mire Vanessa közli, hogy persze, hogy nem, de most másik állást kell keresnie, kösszépen.

Reggel van a Fisher-házban is, Ruth megy a konyhába a csilingelős nadrágban, hónaljig felhúzva. A csilingelésre az asztalnál ülő, láthatóan totál másnapos Claire is felkapja a fejét, aki nem szokott jól kinézni a sorozatban, de most valljuk be, baszott szarul néz ki, te jó ég:

Claireranda.jpg

Kéri anyját, ne hordja a nadrágot, mert nagyon szörnyű, de Ruth mondja, hordani fogja, mert ezt neki varrta az ő kicsi lánya. Mire Claire mondja, az nem ő volt, valaki más, úristen, de ciki ez a gatya. Erre anyja bepipul, majd ő tudja, hogy mit mikor hord, másrészt meg itt van egy brossúra egy művészeti fősuliról, de ő már nem is érti miért vesződik Claire-rel. Csak annyit tud, hogy lánya nagyon tehetséges, kár lenne elfecsérelni. Erre kivonul a konyhából csilingelve.

Keith-éknél reggeli van, nagyban esznek, mikor is Keith mondja Taylornak, hogy menjen be a szobába, beszéde van a nagyszülőkkel. Taylor erre felkel az asztaltól és elmegy. A tányérja persze tele van kajával, Keith igazán megvárhatta volna, míg végez, csak mondom. Keith apja felé fordul, közli, hogy megbeszélték a dolgot Daviddel, Taylor marad, legalábbis az iskolaév végéig. Apja ennek nem nagyon örül, felemelkedik ültéből, Keith fölé hajol, hogy a kislány velük megy, vita nincs. Keith mondja, ez nem így lesz, Taylor marad, punktum. Apja még fenyegetőbb mozdulatot tesz, mire Keith: tedd meg, ha van merszed. A levegőben megáll a kés, Keith-apu meghátrál, kicsörtet az étkezőből, anyu csak néz maga elé, Keith tovább eszik, David pedig tök büszke. És én is.

Keithreggeli.jpg

Virágbolt. Robbie és Ruth kötözgetnek, amikor bejön az orosz. Rászól Ruth-ra, hogy nem volt joga ezt tenni, mit képzel magáról. Mire Ruth mondja, inkább az orosznak kellene magába néznie, de Nikolai tovább dörmög, és elmegy. Robbie fején kérdőjel, ez meg most mi volt? Ruth mondja, kifizette az orosz tartozását. Mire Robbie mondja, nem oldhatja meg az emberek problémáját, anélkül, hogy meg ne kérdezné őket és hogy Ruth társfüggő. Ruth erre elmondja, hogy ő egy anya, a családtagok függnek egymástól, a bizalmi viszony a függésről is szól. Mire Robbie megjegyzi, hogy nem is tudta, hogy Nikolai családtagnak számít. Erre Ruth nem tud mit mondani, csilingelő nadrággal elmegy, biztos méltóságteljes elvonulásnak szánta, de ezzel a bohócnadrággal nem nagyon jött össze.

Claire van a pszichológusnál, éppen meséli, hogy mennyire sajnálja, hogy olyan szarul bánik az anyjával, hogy jószívű az anyja, de olyan nagyon buta. Mire a doki mondja, hogy minden gyermek zavarba jön a szüleitől. Amire persze mondhatnánk, hogy nem igaz, de egyszer apám traktorral jött értem a suliba, ha ott menten megnyílt volna a föld alattam, nem bántam volna. Claire kérdezi a dokit, hogy hol a kép az asztalról, amin a barátnőjével látható. Mire Gary mondja, szakítottak. Hát az gáz, mondja Claire, neki úgy tűnt, hogy minden ok a dokival, és lám. Erre kicsit megakad a társalgás, de van még 10 perc. Claire akar még valamiről beszélni? Nem. A doki akar még valamiről beszélni? Nem. Akkor vége a foglalkozásnak, viszlát.

doki.jpg

Este van, Ruth keresztrejtvényt fejt a konyhába. Nate lép a hűtőhöz, kivesz valamit. Anyja kérdezi, csináljon neki kaját? Nate mondja nem kell. Ruth faggatná az esküvő részleteiről, de Nate bevallja neki, hogy bajok vannak, lehet nem lesz. Eléggé le van törve, ezért Ruth még egyszer megkérdezi tőle, hogy biztos ne csináljon enni? Mire Nate mondja, de mégis, egy sajtos melegszendót, lécci. Ruth elkezdi csinálni, mire csengetnek.

Nate megy ajtót nyitni, Brenda az, aki ezzel nyit: Az emberek követnek el hibákat, nem tudni miért. Szerelmes vagy ebbe a Lisába? Nate mondja, nem. Akkor jó, mert én még mindig szeretlek, és képtelen vagyok elveszíteni téged, szükségem van rád. Nagyon zűrős egy pasi vagy, de mégis te vagy a legjózanabb dolog az életemben, oldjuk meg ezt együtt, jó? Nagy ölelkezés, Brenda mondja szeretlek. Nate pedig boldog. Anyu meg sütheti a melegszendót, asszem Nate ma nem vacsizik otthon.

hug.jpg

Címkék: sirhant muvek
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása