Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 5x05 - Jogos riadalom

2012. augusztus 24. 12:00 - leeann

Aiden megint érez valamit, ezért Melinda és Jim nyugis filmnézésének annyi. A gyereket valami felzavarta, és azt a tárgyat keresi a szülein, amivel kisebb korában el tudott aludni. Sajnos a tárgy elveszett, úgyhogy Melnek kell megnyugtatni és alvásra bírni Aident. Miközben Melinda gyereket altat, Eli Nathan Weiss-hez hivatalos. A fickónak szoftvercége és nagyon komoly vagyona van, amihez társul némi betegséglista is. Paranoiás, kényszeres és ki tudja még. Szóval Eli meghallgatja a gazdag ember nyavalyáit, megígéri a segítségét, majd egy nagyobb ellenszolgáltatást remélve elégedetten hazamegy.

sze 5x05-1.jpg

Amint Eli elmegy, Nathan bezárkózik a pánikszobájába, és minden területet biztosít a hiper-szuper védelmi rendszerével. Kis idő elteltével az érzékelők riasztanak szinte minden helységben, amit a biztonsági szolgálat is észlel, és azonnal jelentkeznek is telefonon, valamint a jelzést továbbküldik a rendőrségre is. Hiába minden, a behatoló jelzés minden helységben megszólal, sőt, még a bezárt, jelszóval védett pánikszobában is. Mindemellett komótos léptek is hallhatók, amitől a paranoiás mágnás teljesen kiborul.

Reggel Melinda és Jim elalszik, és amikor sietve keltenék Aident, a gyerek nincs az ágyában. Mielőtt az aggódó szülők hívhatnák a rendőrséget, Mel észreveszi a gyerek takarójának a csücskét kilógni a gardróbból. Kiderül, hogy Aiden a gardróbban aludt, mert ott érezte magát biztonságban. Amikor erről Eli is értesül, rájön, hogy a betege érzéseit vehette át a kiskölyök. Melinda ettől nem lesz nyugodtabb, de Eli szerint nem lesz gond, hamarosan meggyógyítja a kényszeres milliárdost. Nathan elmeséli az éjjel történteket Eli-nak, aki megpróbálja rávenni páciensét, hogy kapcsolja ki az összes kamera monitorját, és próbáljon nem foglalkozni velük legalább 2 percig.

sze 5x05-2.jpg

Miközben Eli gyógyít, Aiden a szekrények fiókjait húzogatja ki, mert most éppen kutatni támadt kedve. Mel megérinti az egyik fiókot, és a látomásában a gyerek Nathan kutat valaki után a hullaházban, majd egy újabb látomásban kiderül, hogy a gazdag fiatalember gyerekkorában elveszítette a húgát. Hamarosan Melinda már mindent tud az ügyről, amit csak lehet, ezért Eli a következő foglalkozásra magával is viszi a látót. Miközben Mel elmondja, hogy ő és Eli mit tudnak, Nathan 2 munkatársa az éjjeli lépés hangot próbálja elemezni.  Melinda inkább a látomásának hisz, ezért megérinti a pánikszoba behatolást jelző rendszerét.

sze 5x05-3.jpg

A látomásban egy kórházat lát és egy szívmonitort, ami elgondolkodtatja, és megkéri a fiúkat, hogy a lépéseknek hitt zajt ne lassítsák, hanem gyorsítsák fel. A hang egyértelműen egy kettős szívhang, ami azt jelenti, hogy a szellem nem Nathan húga, hanem egy terhes nő. Melinda látja is a nőt, de nem tud vele sokat beszélni. Eli elkéri Nathantől a régi barátnők nevét, de a szellem nincs köztük, ezért Mel azt gondolja, hogy a szellemnő még a híres és gazdag időszak előtti nő lehetett. Mel elmegy Nathan anyjához, ahol egy fényképen rá is lel Amy-re, akivel majdnem házasság lett a viszonyból.

sze 5x05-4.jpg

Mel kutat a neten és elkezd neki összeállni a kép. Amy meghalt, mert nem volt pénze az orvosi kezelésre, és van egy fia, akinek valószínűleg Nathan az apja. Miközben Melinda összerakja a szellemkirakós megismert darabkáit, Aiden újra érez és rajzol. Egy férfit rajzol, aki egy házban van a nagyon dühös fiával. A férfi nyilván Nathan, a dühös fiú pedig Amy fia, de hogy kerül a házba? Melinda megtalálta, hogy a fiú műszaki főiskolát végzett kiváló eredménnyel, vagyis valószínűleg jó állást szerzett apuci cégénél, és valamire nagyon készül.

sze 5x05-5.jpg

Csakhogy a fiúról nincs a neten se kép, se információ, se semmi, vagyis elég nehéz lesz megtalálni. Főleg úgy, hogy hamarosan sajtótájékoztató lesz az új szoftver piacra dobása miatt, és a ház tele lesz emberekkel. Amy elmondja a szellemes párosnak, hogy nem mondta el Nathannek, hogy van egy fia, a fiú pedig azt hitte, hogy az apja tudott róla, de elfordult tőlük és ezért halt meg az anyja. Amy azt gondolja, hogy már késő figyelmeztetni Nathant. A páros szalad a szoftverguruhoz, és elmesélik neki, hogy mit tudtak meg. Nathant elég hidegzuhanyként érik a hírek, de azonnal a kameráihoz fordul, hogy megtalálja a gyereket.

sze 5x05-6.jpg

Melinda és Nathan a pánikszobában kutatnak a monitoron, amíg a gyerek a külső komputeren tevékenykedik. Először bezárja az apját és a látót a pánikszobába, majd elvágja a vezetékeket, hogy ne lehessen kinyitni, majd az új szoftvert ingyenesen feltölti a netre, hogy apucinak ne hízzon tovább a vagyona. Csakhogy a vezetékszakadás elektromos tűzet okozott és mérges füstöt pumpál be a pánikszobába. A bent lévők fulladoznak, de Amy szól Eli-nak, aki rohan a házba és a biztonsági őrrel karöltve próbálják rávenni a fiút, hogy nyissa ki az ajtót.

sze 5x05-7.jpg

A gyerek helyrehozza a dolgot és kinyílik az ajtó, ezért szerencsére elmarad a tragédia, de még nincs vége a dolognak. A rendőrségen Nathan leteszi az óvadékot a fiúért és Amy-vel kiegészülve megbeszélik a dolgokat. Amy elmeséli, hogy mi történt vele, a fiú elmeséli, hogy miért tette, amit tett, és Nathan sem ragaszkodik feltétlen a pánikszobájához, sőt a parkban történik meg a nagy családegyesítés és Amy fénybejuttatása. Este Aiden már nem keresi azt a tárgyat, amivel régen aludt, sőt a gyereknek fura barátai vannak, ami Melindát nagyon elgondolkodtatja, sőt megrémiszti, mert ezeket az új barátokat ő nem látja, csak a gyerek.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása