Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 1x08 - Seventeen Candles

2012. augusztus 17. 14:00 - Agent "V"

A mai epizód a megbocsátásról fog szólni, ami ugye itt biztosan nem lesz olyan egyszerű, mint ahogy halandó embereknél szokott lenni. Ezen kívül a Kapitány kálváriáját is nézhetjük nagy képernyőn, Blair szülinapi bulija pedig bőven tartogat meglepetéseket.

1.png

Blairrel nyitunk nem is akármilyen helyen, hanem egy templomban. Éppen gyónni ment a kis drága, mert valószínűleg ő nem találta olyan jónak a szituációt Chuck limuzinjában. Elég viccesen adja elő a dolgot, én komolyan kezdem megkedvelni ezt a lányt. Egyébként nem katolikus, de annyira szégyelli a pofáját, hogy bárkitől hajlandó bocsánatot kérni vagy legalábbis kiönteni a szívét, pláne ha nem ismerőse. Nagyon édes egyébként, bepróbálkozik, hogy ajándékigényeket továbbít-e az Atya, de persze nem jön be a poén. Miután lelkileg megtisztult az utcán mellé szegődik az emlegetett férfi, az emlegetett limuzinnal és eléggé kiakad, mikor a Hajpántkirálynő lerázza, sőt még arra is megkéri, hogy ne beszéljen senkinek a történtekről, mert lesül a képéről a bőr.

2.jpg

Ugrunk egyet egy kávézóba, ahol éppen Dan és Serena nyalják-falják egymást, amit a pincérnő nem néz jó szemmel. Ezt végülis megértem, mert én is utálom az ilyeneket, főleg a buszon meg a megállókban. Sőt, mekibe is ezért nem járok. Szóval a szerelmesek éppen egymásnak esnek, mikor kiderül, hogy Vanessa pont ma kezd, pont itt dolgozni. Persze megint totál kellemetlen lesz a szitu, főleg miután rájuk nyitott majdnemszex közben előző este. És persze most is attól lesz égő a helyzet, hogy elkezd célozgatni a szexualáis életükre, ami Serenának nem nagyon tetszik. Hát igen, a legtöbb csaj nem szereti, ha a pasija kibeszéli őt az öribarijával, aki csajszi.

3.jpg

Humphreyékra rájár a rúd ebben az epizódban, legalább is vannak meglepik, ugyanis miközben szegény Rufus még az első kávéját sem itta meg, megjelenik a kicsi lánya meg a felesége, aki lelépett tőlük és éppen a szomszédjával dug félre. Kedves kis meglepi ez. Néhány csúnyán nézés és egymás kóstolgatása után megígéri Jennynek, hogy megpróbál kedves lenni az anyjához, majd elindul sütni a tipikus családi gofri reggelit, amire meglepetésre még a csalfa mami is emlékszik.

4.jpg

Blair hazaérve éppen azon tűnődik, hogy fel kellene hívnia az exét, ha már annyira ki akar békülni vele, mikor is jön Elenor és az orra alá teszi az újságot, aminek a címlapján a Kapitány látható lesittelése pillanatában. Blair Nate miatt aggódik, az anyja meg természetesen a kollekciója és a kampánya miatt, amiben ugye a Kapitány képviseli őt. Az érintett otthon éppen az ügyvédnek próbálja előadni, hogy ő amúgy semmit sem csinált, és persze cseszik arra, amit az okosabb mond, mikor Nate rászól, hogy kussoljon és hallgasson az ügyvédre, mire a seggfej anyja elküldi pihenni, mert biztos a fáradtság mondat vele értelmes dolgokat. Szép.

5.jpg

Dan hazaérve kissé meglepődik, hogy az anyját is a gofri alatt roskadozó asztalnál találja, tesz is rögtön néhány nem túl kedves megjegyzést az anyjára, aki amúgy megérdemli, csak meglepődik. Egyből menne is a fiú után, mire Rufus benyögi, hogy ilyenkor kicsit hagyni kell lecsillapodni, amit anyu sajnos már elfelejtett, de azért úgy tesz, mint aki nem. Serena mit sem sejtve asszisztál a barátnőjének a ruhaválasztásban, mert ugye a szülinapi bulija lesz ma. Persze ez nem foglalja le annyira, hogy ne tudjon tanácsot adni párkapcsolati ügyekben, annál is inkább, mert így legalább hamar elhessegetheti a Nate témát. Szegény srácot éppen az idegbeteg anyja baszogatja, mégpedig azzal, hogy adja oda a gyűrűt Blairnek. Ez persze semmi másról nem szól, mint, hogy visszanyalják magukat az anyja kegyeibe. Kezd elegem lenni ebből a kurva gyűrűből, már tisztára olyan, mintha tényleg számítana valamit.

6.jpg

Blair éppen a neten akarja megnézni a vádiratot, amit szerintem nem szoktak amúgy letölthetővé tenni, amikor Nate hívja. Hát mit mondjak a srác nem könnyebbül meg túlságosan , amiért a csaj egyből rápörög a békülésre, de azért megígéri neki, hogy ott lesz a buliján és tuti ajándékot is visz neki. Erre Hajpántos rögtön csörög az ékszerészhez, ahol kb egymillió dolgot foglaltatott le magának és marha boldog lesz, mikor kiderül, hogy a gyémánt nyakéket már megvette neki valaki és valószínűleg ez volt a lista élén, mivel hercegnőhöz méltatlan sipákolás veszi kezdetét.

7.jpg

Dannel a mamája próbál meg beszélni, elég esetlenül. Szar lehet, amikor felnőtt és értelmes a gyereked és felteszi a megfelelő kérdéseket. Szar lehet, ha belemondják az arcodba, hogy hazudtál, ott hagytad őket, és szar anya is vagy. Nem is szimpi ez a nő, szóval írjuk ki de kurva gyorsan. Dan gyorsan lelép, meg Jenny is, Nate pedig idő közben kiköt Chucknál, aki biztos kicsit szarul érzi magát, mert első körben nem akarja beengedni. Aztán próbál laza lenni, de mikor Nate benyögi, hogy oda kell adnia a gyűrűt, akkor azért nagyon gyorsan igyekszik lebeszélni őt és állati lelkis lesz hirtelen.

8.jpg

Induljon a banzáj, mégpedig egy bárban, ami lakásnak néz ki és éppen szusit készítenek nagy erőkkel a személyzet tagjai. A barátnők tök jól néznek ki, igazi tiniszülinap veszi kezdetét csak a pezsgő itt drágább, mint amit én egy évben piára költök. Éppen a szusit készülnek megenni, mikor befut Chuck, akinek Hajpántos nem nagyon örül , úgyhogy el is szalad előle táncolni, Serena pedig elkezdi hívni a pasiját, mert azért parázik, hogy eljön-e a bulira vagy inkább a legjobb barátnőjével tölti az estét.Nem is téved nagyot egyébként, mert éppen Vanessa melóhelyéről lépnek ki, ahol egész délután a srác családi kálváriájáról tárgyaltak. Mikor megkapja Serena üzijét, hogy taliznak-e a bulin, akkor jön az ötlet, hogy Vanessa is vele megy és megpróbál összebarátkozni a vetélytársával Dan kedvéért.

9.png

A bulin Blair éppen a teraszon piheg, mikor megjön Chuck és balhézni kezdenek. Chuck próbálja szekálni Nate miatt, mikor Blair az elevenére tapint azzal, hogy talán féltékeny. Chuck persze próbálja adni a lazát, de aztán kinyögi, hogy valami furcsa dolog történik vele és egy furcsa érzés van a gyomrában is. Tehát kedveli Blairt, vagyis pont totál bele van esve, amit olyan édes esetlenül ad elő, hogy mindjárt megzabálom. Kár, hogy a csaj annyira nem tetszikeli, úgyhogy megbeszélik, hogy akkor ennyit erről.

10.png

Nate éppen az utcán ácsorog és agyal rajta, hogy meglépje-e a gyűrű dolgot a szülei kedvéért, mikor érkezik Jenny, aki jön a szokásos hülyeséggel, hogy nem szándékosan mondta ám el Blairnek ami a partin történt. Írjátok meg kommentbe ha rosszul emlékszem, de szerintem nem fogott fegyvert a fejéhez az előző részben, úgyhogy hagyjuk az ilyen hülyeségeket. Kicsit dumálgatnak itt az utcán, aztán kiderül, hogy egyiknek sincs nagyon kedve bemenni a bulira, úgyhogy inkább elmennek sétálni meg dumálni. Blair le van szarva ezek szerint. Odafent éppen Dan száll ki a liftből Vanessa kíséretében és a bemutatás után.

11.png

Alison és Rufus éppen dumálnak és békülgetnek, vagyis a nő arra hajt, a pasi meg hát szerelmes meg előzőleg Lily is a lelkébe lépett, úgyhogy az önsajnálat és a pityergés meghozza a hatását és gyorsan kibékülnek.Tényleg írják ki ezt a nőt, mert idegesít. Blair még mindig Natet várja a bulin, mikor Chuck megint utána megy. Kicsit megpróbálja felnyitni Blair szemét, hogy Nate talán nem is annyira jófej és mivan, ha csak az anyja cégével kapcsolatos szerződés miatt akarja vele újra közteni. Chuck fogadást ajánl: ha Nate jelentkezik éjfélig, akkor Chuck örökre leszáll róla, ha nem, akkor Blair vele tölti az éjszakát. Blair nagyon biztos a dolgában és közli, hogy veszíteni fog, mert Nate még sose hagyta ki a szülinapját és éjfélkor keresni fogja.Háhááá...erre tuti rászalad szegény.

12.png

Serena kicsit lecseszi Dant, hogy miért hozta el Vanessát. A srác kicsit megvédi a saját meg a barátnője seggét, mire Hosszúlábú megkérdezi, hogy akkor hogy kezdje és mit szeret a kis Mel B. A Guitar Hero-t igen, úgyhogy belefognak egy nagy meccsbe. Serenának marha jól áll a játék amúgy, ki gondolta, hogy a Prada meg a műanyag gitár ilyen jól megfér egymás mellett. Persze nagyon ügyes is, úgyhogy óriási a buli, egészen addig míg Vanessa elszólja magát a Humphrey szülőkről, amit persze a csajának nem mondott el a Szerencsétlen srác. Kellemetlen beszélgetés kezdődik, van némi csipkelődés, féltékenység meg nagyon suta magyarázkodás és persze a végén kibékülnek.

13.png

Hugica és Nate óriási beszélgetésben vannak, megint előkerül az a rohadt gyűrű. Nagy a lelkizés, főleg mert megértik egymást a kretén családjaik miatt. Nate kiönti a szívét, hogy nem akarja Blairt se átvágni, meg amúgy is miért mindig ő hozzon áldozatot. Eközben Blair éppen egy szöget üt be a bárpultnál, mikor jön Chuck egy kis szekálással, meg a többiek a 10ezer dolláros tortával, amit Blair ott hagy a francba. Hugiék búcsúzkodnak, kár hogy az utcán ölelkeznek az új barátok, mert készül róluk a fotó és már megy is fel a Gossip girl-re, ami persze 2 pillanat alatt mindenkinek a telóján landol.Cikkkkkiiii. Főleg Blairnek, aki ebben a szituban kénytelen kinyögni, hogy már szakítottak a sráccal, és csak azért akart vele békülni, hogy az anyja segítsen az apján. Szegény csaj..ez kurva kellemetlen szitu, mikor a pasi a szülinapodon geci és ezt még mindenki szeme láttára kell lenyelned.

14.png

Mondjuk Natenek is szar, jól megszívatták a szülei és nyomják a dumát is neki mikor hazaér, meg megy az érzelmi zsarolás, de rendes a srác és elküldi őket a picsába.Hugi is hazaér, és az anyját meg az apját nagy örömére éppen a kanapé előtt fekve találja smárolva. Vanessa és Serena kicsit összehaverkodnak így a buli halála után, most, hogy mindkettőjük legjobb barátja érzelmi viharban van. Na a végén még elég jól ki fog jönni a két csaj, én Dan helyében a bratyizást megtiltanám, mert aztán majd ő fog szívni mellettük.

15.png

Blairt Chuck nézi meg a sírós szobában. Olyan cuki ez a srác, most miért kell így elutasítani. Ráadásul kiderül, hogy ő vette meg neki a nyakéket, amiért úgy oda volt. Még meg is dicséri, hogy milyen gyönyörű és olyan kedves, hogy Blair se tud nemet mondani, úgyhogy szegény Serena mikor megy, hogy megvigasztalja a barátnőjét, éppen elkapja az ágyra ledöntős pillanatot. Az arckifejezéséből ítélve ízléstelennek tartja a jelenetet, úgyhogy jövőhéten egy nagy beszélgetésre, vagy inkább hátulról kerülős faggatózásra biztos számíthatunk.

xoxo

 

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása