Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 5x04 - Újra és újra

2012. augusztus 15. 14:00 - leeann

Két fiatal srác belóg a Rockland kórház bonctermébe, és az egyik befekszik egy tepsibe, a másik pedig rázárja a hullahűtő ajtaját. Persze a móka nem sül el jól. Egy dühös szellem nagyon komolyan ráijeszt a fiúkra. Valamivel később Jim arra lesz figyelmes, hogy egy rakás régi orvosi eszközt leselejtez a kórház. Gyorsan lecsap egy régi szívóra és elteszi emlékbe. Amikor hazaviszi az eszközt, Aiden érezni kezd valamit. Másnap a hullaház szelleme újra felbukkan és halálra rémíti a kórboncnokot. Úgy tűnik, a fiúk játéka komoly hatással volt a morcos szellemre, most törleszt.

sze 5x4-1.jpg

Miközben Melinda és családja szellemezik, Delia egy ügyvéddel randizik, akiről a vacsora alatt kiderül, hogy egy hatalmas kretén. Delia úgy dönt, hogy nem randizik többet az ügyvéddel és nem fogadja a hívásait, de az egyik este, amikor éppen zárja az üzletet, talál egy vörös rózsát az autóján és mellette egy versike első sorát. Lehet, hogy mégsem akkora kretén a pasi? Egyelőre nem tudjuk. Melinda sem unatkozik az este, egy orvos mosakszik be éppen a konyhai mosogatónál és műtétre készül. Másnap Mel bemegy a kórházba körülnézni, mert a mérges szellem rettegésben tartja a fél kórházat.

Melinda úgy dönt, hogy meglátogatja az egyik suhancot, aki találkozott a boncterem szellemével és kikérdezi róla. Kiderül, hogy a fiú nem egy utcagyerek, hanem egy nagyon magas IQ-val rendelkező zseni, aki csak játssza, hogy utcagyerek. A fiú nemrég költözött a környékre, és úgy döntött, hogy az új iskolában nem felfelé akar kilógni, hanem kipróbálja, milyen lefelé. Igazából nem tud mit mondani Melindának a szellemről, de azt ő is érezte a beavatása alatt, hogy valami nagyon nincs rendben. Mel este rákeres a kórházra, amikor újra szemtanúja lesz annak, ahogy az orvos szellem újra bemosakszik és műtétre készül.

sze 5x4-2.jpg

Melinda látomásában a műtétre váró beteg azt mondja, hogy a doki megölte őt. Másnap reggel Delia egy komoly virágszirom-esőt kap a nyakába. Egy férfi szórja a tetőről, és egy újabb sort is kap a versikéből. Miközben Delia virágokat kap, Jim Eli-t vizsgálja, aki eléggé meg van fázva, és még anyu sem kelt át annyira, amennyire kellett volna neki az előző rész végén. Jim azóta is hordja magánál az eszközt, amit a kórházból szerzett, így Eli is hallja a hozzácsapódott orvos szellemét. Vicces, hogy Jim Eli-tól tudja meg, hogy az eszköz szelleme velük él egy ideje. Később otthon Melinda mesél Jimnek az orvos szellemről, aki hamarosan újra jön hozzájuk műteni.

sze 5x4-3.jpg

Ahogy minden este, ma este is megtörténik a szokásos műtét. Egyre több információ derül ki a látomásból, Melinda elmeséli Jimnek, hogy mit lát. Jim az információk alapján nyomozni kezd a kórház archívumában, és hamarosan meg is találja, amit keresett, de mivel volt egy kis riadalom a kórházban, a beteg neve nincs meg, az orvosé viszont igen, és pont aznap halt meg, amikor ez a műtétje volt. Delia körül is zajlik az élet, most egy pantomimes tör rá némi virágcsokorral. Melinda úgy dönt, hogy próbál beszélni a bonctermes szellemmel. Valószínűleg ő az, akit a szellemdoki műt, és haragszik a dokira meg a világra, hogy meghalt a műtét közben.

sze 5x4-4.jpg

Sajnos Mel nem ért szót a pácienssel, ezért a ma esti műtétből szeretne megtudni többet az ügyről. Melindának sikerült kideríteni, hogy ki a páciens. A zseni fiúnak az egyik rokona a szellem. A zseni fiú nem érti, hogy lehet szellem az a rokona, aki még mindig él, ugyanis aki a műtőasztalon fekszik a látomásokban, az a zseni fiú nagyapja. A szülei külföldön vannak, ezért a gyerek a nagyapjával él jelenleg. A nagypapa nem csak, hogy él, de elég jó erőben van. Na, most már Melinda sem érti a dolgot, és elmeséli a nagypapának, hogy miket látott az utóbbi napokban. A nagypapa elmondja, hogy nem a doki ölte meg őt, hanem pont fordítva, ő ölte meg a dokit.

sze 5x4-5.jpg

A nagypapa elmeséli, hogy is volt az a műtét. Kiderül, hogy amikor páciens volt a műtőasztalon, pár percre meghalt, ami alatt a doki igazából is meghalt. A doki műtét közben kapott szívrohamot és meghalt, ezért már sosem tudhatta meg, hogy páciense pár perc szellemlét után visszatért az élők sorába, és még mindig a földet tapossa keményen. Melinda előhívja a dokit a szellemvilágból, hogy minél előbb tisztázódjon a dolog, és mehessen erősen a fény felé.

sze 5x4-6.jpg

A nagypapa és régi orvosa, aki gyakorlatilag megmentette az életét annak idején a műtéttel, elbeszélget egymással Melinda közbenjárásával, majd hamarosan sikerül minden zökkenő nélkül átküldeni őt a fénybe. A zseni fiú végighallgatva nagyapja történetét rájön, hogy nem kell azért utcakölyköt csinálnia magából, hogy valami értelmet kapjon az élete, és nagyon büszke a nagyapjára, aki egy nagyszerű tanárember, és példakép lett sokak számára. Melinda lerendezte a dokiügyet, és nagyon örül annak, hogy nincs több műtét a nappaliban. Miközben Melinda a szellemügyeket intézi, Delia a titkos imádónak próbál a nyomára akadni.

sze 5x4-7.jpg

Minden jel arra utal, hogy a kretén ügyvéd az, aki meg akarja hódítani a város főingatlanosát. Delia újabb ajándékot kap, egy dobozban várja őt a kávézóban, ahonnan az imént lépett ki a kretén ügyvéd. Delia beszél vele, de kiderül, hogy nem ő a titkos imádó, mert az üzenetben benne van a teljes vers, amiből kiderül, hogy egy pincér van oda érte. A kávézó melletti étterem egyik pincérének tetszik Delia, és eddig nem mert lépni, vagy elbénázta, ezért máshogy próbálkozott. Deliának bejön a pasi, ezért ma este már vele randizik, a zseni gyerek visszastréberesedik, és erre büszke is, a Clancy házaspár pedig azon filózik, hogy vajon ki az a morcos szellem, aki a boncteremben kísért.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hell0 · http://csaladinapkozibudapest.hu/ 2012.08.15. 20:20:32

mindig megrökönyödöm rajtad, hogy képes vagy végignézni ezeket a műsorokat, sőt még meg is jegyzed......

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2012.08.15. 21:44:01

A bóvli kormány sumákol az aranyérmesek pénzével!

Miért nem -korrektül- az olimpia előtt állapították meg az összegeket, mire kell még várni?

Orbán ne gyere vissza szabiról, boldogabb nélküled a magyar!

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2012.08.16. 13:20:44

@Nincs Orbán, béke van, erős forint, nem ez kéne?: mondjuk ennek mi köze a szellemekkel sunnyogóhoz, te alulművelt főemlős troll?
süti beállítások módosítása