Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Suits 1x04 - Dirty Little Secrets

2012. augusztus 14. 14:00 - KQRNEL

Este van, mit csinál ilyenkor egy jó New York-i ügyvéd? Bent rohad az irodában. A mai este sem különb, ám meló helyett most egy ki mit tudot veretnek a Harvardról, ahol Pocokképű zsűrizik. Akkor csatlakozunk be, amikor már csak Mike és egy random dúsbeg vetélytásocska marad. Köztük folyik a kié a nagyobb jeligéjű versengés. Mike aláz egészen az utolsó kérdésig, ami egy jó harvardi seggelőgépnek atom-triviális kell, hogy legyen, de hősünk ugye ezt nem tudhatja, hiszen suli helyett csak füvet szívott a barom haverjával. Jól megizzad, de mégis visszahozza a játékot egy nagy mentéssel, s ezért jutalmul kap egy pro bono ügyet. Az irodából kijövet belefut Harveyba:


- Louis tudja.
- Mégis mit?
- A piszkos kis titkomat.
- Hogy kanadai vagy?
- Haha! Azt, hogy nem jártam a Harvardra...


Harvey siet, így a fiú hülyeségei végighallgatása után gyorsan bealázza szegényt, majd be is ugrik a főnök, Jessica irodájába, aki éppen egy láthatóan közeli ismerősével cimborált néhány pillanattal korábban. Kiderül, hogy éppen megegyeztek, hogy a fószer cégét ők fogják képviselni, ám ez nem tetszik Harvey-nak. Szerinte a bohócot nem véletlenül zavarta haza eddig az összes ügyvéd, hiszen a gyógyszer amit forgalmaz életveszélyes, és a vádak kikezdhetetlenek. Jessica mégis elvállalta. A gyógyszer elvileg működik, csak el akarják lehetetleníteni a gyártót, és ő az egyetlen aki hisz a faszinak. Végtére is volt ideje megismerni, míg házasok voltak. Ohó!

1.png

Harvey próbálja lerázni az egész gyógyszer témát, de a főnök hajthatatlan, Harvey viszi az ügyet. Közben Mike meglátogatja a pro bono ügyfelét, aki kávézás közben elmeséli, hogy a hajdani családi fészek, amiben felnőtt mára már csak egy poloskatelep, és a főbérlő szarik az egészre. Lehetetlen bármit is kezdeni, mert nincs egyet ember sem, aki megvizsgálná a lakás állapotát. Mike akcióba lendül, és elindul kérvényeztetni egy vizsgálatot. Itt a konyhásnéni wannabe ügyfélszolgálatos leosztja őt, hogy két hét múlva jöjjön vissza a helyes kis nyakkendőjében, és most húzás. Szegény nem tudja, hogy Mike-ot nem a töketlen fából faragták, szóval szépen megfenyegeti, hogy nyomozót küld a bevándorló seggére és kicsinálja, ha nem kapja meg amit akar még ma. Így megy ez.

2.png

Harvey benn tárgyal az exférjjel, az ALS betegségről amit a készítménye hivatott gyógyítani, ám gyorsan ráterelődik a szó, hogy életmentés helyett konkrétan embert irt a pirula. A feszültséget az sem oldja, hogy a kuruzsló asszisztense, egyben új párja is jelen van, és bulldogként csap le minden félmondatra. Kiderül, hogy 139 mega dollárba került a fejlesztés eddig, és hiába, hogy minden ellenőrzésen átment a cucc, van pár végső stádiumban lévő ipse, aki vagy belehalt a kezelésbe, vagy csak natúr leállt a mája. A titanicon is ittak kávét, mégsem az juttatta Leót a vízbe – mondja a faszi, de Harveyt nem győzi meg, ki kell eszelni valamit, mert csúnyán meg lesznek khm ha ezzel állnak a bíró elé.

3.png

Mindeközben Mike a poloskás lakásban próbál összeszedni minél több infót, minél kevesebb rovarral. Az ügy új határidőt kap, amikor a főbérlő bekilincsel, majd közli, hogy három nap múlva megy a fickó az utcára, hiszen hónapok óta nem fizeti a lakbért.

4.png

De nem csak ennek az ügy derekára kötnek madzagot, hanem Harvey-éra is. A gyógyszercéget perlő arcok ügyvédjével töltött bájos percek alatt kiderül, hogy az ügyfelei 250 misit kérnek, s ezt 4 napjuk van teljesíteni, különben lejárató hadjáratot indítanak a cég ellen, minek a végén látványosan csődbe fog menni az egész pereputty. Úgy néz kis mostanában sem lesz alvás öltönyöséknél.

5.png

Benn az irodában Harvey azt eszeli ki, hogy a céget perlő betegeket kell szétkapniuk, de gyorsan kap egy verbális sallert Jessicától. Az azért elég aljadék stratégia, ha a haldokló/halott betegeket akarjuk gyomron rugdosni. Mike közben izgul, másnap lesz az első bírósági jelenése, a ki mit tudon nyert ügyének a lakhatási tárgyalása. Rachel nyugtatja, hogy ezt még tán a lakás poloskái is megnyernék, szóval relax.

6.png

Reggel van, Mike-on feszül a gatya. Nem izgulna ennyire, ha tudná, hogy 3 perc lesz az egész. Ennyi időbe telik ugyanis, hogy a maffiózó főbérlő dögös ügyvédnője kifingassa őt a tárgyalóból, hiszen a lakbért fizetés helyett elvileg visszatartották, ám erről egy számlát sem tud felmutatni Mike, így mehet az utcára a mókus. Na puff.

7.png

A másik ügy sem halad túl jól, a már-már tévékettős atlantiszi fénybenjárókat felülmúlóan tenyérbemászó ügyvéd halálos felkészültségről ad tanúbizonyságot mikor minden próbálkozásukat ügyesen kivédi. Persze úgy nem nehéz beégni a bíróságon, ha a gyógyszerészünk nem teljesen őszinte Harvey-ékkal. A felsülés után Jessica megkeresi Harvey-t, hogy az ügyet átvegye tőle. Mostantól ő is beszáll a buliba, hiába, hogy a faszi jelenlegi nője ezt ellenzi.

8.png

Harvey kávézás közben felnyitja Mike szemét, hogy a nő, aki elkente őt a bíróságon ma reggel az Vivien Tanaka, a manhattani felhőkarcolók felét képviselő cápa. Ha ez a nő ugrik be az ügyhöz, akkor ez nem a poloskákról szól – mondja neki, majd elküldi, hogy keressen fel több arcot, akit szintén kitúrtak a lakásából a környéken. Így a zseniként Rachellel karöltve, kamuházasokat alakítva bejópofizzák a tulaj által birtokolt épületeket, hogy minél többet megtudjanak a helyzetről.

9.png

Jessica összefut a gyógyszerész exférjével a parkban, hogy jól kifaggassa. Van-e még valami, amit nem mondtál el te disznó? – szegezi neki a kérdést, mire a faszi úgy kezdi el fürkészni a lába körüli fűcsomókat, mint aki minimum ciánt töltött a lecsóba. Kiderül róla, hogy nem ez az amit rajteget, semmi teszthamisítás nem történt, egyszerűen nem is történhet, hiszen ő maga is ALS beteg. Szó szerint a saját bőrét kell, hogy mentse mikor a vállalatáért, és a gyógyszerért küzd. No, de az élet nem ily egyszerű, a drága nője nem ekkora hazafi. Ő biz' meghamisította a teszteket, mikor látta, hogy minden századik alanynak kilövi a máját a cucc, s ez a gyógyszer létjogosultságába, így drága szerelme életébe is került vón.

10.png

Na, most, hogy ezt így megtudtuk, ideje összegereblyézni a pórul járt ALS-eseket, hogy az ALS-ből felgyógyult gyógyszerész coming outolhasson a betegségéről, és az egész ügy állásáról. Aszondja: maguknak úgy is szar ha pénzt kapnak, de ha hagyják, hogy ő a pirulán dolgozzon, akkor tán még tovább élhetnek, s emellé kapnak tulajdonjogot is a cégből. Úgy tűnik mindenkinek bejön a dolog, leszámítva persze az angyalkommunikátor-képű balfasz ügyvédjüket, akit így kihagynak a buliból.

11.png

Ez az ügy letudva, most Mike-on a sor, hogy alázzon egy nagyot a 15 összegyűjtött, ügyfeléhez hasonlóan pórul járt fickókkal a háta mögött. Be is villan Tanakához és a maffiózóhoz, hogy egy darab poloskás szőnyeget az arcukba dörgölvén közölje velük, hogy itt bizony 15 kártérítési per lesz, mivel vödör számra talált bizonyítékot az illegális kilakoltatásokról, szóval jobb, ha elkezdi felpakolni a bömöst a vaterára faszi, mert ez nem lesz olcsó.

12.png

Na, ez is jól ment, viszont a fiú nem tudja hol a határ, hiszen a nagy sikeren felbuzdulva elhívja Rachelt egy randira. Nem járok senkivel az irodából – mondja neki, mire Mike arcára először a döbbenet, pár másodpercre múlva egya forever alone tekintet ül ki.

Címkék: suits
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása