Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 5x03 – Míg a halál össze nem köt

2012. augusztus 09. 09:00 - leeann

Eli édesapját, Rayt kórházba szállítják, de sajnos már élve nem jön ki onnan, viszont szellemként szívesen meglépne a kórházból az öreg.  Eli-nak most nagyon nehéz, hiszen az apját kell a fénybe juttatni, és azt még nem is tudja, hogy az apja halála előhívta a 7 éve meghalt anyját, Evelynt is a szellemvilágból. A kedves mamával Melinda beszélget, akit arra kér, hogy ne árulja el a fiának, hogy itt van. Melinda próbál eleget tenni a kérésnek, de hamar kiderülnek a dolgok. Persze nem derül ki minden, különben vége lenne a résznek a 10. percben.

sze 5x3-1.jpg

Szóval Eli az apja halála kapcsán találkozik egy régi barátnőjével, Casey-vel. Eli és Casey szülei jóban voltak, sőt üzlettársak is voltak. Casey kedveli Eli-t, és Eli is a lányt, de az évek során eltávolodtak egymástól, valamint az sem segített a fiataloknak, hogy Ray tiltotta őket egymástól, valamint ahol tehette, közéjük kavart.  Most, hogy Eli az apja temetésére készül, Casey szívesen segít neki az előkészületekben. Eli-nak most nagyon jólesik, hogy a lány segít neki ebben a nehéz időszakban, de a papa most sem hagyja őket békén.

Melindának látomása volt, és azt gyanítja, hogy Eli apja megcsalta Eli anyját Casey anyjával, Anne-nel. Lehetséges a dolog, mert akkor megvan az oka annak, hogy miért nem randizhat egymással Eli és Casey. Lehet, hogy féltestvérek, de a látomások azért nem mindig mutatnak egyenes képet, még bármi lehet. Szóval Eli-nak elég sok dolgot kell megemészteni, és még nincs vége a résznek. Miközben Eli próbálja emésztgetni a híreket és dúl-fúl apja hűtlensége miatt, Evelyn próbálja rávenni Melindát, hogy hagyja az ügyet, minél előbb küldje át a fénybe Rayt. Persze Ray addig sehova nem megy, amíg nem találkozott Evelynnel, úgyhogy Eli szülei egyelőre maradnak.

sze 5x3-2.jpg

Melinda és Eli próbálják kikavarni a szülők által összekavart ügyet, ezért elmennek beszélni Anne-nel, de csak Don van otthon. Anne számonkérésén megjelenik Ray is, aki azt állítja, hogy nem ő és Anne kavartak, hanem Evelyn és Don.  Nagyszerű, most aztán ki tudja, hogy mi az igazság? Mindenesetre az új információk fényében nem is Anne-t, hanem Dont kell számon kérni. Don nem mesél el mindent a szülők félrelépéseiről, csak annyit, hogy Eli apja túl féltékeny volt feleslegesen, ezzel szemben Mel elmondja, hogy ő és Eli milyen módon érzékelik a szellemeket. Közben Ray is visszatér, aki elmondja, hogy a felesége elismerte a viszonyt Donnal, ami azt jelenti, hogy Don most nem mond igazat.

sze 5x3-3.jpg

Don nem akarja bolygatni a múltat, így Eli kezd kiborulni. Melinda Aiden álmaitól kér segítséget és kap is. Aiden álmában látja Melinda, hogy Evelyn nem volt egyedül a halálakor. Evelyn elméletileg aneurizmában halt meg, és esés közben beverte a fejét, de Mel látta, hogy valaki eltüntette egy randi nyomait. Tehát Evelyn tényleg csalinkázott, de vajon kivel, és ki takarított ki aznap?  Melinda és Eli agyalnak a látomáson, de nem jutnak egyről a kettőre. Az sem teljesen világos, hogy Evelyn miért nem akarja látni a férjét. Lehet, hogy Raynek köze van a felesége halálához? Eli szeretné kideríteni a dolgot, ezért megpróbál beszélni az apjával.

sze 5x3-4.jpg

Ray elmeséli, hogyan találta meg a feleségét, de a Melinda által látott virágokról és gyertyákról nem tud semmit. Eli nem érti a dolgot és nem áll össze a kép, amikor megjelenik Evelyn is, és megint azt kéri, hogy ne bolygassák a múltat. Ray viszont kezdi összerakni képet, és azt gondolja, hogy a felesége halála napján is Donnal volt. Ray bepipul és elmegy megleckéztetni Dont. Közben Anne rájön, hogy Evelyn a közelében van, és elmondja, hogy sosem akarta őt bántani. Vagyis a két nő között sincs rendben minden. Úgy tűnik Anne-nek lehet köze Evelyn halálához. Minden esetre Eli elmegy Donhoz.

sze 5x3-5.jpg

Közben Eli és Mel rájönnek, hogy nem a kotnyeles szomszéd jelezte Evelyn halálát, hanem egy nő, aki a szomszédnak adta ki magát, vagyis lehet, hogy Anne keze van a dologban. és az aneurizma egy dulakodás miatt alakult ki. Elérkezik Ray temetésének napja, de mindenki szanaszét van, és mindenki haragszik mindenkire, úgyhogy elég nehéz összeterelni élőket és halottakat. Melinda és Jim már a templomban vannak, hamarosan Casey és Eli is befut. Eli mond néhány szót apja ravatala mellett, miközben Melindára pillog, hogy itt van-e vagy nem.  Ray heves természete miatt Eli azonnal észreveszi, amikor az apja megérkezik, mert éppen az érkező Dont gyepálja olyan szellem módon.

sze 5x3-6.jpg

Szegény Don esik-kel, úgyhogy Melinda, megelégelve a rendbontást, mindenkit kitessékel az előtérbe. Evelyn is megérkezik, és kezd minden titok napvilágra kerülni. Anne nem bántotta Evelynt, csak védeni próbálta. Evelyn elmondja Raynek, hogy megcsalta őt, de nem Donnal, hanem Anne-nel. Nahát, nahát, Eli és Casey nem testvérek. Most már Anne meséli a történetet. A két nő egymásba szeretett és viszonyt kezdtek. Amikor Ray egyszer majdnem rajtakapta őket, akkor Anne volt ott és nem Don. Ray csak az eliszkoló autót látta, azt nem, hogy ki vezette, ezért mindvégig Donra gyanakodott.

sze 5x3-7.jpg

Az is gyorsan kiderül, hogy Don már sejtette a dolgot, és amikor Ray megtámadta őt, akkor már biztosan tudta a viszonyt, de nem akarta elveszíteni a feleségét, ezért annyiban hagyta az egészet. Az is kiderül, hogy Anne-nel volt randija Evelynnek a halálakor, és egyedül halt meg. Mire Anne odaért, Evelyn már halott volt. Anne megpróbálta menteni a menthetőt és rendet csinált, majd a szomszéd nevében felhívta a gondnokot, hogy megtalálják Evelynt. Mindenki tisztázza a helyzetet a saját családjával és a halottak lelépnek, vagy át, ez nem derül ki azonnal. Eli még nehezen dolgozza fel az anyja érdeklődését, de Casey jól fogadta a szellemes érdeklődést, így lesz ki átsegítse a profot a lelki válságon.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása