Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Társas/Játék 1x04

2012. július 31. 14:00 - Sunday Munich

Iván reggel magára húzza a zuhanyajtót és Lénát hívja, hogy miért hívja este, majdnem lebukott. Léna nem érti, akkor miért hívta fel utána, hogy nem szólt bele. Mert hogy Judit telefonált akkor, Léna pedig úgy vette fel a telefont, hogy Iván, akkor átjössz-e. A hű férj háromoldali infarktust kap, és variációdús káromkodások közepette lecsapja a mobilt. Jön ki a reggeliző gyerekhez, de ma nem a Szuperapu-arcát vette fel, le is kapja a kölyköket. Judit pedig csúnya szemeket mereszt rá a kávésbögre felett, csak nem dobott a barátnőd? Iván Szun-ce tábornok filozófiáját követve védekezésből támad, már megint paranoiás vagy, aztán ha már nálad van a mobilom, add át az üzeneteimet és ne kombinálj. Léna csak az irodába akarta hívni. Egy olasz sorozatban már repülnének a tányérok meg a mamma miá!-k, de Magyarországon Judit csak visszamorog. Iván rátesz még egy lapáttal, Judit őrült, hivogatja a kollégáit, meg szuszog a vonalba, mint egy őrült. A feleségét nem győzte meg, pedig nagyon rugalmas a sztori, úgy alakítja, ahogy a nő kérdez. Judit meg akarja esketni, hogy nem csalja, de Iván csak elviharzik. Főcím.

01.BMP

Léna konditeremben folytatja a napot, Dorkával bokszolnak, valószínűleg Dávidot meg a nőjét képzeli a boksz-zsák helyébe, üt is nagyokat. Dorka meghívását, hogy holnap este lazítsanak nála, elutasítja, mert felkerekedik hogy találkozzon teremtőjével, Horvát Tamás apajelölttel. Dorka is kivan, van valaki a láthatáron, de heteró és házas. Hát, a leszbikusoknak sem könnyebb.

Judit pakol, ezértvckésőn ér oda a csörgő telefonhoz, hangpostán Dorka hagyott üzenetet, bocs a múltkoriért. Judit vagy nem értette először ezt a rövid szöveget, vagy valami megmozdult benne, mert még egyszer lejátsza. Gabi 60-as évekbeli sztárnak álcázva lopakodik a hotelbe és a befüggönyözött hotelszobában szerelmesen egymásnak esnek Delfinnel. Mondjuk abban a sötétben mi még rendesen látnánk, de fogadjuk el, hogy ők semmit.

02.BMP

Ugrunk Dávid bicikliboltjába, ahol a kollégával szűk körű felhúzósnyúl-versenyt rendeznek. Dávid kis mütyűrje nyer, önkívületben ugrál és éljenez, de ekkor Léna lép be. Gyorsan átvált felnőttbe, pakolja el a cuccokat és zavarja el a kollégát, menj, nézd meg, bent vagyok-e a raktárban. Majd Lénához fordul, tudod, a havert le kell foglalni, kicsit gyerekes. Semmi baj, Léna a barátnője járgányáért jött, de az csak jövő hétre lesz kész. Ez volt a fedősztori, mert a lányt a bringa nem is érdekli, gyorsan bocsánatot kér a sráctól, durva voltam tegnap. Dávid nem haragszik, mivel láthatóan már attól elhomályosult a szeme, hogy meglátta Lénát. Elővezet neki egy a lányhoz színben teljesen passzoló kerékpárt, én csináltam. Lénának tetszik, de hát nem tud biciklizni, annyi baj legyen, Dávid megtanítja. Hmm.

03.BMP

Gabi valahol az utcán beszáll Judithoz az autóba, aki érte jött, és szeméből látszódik a halálfélelem, ahogy Judit idegesen rallizik az úton. Plasztikai sebészhez viszi, szeretné, hogy Delfin szépnek lássa. Juditból kibukik, hogy Iván hazudik és nőzik.

Dávid a Városligetben biciklizni tanítja Lénát, és nagyon profnak tűnik, mert hátrafelé is megy neki, lásd alább. Érnek vissza a bolthoz, Timi várja őket, ti meg mit csináltok? Dávid vall, bringázni tanítom, Timi pedig nem érti, mit akar ez a kis vakarék a pasijától. Ha nem lenne itt Dávid, Lénának már nem lenne szeme. A fiú behívja Timit a boltba, vegyél vissza, drága. A lány meg akarja ígértetni vele, hogy többet nem találkozik Lénával, erre Dávid kimegy a bolt elé, de a Léna addigra eltűnt.

05.BMP

Gabi bent ül a sebésznél, aki az arcát mustrálgatja. A nő nem tudja, mit is változtasson, kéri az orvos véleményét. A férfi erre vérszemet kap, MINDENT! A megereszkedett bőrből levágunk, az állat átszabjuk, szemhéj, ajak, fül átalakítása – lényegében jobban járna Gabi egy új fejjel. A nő óvatosan kérdezi, mennyi az annyi.

06.BMP

Iván beront Léna lakásába X-9 ügynöknek öltözve, tölt magának egy kis piát és lecseszi a házigazdát. Ne hívogassál, most egy ideig jó férj leszek, évforduló lesz, pont jól jön ki. Léna a férfi várakozásaival ellenben örül a hírnek, akkor legyünk barátok. Iván azért még benne lenne egy búcsúszexben, de a lány elhajtja. Az ajtónál megkérdezi, kap-e szabadságot az apavizithet, nem, hangzik a válasz. Léna bepróbálkozik, vigyél le kocsival, gyorsan megjárjuk. Iván ezt Léna mániákus ragaszkodása jelének veszi, persze, most hogy doblak, előjössz mindenféle kitalált apával. A lány ajtót mutat neki, és a lépcsőházban utánakiabál, sajnálom, hogy bedőltem neked, seggfej. Iván liftbe száll, Dávid pedig ekkor jön fel a lépcsőn, hátán a kerékpárral és erősen meglepődik. Lerakja terhét a lakás elé és csendben elszivárog.

07.BMP

Judit és Gabi az orvos után vásárlással gyógyítják magukat, Judit pártolja az arccserét, mondván, ha valamibe belekezdesz, csináld rendesen, de Gabi akkora összeget hallott, hogy még mindig cseng a füle. Judit a masszőzről kérdezi, előfordult már, hogy korábban abbahagyta a masszírozást? Nem, feleli Gabi, majd megint visszatér a sebészhez, Judit viszont a másik témánál tart, így nem értik egymást. Tudtad, hogy leszbikus? Az orvos? Nem, a masszőr. Ja! Nem. Később Gabi a főnök színe elé járul, előleget kér három havi fizetésből, mire a férfi szemöldöke összeszalad. Nem kér a nő lehetetlent, mert ugye régi munkatárs, mármint nem úgy régi, hanem hogy megbízható munkaerő. És mire volna a sok pénz, kérdi. Gabi elmondja, hogy plasztikai műtétre. Antal hirtelen lemerevedik, na, arra nem adok, felesleges és veszélyes. A nő kiakad és kitálal. Interneten találkozott valakivel, de csak sötétben randiznak, mert fél, hogy mi lesz, ha a férfi meglátja. Tudja, hogy szánalmas, de inkább lesz az, mint magányos, és akkor majd máshonnan, de szerez rá pénzt, majd elviharzik.

08.BMP

Judit Dorkánál van, a... ööö.... napszemüvegéért jött, nem hagyta-e itt. Nem, de nézz csak körül. Judit nem haragszik a legutóbbi miatt, zavartan mosolyognak. Juditnak fáj a nyaka, pont jó helyen jár, Dorka megmasszírozza. Eközben otthon Iván öltönyben gyújtja a gyertyákat a romantikus vacsorához, gyerekek még egy napig a nagyinál vannak. Judit mit sem sejtve hazaér, a férfi előugrik egy csokor virággal. Juditnak kiment a fejéből a házassági évforduló, de Iván nem haragszik. Számára ez a legfontosabb nap (öhmm) és még ajándékot is ad. Szexi fehérneműt kap Judit, úgyhogy lényegében magát ajándékozta meg Iván. A nő néz is nagyokat a kurvás ruhára. Iván kéri, hogy vegye fel, ha nem tetszik, maximum odaadja a homlesszeknek.

10.BMP

Gabi az arcát nézegeti a tükörben, amitől nemsoká megválik, miközben csengetnek. Antal áll az ajtóban, mint kitett kutya az autópályán, vizesen és szomorúan. Odaad egy papírt a Hartay Klinika számával, ők a legjobbak, az igazgatótól kedvezményt is kap, ha mondja,hogy ő küldte. Előleget is ad, mondja a férfi és úgy eltűnik, hogy Gabinak megköszönni sincs ideje.

09_1.BMP

Judit felvette a ruhát, bár inkább vagdosná össze ecetes ollóval, Iván pedig az ágyon fekszik bokszerban, kezében pezsgővel és várja a jól megérdemelt kényeztetést. A férfi teljesen be van indulva, szuszog és nyöszög, krémmel keni Judit hátát. Ne komplikáljuk, kéri a nő, gatya le és essünk túl rajta. Ivánnak nem kell sok biztatás, villany le és rá a nőre.

Gabi másnap is hotelezik, most ő ér oda előbb ezért ő sötétít. Közben látjuk Delfin lábát, ahogy szedi a fokokat. Gabi alig tudja behúzni az utolsó függönyt mire benyit a férfi, és a nő kéri, hogy háttal jöjjön be. Delfin a kamerával szembe fordul, de hiányoztál, édes, és becsukja az ajtót (lásd lent).

11.BMP

Címkék: tarsas jatek
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása