Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Botrány 1x07 – Az ország első embere

2012. július 26. 13:00 - Weatherspoon

Na szóval nagyon úgy tűnik, hogy az egész évadon végighúzódó ármánykodás és az elnök eltávolítását célzó gonoszkodás szellemi atyja az eddig mindössze marginális mellékszereplőnek tűnő, tenyérbemászó Billy Chambers fiú volt. Ő hajtotta az elnök ágyába Amanda Tannert, majd ölette is meg, mindezt alátámasztani látszik, hogy az e tényekre rávilágító ambíciózus újságíró gyerek, Gedeon torkába egy ollót döfött Billy fiú. Gedeon most vérben ázva haldoklik lakása padlóján, megérkezik a bevásárlásból szeretője, Quinn, aki természetesen a látványtól sokkos állapotba kerül, de azért megpróbál szakszerűtlen módon segítséget nyújtani Gedeonnak, kirántva az ollót annak nyakából, mire Gedeon pillanatok alatt elvérzik és kileheli a lelkét.

k-p_57-qpr.jpg

Az események azért a véreskezű Billy fiút is megviselték, aki most katatón állapotban kódorog a Fehér Házban, és elmélkedik, mi a francot csináljon. Quinn vérrel átitatott ruházatban áll a szoba közepén, amikor megérkezik a néhai Gedeon lakásába Olívia. Hívjuk a rendőrséget, mondja Quinn, na azt nem tehetjük, érkezik a válasz, mert akkor kiderül, ki vagy te valójában. Ja igen, pár résszel ezelőtt volt valami olyan beszólás, hogy Quinn igazából 2008 előtt nem is létezett.

Az elnök és állandó társalkodója, Cyrus ismét egymás anyázásával kezdik a napot, Cyrus először csak azon bosszankodik, hogy homoszexuális élettársa etióp árvát akar örökbe fogadni, majd az elnököt osztja, amiért az előző részt Olívia lakásán töltötte. Az elnök hallani sem akar erről, aztán valami nő valami Georgia állambeli lövöldözésről tájékoztatja őket. Quinn továbbra is véresen remeg és nem ért semmit Gedeon lakásában, miközben Olívia és barátai kupaktanácsot tartanak. Fel kell takarítani a lakást és minden nyomot eltüntetni, mert különben a zsaruk rájönnek, kicsoda Quinn, és azt nem lehet. Miért, ki a rosseb ő, és egyébként is, nem illegális ez egy kicsit, kérdi egy emberként Sztífön, Harrison és Abby is, de Olívia dönt, takarítunk. Néhány gumikesztyű, egy kis Domestos, és egyből tipp-topp kis otthon lesz a véres tetthelyből, de Quinn még mindig nem ért semmit. Gedeon tetemének zsebéből még a mobilját lenyúlják, aztán a kis csapat lelép.

k-p_58-qpr.jpg

Billy fiú politikai öngyilkosságra készül, miközben Olíviáék nyomozni kezdenek, ki ölte meg ezt a szegény Gedeont. Quinn is segíteni akar, de elzavarják. Billy fiú betámolyog valami sajtótájékoztatóra, letaszigálja az emelvényről az épp beszélő fickót, és előadja, hogy viszonya volt Amandával, aki gyermeket várt tőle, de az elnök, az a rohadék, hatalmával visszaélve elragadta tőle Amandát, szexuálisan kihasználta és öngyilkosságba kergette. Állításait alátámasztandó, a nevezetes szexfelvételt is közreadja a médiának. Cyrus rohan, mint egy dühöngő állat, pár gorilla eltávolítja Billyt az emelvényről. A First Lady szidja, figurázza az elnököt, állj ki és hazudd azt, hogy sose értél hozzá Amandához. Én ugyan nem hazudok, mert elképesztően becsületes vagyok, mondja az elnök. Jó akkor kabbe gyíkok én leléptem, mondja a neje, itt már csak Olívia segíthet, érkezik is menetrendszerűen a Fehér Házba.

k-p_56-qpr.jpg

Olívia és Cyrus kénytelen-kelletlen újra együtt dolgozik, hogy megmentsék az elnököt, ez azt jelenti, hogy vadul telefonálgatnak, és újságírókat meg pénzembereket fenyegetnek meg anyáznak, miközben a véreskezű Billy fiú tévés talkshowkban adja elő újfent az iménti magánszámát. Az elnök az alelnököt vonja felelősségre, ez az aljadék Billy a te embered, de az asszonyságról mindez lepereg, ő nem is tudott az egészről. Olívia irodájában Abby gerjeszti az indulatokat Quinn ellen, amikor megjelenik David, a (helyettes) államügyész. A tetthely feltakarítása és Quinn nyomainak eltüntetése olyan jól sikerült, hogy államügyész barátunk onnét egyből idejött martalócaival, és Quinn kiadását követeli. Ja, és természetesen az is feltűnt neki, hogy Gedeon mobilját lenyúlták, és elég árulkodó, hogy amint megcsörgeti Gedeon számát, a telefon valahol Sztífön zsebében kezd el csengeni. Quinn inkább önként Daviddel tart.

k-p_59-qpr.jpg

Olívia egy nyilvános vécében vegzálja a véreskezű/tenyérbemászó/köpönyegforgató Billy fiút, mire az átszellemülten ordít, hogy mindent, amit tett, azért van, hogy az alelnök asszony elnök lehessen, és az embereket eláruló és az országot káoszba taszító jelenlegi elnök megbűnhődjön. David, a (helyettes) államügyész próbálja kihallgatni Quinnt, de Harrison obstrukcióval letöri próbálkozásait, majd Olívia inkább az egész sztorit elmondja Davidnek, és kéri, hogy ne baszogassa Quinnt, hanem kapja el a véreskezű Billy fiút valahogy. Helló, Billy fiút nem tudom elkapni, mert minden nyomát eltüntettétek a helyszínről, hülyék! Így David akármilyen jóindulatú, kivágja Olíviát, mint szart a gyöpre, Quinn marad.

k-p_60-qpr.jpg

Az elnök sóhajtozik, nincs más megoldás, lemondok. Dehogy mondasz, hördül fel Cyrus, aztán szipogva elmenekül a szobából. Sajnálom, mondja az elnöknek Olívia, ne sajnáld, mert legalább átlagemberként együtt lehetek veled, a szerelmemmel. Némi smárolást követően Olívia a folyosón lamentáló Cyrusba botlik, aki előadja, hogy az elnök nem arra született, hogy boldog átlagember, hanem, hogy nagy ember legyen. Olívia ezen elgondolkodik. Irodai alkalmazottai aggódva nézik agóniáját, Sztífön próbál a segítségére sietni egy sztorival, miszerint megcsalta a jegyesét és felbontják az eljegyzést, és nem tud megváltozni, mert a vére hajtja. Akármit is akart ezzel elérni Sztífön, Olívia látszólag egyetért, és visszatér belé az élet, újra parancsokat osztogat. Huck felajánlja neki, hogy kinyírja Billy fiút, na jó azt azért már csak nem kéne.

k-p_61-qpr.jpg

A sűrű napirenddel bíró Olívia ezután a First Ladyt látogatja meg. A módfelett idegesítően affektáló szinkronnal megáldott asszony is ordít vele, szerinte az elnököt az kergette Amanda karjaiba és Billy fiú csapdájába, hogy Olívia elhagyta a Fehér Házat. A férjét is vissza akarja kapni. Huck meglátogatja a parkban békésen ebédelő Charlie nevű haverját, akit két résszel ezelőtt fúróval kínzott, de a csávó szemmel láthatóan már felépült, bár kicsit még fosik Huck látványától. Legyél szíves kinyírni Billy fiút helyettem, mert énnekem Olívia nem engedi, kérelmezi Huck. Charlie félrenyel pár falatot. Quinnt David ügyész kínai kajával tömi az örsön, a csaj mohón zabál, miközben a leleményes ügyész ezáltal hozzájut a villára rakódott ujjlenyomatához, választhatsz, beazonosítalak, vagy elmondod, ki vagy.

k-p_62-qpr.jpg

Az elnök rátalál az egymással kokettáló feleségére és Olíviára, hát ti meg miben sántikáltok? A First Lady elővezeti a nagy tervet, miszerint azt mondják, majd, hogy ő, a feleség nyögdécsel az elnök alatt a Billy által közreadott szex-mp3 felvételen, és egyébként is terhes, és ne zaklassák már őket, felháborító. Az elnök pedig már azthitte, nyugodtan lemondhat és Olíviával lehet, de hát nem megy az csak úgy, most majd marad elnök és pózolhat tovább a tévében pszichotikus felesége mellett. Az elnök szidalmazza Olíviát, hogy ezt most mégis miért meg hogy, de végül az esti tévéinterjúban csak előadják ország-világnak a nagy szöveget a nejével, és meg van mentve az elnökség.

k-p_63-qpr.jpg

Miközben Olívia diadalittasan távozik a Fehér Házból, az elnök még szivatja egy kicsit az alelnök asszonyt. Na, figyelj, most már csak az kéne, hogy bemondd te is a tévében, hogy ez a Billy egy hazug rohadék, és mekkorát csalódtál benne. Minden tiszteletem a tiéd, elnök, de nem, mondja az asszony. Az kár, mert én bizony kiderítettem, hogy a lányodnak abortusza volt, ez pedig nem igazán fér össze a magadról kialakított mélységesen vallásos karakterrel, nem igaz? Így másnap reggel az alelnök asszony elmondja a tévében, hogy Billy egy hazug rohadék, és mekkorát csalódott benne. Billy fiú nagy szarban van, kicsúszott a lába alól a talaj, ráadásul a liftbe befurakodik mellé a meggyilkolásával megbízott Charlie nevű rohadék. Billynek már csak percei lehetnek hátra.

k-p_64-qpr.jpg

A boldog végkifejletet követően Cyrus a kertjében ülteti a palántáit, míg homoszexuális partnere az etióp baba örökbefogadásának rémisztő gondolatával vegzálja. Aztán nem más állít be hozzá a kertbe, mint Charlie, és kéri Cyrust, utalja már át a pénzét Amandáért. Wtf, most akkor mégiscsak Cyrus volt az Amandát kinyírató főgennyláda? És hogy a rejtélyeknek még ne legyen vége, David államügyész visszahozza Quinnt Olívia irodájába. Ujjlenyomatot vettem, és tudom, ki ő, még szerencse, hogy más nem tudja, mert itt tolongana az összes létező titkosszolgálat meg ügynökség. Na jólvan, Quinn, mostmár akkor csak mondd már el, ki a rosseb vagy, a Krisztusi vérvonal utolsó leszármazottja, vagy Anasztázia Romanov hercegnő, netán te voltál Hasfelmetsző Jack?? Nem tudjuk meg, mert a rész és az első évad e ponton véget ér, a válasz majd ősszel sejlik csak fel Olívia és barátai hűséges követői számára.

Címkék: botrány scandal
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kimmeeh 2013.01.01. 17:52:22

Én is helyettes államügyész akarok lenni!!!
süti beállítások módosítása