Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Magic City 1x08 - Time and Tide

2012. július 25. 07:00 - sixx

Az évadzáróra összeért pár szál, a vörössé avanzsált Judy Silvert elkapta az államügyész, Ike a sógórnőtől kuncsorgott 100 000 dollárral kifizette Benny Diamondot, akinek a feleségét Stevie dugja ugye, és ja, Stevie is megúszta a kiherélést, mert kinyíratta a zsarolóját Benny-vel. Volt még kismillió dolog, de ezek a legfontosabbak, lássuk, miből élünk.

Telihold van, Victor a felesége képét nézegeti vágyódó tekintettel, az asszonyt ugye egy CIA-ügyöknek tűnő faszi fogja majd kimenteni Kubából, ezt várjuk már nyolcadik hete. És ugrunk is a nőre, aki a Matanzas öbölben várakozik több társával együtt, a nyakában az a lánc, amit Victor küldött neki, ha esetleg kétségeink lennének a kiléte felől. A távolban egy hajó tűnik fel, mindenki örül és megindul felé, de nem jókedvű matrózok, hanem kommer gerillák fogadják őket, géppuskatűzzel. Ojvé, Máriának annyi, szomorú hegedűfutamokra hagolva hull alá a tenger mélyére a teste, szegény Victor.

Screen Shot 2012-07-25 at 5.05.01 AM.png

Judy Silver a sitten ül, ami neki annyira nem nagy újdonság, kurválkodás miatt vitték már be sokszor, keménycsaj, kibírja. Klein egy rohadék, nem kapsz ügyvédet, szexipari szakmunkásnő, mondja, és amikor Judy emberkedik és egy kurva cigit kér tőle, úgy vágja pofán, hogy a fal adja a másikat. És még cigit sem ad neki. A fegyőrnek azt az utasítást adja, hogy kapcsolja le a villanyt a nő cellájában, és ne adjon neki enni, mert ő már csak ilyen geci, bizony.

Screen Shot 2012-07-25 at 5.05.57 AM.png

Stevie közben a zsaroló hajóját teszi tűvé a képekért, eleinte nem túl nagy sikerrel, de aztán meglát egy akváriumot, és a benne levő giccses baszok alatt rálel a borítékra. Vigyorog is, mint falusi picsa, akit baszni visznek, megvannak a képek a csajáról, egyrészt lehet recskázni menten, másrészt megmarad a recskázáshoz elengedhetetlenü szükséges nemiszerv, szóval van oka a megkönnyebbült vigyornak, több is. Annyira boldog, hogy a képeket a mosogatóban gyújtja fel ott helyben. És ha azt hinnénk. hogy ezzel tényleg lezárult ez a szál, hát tévedünk, a vörös ribanc, aki a sorozat nyitójelenetében még Stevie farkát szopta, aztán a zsaroló macája lett, egy másolatot készségesen eljuttat Gyémánt Benny postaládájába, ajaj.

Screen Shot 2012-07-25 at 5.09.11 AM.png

A rendőrök a Miramarban vannak, de nem visznek el senkit, hanem hírt hoznak Ike-nak: a zsaroló hulla, aki ott lebegett még reggel a medencében, egy drogos gyökér volt, tele a hajója hernyóval. Ike megköszöni a segítségüket és elküldi pőket reggelizni. A tök érdektelen Mercedes-Danny szerelmi szál tovább szövődik, Merci Pan Am-stewardessnek beöltözne jön Danny-hez, de nem szerepjáték miatt, hanem mert ma kapja meg a diplomáját, és lesz főállású légikísérő. Ennyit a baszásról. Danny nem kíséri el a diplomaosztóra, mert szomorú, inkább valami zh-ra hivatkozva tanul. Ike és a hotel vezetősége egy reklámfilmet nézeget, amit majd a CBS elvarázsolására használnak, pedig elég lenne megvesztegetni őket pár kurvával. Na, ki a műsor rendezője? Cliff, Vera régi dugópartnere. A vezetőség kollektív szeme felvillan, nabazdmeg, akkor ez a mi bulink lesz, és csak azért nem pacsiznak, mert 1959-ben ez még nem volt divat. Victor még úgy tudja, a neje ma érkezik Kubából, szegény.

Screen Shot 2012-07-25 at 5.15.37 AM.png

Benny bukija telefonoz, az államügyészi hivatal korrumpált alkalmazottja hívja éppen, mert tudja, hol van Judy Silver. A buki máris hívja Benny-t. Vera nem tett le a táncosnői álmokról, és régi koreográfusa előtt rázza e seggét egy melegnek tűnő partnerrel, de kijött a gyakorlatból, és ezt meg is mondják neki. A férjed tudja, hogy itt vagy, kérdezi az öreg, nem tudja, honnan tudná, de így leszek neki igazán fasza felesége. Vera tánckart akar gründolni a hotelbe. Benny-ből a fodrásza próbál embert faragni, közben a buki tájékoztatja a fejleményekről, megvan Judy. Jó, akkor nyírjuk ki, mert unom már azt a ribancot, de nagyon. Gyémánt a tévéműsort elnézve egy villámgyors kritikát is megfogalmaz a televíziózásról, de olyat, ami a mai napig érvényben van: hiába van egy szomorú történeted, ha szar a fogad, a tévében soha nem fogsz érdekelni senkit.

Screen Shot 2012-07-25 at 5.21.00 AM.png

Ike a sógornőhöz látogat el, hogy elvigye neki a papírokat, amikben Ike hotelbeli részesedésének 15 százalékát testálja át a nőre, aki pedig nem ezt akarja, csak Ike farkát. Azt viszont nem kaphatja meg egyelőre, így inkább beszivárog az életébe, úgy vélhetően könnyebb dolga lesz. Vera otthon egy szál fürdőköpenyben, jön hozzá Cliff, a behízelgő modorú tévés rendező. Cliff egy igazi faszkalap, a lakásba belépve meneten emlékezteti Verát, hogy annak idején ő is szerette, ha egy szál pinában fogadja, majd kérés nélkül rágyújt. Én vagyok a rendezője annak a tévéműsornak, amit Ike szeretne idehozni a hotelbe. Ki ugyan nem mondja, hogy egy baszással simán el lehetne intézni a dolgot, de érzékelteti a rohadék. Ike pont akkor lép be, amikor Cliff arra kéri Verát, hogy legyen a vezető táncosa a műsor tánckarának. Na, ebből nem lesz még semmi, ha Ike-on múlik.

Screen Shot 2012-07-25 at 5.29.46 AM.png

Klein visz egy adag kaját Judy Silvernek, de nem adja oda neki, inkább elkezd zabálni a kovászos uborkából. Mennyit keres maga a baszással, Miss Silver? Erős nyitány, de ettől Klein még egy pöcsköszörű. Neki Ike kell, rajta keresztül meg Gyémánt Benny, Judy Silver csak egy átmeneti probléma, amit meg kell oldani. Erre van több módszer, mondja, pér év sitt, esetleg egy tanúvédelmi program, vagy, mondja, és elővesz egy pisztolyt, más módszereket is ismerek. Mondtam már, hogy Klein egy szemét állat? Azt mondja majd, hogy Judy megtámadta, és kénytelen volt arcon lőni. Judy megtörik, láttam Ike-ot, hogy megölt egy faszit. Mármint saját szemivel? Igen, ezzel a kettővel itt ni, mondja a nő zokogva, mire Klein bólint, felpattan, fogja a szendvicset és kimegy. Azatkurva, rohadék.

Screen Shot 2012-07-25 at 5.57.15 AM.png

Ike a bárban találkozik a CIA-s külsejű emberrel, aki Victor nejét hozta volna ki Kubából, de bebukta ugye. Ezzel párhuzamosan Gyémántné és befut, ő Stevie farkához akar közelebb kerülni, remélem, nem Ike előtt. Stevie elmondja a jó hírt Lilynek, megvannak a képek, a negatívok, minden, elégettem a gecibe az egészet. Lily felsóhajt, de másra (gyors szopás) nincs idő, mert jön Benny samesza. Ike meghallgatja a CIA-s csávó mondanivalóját, és megrendül, de nagyon, amikor meghallja, hogy Maria meghalt. A holttest ugyan nincs meg, de mivel géppuskával lőtték le, kétség nem férhet ahhoz, hogy halott. Ike fogja közölni a rossz hírt Victorral, aki éppen a diplomaosztóról hozza vissza kedvetlen Mercit és még mindig nem sejti, hogy Maria nem lesz ott a lányának szervezett búcsúbulin. Arra azért van pár perce Victornak, hogy elmagyarázza Mercinek, miért nem jó ötlet Danny Evans macájának lenni.

Screen Shot 2012-07-25 at 6.00.14 AM.png

A Miramarba megérkezve Ike fogadja Victort, és közli vele a rossz hírt. A faszi összeomlik és sír, a tragédiáról mit sem sejtő Merci meg Danny szobájába siet és az atyai tanács ellenére a karjaiba omlik a zuhanyzóban. Vera a gondterhelt Ike-ot próbálja vigasztalni, kevés sikerrel. Te mindent megtettél, Ike, nem a te hibád, de ez nem elég Ike-nak, aki láthatóan saját magát hibáztatja. Kicsivel később elkezdődik a prezentáció, Ike és Vera közösen vetíti le a filmet a CBS-nek, de nem sokéág tart az öröm, mert Klein ront be a tárgyalásra, és bilincsbe verve viszi el Ike-ot Cipős Jancsi meggyilkolásának vádjával. Mindenki kiborul, a CBS-nek kurva kellemetlen a dolog, de Vera észnél van, és megtartja a prezentációt. A végén pedig beígéri még azt is, hogy lesz egy tánckar, amit ő maga vezet, és az első hat hónapban a CBS ingyen kapja meg a Miramart. Benny otthon kapja a hírt Ike letartóztatásáról, amit röhögve fogad, ez mennyire jó már, mondja. A király halott. éljen a király, nyugtázza az eseményeket.

Screen Shot 2012-07-25 at 6.07.39 AM.png

Ike bent ül a sitten, és csak egymillió dolláros óvadék fejében távozhat, de ehhez kell 100 000 dollár az óvadékügynöknek, az meg nincs ugye (ez a 100 000 valamiféle mágikus szám ebben a sorozatban), pedig Ike ügyvédje mindenkitől lejmolt lóvét, még a faterjától is. A hotelben Danny és Stevie Ike bűnösségéről vitatkozik, Danny úgy véli, Kleinnek igaza van, na szép. A bárban Vincent foglalja össze Stevie-nek, hogy mi van: Judy Silver vallott a fater ellen, de lehet, más bizonyítéka is van Kleinnek. Judy pénteken tesz vallomást, addig egy hotelben tartják őrizetben, a vallomása Ike-ot egy életre sittre vághatja, vagy akár a villamosszékbe is küldheti. Stevie-nek nehéz döntést kell hoznia.

Screen Shot 2012-07-25 at 6.24.26 AM.png

Benny otthon a napi postát nézi át, közben azt tervezgeti a testőrével, hogyan lehetne Judy Silvert eltenni láb alól, most, hogy tanúskodni készül. Kibontja a vörös rébéktől kapott borítékot, és megnézi a képeket, amitől egy kicsit sokkot kap. Ma éjjel tessen kinyírni Judy-t, mondja a testőrnek, majd kimegy a medencéhez és kis híján belefojtja a feleségét, akiről kellemes szoftpornó képeket nézegetett két perce. Kirángatja a nőt a vízből, megmutatja neki a képeket, megnyúzlak, büdös kurva, meg a pultos faszidat is. Lily óllint mond, mert már úgyis mindegy, megbaszott, Benny, azért mentem utána, úgy megbaszott, járni nem bírtam utána. Nem jó taktika, Gyémánt ettől csak idegesebb lesz, és fojtogatja, de közben fel is izgul, mert Lily részletezi, hogyan kúrta meg Stevie, közben előkapja Benny farkát, bepucsít kutyapózban, és megdugatja magát. Naccerű. Van egy galériánk, tessék.

Judy Silver a motelben éppen tévézik, amikor bejön Doug, a korrupt helyettes államügyész, és ad neki egy egy papírt, tollal, Benny kér egy szívességet, mondja. Ettől Judy-ban a szar is vigyázzban áll, de nem verik meg, tényleg csak írnia kell valamit. Intermezzóként megmutatják nekünk, ahogy Victor elmondja Mercinek, hogy meghalt az anyja. Stevie összepakolja a bárt, Lily hívja, gyere, dugj meg. Benny kivitte a hajót a nyílt vízre, gyere. Oké, mondja Stevie, ajaj. A következő snittben azt látjuk, hogy Stevie keményen dolgozik Lily-n, Benny meg a mennyezeti tükör túloldalán kukkol és morzsinkál, jézusom.

Screen Shot 2012-07-25 at 6.36.40 AM.png

Klein bemegy Ike cellájába kárörömködni. Ad Ike-nak egy cigit, majd elővezeti a dolgot, nekem Benny kell, de csak te jutottál. Judy megesküszik, hogy látta, amint kinyírtad Cipős Jancsit, és ha kell, hozzáfabrikálok valami másik bizonyítékot is, neked meg akkor reszeltek. Ike kényelmesen elhelyezkedik a priccsen, és csak annyit mond hóttnyugodtan, hogy a kikényszerített vallomás és az ún. bizonyíték kurva kevés lesz a bíróságon. Klein szerint elég lesz a gázkamrához. Ike csak néz, és szívja a cigit, közben látjuk, ahogy Benny testőre bemegy Judy szobájába, előkap egy madzagot és elkezdi fojtogatni a nőt, de mielőtt befejezhetné, beront Doug, és lelövi. Hoppácsak, Doug ezek szerint végig Ike-nak dolgozott és nem Benny-nek? A következő évadból kiderül.

Screen Shot 2012-07-25 at 6.41.15 AM.png

Ezzel vége a Bűnös Miami első évadának, köszönöm a megtisztelő figyelmet és a kommenteket, a második évaddal jövőre jelentkezünk. Addig is van egy rakat fasza hogyvolt a blogon, tessen olvasni nyugodtan, ingyen van.

Minden, amit a sorozatról tudni érdemes, itt elolvasható.

A Bűnös város a comment:com-on:

Címkék: bűnös miami
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kullancs1983 2012.07.25. 09:38:12

A matanza kb. mészárlást jelent spanyolul, nomen est omen...
Klein tényleg nagy gané, de jól csinálja. A helyettese is simán lehet hogy csak az ő parancsára játsza a korrupt közalkalmazottat. De ott van azért Gyémántné rejtélyes chicagoi barátja is, aki nem szereti Benny-t...
Gyémánt Benny szerintem kissé impotens már, aki a leskelődésre (meg ki tudja még mire) izgul, de Stevie és Gyémántné ennek kösöznhetik az életüket.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.25. 09:45:53

nagyon érződik a sorozaton, hogy kapott második évadot, nem nagyon foglalkoztak a lezárásokkal.

Mourinho már nem a király 2012.07.25. 10:26:36

@Kullancs1983: bizony Bennynek nem áll fel a farka ám, csak ezt a posztíró még nem vette észre.

És jah, árnyaltak lettek a karakterek, de úgy is mondhatnánk, hogy mind mehetne a levesbe, lassan nincsen ártatlan karakter. Ike is felelős pár ember haláláért, mostmár Stevie is. Klein sem egy ma született bárány, de mondjuk még mindig ő áll a törvény oldalán.

Egy kicsit úgy hagyták abba az évadot, mintha felénél tartanánk, vagy valami. Túl sok mindent hagytak nyitva szerintem is.

sixx · http://comment.blog.hu 2012.07.25. 10:30:35

@Anthony-Mourinho a király-: a kommentelő meg azt nem vette észre, ahogy a nejét töcsköli hátulról, pedig képet is mellékeltem.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2012.07.25. 11:55:56

Hát sértődés ne essék kedves Magic rajongók, de engem továbbra sem fogott meg a sorozat a HV-ket olvasva. Az az érzetem van mintha sok más filmben sorozatban látott sztori+szereplő klisék lennének kivágva és ebbe a sorozatba összeömlesztve. Nagyon meglepő fordulatok sem voltak, úgy érzem.
Persze ettől másnak tetszhet, de én második évadot talán még HV szinten sem vállalok be.

Kullancs1983 2012.07.25. 13:03:34

@sixx: Egyezzünk ki annyiban, hogy csak a perverzióitól tud beizgulni.

@Sigismundus: Az első évad tényleg túl semmilyen lett, épp azért várom a másodikat, hogy talán majd az... Mert össze lehetne ebből hozni egy jó sorozatot is.

Madár Fokker 2012.07.25. 17:34:09

Én a HV hatására egy nap alatt végignéztem az egészet, bejött. Várom a következő évadot, lesznek itt még biztos meglepetések, pl. Ezüst Jucus titokzatos telefonálója.
süti beállítások módosítása