Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sírhant művek 2x08 – It’s the Most Wonderful Time of the Year

2012. július 22. 10:00 - Fekete Panna

Nyitójelenetünkben egy nagydarab fiatalember ül talpig szakállban a tévé előtt, focit néz, és sört iszik. Jön az ugyancsak nagydarab asszony, hogy emelje fel a seggét, de máris, várja a munka, egy olyan munka, ami egy évben csak két hétig tart. Gondolom nem makkot szed az erdőben, ha jól emlékszem az tovább tart, mint két hét. Emberünk felpattan, a következő jelenetben pedig Télapó jelmezben távozik hazulról, asszonya szájon csókolja, na menj, de ne kavarj a manókkal! Ezek szerint újra Karácsony van, eltelt egy egész év?! Már az utcán vagyunk /sehol egy szem hó sem, de erre a tényre már kitértem az első évad első részében/, látjuk, hogy a Télapó ezerrel repeszt egy motorbiciklin, amikor is három kisgyerek vadul elkezd integetni neki, felismerték, nagyon örülnek. A Télapó is boldog, visszainteget. Vesztére, ugyanis egy pillanatra nem figyel, és nagy lendülettel belerohan egy terepjáróba. Na, az ilyenek elkerülése végett van a piros orrú befogva a szán elé.

sírkő.jpg

Fisher-konyha, David, Nate és Ruth. Beszélgetésbe csöppenünk bele, semmi lényeges. Kiderül, hogy Brenda zsidó, vagy valami olyasmi, apu az, anyu meg katolikus, de egyébként ateista (Az ateizmus az istenben vagy más természetfeletti lényekben való hit hiánya. Nem egyetlen, homogén ideológia, hanem számos különböző szellemi irányzat összessége. Tágabb értelemben ateistának tekintik az istenben nem hívő vallások követőit is.). Ruth szörnyülködik, milyenek lesznek a gyerekek, ha ilyen kavalkád van a vallásokban? De ennek ellenére Brenda mindenképpen jöjjön a karácsonyi vacsorára, Nate mondja ok, a Szenteste az Brenda anyunál, karácsonyi vacsi pedig Ruth-nál.

Ruth kérdezi Davidet is: te oszt elhozod-e Keith-et? David mondja, nem, mert nála van Taylor, meg egyébként sem akarja meghívni.  Erre Ruth azt mondja, hogy akkor fia biztos szégyelli a családját, azért nem hívja meg, mire David elég szemtelenül válaszol. Anyja kikel magából, üvöltözni kezd, erre már David meghunyászkodik, jól van na, meghívom őket, csak ne kiabálj.

Erre az idilli hangulatra érkezik meg Claire az emeletről, és egyből megnyeri magának anyu fuvarját Szentestén az éjféli misére. Ruth lányát is megkérdezi, hogy hoz-e valakit a karácsonyi vacsorára, mire Claire mondja, jaja, van neki barátja, Toby, majd őt meghívja. Ruth nem tudja ki az, nekem halvány sejtésem van, szerintem a favágó srác lesz az. Ruth kételkedik, nincs ennek a Toby gyereknek családja, hogy így látatlanban ráér karácsony este? Mire Claire mondja, Toby szülei pogányok. Ez kellett még Ruth-nak, Brenda zsidó, Keith meleg, Claire pasija meg egy pogány. Remek.

Federico-nál vagyunk, éppen egy lajtorján állva, egy spaklival vakolja a falat. Mutatom, hogy képben legyen az is, aki mondjuk egy szoláriumban dolgozik recepciósként:

létra.jpg

Vanessa hápog mellette, jesszus de csúnya, ugyan már Rico miért kellett Ramont elküldeni, féltékeny vagy rá, amiért nem csak igen jóképű, de még ügyes is a ház körüli munkákban? Rico nem tűri a baszogatást, azért rúgtam ki, mert egy pasit kefélt itt, a kandalló mellett, az én házamban, egy férfit, a kandalló mellett, az én házamban, egy férfit, a kandalló mellett… Vanessa csak most hápog igazán.

Bevásárlóközpont, Aréna. Claire sétálgat Toby-val, aki most úgy néz ki, mint egy Backstreet Boys tag, talán a Nick, félhosszú szőke haj, angyali arc, a lányok 97%-a tudja kiről van szó. Én meg azért tudom, mert volt egyszer egy szobatársam, aki a mezőberényi Backstreet Boys klub alapító tagja volt. Miközben én kemény Metallica rajongó voltam. Szóval ott vannak, éppen shopping közben, Toby meséli a karácsonyi élményeit: apja ilyenkor fuvolázik, amíg anyukája örömtáncot jár a tűz körül, Gaia-hoz (görög mitológia, ő a föld istennője) imádkozik.  Claire elmeséli, hogy náluk van rendes karácsonyi vacsora. Toby irigykedik, tök jó neked, hogy így telik az az este. Mire Claire mondja, akkor meghívlak, eljössz? Persze, mondja Toby.

Toby.jpg

Fisher-ház, a koporsófal előtt három bőrkabátos alak áll, közben meg látjuk Davidet és Nate-et sugdolózni. Motoros temetés van kialakulóban, David szerint ez nagyon jó, mert amellett, hogy imádja a motoros temetéseket (???) , ezek tele annak pénzzel, csak úgy dől majd a lé, majd Nate meglátja. A három bőrkabátok közül az egyik nő, a nagydarab asszony, aki búcsúztatta a Télapót, a másik kettő pedig rokon. Nagy temetést szeretnének, acélkoporsóval, de a koporsó legyen olyan színű, mint a halott motorjának a benzintankja, lila alapon narancssárga lángok, a koporsón belülre pedig rakják az asszony (Marilyn) fotóját. Amúgy lenne még két hordó sör, meg egy rekesz whiskey is a ravatalozásra. És ha már itt tartunk, akkor a temetést már most tartsák meg, Karácsonykor. A fiúk ellenkeznek, de a pénz nagy úr, belemennek.

fénykép.jpg

A fiúk már a konyhában ülnek az asztalnál, pont egy éve halt meg apu, Nate kérdezi Davidet, hogy emlékszik-e az utolsó beszélgetésükre apjukkal. David mondja nem. Aztán ráközelít a kamera Nate-re, hirtelen az emlékeiben vagyunk. Éppen füvet szívnak Claire-rel a házuk ajtaja előtt, arról témáznak, hogy de gáz ez a Hálaadás, mindjárt itt van Karácsony, és hogy Nate csak azért jött Seattle-ből haza, hogy beköszönjön, aztán megy is tovább. Egyszer csak apu pattan oda, füves cigi elrejt, apu kérdezgeti Nate-et, hogy miújság Seattle-ben, Nate mondja: semmi küli. Apu mondja: bocsi, nem tudlak kivinni a reptérre, hulláért kell mennem, mire Claire mondja, hogy ő majd kiviszi. Azért Nathaniel megkérdezi fiát, hogy hazamegy-e Karácsonyra, mire Nate mondja igen. /Haza is megy, mint tudjuk, és aput pont akkor éri halálos baleset, ahogy érte megy a reptérre./

Egy ruhaüzletben vagyunk, ahol Brenda ruhákat nézeget. Egy pasira lesz figyelmes, aki nagyon nézi. Elkezdik kerülgetni egymást az üzletben, aztán egymás mellé kerülnek. A pasi megfogja Brenda fenekét, mire Brenda leveszi a kezét magáról, de csak azért, hogy a pasi kezét betegye a szoknyája alá, hogy ott matasson. Ütemes mozgások, gyanítom ujjazás folyik /a zene, mintha az Emmanuelle egyik jelenetében lennénk/, amikor is a bolti eladó megzavarja őket. Mondja a pasinak, hogy menjen, mert a felesége megakarja mutatni a felvett ruhát a próbafülkében, Brenda pedig most azonnal tiplizzen el onnan, mert hívni fogja a biztonsági őrt.

bolt.jpg

Egy másik helyszínen, egy másik valaki is be van indulva nagyon, nevezetesen Nikolai Ruth-ra. Van Ruth-on bugyi? Kiderül, hogy van, jaj de jó, ez is egy olyan információ volt, amire nem lett volna feltétlen szükségem az életben maradáshoz, de most már mindegy. Ha van rajta, akkor Ruth vegye le, és dugja el valahova Nikolai irodájában, hogy majd oroszunk megtalálja. Hál Istennek ebbe Ruth nem megy bele, munkaidő van, inkább dolgozzanak.

Brenda és Melissa párosát csodálhatjuk a következő jelentben, Brenda füvet szív, Melissa kínai kaját eszik dobozból, pálcikával. Brenda éppen meséli élményét a ruhaboltban, Melissa kicsit megrökönyödik, talán nem biztos barátnője a Nate-tel való házasságkötésben? Brenda mondja, nem erről van szó, ez csak egy biológiai hajlam arra, hogy minél több embert ki kell próbálni, mielőtt egy valaki mellett leéljük az életünket. Ha Brenda így halad, a fél világgal dugni fog, csak azért, hogy Nate-tel éljen együtt. Micsoda áldozat, felállva tapsolnék neki, ha a mai TRX-től nem sajogna mindenem.

David van egy szobában egy bazinagy fenyőfa társaságában, egyszer csak már az emlékeiben vagyunk, ahogy apu díszíti a fát, és David lép be hozzá műtősruhában, hogy látta-e az egyik balzsamozó szert, mert szüksége lenne rá. Apu mondja, ugyan már fiam, Karácsony van, ne dolgozz, gyere ülj le ide mellém, beszélgessünk. David lefagy, pár pillanat múlva mondja apjának, hogy mennie kell dolgozni. És elmegy. Aztán már Davidet mutatja a kamera a valóságban, ez lett volna az utolsó találkozása apuval, mielőtt meghalt volna?

David.jpg

Nate és Brenda vannak a liftben, anyuhoz tartanak a szentestés vacsira. Brenda mondja: anyu egy különleges vendéggel készült az estére, de nem tudni ki az. Nekem van egy tippem. Kilépvén a liftből Nate megállítja: mondanom kell valamit. Mivel ma van az évfordulónk, itt van a nagymamám gyűrűje, tessék, a tiéd. Persze ezt szebben mondja, de ez a lényeg. Brenda elbőgi magát, még jó, remélem kőkemény lelkiismeret-furdalása van. Ölelkeznek, mikor is nyílik az ajtó, anyu az, télapó sapkával a fején.

Bevezeti őket a lakásba, lányának mondja, jó szarul nézel ki. Jó fej ez a nő, komolyan mondom. Aztán kiderül ki a különleges vendég, Billy az, milyen meglepő. Viszont Billy tök helyes, le van vágva a haja, nincs borosta.

Billy.jpg

Brenda ott helyben lehidal, köpni-nyelni nem tud tesója láttán, azon meg se lepődik, hogy anyu party-ján kettő pincér van, pedig ők csak négyen vannak. Na de Billy nincs zavarban, odamegy, átöleli, aztán kezet fog Nate-tel, aki ugyancsak nem tud mit mondani. Aztán anyu elküldi őt piáért, ami remek alkalom arra, hogy Brenda kérdőre vonja anyját, hogy ez most mi? Azért anyu szólhatott volna előre, mert valahogy meglepte, hogy a tesója, aki nemrég megakarta késelni, most itt van vele egy szobában. Kiderül, anyu kihozta őt Karácsonyra, sőt, több időre is. Örökre. Mostantól Billy ott lakik nála. És otthagyja Brendát, aki csak pislog.

Eközben a háttérben Billy és Nate iszogat együtt, Billy bocsit kér mindenért, amit a múltban tett, de nem tehetett róla, beteg volt. Nate kérdésére, hogy ez csak múlt idő-e, annyit mond kis hezitálás után, hogy nem, még most is az, és az is marad, hiszen ez a génjeiben van, együtt kell vele élnie. Tessék Nate, itt van előtted valaki, aki szintén beteg, egy olyan betegséggel, amiről nem tehet. Akár klubbot is csinálhattok.

Federico-ékhoz érkeztek meg Ramonék ajándékkal, semmi különös nem történik, talán csak annyi, hogy Ramonnak nincs szakálla.

noszakáll.jpg

Keith-nél is Szenteste van, vacsora hármasban, Taylor, David és ő. Igazi karácsonyi hangulat, máris megy a vita, Keith karácsonyi dalokat szeretne énekelni, Taylor nagyon nem akar, fel is áll az asztaltól, megy tévét nézni. Biztos a Reszkessetek betörők mennek, vagy a Dennis a komisz. David próbálja csitítani a megbántott Keith-t, kérdezgeti, hogy hogy van, még mindig nem alszik jól? Mire Keith kitölti csórin a dühét, nem, nem alszik jól, de ez a munkája, ha megölt valakit, akkor megölt, majd helyre jön az alhatnékja, ne baszogassa ezzel mindenki. David pedig most bír előállni a kérdéssel, mikor máskor: Keith, eljönnétek hozzánk Taylorral holnap a karácsonyi vacsorára? Keith mondja, egy nappal előtte bírod megkérdezni? De David erre a legrosszabb választ adja: anyám kérdezi. Keith kiakad, nem, nem hiszi, hogy elmennek, Taylor még nincs felkészülve ilyenekre. David rákérdez, Taylor nincs felkészülve, vagy ő? Én meg azért kérdezném, hogy Taylor miért ne lenne felkészülve egy családi vacsorára, tán nem eszik késsel villával vagy esetleg csámcsog?

Szenteste ugye Ruth és Claire mennek az éjféli misére, de még előtte beugranak a virágboltba, egy-két Mikulás virágért, stílusosan. Meglepődve tapasztalják, hogy a virágbolt fel van forgatva, a sarokban pedig Nikolai van összeverve. Valszeg kirabolták, Ruth-nak annyit mond, hogy verekedett, és eltört a lába. Ruth kiakadja a parancsot Claire-nek, azonnal állj ide az ajtóhoz, kórházba kell vinni Nikolai-t.

verve.jpg

Brendáék Szentestéjén vagyunk, elég lehangoló a látvány. Üldögélnek egy asztalnál négyesben, mikor is anyu remek érzékkel felveti Billy-nek, hogy ha már úgysincs elfoglaltsága, csinálhatná ő Brenda és Nate esküvői képeit. Billy kezében megáll egy pillanatra az ásványvizes üveg, de gratulál nekik, nyilván meglepetésként érte a hír. Brenda és Nate már a liftben vannak, Brenda totál ki van akadva Billy jelenlétén, bizonygatja Nate-nek, hogy Billy még nincs jól látszik rajta. Viszont Nate más véleményen van, szerinte Billy totál rendben van.

Reggel van, Claire jön le a lépcsőn, és ott találja Nikolai-t a kanapén, ahogy újságot olvas. Kiderül, hogy az orosz mind a két lába eltört, és nem marad kórházban, hanem nyolc hétig (!) Ruth fogja ápolni, de ezt már David is hallja, aki szintén belép a nappaliba. És azért sem maradhat a kórházban, mert nincs biztosítása, minden ktg-et Ruth fog állni.

beteg.jpg

Motoros temetésen vagyunk, éppen az egyik jóbarát beszél a halottról, Jesse-ről. Mindenki motoros szerkóban, itallal a kezében hallgatja. De hopp, megjött a kaja, mindenki pattanjon, emlékezzünk meg mulatva Jesse-ről, itt a kedvenc száma, szóljon hangosan: Steppenwolf – Born to be wild.

Claire van Toby-val az udvarukon, éppen mutatja, hogy David hol lakik. Motoros cigarettázók is vannak ott, biztos most van a szünet. Claire morbid történeteket mesél Toby-nak a gyerekkoráról, ami a temetkezési bétével kapcsolatos, de hál Istennek Ruth hozza ki a szemetest, így találkozik velük. Toby roppant udvarias anyuval, Claire néz is rá kerek szemmel, és amikor beinvitálja őket a házba, Toby megy előre, Claire egy kicsit lemarad, és hirtelen eszébe jut az ő utolsó találkozása apjával. Éppen telefonált a konyhában, amikor apu megjelent, így le kellett tennie a telefont. Gabriel volt az, valahova elhívta Claire-t. Apu megkérdezi lányát, hogy kimegy-e vele Nate-ért a reptérre, de Claire mondja, dolga van. Jó, de érj haza vacsorára, olyan ritkán van együtt az egész család.

Claireapu.jpg

Brenda érkezik meg a Fisher házba, Nate fogadja odalent. Közben meg tart a motoros buli, Nate meg is kérdezi őket, hogy meddig szándékoznak maradni, mire azt a választ kapja, hogy egész éjjel maradnak, úgyhogy menjenek csak vacsorázni, nem gond. Brenda inkább maradna ezen a party-n, de Nate biztosítja arról, hogy nagyon jó lesz a vacsi, ugyanis Nikolai egy marék fájdalomcsillapítót vedd be, garantált a jó hangulat.

Ül már a család az asztalnál, sorolom kikből áll: Nate, Brenda, David, Nikolai, Claire, Toby, Ruth. Csak hogy képben legyünk. Ruth az asztalra rakja a pulykát, vagy libát, vagy kacsát,ami  elég kicsi lett 7 emberre szerintem. Még mielőtt Ruth leülne betoppan Keith is Taylorral, mégis eljöttek, David nagyon boldog. Amíg kapnak terítéket, Brenda fordul oda Nate-hez, hogy amióta Ruth meglátta a gyűrűt a kezén, nem is néz rá. Taylornak is feltűnik, hogy elég kevés lesz a szárnyas (maradjunk ebben, ezzel nem hibázok). Leülnek az asztalhoz, Ruth felkéri Keith-t, hogy mondjon asztali áldást. Miközben imádkozik, David előtt angyalként jelenik meg, ez a srác bele van esve Keith-be, mint ló a gödörbe.

angyal.jpg

Claire megy ki a konyhába meginni egy pohár bort, lehet anyu előtt még nem iszik. Brenda megy utána, mondja Claire-nek, hogy az anyukája soha nem fogja megszeretni, meg hogy Toby helyes srác. Claire mondja az, de sajna nem az esete. Neki úgy tűnik, csak a pszichopaták jönnek be, erről jut eszébe, tök jót nevetett nemrég Billy sztoriján, aki megírta neki, hogy új szobatársat kapott a diliházban. Brendának arcára fagy a mosoly, tartod a kapcsolatot vele? Igen, de csak néha, és csak ímélen. Szóval akkor Billy-vel pötyög, amikor a gép előtt ül.

Nate áll az ajtóban, nézi a motorosokat, ahogy emlékeznek Jess-re, mire Brenda ér mellé. Hazamegy, fáj a feje, Nate jön? Nem, nem megy, éppen dolgozik, ha nem látná. Brenda mondja jó, majd menjen haza, ha végzett.

Federico pakolja össze a szobát a karácsonyfájuknál, mikor emlékezni kezd. Az utolsó alkalom, amikor az öreg Fisherrel beszélt. Tavaly Szenteste napja, ment éppen dolgozni, amikor találkozott az öreggel. Te meg mit keresel itt? – kérdezi Nathaniel. Jöttem dolgozni, mondja Rico. Akkor fordulhatsz is vissza, Szenteste van, a munkát majd David megcsinálja. Federico nagyon hálás, kézfogás, Boldog Karácsonyt! – aztán hirtelen csengetnek, magához tér, ajtót nyit. Ramon az, aki köszönés nélkül kezdi péppé verni a fejét, miközben mondja, hogy a felesége elvitte a gyerekeket az anyjához, azért mert Rico nem tudja tartani a száját. Mielőtt még csak egy csonk maradna Rico fejéből, Vanessa rohan oda, és szedi le Ramont férjéről, aki: Kurva Boldog Karácsonyt! kívánva távozik. Rico több sebből vérzik, de még van benne annyi erő, hogy kiosztja Vanessát, amiért elmondta a feleségnek, de Vanessa védekezik, az asszony olyan boldog volt, egy Rolex-et vett a férjének, el kellett mondania, hogy bizony ura a másik lyukra is játszik, és nem ugyanazon a pályán.

fight.jpg

Fisher-ház, motoros buli. Még mindig tart a mulatság, David, Taylor és Keith ülnek a lépcsőn. Keith úgy dönt hazamennek, mondja Davidnek, hogy menjen velük, van egy-két ajándéka még Davidnek, de nem akarta mindenki előtt odaadni. David mondja, beszél Nate-tel, mégiscsak munka van még ma este. Nate jó fej, menjen csak, majd ő felügyeli a party-t.

Toby és Claire ülnek egy kanapén, Toby javasolja Claire-nek, hogy menjenek el, kocsikázzanak, nézzék meg a karácsonyi fényeket a városban, nagyon romi lenne. Claire fején látszik, mindjárt odahány, dehogy megyek, jesszus.  Mire Toby megkérdezi Claire-t, hogy miért ilyen ellenséges, miért adja úgy elő magát, mintha szar élete lenne, pedig nincs is, és ez nagyon idegesítő. Mire Claire elküldi Toby-t a picsába. Nem rögtön persze, de ez a lényeg.

Nate ül egy széken, amikor Marilyn odamegy hozzá. Elmondja neki, hogy nagyon jó, hogy ezt a Karácsonyt még Jesse-szel tölthette, és hogy férje igazán tudott élni, nagyon tökös volt mindig, elmeséli hogy ismerkedtek meg. Nate erre elmondja, hogy neki is volt egy motorja gimis korában, de leesett róla, a moci totálkáros lett, van egy szeg a lábában. Ja, és azóta nem ült motorra. Marilyn mondja, ő soha nem tudná abbahagyni, a motorozás olyan, mintha a földön repülne. Még egy kicsit beszélnek Jesse-ről, hogy úgy élt, mintha tudná, hogy másnap meghal, és így is kell csinálni, aztán elkezdenek piázni, igen, igen, Nate is meghúzza az üveget, pedig munkaidő van még, ha jól tudom.

Marylin.jpg

Claire csetel Billy-vel, jót kacagnak egymás karácsonyi estéjén (Claire anyja rénszarvas alakú tortát sütött, Billy anyja a mosogatóba hányt), hagyjuk is őket.

Ruth igazgatja a párnát Nikolai feje alatt, aki úgy látom nyolc hétig a nappaliban lévő kanapét fogja élvezni. Mind a két lába eltört, ezért Ruth egy ágytálat készít be mellé, remélem a használatát nem kell majd végig nézni. Nikolai nagyon hálás, Ruth pedig nagyon örül, hogy segíthet, végre valami, amivel letudja kötni magát. Apropó, rákérdez az orosznál, hogy tett-e már feljelentést, de Nikolai azt mondja, hogy majd később felhívja a zsarukat. Nem nagyon akarja megtenni ezt a lépést, látszik rajta. Aztán már Ruth a mosogató előtt áll, és most neki jut eszébe az utolsó találkozás férjével, mielőtt még meghalt volna. A konyhában van szokás szerint, amikor Nathaniel elindul Nate-ért, férje beleeszik a tál salátába, aminek így már a kompozíciója nem megfelelő, Ruth kicsit mérges lesz, de ura kineveti, de nem sértőn, dehogy. Aranyosan. Hirtelen Ruth magához tér, és sírni kezd, de csak halkan, Nikolai ugye ott van a szomszéd szobában.

Keith, David és Taylor ér haza, amikor valaki feltűnik a folyosó végén. Egy rózsaszín pulcsit látunk, de nem, nem Eddie az ajándékkal a kezében, hanem Taylor anyukája, akinek egyelőre csak Taylor örül. Egész nap vezetett, hogy lányával találkozzon, mert ő egy ilyen ember. Keith le van döbbenve.

Tayloranyu.jpg

Brenda és Nate vannak otthon, Brenda ki van akadva azon, hogy Billy nem hívta fel, Nate pedig mondja, hogy nem nagyon örült neki túlságosan tegnap, mégis mit várt? Aztán Brenda elmondja, hogy Claire és Billy íméleznek. Nate rendesen felhúzza magát, mi van, mi van, mi van?! Brenda azonnal állítsa le Billy-t, mert húga betegesen vonzódik a szociopatákhoz, ha Brenda nem intézi el, akkor majd ő fogja. Mire Brenda mondja, érdekes, tegnap még azt mondtad, hogy Billy rendbe jött, na ezzel elindít egy olyan vitát, ami persze sírással, és később dugással végződik. Ha már itt tartunk, nagyban megy a dugás, amikor is Nate-nek görcs áll a fejébe, felakadnak a szemei, egy pillanatra elájul, persze Brendának fogalma sincs arról, hogy mi ez, rendesen meg is ijed.

szemek.jpg

Most már nincs más hátra, mint előre, így Nate elmondja Brendának, hogy beteg és gyógyszert kell szednie a rohamokra. Brenda szeretne majd beszélni Nate orvosával, és Nate ne aggódjon, nem hagyja magára, és nem, nincs a terhére. Halkan megjegyzem, hogy eddig Billy-t ápolta, most Nate-et fogja, Nate helyében ennek nem örülnék.

Reggel van, Fisher-ház konyha. Nate lép be, amiben már Ruth ott van, ez a nő a konyhában lakik? Marilyn hagyott ott valamit Nate-nek. Egy boríték, és benne egy kulcs. Nyúlfarokkal. Nate kimegy a ház elé, és látja, hogy Jesse motora áll ott. A következő kép, amit látunk, hogy Nate motorozik, és ez a szám megy a háttérben: Blue Oyster Cult, Don’t Fear the Reaper.

moci.jpg

Címkék: sirhant muvek
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SOIL 2012.07.22. 14:27:25

Jé, ezt a részt nem is láttam anno... amúgy én is a Metallica-ra szavazok :-)

AniBlues 2012.07.23. 09:47:33

Jó kis rész ez, jó zenékkel. Lynyrd Skynyrd is volt, Sweet Home meg Free Bird. :) Csodálkoztam volna, ha a Born 2 B Wild kimarad egy motoros akármiből. :)
A Metallicával kapcs. egyetértünk... Legnagyobb kedvenceim! :)

Részben igaza van Tobynak, Claire számomra is sokszor idegesítő, ahogy mindenre vágja a pofákat. Szegénynek amúgy se szerencsés az arcberendezése, pogácsaarc gülüszemekkel, és még meresztgeti is... eh. :)

AniBlues 2012.07.23. 09:48:34

Ja, Nate-et irigylem a moci miatt. :)

Gabba 2012.07.23. 11:22:57

Most kedvet kaptam, Lynyrd és BOC is nagy kedvenc, màr nyomom is be a lejátszóba, úgyis rég hallgattam őket
süti beállítások módosítása